OculatusAbis Δημοσιεύτηκε March 23, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 23, 2023 (edited) Τύπος Κινητού Smartphone Λειτουργικό Σύστημα Android 13 SIM Dual Έτος Κυκλοφορίας Μάρτιος 2023 Χρώματα: Lime, Violet, Graphite, White Βάρος 202 gr Επεξεργαστής & Μνήμη Μοντέλο Επεξεργαστή Exynos 1380 Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή 2,4 GHz Πυρήνες Επεξεργαστή 4+4 RAM 6GB/8GB Χωρητικότητα 128GB/256GB Card Slot Ναι Οθόνη Μέγεθος 6,4 " Ανάλυση 2340 x 1080 pixels Ρυθμός Ανανέωσης 120 Hz Τύπος Super AMOLED Χειρισμός Οθόνη αφής (Touch screen) Definition Full HD Κάμερες Πίσω Κάμερα Τριπλή Φακοί Πίσω Κάμερας Macro 5MP, Ευρυγώνιος 50MP, Υπερευρυγώνιος 12MP Βίντεο Πίσω Κάμερας 1080p 30fps, 1080p 60fps, 4K 30fps, 720P 480fps Flash Πίσω Κάμερας Ναι Φακοί Selfie Κάμερας Ευρυγώνιος 32MP Δυνατότητες HDR Δίκτυο & Συνδεσιμότητα Δίκτυο Σύνδεσης 5G Συνδεσιμότητα Bluetooth, NFC, USB-C, Wi-Fi Μπαταρία Χωρητικότητα 5000 mAh Αποσπώμενη Όχι Γρήγορη Φόρτιση Ναι Ισχύς Φόρτισης 25 W Ασύρματη Φόρτιση Όχι Ειδικά Χαρακτηριστικά Προστασία Dust Resistant, Water Resistant Πιστοποίηση Προστασίας IP67 Αισθητήρες Accelerometer, Proximity, Γυροσκόπιο, Πυξίδα Δακτυλικό Αποτύπωμα Κάτω από την Οθόνη Διαστάσεις Μήκος 158,2 mm Πλάτος 76,7 mm Πάχος 8,2 mm Edited March 30, 2023 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. March 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2023 Με το καλό να σου έρθει! Αναμένουμε εντυπώσεις, κι εγώ το ψήνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 On 23/3/2023 at 4:44 ΜΜ, OculatusAbis said: Καθώς ήδη κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο μοντέλο, στο παρόν θέμα θα συζητάμε για οτιδήποτε σχετικό με αυτό. Εγώ ήδη το έχω παραγγείλει και το περιμένω σε λίγες ημέρες. Κανονικά ως πρώτο post βάζεις πρώτα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Και εγώ το περίμενα αλλά δυστυχώς το βλέπω για φόλα και μάλιστα ακριβή Μετά από 2 χρόνια ακόμα προσπαθούν να ανταγωνιστούν το A52s χωρίς επιτυχία 5 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 2 ώρες πριν, suspect21 said: Και εγώ το περίμενα αλλά δυστυχώς το βλέπω για φόλα και μάλιστα ακριβή Μετά από 2 χρόνια ακόμα προσπαθούν να ανταγωνιστούν το A52s χωρίς επιτυχία αν εκει στην samsung περιμενουν τον exynos να ανταγωνιστει τον snap ειναι βαθεια νυχτωμενοι, μακαρι να παει απατο μπας και βαλουν μυαλο, διαφορετικα υπαρχουν και αλλες εταιρειες. ( το A52s με μια ακομη αναβαθμιση android που εχει, συν ενα ακομη χρονο με ενημερωσεις ασφαλειας συν μια αλλαγη μπαταριας στην διετια παιζει ανετα μπαλα το λιγοτερο 3 χρονια και βαζει κατω ολους τους exynos ). 