Jump to content

Αδυναμία εισερχόμενης κλήσης

_NikitaS_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα! 

Αν υπάρχει κάποιος από nova σταθερή, θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα. 

Έχω συσκευή google pixel 7 Pro. Πάροχος μου είναι η cosmote. Με το update τώρα που μόλις πήρε η συσκευή, δίνεται επίσημα η ευκαιρία να ενεργοποιηθεί το volte. 

Όταν λοιπόν είναι ενεργό το volte, δε μπορεί η συσκευή να δεχτεί με τίποτα εισερχόμενη κλήση από σταθερό nova (παλιάς forthnet, όχι παλιάς wind). Βγαίνω σα να είμαι κατειλημμένος με το κλασσικό τουτουτουτου χωρίς να μου έρχεται κάποια ειδοποίηση ή μήνυμα. Αν κλείσω το volte έρχονται κανονικά οι κλήσεις (αν ο πάροχος καταφέρει να γυρίσει σε 2g).

Το ίδιο πρόβλημα γινόταν πάλι από την παλιά σταθερή forthnet και με ένα patch πριν έρθει η επίσημη αναβάθμιση που έδωσε το volte. 

Αντίστοιχο πρόβλημα δεν υπάρχει από καμιά άλλη εταιρία. Όλες καλούν κανονικά. Σταθερή και κινητή κοσμοτε, σταθερή και κινητή βονταφον, σταθερή και κινητή παλιά wind. Μόνο η παλιά forthnet τρώει σκάλωμα. 

Εδώ να πω ότι εγώ μπορώ κανονικά να καλέσω στο σταθερό forthnet μέσω το volte. Επίσης να πω ότι από την πλευρά της nova άλλαξαν το ρουτερ του σταθερού αλλά το πρόβλημα παραμένει. 

Υπάρχει κάποια άλλη λύση; Μπορεί να έρθει κάποια ομάδα δευτεροβάθμιας σε επικοινωνία; 

Edited by _NikitaS_

• The title was changed to Αδυναμία εισερχόμενης κλήσης

Καλησπέρα _NikitaS_ ,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου προκειμένου να εξυπηρετήσουμε;

Γιώργος, Nova Support

Πάντως η νόβα σταθερή έχει πολύ πλάκα. Μου είπε ότι επιλύθηκε το πρόβλημα και έκλεισε το αίτημα αλλά μαντέψτε. Τίποτα δεν άλλαξε! Το θέμα με το σταθερό πρώην forthnet ακόμα υπάρχει και δε μπορεί να με καλέσει. Πόσο δύσκολο στην γραμμή της πρώην forthnet να περάσουν τις ρυθμίσεις της πρώην wind που μπορεί να καλέσει κανονικά. Λυπάμαι...