Jump to content

4 χρόνια Android updates ανακοίνωσε η OnePlus


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συχνά παρατηρείται μια δυσαρέσκεια στους χρήστες Android όσον αφορά την συχνότητα των ενημερώσεων λογισμικού. Αν και αυτό το ζήτημα έχει βελτιωθεί ελαφρώς τα τελευταία χρόνια, σχεδόν κάθε εταιρεία έχει λάβει παράπονα από χρήστες. Ευτυχώς, η OnePlus κάνει ένα σημαντικό βήμα για να αλλάξει αυτή την αντίληψη, προσφέροντας εκτεταμένες αναβαθμίσεις λογισμικού. Η εταιρεία προσπαθεί να είναι ένας αξιόπιστος, μακροπρόθεσμος φίλος για τους χρήστες της.

Η OnePlus ανακοίνωσε επίσημα ότι οι χρήστες της μπορούν να απολαύσουν τη μεγαλύτερη ενημέρωση συντήρησης έκδοσης λογισμικού στην αγορά. Αυτή η είδηση ​​έχει δημιουργήσει θόρυβο στην αγορά των smartphones και αναμένεται να ωφελήσει τους χρήστες των OnePlus 11, OnePlus Ace 2 και OnePlus Ace 2V. 

Σύμφωνα με τη δήλωση της εταιρείας, το OnePlus 11 θα λαμβάνει 4 σημαντικές αναβαθμίσεις έκδοσης Android και θα προωθήσει ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας κάθε 5 χρόνια. Από την άλλη πλευρά, το Ace 2 και το Ace 2V θα λαμβάνουν 3 σημαντικές αναβαθμίσεις έκδοσης Android και θα προωθήσουν ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας κάθε 4 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες αυτών των συσκευών θα έχουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες δυνατότητες και ενημερώσεις ασφαλείας για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από οποιαδήποτε άλλη μάρκα smartphones.

Ο Li Jie, πρόεδρος της OnePlus China, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους χρήστες για την υποστήριξη και την αναγνώρισή τους. Δήλωσε επίσης ότι αυτή η απόφαση παροχής της μεγαλύτερης ενημέρωσης συντήρησης έκδοσης λογισμικού δεν είναι εύκολη, καθώς περιλαμβάνει μια τεράστια επένδυση στην έρευνα και την ανάπτυξη, που ανέρχεται σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια γιουάν. Ωστόσο, η OnePlus δεσμεύεται να παρέχει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού στους χρήστες της και αυτή η τελευταία ανακοίνωση οδηγεί τη δέσμευσή της σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Η εταιρεία είναι γνωστή για τη δέσμευσή της να παρέχει τακτικές ενημερώσεις στις συσκευές της. Αυτή η τελευταία ανακοίνωση δείχνει ότι η OnePlus είναι πρόθυμη να είναι ένας πραγματικός “μακροπρόθεσμος φίλος” με τους χρήστες της. Είναι απόδειξη της αφοσίωσής τους στην παροχή της καλύτερης εμπειρίας χρήστη και στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες της.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Quote

Ο Li Jie, πρόεδρος της OnePlus China, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους χρήστες για την υποστήριξη και την αναγνώρισή τους. Δήλωσε επίσης ότι αυτή η απόφαση παροχής της μεγαλύτερης ενημέρωσης συντήρησης έκδοσης λογισμικού δεν είναι εύκολη, καθώς περιλαμβάνει μια τεράστια επένδυση στην έρευνα και την ανάπτυξη, που ανέρχεται σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια γιουάν.

επειδη δεν γνωριζω, για πια ερευνα + αναπτυξη μας λεει (ως πελατες). Απ' οσο γνωριζω, το λειτουργικο αλλος το φτιαχνει. Τους drivers οι εταιρειες των chip. Η εταιρεια του κινητου, τι ακριβως κανει ? Φτιαχνει το skin ? Ποσο δυσκολο να ειναι ?

Υ.Γ.

προσωπικα μια χαρα θα μου αρεσε το pure android. Και οποιος θελει κατι ας το κατεβασει μεσα απο το playstore.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...