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Εγώ που βρίσκω το A54 σε πάροχο με συμβόλαιο (T-Mobile Ολλανδίας, είμαι εξωτερικό) στα 385€, να παραβλέψω τον Exynos που έχει? Γιατί στα ~500€ που παίζει γενικώς (προς το παρόν μιας και είναι φρέσκο στην αγορά) μου φαίνονται πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 2 ώρες πριν, costini said: Εγώ που βρίσκω το A54 σε πάροχο με συμβόλαιο (T-Mobile Ολλανδίας, είμαι εξωτερικό) στα 385€, να παραβλέψω τον Exynos που έχει? Γιατί στα ~500€ που παίζει γενικώς (προς το παρόν μιας και είναι φρέσκο στην αγορά) μου φαίνονται πολλά. Δε περιμένεις να δούμε κανενα review πρώτα; Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 «Τέτοιο λάθος που έκανε η Samsung με το Α52s, δε πρόκειται να το ξανακάνει» https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a54-5g/review/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 1 hour ago, dgeorge4 said: «Τέτοιο λάθος που έκανε η Samsung με το Α52s, δε πρόκειται να το ξανακάνει» https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a54-5g/review/ Το έχω δει και εγώ το review αυτό, το οποίο δεν είναι πολύ κολακευτικό, ας περιμένουμε και από άλλα site, φαντάζομαι αύριο μεθαύριο θα έχουμε νεότερα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 49 minutes ago, suspect21 said: Το έχω δει και εγώ το review αυτό, το οποίο δεν είναι πολύ κολακευτικό, ας περιμένουμε και από άλλα site, φαντάζομαι αύριο μεθαύριο θα έχουμε νεότερα Ώσπου να το ξανακάνει κρατάμε το A52s όσο ακόμα ενημερώνετε. Ακόμα και σε κάποιο S να πάμε 3,5mm Jack δεν θα βρούμε. Όπως δεν βρήκαμε ούτε ράδιο όπως στο απλό A52. Παραδόξως κάνει αυτά που κορόιδευε η ίδια την μηλοεταιρία! 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Καλησπέρα σας. Έχει έρθει το α54 στα ελληνικά καταστήματα.. είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο α53 για την κοπέλα μου.. τι λαποψη έχετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 A54... Για πολλούς και διαφορους λόγους... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 On 27/3/2023 at 4:38 ΜΜ, christos_087 said: A54... Για πολλούς και διαφορους λόγους... On 27/3/2023 at 3:43 ΜΜ, LELELO said: Καλησπέρα σας. Έχει έρθει το α54 στα ελληνικά καταστήματα.. είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο α53 για την κοπέλα μου.. τι λαποψη έχετε;; Σε τι τιμή ήρθε; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 549€ τρέξτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 27 minutes ago, evris2013 said: Σε τι τιμή ήρθε; Ωωωπππ ...σορυ ερώτηση ήθελα να κάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 22 minutes ago, dgeorge4 said: 549€ τρέξτε Ούτε το A52s δεν είχε τέτοια αρχική τιμή. Στα 480€ ήταν. Τα 70€ παραπάνω είναι για το γυαλί που έβαλαν αντί πλαστικό; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Πάντως εγώ δεν βλέπω να υπάρχει στις γνωστές ελληνικές αλυσίδες.. μόνο Σκρουτζ το βρίσκω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 1 ώρα πριν, LELELO said: Πάντως εγώ δεν βλέπω να υπάρχει στις γνωστές ελληνικές αλυσίδες.. μόνο Σκρουτζ το βρίσκω.. το εχει στον Κωτσοβολο https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/280721-smartphone-samsung-gal-a54-256gb-viol-5g?fbclid=IwAR0VGllFTTHiBv655pgn6b_arIewMiAaVHQaB1UW3KAE0tT83f9ITeQ2wPQ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 (edited) Σχετικά γρήγορα το φέρανε. Όπως και το A34... https://www.kotsovolos.gr/SearchDisplay?q=Galaxy+a34&storeId=10151 Edited March 28, 2023 by evris2013 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 30, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Ερχόμενος από Α52s 5G 8/256, οι πρώτες εντυπώσεις είναι οι εξής: ΘΕΤΙΚΑ (και σε σχέση με το Α52s) Premium εμφάνιση ειδικά στο πίσω μέρος και το χρώμα Awesome Graphite είναι πιο καλό στο μάτι από το εντελώς μαύρο Καθαρός ήχος ακουστικού Εξαιρετική οθόνη, σε σχέση με το A52s ελαφρώς καλύτερη αποτύπωση χρωμάτων και διαβαθμίσεων του γκρι, contrast κλπ Με 1η φόρτιση και εντατική χρήση είχα ~35% στο τέλος της ημέρας, κάπου +7% σε σχέση με το 1 έτους Α52s Σβέλτο στην πλοήγηση των μενού, στην αναζήτηση ονομάτων (το Α52 γενικά ήταν πιο αργό, ιδίως στην αναζήτηση ονομάτων) Υπάρχει (ακόμα) η επέκταση μνήμης με κάρτα, οπότε η αγορά του μοντέλου με 256GB δεν χρειάζεται Καλύτερη διαχείρηση μπλε χρώματος οθόνης (για την όραση) Επιλογές προβολής όπως Extra Dim, Color Inversion, Color Correction, High Contrast Tones ΑΡΝΗΤΙΚΑ Σχετικά φαρδύ για χρήση με το ένα χέρι Σχετικά παχύ και ελάχιστα παχύτερο από το Α52s (αν και στις προδιαγραφές δίνουν το Α52s παχύτερο) Οι κάμερες προεξέχουν αρκετά για σχεδιαστικούς λόγους αλλά αν δεν μπει θήκη, θα χτυπηθούν αργά ή γρήγορα Στην ανοιχτή ακρόαση με μέγιστη ένταση ήχου, το ηχείο κάνει κάτι τριγμούς To bezel προεξέχει λίγο από την οθόνη και την πλάτη Δεν έχει θύρα ακουστικών Δεν παρέχεται φορτιστής, μόνο ένα καλώδιο USB-C to USB-C Δεν παρέχονται ακουστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 4 ώρες πριν, OculatusAbis said: Ερχόμενος από Α52s 5G 8/256, οι πρώτες εντυπώσεις είναι οι εξής: ΘΕΤΙΚΑ (και σε σχέση με το Α52s) Premium εμφάνιση ειδικά στο πίσω μέρος και το χρώμα Awesome Graphite είναι πιο καλό στο μάτι από το εντελώς μαύρο Καθαρός ήχος ακουστικού Εξαιρετική οθόνη, σε σχέση με το A52s ελαφρώς καλύτερη αποτύπωση χρωμάτων και διαβαθμίσεων του γκρι, contrast κλπ Με 1η φόρτιση και εντατική χρήση είχα ~35% στο τέλος της ημέρας, κάπου +7% σε σχέση με το 1 έτους Α52s Σβέλτο στην πλοήγηση των μενού, στην αναζήτηση ονομάτων (το Α52 γενικά ήταν πιο αργό, ιδίως στην αναζήτηση ονομάτων) Υπάρχει (ακόμα) η επέκταση μνήμης με κάρτα, οπότε η αγορά του μοντέλου με 256GB δεν χρειάζεται Καλύτερη διαχείρηση μπλε χρώματος οθόνης (για την όραση) Επιλογές προβολής όπως Extra Dim, Color Inversion, Color Correction, High Contrast Tones ΑΡΝΗΤΙΚΑ Σχετικά φαρδύ για χρήση με το ένα χέρι Σχετικά παχύ και ελάχιστα παχύτερο από το Α52s (αν και στις προδιαγραφές δίνουν το Α52s παχύτερο) Οι κάμερες προεξέχουν αρκετά για σχεδιαστικούς λόγους αλλά αν δεν μπει θήκη, θα χτυπηθούν αργά ή γρήγορα Στην ανοιχτή ακρόαση με μέγιστη ένταση ήχου, το ηχείο κάνει κάτι τριγμούς To bezel προεξέχει λίγο από την οθόνη και την πλάτη Δεν έχει θύρα ακουστικών Δεν παρέχεται φορτιστής, μόνο ένα καλώδιο USB-C to USB-C Δεν παρέχονται ακουστικά Πολυ χρησιμα ολα αυτα. Η κάμερα πως σου φάνηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, OculatusAbis said: Ερχόμενος από Α52s 5G 8/256, οι πρώτες εντυπώσεις είναι οι εξής: ΘΕΤΙΚΑ (και σε σχέση με το Α52s) Premium εμφάνιση ειδικά στο πίσω μέρος και το χρώμα Awesome Graphite είναι πιο καλό στο μάτι από το εντελώς μαύρο Καθαρός ήχος ακουστικού Εξαιρετική οθόνη, σε σχέση με το A52s ελαφρώς καλύτερη αποτύπωση χρωμάτων και διαβαθμίσεων του γκρι, contrast κλπ Με 1η φόρτιση και εντατική χρήση είχα ~35% στο τέλος της ημέρας, κάπου +7% σε σχέση με το 1 έτους Α52s Σβέλτο στην πλοήγηση των μενού, στην αναζήτηση ονομάτων (το Α52 γενικά ήταν πιο αργό, ιδίως στην αναζήτηση ονομάτων) Υπάρχει (ακόμα) η επέκταση μνήμης με κάρτα, οπότε η αγορά του μοντέλου με 256GB δεν χρειάζεται Καλύτερη διαχείρηση μπλε χρώματος οθόνης (για την όραση) Επιλογές προβολής όπως Extra Dim, Color Inversion, Color Correction, High Contrast Tones ΑΡΝΗΤΙΚΑ Σχετικά φαρδύ για χρήση με το ένα χέρι Σχετικά παχύ και ελάχιστα παχύτερο από το Α52s (αν και στις προδιαγραφές δίνουν το Α52s παχύτερο) Οι κάμερες προεξέχουν αρκετά για σχεδιαστικούς λόγους αλλά αν δεν μπει θήκη, θα χτυπηθούν αργά ή γρήγορα Στην ανοιχτή ακρόαση με μέγιστη ένταση ήχου, το ηχείο κάνει κάτι τριγμούς To bezel προεξέχει λίγο από την οθόνη και την πλάτη Δεν έχει θύρα ακουστικών Δεν παρέχεται φορτιστής, μόνο ένα καλώδιο USB-C to USB-C Δεν παρέχονται ακουστικά Καλά ακουστικά σχεδόν πουθενά δεν παρέχονται. Ούτε στο A52s που έχει και Jack. Περιμένω εντυπώσεις κι από τις κάμερες που είναι μόλις τρεις σε σχέση με το A52s. Αν και η depth και macro κάμερες είναι περιττές μας λένε τελευταία στα reviews. Ειδικά η πρώτη. Edited March 30, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 30, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 4 ώρες πριν, evris2013 said: Καλά ακουστικά σχεδόν πουθενά δεν παρέχονται. Ούτε στο A52s που έχει και Jack. Περιμένω εντυπώσεις κι από τις κάμερες που είναι μόλις τρεις σε σχέση με το A52s. Αν και η depth και macro κάμερες είναι περιττές μας λένε τελευταία στα reviews. Ειδικά η πρώτη. Τη macro τη χρησιμοποιώ αρκετά συχνά, τη θεωρώ πολύ χρήσιμη κάμερα. Σύντομα θα ανεβάσω δείγματα από τις δύο κάμερες και θα σας πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, OculatusAbis said: Τη macro τη χρησιμοποιώ αρκετά συχνά, τη θεωρώ πολύ χρήσιμη κάμερα. Σύντομα θα ανεβάσω δείγματα από τις δύο κάμερες και θα σας πω Θα προτιμούσα να είχε telephoto. Αλλά δεν βάζουν σε mid range. Το A72 είχε όμως. Edited March 30, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 30, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Ένα καλό review από το γνωστό GSMArena: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a54-review-2546.php 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts