_NikitaS_ Δημοσιεύτηκε March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 14, 2023 (edited) Καλημέρα! Αν υπάρχει κάποιος από nova σταθερή, θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα. Έχω συσκευή google pixel 7 Pro. Πάροχος μου είναι η cosmote. Με το update τώρα που μόλις πήρε η συσκευή, δίνεται επίσημα η ευκαιρία να ενεργοποιηθεί το volte. Όταν λοιπόν είναι ενεργό το volte, δε μπορεί η συσκευή να δεχτεί με τίποτα εισερχόμενη κλήση από σταθερό nova (παλιάς forthnet, όχι παλιάς wind). Βγαίνω σα να είμαι κατειλημμένος με το κλασσικό τουτουτουτου χωρίς να μου έρχεται κάποια ειδοποίηση ή μήνυμα. Αν κλείσω το volte έρχονται κανονικά οι κλήσεις (αν ο πάροχος καταφέρει να γυρίσει σε 2g). Το ίδιο πρόβλημα γινόταν πάλι από την παλιά σταθερή forthnet και με ένα patch πριν έρθει η επίσημη αναβάθμιση που έδωσε το volte. Αντίστοιχο πρόβλημα δεν υπάρχει από καμιά άλλη εταιρία. Όλες καλούν κανονικά. Σταθερή και κινητή κοσμοτε, σταθερή και κινητή βονταφον, σταθερή και κινητή παλιά wind. Μόνο η παλιά forthnet τρώει σκάλωμα. Εδώ να πω ότι εγώ μπορώ κανονικά να καλέσω στο σταθερό forthnet μέσω το volte. Επίσης να πω ότι από την πλευρά της nova άλλαξαν το ρουτερ του σταθερού αλλά το πρόβλημα παραμένει. Υπάρχει κάποια άλλη λύση; Μπορεί να έρθει κάποια ομάδα δευτεροβάθμιας σε επικοινωνία; Edited March 14, 2023 by _NikitaS_ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 Καλησπέρα _NikitaS_ , Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου προκειμένου να εξυπηρετήσουμε; Γιώργος, Nova Support 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. March 15, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Πάντως η νόβα σταθερή έχει πολύ πλάκα. Μου είπε ότι επιλύθηκε το πρόβλημα και έκλεισε το αίτημα αλλά μαντέψτε. Τίποτα δεν άλλαξε! Το θέμα με το σταθερό πρώην forthnet ακόμα υπάρχει και δε μπορεί να με καλέσει. Πόσο δύσκολο στην γραμμή της πρώην forthnet να περάσουν τις ρυθμίσεις της πρώην wind που μπορεί να καλέσει κανονικά. Λυπάμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Καλησπέρα, Σου έχουμε απαντήσει σε προσωπικό μήνυμα. Είμαστε στη διάθεσή σου. Γιώργος, Nova Support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts