Jump to content

[Επίσημο] Νokia 6600

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To pc suite του 6600 δουλεύει με το 8910ι?
Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

Αρχικό Μήνυμα από τον iliasp

mpa ...pali les thn entolh kai soy kanei mia wraiotath epanekinhsoyla.... :p

se 10 meres file moy...me to kalo...elpizw mono na mh synexisei tis patates ths i mama nokia kai den kanei tpt giati me blepw na to poylaw...

egv exv bali bluetooth se fvnitiki kai douleyei ok!!

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

Αρχικό Μήνυμα από τον jimbou

To pc suite του 6600 δουλεύει με το 8910ι?

Ναι, δουλεύει κανονικά, εγώ έτσι μετέφερα ΟΛΑ τα contacts μου μέσω υπέρυθρης. Τι πρέπει να κάνεις:

Η διαδικασία γίνεται με το Data Import του PC Suite. Πρέπει πρώτα να "δει" το 6600 - δηλ. του ενεργοποιείς την υπέρυθρη και ο mRouter το αναγνωρίζει. Μετά αφού μπεις στο PCSuite και επιλέξεις τo Data Import σου βγάζει μια λίστα με τα κινητά, απο αυτή τη λίστα επιλέγεις το 8910. Δεν έχει 8910i στη λίστα, δεν πειράζει το ίδιο κάνει. Αφού επιλέξεις 8910, ενεργοποιείς την υπέρυθρη του 8910i, διαβάζει τα δεδομένα του και τέλος ζητάει να ξανασυνδέσεις το 6600 για να μεταφέρει τα στοιχεία που διάβασε από το 8910i.

Λίγο μπέρδεμα; :rolleyes:

Σ'εμένα πάντως δούλεψε μια χαρά, και τα τηλ., διευθύνσεις, e-mail κλπ. τα πήγε στο σωστό σημείο. :)

Απλά, μετά ήθελα να κάνω backup του 6600 μέσω υπερύθρων πάλι και η διαδικασία κράτησε γύρω στις 2 ώρες! :wacko:

Καλή επιτυχία! ;)

Αννη

Mηνυμα για χρηστες 6600 με κοσμοτε!

Λυθηκε το προβλημα με το ιντερνετ απο την κοσμοτε!

Λοιπον,για να ενεργοποιησετε τις υπηρεσειες στηλτε το μηνυμα

WAPA N ΣΤΟ 1651!

PS:WAPA:Wap advanced Πρεπει να ειναι μονο για το 6600

απο την Cosmote φυσικα!

mipos kseris stis proxorimenes rithmisis ti mpeni? thira... klp.

esi mpikes me aftes pou pires me mail???? :eek: :wacko:

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

έλεγα να το τσιμπήσω αλλά αποφάσισα τελικά να περιμένω να βγει πρώτα η αναβάθμιση γιατί είναι σπαστικό με το που το πάρεις να τρέχεις για αναβάθμιση...

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από τον supernet

Σήμερα το μεσημέρι τσίμπησα και γω ένα 6600 από το Πλαίσιο (Στουρνάρη).

v 3.42.1

16-10-03

NHL-10

Η πωλήτρια (πωληηήτρια? :eek: ) μόλις μου έδωσε το κουτί, μου είπε "10 ΩΡΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ".

Ισχύει αυτό παιδιά? Στις ώρες αναφέρομαι. Κάθησα διάβασα αρκετές σελίδες απ'αυτό το thread και βρήκα διάφορες γνώμες.

Τελικά πόσες ώρες πρέπει να το αφήσω να φορτίζει (τις 3 πρώτες φορές)?

αστο απο 10-16 οσο αντεξεις :) δεν θα παθει τιποτα ;)

Σημερα πηγα στη ΝΟΚΙΑ στη θεσσαλονικη που ειναι στον κρικελα(Εθν. Αντιστασεως ) και ρωτησα τιμη τελικη με φπα και μου ειπαν 502 ευρω. Ενω στα Νοκια κλαμπ πριν 4 μερες μου ειχαν πει 532 ευρω. Τι παιζει? Αρχισαν οι μειωσεις?

Αρχικό Μήνυμα από τον giannis42

Mηνυμα για χρηστες 6600 με κοσμοτε!

Λυθηκε το προβλημα με το ιντερνετ απο την κοσμοτε!

Λοιπον,για να ενεργοποιησετε τις υπηρεσειες στηλτε το μηνυμα

WAPA N ΣΤΟ 1651!

PS:WAPA:Wap advanced Πρεπει να ειναι μονο για το 6600

απο την Cosmote φυσικα!

mipos kseris stis proxorimenes rithmisis ti mpeni? thira... klp.

esi mpikes me aftes pou pires me mail???? :eek: :wacko:

Οχι δεν χερω τις προχωρημενες ρυθμισεις!

Απλα στηλε WAPA N ΣΤΟ 1651! και εισαι οκ!

Η ρυθμισεις ειναι αυτες!

Απλα θα ενεργοποιηθουν απο δευτερα!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αρχικό Μήνυμα από τον oc3anus

Re paidia tha me boithisei kapoios se ayto pou exw rwthsei se tosa posts poia kai pm kai den mou apantaei kanenas!!Pou mporw na brw paixnidia px sonic ktl kai pws ta pernaw sto kinito?

Σου μεταφέρω αυτά που είχε πει ένα άλλο μέλος.:

loipon........

apo to kinito.......

3.stelnis sto kinito(meso Bt Ir ktl) to .sis arxio tou emulator kai to kaneis egatastasi.

4.ta arxia me ta paixnidia pou tha katevasis einai i .zip i .rar kai mesa se ayta tha vris to .blz pou tha stilis sto kinito sou.

auto tha erthi me ti morfi minimatos pou fisika to kinito den tha mpori na anagnorisi.

5.me enan file manager (seleq.handly file.ktl.)to entopizis kai to metaferis sto root directory tis mmc(E:\ )

6.meta ektelis to prog tou emulator(auto pou egatestises sto bima 3)kai vlepis to arxio pou pou metaferame sto root tis mmc(E:\ )(sto bima 5)

7.patas epiloges/install kai auto itan.....perimenis kana 3lepto(analoga to game)kai otan teliosi i egatastasi kanis ena restart.

8.afou to kinito anixi(meta to restart)mbes sto menou kai epelexe to paixnidi pou molis egatestises.

elpizo na voithisa esena kai tous ipolipous sinforoumites!!!!

Φιλικά Δημήτρης

Και παλι καποια ερωτηματαγια το 6600 (τελικα δεν αντεξα και το πηρα)

1. Γιατι ο OPERA μετα απο καποια στιγμη μου κανει επανεκινηση στο τηλ;

2. Πως μπορω να δω το firmware του κινητου;

3. Δεν υπαρχει επιλογη αυτοματου κλειδωματος του πληκτρολογιου;

4. Εστειλα με Bluetooth ενα MP3 στο τηλ απο τον υπολογιστη και οταν ανοιξα το μυνημα μου ειπε οτι ειναι αγνωστος τυπος αρχειου. Δεν υποστηριζει MP3 το 6600;

5. Γιατι δεν στελνει MMS; Συνδεετε κανονικα και δειχνει οτι θα φυγει αλλα τελικα τιποτα. Εχω συνδεση σε Cosmote και ενεργοποιημενες ολες τις υπηρεσιες (MMS, GPRS, DATA-Fax) και επισης γιατι δεν μπορω να μπω στο mail μου ειτε στο Mycosmos ειτε στην Hol ειτε στο Yahoo;

Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα αν μπορει ας απαντησει καποιος.

Ευχαριστω

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Αρχικό Μήνυμα από τον gnkgr

4. Εστειλα με Bluetooth ενα MP3 στο τηλ απο τον υπολογιστη και οταν ανοιξα το μυνημα μου ειπε οτι ειναι αγνωστος τυπος αρχειου. Δεν υποστηριζει MP3 το 6600;

5. Γιατι δεν στελνει MMS; Συνδεετε κανονικα και δειχνει οτι θα φυγει αλλα τελικα τιποτα. Εχω συνδεση σε Cosmote και ενεργοποιημενες ολες τις υπηρεσιες (MMS, GPRS, DATA-Fax) και επισης γιατι δεν μπορω να μπω στο mail μου ειτε στο Mycosmos ειτε στην Hol ειτε στο Yahoo;

Ευχαριστω

2)Πατάς *#0000#

3)Δεν νομίζω να υπάρχει.

4)Δεν υποστηρίζει mp3.Θα πρέπει να κατεβάσεις ένα πρόγραμμα για να τα ακούς.Αλλά δεν μπορείς να τα βάλεις ως ήχο.

Φιλικά Δημήτρης

Παιδιά πως εγκαθιστώ τον climber?

Τον έχω περάσει στο κινητό μου και του έχω κάνει εγκατάσταση αλλά δεν αλλάζει κάτι.

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από τον gnkgr

Ευχαριστω

1.Μαλλον δεν θα εχει αρκετη μνημη!

2.*#0000# σε κατασταση αναμονης

3.Οχι δεν υπαρχει

4.Οχι δεν ανοιγει mp3 πρεπει να εχεις καποιο προγραμμα απο 3 κατασκευαστη!

5.ΜΜΣ στην Κοσμοτε δουλευουν κανονικα!Για να ενεργοποιηθουν πρεπει να περασουν 24 ωρες!

Και GPRS ΑΠΟ Δευτερα στην Cosmote!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αρχικό Μήνυμα από τον Jim87

Παιδιά πως εγκαθιστώ τον climber?

Τον έχω περάσει στο κινητό μου και του έχω κάνει εγκατάσταση αλλά δεν αλλάζει κάτι.

piges sta themes??..pigene kai kitakse eite stin mmc carta h tilefonou mesa ston fakelo me ta themes!!!

Γεια σας παιδια, εχω ενα προβλημα που με εχει φρικαρει :cry:

Εστειλα μεσω υπερυθρων τρεις φωτο στο τηλεφωνο σαν μηνυμα

οταν πηγα να ανοιξω τα μηνυματα τα ανοιξα αποθηκευσα τις φωτο, αλλα

το τελευταιο μηνυμα δεν το ανοιγε με τιποτα !!

Εκανα αρκετα restart και καθε φορα μου βγαζει "σφαλμα συστηματος" απανωτες φορες

και στο τελος βγαζει το μην. "εφαρμογη mce εκλεισε"

Και δεν μπορω να διαγραψω το μην με τιποτα ουτε με το seleq!

εχει κανεις καμια ιδεα???? :(

:ninja:

Αρχικό Μήνυμα από τον houla

Εκανα αρκετα restart και καθε φορα μου βγαζει "σφαλμα συστηματος" απανωτες φορες

dokimase na svisis to system ini. apo to tilefono..nomizo vriskete sto c: root drive kato kato.. h sto E:drive sto root...svise afto kai nomizo 8a eisai mia xara!..

Καλημέρα σε όλους. :)

Σχετικά με το πρόβλημα με τις αναφορές παράδοσης των SMS. (πότε έρχονται κανονικά, πότε σαν κενό SMS, με κανονικό ήχο μηνύματος.)

Παρατήρησα, ότι αν μου έρθουν αναφορές με τον λάθος τρόπο, και μετά κλείσω το κινητό, με την επόμενη ενεργοποίηση θα μου εφανιστούν κανονικά (flash SMS, με κείμενο "Παραδόθηκε κλπ κλπ", και ήχο το διακριτικό μπιπ.)

Το μυαλό μου πήγε σε καθυστέρηση του συστήματος να επεξεργαστεί τα "ειδικά" (binary) μηνύματα.

Θυμήθηκα λοιπόν κάτι που είχα διαβάσει σε γαλλικό forum, περί καθυστέρησης επεξεργασίας των binary μηνυμάτων του τηλεφωνητή. (στο εξωτερικό δεν έρχεται απλό SMS για τα φωνητικά μηνύματα, αλλά ειδκό binary μηνυματάκι που ενεργοποιεί το αντίστοιχο εικονίδιο στην οθόνη αναμονής).

Σε αυτούς, ερχόταν το μήνυμα, και το τηλέφωνο αντιδρούσε πολύ αργότερα.

Έγραφαν όλοι ότι μόλις ρυθμίσουν τα SMS να αποθηκεύονται στην μνήμη του τηλ (και ΟΧΙ στην MMC) το πρόβλημα εξαφανιζόταν.

Το ίδιο έκανα και εγώ. Αποτέλεσμα;

ΟΛΕΣ οι αναφορές λειτουργούν κανονικά.

(μετά τη ρύθμιση κάντε και ένα restart.)

Προς το παρόν, η επεξεργασία - αποθήκευση των μηνυμάτων στην MMC δεν φαίνεται να λειτουργεί καλά.

Να σημειώσω ότι αυτό είνια και το μόνο bug που έχω συναντήσει.

Σόρρυ για το μακροσκελές ποστ.

Καλή συνέχεια!

Don't think you are, know you are...

Πρώτα-πρώτα δες με το seleq αν το αρχείο αυτό είναι readonly και αν τελικά είναι τότε άλλαξέ το και μετά προσπάθησε να το σβήσεις.

http://www.orestiadaNews.com

-------

παλαιότερα κινητά: Motorola StarTac 85, Motorola v3688, Nokia 5110, Nokia 8210, ,Siemens S25, Samsung s100, Nokia 8310, Panasonic GD87, Nokia 6600,sony ericsson w800i,sony ericsson K800i, samsung i900 omnia,Htc Desire

Αρχικό Μήνυμα από τον dpapa

dokimase na svisis to system ini. apo to tilefono..nomizo vriskete sto c: root drive kato kato.. h sto E:drive sto root...svise afto kai nomizo 8a eisai mia xara!..

Το δοκιμασα φιλε μου,εκανα και restart αλλα τιποτα :(

Δεν μπορω ουτε να ανοιξω το μηνυμα αλλα ουτε και νατο διαγραψω

με seleq η fexplorer....!!!

Προς το παρον γυρισα την μνημη των μην. στο τηλεφωνο και ειναι ενταξει.

Μυριζομαι format στην καρτα ισως ειναι η μονη λυση :cry:

Το δοκιμασα φιλε μου,εκανα και restart αλλα τιποτα :(

Δεν μπορω ουτε να ανοιξω το μηνυμα αλλα ουτε και νατο διαγραψω

με seleq η fexplorer....!!!

Προς το παρον γυρισα την μνημη των μην. στο τηλεφωνο και ειναι ενταξει.

Μυριζομαι format στην καρτα ισως ειναι η μονη λυση :cry:

ps το αρχειο με το seleq φαινετε οκ ουτε read only ειναι ουτε κατι αλλο

Μια ερώτηση,

Υπάρχει μια καθυστέρηση στη λήψη φωτογραφιών από την στιγμή που θα πατήσουμε το joystick, μέχρι να αποθηκευθεί η φωτογραφία η μου φαίνεται ?

Αρχικό Μήνυμα από τον texas4444

Μια ερώτηση,

Υπάρχει μια καθυστέρηση στη λήψη φωτογραφιών από την στιγμή που θα πατήσουμε το joystick, μέχρι να αποθηκευθεί η φωτογραφία η μου φαίνεται ?

Δεν σου φαίνεται. Ετσι είναι. Και εμένα μου είχε κάνει εντύπωση στην αρχή αλλά τώρα το συνήθισα. Τώρα το μόνο που με ενοχλεί είναι το κόψιμο των ελληνικών μηνυμάτων σε 2- 3 επιμέρους μηνύματα.

:)

http://www.orestiadaNews.com

-------

παλαιότερα κινητά: Motorola StarTac 85, Motorola v3688, Nokia 5110, Nokia 8210, ,Siemens S25, Samsung s100, Nokia 8310, Panasonic GD87, Nokia 6600,sony ericsson w800i,sony ericsson K800i, samsung i900 omnia,Htc Desire

houla

tin eho pathi kai ego etsi ekana to exis ena oreo backup stin mmc pou den hanis oute tis rithmisis sou oute tilefoniko oute minimata oute programata kai ena oreo format me ton kodiko *#7370# stin siskevi me vgalmeni tin mmc apo to kinito kai to kinito na fortizi

meta apo afto boris na pas kai na ta svisis anete