ntinoscrypton Δημοσιεύτηκε March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 9, 2023 Καλησπέρα. Είναι παράλογο να ρωτήσεις το κόστος των σέρβις ενός αυτοκινήτου στην έκθεση πριν την αγορά του; Πρόσφατα πήγα σε αντιπροσωπεία της Hyundai και όταν ρώτησα το κόστος των σέρβις ο υπάλληλος μου είπε δε γνωρίζω. Με τα πολλά βρήκε το κόστος αλλά γενικότερα η στάση του ήταν λίγο απαράδεκτη. Σε μια συζήτηση το ανέφερα και με θεωρούν παράλογο που ρώτησα το κόστος των σέρβις στην έκθεση και οτι δεν ειναι υποχρεωμενος ο υπάλληλος να γνωρίζει το κόστος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2023 Καλησπέρα. Είναι παράλογο να ρωτήσεις το κόστος των σέρβις ενός αυτοκινήτου στην έκθεση πριν την αγορά του; Πρόσφατα πήγα σε αντιπροσωπεία της Hyundai και όταν ρώτησα το κόστος των σέρβις ο υπάλληλος μου είπε δε γνωρίζω. Με τα πολλά βρήκε το κόστος αλλά γενικότερα η στάση του ήταν λίγο απαράδεκτη. Σε μια συζήτηση το ανέφερα και με θεωρούν παράλογο που ρώτησα το κόστος των σέρβις στην έκθεση και οτι δεν ειναι υποχρεωμενος ο υπάλληλος να γνωρίζει το κόστος...Καθόλου παράλογο δεν είναι κατά τη γνώμη μου να έχεις μια γενική εικόνα για το κόστος του σέρβις. Τώρα γιατί αντέδρασε ο υπάλληλος δεν ξέρω. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts