PCMan Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Υπάρχει τρόπος να ακούσουμε στερεοφωνικά τα MP3 του 6600 σε ακουστικά? Οχι βεβαια. 1 Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Είναι standard αυτό? Γιατί ένας φίλος μου πού είναι ηλεκτρονικός λέει πως μπορεί να το κάνει!:O Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Den ginetai! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Ψευδοστέρεο ναι, δηλαδή να πάρει την ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ που έχει και να τη στείλει και στα δυο ακουστικά. Πάλι μονοφωνικό θα είναι απλά θα ακούγεται και απ τα δυο ακουστικά. Στέρεο ομως σε καμία περίπτωση. Εκτός αν ο φίλος σου είναι η ίδια η ΝΟΚΙΑ 1 Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mar_21 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ MP3 ΓΙΑ ΤΟ 6600 ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ Βρω?????: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Ψευδοστέρεο ναι, δηλαδή να πάρει την ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ που έχει και να τη στείλει και στα δυο ακουστικά. Πάλι μονοφωνικό θα είναι απλά θα ακούγεται και απ τα δυο ακουστικά. Στέρεο ομως σε καμία περίπτωση. Εκτός αν ο φίλος σου είναι η ίδια η ΝΟΚΙΑ μαλλον αυτο θα εννοει :pΡΕ ΠΑΙΔΙΑ MP3 ΓΙΑ ΤΟ 6600 ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ Βρω?????:καλως ηρθες :) δες πιο πανω το ποστ #8328 του rhmomanhs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Ψευδοστέρεο ναι, δηλαδή να πάρει την ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ που έχει και να τη στείλει και στα δυο ακουστικά. Πάλι μονοφωνικό θα είναι απλά θα ακούγεται και απ τα δυο ακουστικά. Στέρεο ομως σε καμία περίπτωση. Εκτός αν ο φίλος σου είναι η ίδια η ΝΟΚΙΑ Μάλλον ψευδοστέρεο καλά λές...Ρε λές να είναι η ίδια η Nokia???:lol: :lol: :lol: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Παιδιά η μαύρη πρόσοψη υπάρχει αν δείτε στο http://www.nokia.com ! Στο Nokia Club Γλυφάδας την έχουν και στην κάνουν και τοποθέτιση!! 1 Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Mmmm...k poso paei to malli?? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 35 Euros !!! Αλλά είναι ωραίο και μοιάζει με ολοκαίνουργιό!!:) 1 Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Sovara?!?!den to vriskw asximi idea!!arage edw salonika tha paizei tipota sta club nokia...? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mar_21 Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 exw to 6600 mipws kserei kaneis pws mporw na to kanw na trabaei video panw apo 9sec???? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Sovara?!?!den to vriskw asximi idea!!arage edw salonika tha paizei tipota sta club nokia...? Από ότι ξέρω φίλε μου σε γνήσια πρόσοψη στην Θεσσαλονίκη, όχι! Μπορείς να πάρεις την μαιμού και να βαλεις τα γνήσια κουμπιά (μαύρα) από νόκια, σαν service δηλαδή!!! Κοστίζουν 10 Euros !! 1 Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_syros Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Λοιπον, Μόλις κατέβασα το ultra MP3 palyer 1.05 αλλα τα τραγούδια ακούγονται σι΄γα σε τέρμα ένταση.Λογικο!!! Πως μπορώ να δυναμώσω το Ηχείο με κάποιο πρόγραμμα ίσως; 1 Παράθεση ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΑΠΑ ΜΕ VT's Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Από ότι ξέρω φίλε μου σε γνήσια πρόσοψη στην Θεσσαλονίκη, όχι! Μπορείς να πάρεις την μαιμού και να βαλεις τα γνήσια κουμπιά (μαύρα) από νόκια, σαν service δηλαδή!!! Κοστίζουν 10 Euros !! Mmm..to xerw auto..alla h maimou prosopseis einai polu oti na'nai!!thimamai enas filos eixe valei mia kokkini prosopsi, k stis gwnies eixa ksevapsei!!!!:p 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Το ξέρω!! Πάντως βολεύει πιο πολύ από ταξίδι στην Αθήνα!!!:) 1 Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charly13 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 έχω κατι txt αρχεια με ελληνικους χαρακτηρες αλλά το 6600 μου τα διαβάζει κινέζικα τι πρεπει να κάνω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 έχω κατι txt αρχεια με ελληνικους χαρακτηρες αλλά το 6600 μου τα διαβάζει κινέζικα τι πρεπει να κάνω?Άνοιξε το απο τον υπολογιστή σου, κάνε αποθήκευση ως και άλλαξε την κωδικοποίηση σε unicode :) 1 Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Καλησπερα.Σημερα επεσε στα χερια μου ενα 6600 το οποιο οταν το πατας να αναψει αναβει η οθονη αναβοσβηνει 3 φορες η λεξη ΝΟΚΙΑ και μετα σβηνει.Μπορω να κανω κατι να το επαναφερω η δεν αξιζει ο κοπος? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Καλησπερα.Σημερα επεσε στα χερια μου ενα 6600 το οποιο οταν το πατας να αναψει αναβει η οθονη αναβοσβηνει 3 φορες η λεξη ΝΟΚΙΑ και μετα σβηνει.Μπορω να κανω κατι να το επαναφερω η δεν αξιζει ο κοπος? Θέλει full σβήσιμο η μνήμη του τηλεφώνου και μετά αναβάθμιση και να ξαναπεραστεί η Permanent Memory. Γίνεται μόνο με εξοπλισμό, δηλαδή το πάς σε service. Γενικά μια απλή αναβάθμιση ειναι με κάνα δυο ιδιαιτερότητες 1 Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Οταν λες εξοπλισμο τι εννοεις?software η hardware?Η αναβαθμιση γινεται μονο στο service η μπορω να την κανω και εγω?Αυτος που το ειχε το ειχε παει στον Γερμανο και του γυρευε 350 ευρω χωρις να κρατησει να το δει. Ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogo Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Kαλησπέρα, προσπάθησα να διαβάσω όσο το δυνατόν περισσοτερες σελίδες απο το τοπικ αυτό πριν σας γράψω αλλα δεν ξεπέρασα τις 30... Εδωσα σε ένα ανηψάκι μου το 6600 μιας και αλλαξα εγώ κινητό και με έφαγε να του περασω προγραμμα για mp3 και του περασα το mp3go. Του έστειλα και με bluetooth ενα τραγούδι και αντιμετωπίζουμε το εξής πρόβλημα, ΔΕΝ ανοίγει το μηνυμα με το τραγούδι που το έστειλα λέει μή υποστηριζόμενη λειτουργία. Πώς ξεπερνιέται αυτό? Να ανοίξει το μήνυμα με το τραγούδι και να το παίξει με το mp3go ? Ευχαριστώ.... 1 Παράθεση ________________________________________ Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 βαλ'του καλυτερα το mp3player που νομιζω οτι τα ανοιγει και απο τα μηνυματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 alliws, anoigontas tin efarmogi mp3go, an to mp3 einai apothikeumeno stin mmc, kane ena scan!k tha to paizei! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogo Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 το προβλημα ειναι οτι δεν μπορώ να το αποθηκευσω διοτι δεν το ανοιγει, ειναι στα εισερχομενα μηνυματα μιας και το εστειλα με bluetooth και δεν το ανοιγει απο τα μηνυματα να το αποθηκευσω...βγαζει μηνυμα μη υποστηριζομενη λειτουργια, αν μπορουσα να το αποθηκευσω θα το επαιζε μετα υποθετω βαλ'του καλυτερα το mp3player που νομιζω οτι τα ανοιγει και απο τα μηνυματα :) και που το βρισκω αυτο, αν ειναι ευκολο? ευχαριστώ 1 Παράθεση ________________________________________ Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts