cjvirus Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 katse twra masaw kati tost 8a sou pio meta 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Natalia (19 Δεκ. 2003 , 12:28) Σε ευχαριστώ πάαααααααααααρα πολύ ήσουν πολύ ευγενικός... Δεν αισθάνομαι και τόσο .....ντομάτα η αλήθεια είναι ...και με το παράδειγμα που έφερες αρχίζει και μου αρέσει ο .....πάτος που βρίσκεται το ...ιq μου!!!!!!!!Χεε.χε..χε.. Και φυσικά έκανα χιούμορ...ξέρω ότι οι περισσότεροι έχετε βγάλει τα ματάκια σας για να προσφέρετε τις γνώσεις σας πάνω σε κάποια θέματα... Ηλικία...33+ και δεν ...θέλω σχόλιο επ'αυτού, ναι;;;;; Το κινητό το έχω συνδέσει με υπέρυρθες....για αρχή.. Έχω κάνει τις απλές προσπάθειες, να γράψω μήνυμα(δεν είμαι τόοοοοοοοοοοσο άσχετη τελικά, ε;), να βάλω κάποια αρχεία όπως φώτος, midi , ξέρεις...απλά πραγματάκια... Θα ήθελα όμως να ακούσω και mp3 ή να βάλω ένα άλλο theme... Έχω διαβάσει τις διάφορες απαντήσεις όμως είναι τόσα τα προγράμματα που υπάρχουν και δεν ξέρω τι κάνουν κιόλας!!!! kita gia mp3 ama den baleis programma den prokite na akouseis...ena apo ta kalitera progs brikete edw -> (bgalle ta asteria kai bale afto pou prepei) http://h**p://www.aivanet.com/gr/index.php?pageNum_sybycat=1&totalRows_sybycat=32&show=11&cat=1&type=1 to prog legete ultramp3 katebaste kai rixto sto kinito sou kai meta kane egatastasi gia na kaneis install to theme pali kaneis ta idia ....to stelneis me iperi8res sto kinito kai meta pas ka to kaneis egatastasi...meta pas sta themes kai to epilegeis...afta 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aangel Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Natalia (19 Δεκ. 2003 , 12:28) Σε ευχαριστώ πάαααααααααααρα πολύ ήσουν πολύ ευγενικός... Δεν αισθάνομαι και τόσο .....ντομάτα η αλήθεια είναι ...και με το παράδειγμα που έφερες αρχίζει και μου αρέσει ο .....πάτος που βρίσκεται το ...ιq μου!!!!!!!!Χεε.χε..χε.. Και φυσικά έκανα χιούμορ...ξέρω ότι οι περισσότεροι έχετε βγάλει τα ματάκια σας για να προσφέρετε τις γνώσεις σας πάνω σε κάποια θέματα... Ηλικία...33+ και δεν ...θέλω σχόλιο επ'αυτού, ναι;;;;; Το κινητό το έχω συνδέσει με υπέρυρθες....για αρχή.. Έχω κάνει τις απλές προσπάθειες, να γράψω μήνυμα(δεν είμαι τόοοοοοοοοοοσο άσχετη τελικά, ε;), να βάλω κάποια αρχεία όπως φώτος, midi , ξέρεις...απλά πραγματάκια... Θα ήθελα όμως να ακούσω και mp3 ή να βάλω ένα άλλο theme... Έχω διαβάσει τις διάφορες απαντήσεις όμως είναι τόσα τα προγράμματα που υπάρχουν και δεν ξέρω τι κάνουν κιόλας!!!! Natalia, εάν εσύ έχεις πρόβλημα με 33+, πού να δεις εγώ με 36+... :o Αλλά μη σκας! Έχουν φοβερές γνώσεις τα περισότερα παιδιά, θα μάθεις πολλά με λίγη υπομονή :rolleyes: Για themes στο κινητό σου, πήγαινε στο αντίστοιχο forum: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=10018 Όλα τα forum είναι ενδιαφέροντα, και αυτό ειδικά για τα themes. Θα σου αρέσει να το διαβάσεις όλο από την αρχή, θα μάθεις πολλά. Καλή επιτυχία :) 1 Παράθεση Αννη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quicky Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (18 Δεκ. 2003 , 14:27) afou einai gnosto ayto to problhma me tis TFT. kai gw sto pc mou exw ena kokino katw sto kentro panta anameno. an pigena na mou tin ala3oun 8a gelousan!!! :p kai einai kai kalh marka fantasou.. ti na peis an einai gnosto to problima giati sta samsung den exei parousiastei pote kameno pixel? p.s ti marka einai h othoni sou ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Σε ευχαριστώ πολύ...Πάω να δω τι θα καταφέρω....και θα επανέλθω δριμύτερη......~! 1 Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksssk Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Φιλε dpapa το προβλημα δεν βρισκεται στην κακη λειτουργια του PcSuite.Καποιο κολημα πρεπει να εφαγε το τηλεφωνο. :( 1 Παράθεση Konstantinos http://briefcase.pathfinder.gr/download/kostas_kostas/21443/337474/0/GR-FLAG.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 paidia ego eixa to p800 prin kai eixa para polla kamena pixels tora sto nokia 6600 fanika tixeros kai to exo kairo kai den moy exei emfanisei tipota!!!! eno tou kolitou moy tremopaizoun ta reikonidia tou menu apisteuta!!!! boro na po oti i nokia se auto to modelo tis fanike polu anaksioposti me ta minimata me ta pixels kai me tis anavatmiseis krima... elpizo na diorthothoun auta giai einai krima na dinoume 500 kai 600 euro na agorasoume kati kai meta na trexoume sta services 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erevodifwntas Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Απλό hint για το αν θα διορθωθεί το bug με τα SMS...: Απλά κάντε προωθείστε κάποιο SMS που σας έχουν στείλει με 160 χαρακτήρες :-) Επίσης ας αρχίσουν τα προγραμμαστιστηκά μυαλά να φτιάχνουν κανένα προγραμματάκι για τους Χαρακτήρες (Για σένα τα λέω MikeM4600 :-) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nlambros22 (19 Δεκ. 2003 , 13:22) paidia ego eixa to p800 prin kai eixa para polla kamena pixels tora sto nokia 6600 fanika tixeros kai to exo kairo kai den moy exei emfanisei tipota!!!! eno tou kolitou moy tremopaizoun ta reikonidia tou menu apisteuta!!!! boro na po oti i nokia se auto to modelo tis fanike polu anaksioposti me ta minimata me ta pixels kai me tis anavatmiseis krima... elpizo na diorthothoun auta giai einai krima na dinoume 500 kai 600 euro na agorasoume kati kai meta na trexoume sta services Padou iparxei enas mi8os.... Edaksi ti na kanoume ....oso pio poli miazei kati se pc kai oso ginete kati kai pio poliploko einai anamenomeno na exei elatomata...ftiaxnete apo an8ropous (pou den einai telioi opote den kanoune kai telia mixanimata) kai apo tin alli skepsou oti petane ta modela stin paragogi gia logous marketing....se ligo kero 8a bgei kanena kenourio san to 6600 kai 8a einai klasis kalitero...ouf F.T.S. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Σόρρυ για την ίσως χαζή ερώτηση...αλλά τι είναι το pc souite??? Άννη μου σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση!!!! ¨Ακρη στα γηρατειά να μάθουν γράμματα, ε; :) 1 Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Natalia (19 Δεκ. 2003 , 13:28) Σόρρυ για την ίσως χαζή ερώτηση...αλλά τι είναι το pc souite??? Άννη μου σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση!!!! ¨Ακρη στα γηρατειά να μάθουν γράμματα, ε; :) Einai to prog pou dinei i nokia gia na metaferies arxia apo to pc sto kinito alla mporeis na kaneis tin douleia kai xoris afto...e3artate apo to ti dinatotites exei o driver ton ir sou 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Ο αδερφός μου έχει παρατηρήσει το εξής: Όταν επιχειρήσει να στείλει MMS με την CYTA (Κύπρος) και η αποστολή αποτύχει, και το μήνυμα έχει αποθηκευτεί στο Outbox με την ένδειξη για επαναποστολή σε 15', οπότε παύει η δραστηριότητα του GPRS, στη συσκευή του η ένδειξη G κάτω απο την ένδειξη σήματος αναβοσβήνει μέχρις ότου κάνει επανεκκίνηση. Είναι bug ή κατο άλλο? Σημειωτέον οτι οι συσκευές έχουν αγοραστεί απο το ίδιο κατάστημα. 1 Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eye Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Natalia (19 Δεκ. 2003 , 13:28) Σόρρυ για την ίσως χαζή ερώτηση...αλλά τι είναι το pc souite??? Άννη μου σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση!!!! ¨Ακρη στα γηρατειά να μάθουν γράμματα, ε; :) Καλησπέρα και χρόνια πολλά! :) Δεν κάνουμε κανένα Χριστουγεννιάτικο meeting υπερηλίκων τώρα τις γιορτές να γνωριστούμε; Φυσικά, και οι νεώτεροι ευπρόσδεκτοι... Είναι και κάτι άλλα πουρά :p στο (φτου κακα) SonyEricsson forum, αλλά λόγω αμνησίας και αλτσχάιμερ όλο ξεχνάνε να μπουν στο Nokia forum. λολ! Στο θέμα μας τώρα: Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι να κάνω. Το καλύτερο θα ήταν να αλλάξω MMC, και να κάνω και ένα ωραιότατο *#7370#, και με' γειά μου. Είμαι όμως πολύ χέστης, και φοβάμαι μην τρέχω Nokia μετά (το reset). Από την άλλη, θα μπορούσα να βάλω άλλη κάρτα, και με card reader να μεταφέρω τα περιεχόμενα της παλιάς στην νέα. Θα μου τα μεταφέρει όμως όλα ο reader, ή έχει κάνει το θαύμα της η Nokia και δεν τα βλέπει όλα τα folders o reader; Να κάνω κανένα format της νέας κάρτας στο τηλ πριν την γεμίσω; Ρε γα..το, είχα 7650 πριν, και από ΜΜC, κάρτες και readers, black midnights. Ευχαριστώ προκαταβολικά... Φιλικά, Γιώργος. 1 Παράθεση Don't think you are, know you are... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 SOS!Σκεφτομαι σοβαρα την αγορα του 6600 (εχω 3650) και θα ηθελα καποιες πληροφοριες για αυτο (μου ειναι αδυνατο να διαβασω 112 σελιδες με ποστ...): 1.Αυτο το προβλημα με τους 70 χαρακτηρες στα ελλ sms διορθωνεται? 2.Αν, ναι πως? 3.Ποια ειναι η τελευταια εκδοση του firmware του? 4.Σε τι συχνοτητα παρουσιαζονται τα 'καμενα' πιξελ της οθονης του? 5.Αν καποιος εχει συναντησει καποιο αλλο προβλημα ή κατι που δεν του αρεσει(πχ. ταχυτητα μενου) ας βοηθησει... 6.Απο αυτονομια πως παει σε σχεση με τα αλλα s60? 7.Το joystick του τι 'λεει'? 8.Μπορει να παιξει ολα τα παιχνιδια του ngage? και 9.Εχω ακουσει για ενα προβλημα με τα MMS (δεν τα λαμβανει μεσω wap γι'αυτο νομιζω)για καποιες εταιριες, ισχυει?(εχω vodafone) Παρακαλω ας μου απαντησει καποιος ειναι σημαντοκο να γνωριζω πριν το παρω... 1 Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 (19 Δεκ. 2003 , 14:06) SOS!Σκεφτομαι σοβαρα την αγορα του 6600 (εχω 3650) και θα ηθελα καποιες πληροφοριες για αυτο (μου ειναι αδυνατο να διαβασω 112 σελιδες με ποστ...): 1.Αυτο το προβλημα με τους 70 χαρακτηρες στα ελλ sms διορθωνεται? 2.Αν, ναι πως? 3.Ποια ειναι η τελευταια εκδοση του firmware του? 4.Σε τι συχνοτητα παρουσιαζονται τα 'καμενα' πιξελ της οθονης του? 5.Αν καποιος εχει συναντησει καποιο αλλο προβλημα ή κατι που δεν του αρεσει(πχ. ταχυτητα μενου) ας βοηθησει... 6.Απο αυτονομια πως παει σε σχεση με τα αλλα s60? 7.Το joystick του τι 'λεει'? 8.Μπορει να παιξει ολα τα παιχνιδια του ngage? και 9.Εχω ακουσει για ενα προβλημα με τα MMS (δεν τα λαμβανει μεσω wap γι'αυτο νομιζω)για καποιες εταιριες, ισχυει?(εχω vodafone) Παρακαλω ας μου απαντησει καποιος ειναι σημαντοκο να γνωριζω πριν το παρω... 1.oxi akoma alla se ligo akougete pos 8a to ftia3ei. 2.---- 3. einai i 3.42.1 4.mia stis toses :) apla pou kai pou isos anabei kanena apo mono tou kai meta apo merikes ores feygei! 5.thes to sxetiko topic http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=157366#post157366 6.asta na pane se 2 meres einai gia fortisma. 7.gamato to joystic alla adi plastiko 8a to protimousa lastixenio...toulaxiston me epikalipsi lastixou. 8.den 3erw (malon oxi) 9.oute afto to 3erw..ti na to kaneis to wap???? katebase apo to internet oti 8es 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aangel Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Natalia (19 Δεκ. 2003 , 13:28) Σόρρυ για την ίσως χαζή ερώτηση...αλλά τι είναι το pc souite??? Άννη μου σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση!!!! ¨Ακρη στα γηρατειά να μάθουν γράμματα, ε; :) Λοιπόν, το τι είναι το PC Suite σου το είπε ο φίλος. Τώρα, εγώ όλες τις μεταφορές εικόνων κλπ αρχείων, εγκατάσταση προγραμμάτων τα κάνω από το PC Suite. Εγκατέστησα το πρόγραμμα από το CD που βρισκόταν μέσα στην συσκευασία, έχω και πολύ απλές υπέρυθρες (μπαίνουν στην USB θύρα του Η/Υ και το άλλο τους άκρο έχει υπέρυθρες). Αυτό το "μηχανηματάκι" το έχω αγοράσει από το Γερμανό πέρυσι και το έχω χρησιμοποιήσει επιτυχώς και με το 8310 και το 8910i. Τι κάνεις για να συνδέσεις το PC σου με το τηλέφωνο: ενεργοποιείς τις υπέρυθρες στο κινητό σου (Μενού>Συνδεσιμ.>Υπέρυθρ.) και βάζεις τις υπέρυθρες του κινητού να "βλέπουν" τις υπέρυθρες του PC. Πρώτα όμως θα έχεις εγκαταστήσει το PC Suite στο PC σου (εμένα το PC Suite από το CD τρέχει κανονικά σε Win98 αν και διάβασα στο forum ότι αρκετοί είχαν προβλήματα). Όταν "τρέξεις" το PC Suite και αφού έχεις ενεργοποιήσει τις υπέρυθρες όπως έγραψα παραπάνω, θα πρέπει μετά από μερικά δευτερόλεπτα να σου πει το πρόγραμμα ότι το 6600 είναι connected. Διάβασε εάν θέλεις λίγο και τις οδηγίες του προγράμματος. Αυτά! :) Ουφ, κουράστηκα να γράφω... :rolleyes: Καλή επιτυχία! 1 Παράθεση Αννη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 me posa MBS adalazeis? egw me 0,1 ! mexri 4 paei alla mono anamesa se pc oxi pc me kinito 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Ευχαριστώ παίδες για την υπομονή.... Κατέβασα και το ultramp3 και άκουσα κιόλας...!!!(κατόρθωμα για μένα φυσικά μια και το μεσαίο μου όνομα είναι :Γκαντέμω!) Το θέμα είναι ότι δεν χωράει mp3 πολλά.. Μήπως αν τα κάναμε άλλη μορφή....χώραγε κανά 2 ακόμα; Όχι τίποτα άλλο αλλά το cd player στο αμάξι τα έφτυσε και μέχρι να φτιαχτεί....θα γίνουν τα νεύρα μου τσουρέκια!!!!! 1 Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Akou epidi ta mp einai terastia gia kinito kai e3alou den ta akou oute stereo oute kai se megali piotita prokimenou na ta kaneis na einai pio mikra kai pio katalila gia to kinito sou prepei na ta metatrepseis...... O logos? koita ta mp3 (xodra xodra se genikes grames ) exoune ta e3is xaraktiristika 1.einai stereo/mono 2.einai se kapia Kbps (to aristero noumero sto winamp) 3.einai se kapia khz ( to deksi noumeraki) sini8os einai stereo,pano apo 128 kbs kai 44 khz apo olo to parapano prokipti to poso kali piotita exei o ixos sou...epidi omos to kinito den borei na bgalei toso kalo ixo etsi tzaba sou troei xoro to mp3 opote prepei na to metatrepseis se : mono,30-90 kbs (analoga to poso kalo ixo 8es,oso pio xamila toso pio kako ixo alla toso ligotero xoro pianoune) , kai telos 22 khz(einai mia xara to noumero ayto).....pos 8a to kaneis afto?????? Analoga tin eksikiosi sou me to na kaneis teties douleis....... an ta pas kala katebase apo to kazaa to CoolEdit pro ....einai to kalitero gia epe3ergasia ixou.....an eisai arxaria psakse gia ena prog poli pou legete Audio Catalist......e kai meta 8a psa3eis odigies ite apo edw ite apo to internet 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Οκ...σε ευχαριστώ..Κατάλαβα τι θέλεις να πεις.... Ευτυχώς έχω και το ένα και το άλλο πρόγραμμα και δεν θα ταλαιπωρηθώ...μια και πρόσφατα χρειάστηκα να περάσω δίσκους βινυλλίου στο πισί μου... Θα κρατήσω τα νούμερα, για να το δοκιμάσω και θα σου πω... Ώρα για φαγητό.......μάλλον γιατί λόγω δίαιτας εμείς δεν τρώμε τοστάκια για πρωινό!!!!!!! :) Και πάλι νάσαι καλά! 1 Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 na kses 8a bgei to poli 1 mb to 7lepto tragoudi 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Mhpos xerei kaneis pio programma xreiazetai gia na "vlepo" ta videos pou trabao apo to nokia 6600 sto pc mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 nai pane agapite kai bres to Platform4 Player einai free kai to briskeis poli eykola sto yahoo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 thanx a lot!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manthos (19 Δεκ. 2003 , 15:34) thanx a lot!!! Κι ακόμα καλύτερα, κατέβασε το Nokia Multimedia Player, το οποίο είναι και αυτό free, είναι πανεύκολο και μετατρέπει ότι θέλεις σχεδόν, από και προς το κινητό.. :rolleyes: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts