nikoskat Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 file mou an ginete mporeis na mou dwseis to ogg player 1.62? giati me banarane apo to i-phone... http://rapidshare.de/files/9328484/OggPlayMMF.s60.SIS.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Γιά σας, Απο πού μπορώ να δώ πιά version λειτουργικού έχει το Nokia μου? Για να ξέρω εάν θέλει update. Ευχαριστώ Paul 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Γιά σας, Απο πού μπορώ να δώ πιά version λειτουργικού έχει το Nokia μου? Για να ξέρω εάν θέλει update. Ευχαριστώ Paul *#0000# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhmomanhs Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 http://rapidshare.de/files/9328484/OggPlayMMF.s60.SIS.html na'sai kala.. elpizw na einai registrarismeno..:p 1 Παράθεση nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 na'sai kala.. elpizw na einai registrarismeno..:p ειναι free ετσι κι αλλιως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhmomanhs Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 ειναι free ετσι κι αλλιως :) distyxws omws oute twra mporw na balw oggs ws hxo klhseis... mhpws prepeui na kanw kapoies sigekrimenes rithimseis/.../??? kati tespantwn? 1 Παράθεση nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 distyxws omws oute twra mporw na balw oggs ws hxo klhseis... mhpws prepeui na kanw kapoies sigekrimenes rithimseis/.../??? kati tespantwn? υπαρχουν τα αρχεια 101FF683.RSC και OGGTREMORCONTROLLER.DLL στο φακελο E:\system\Libs\Plugins\ ; αν υπαρχουν τοτε ολα ειναι οκ και κατι δεν γινεται σωστα, με τα ogg ισως. αν δεν υπαρχουν ξανακανε την εγκατασταση. ειναι ενταξει τα ogg που βαζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhmomanhs Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 υπαρχουν τα αρχεια 101FF683.RSC και OGGTREMORCONTROLLER.DLL στο φακελο E:\system\Libs\Plugins\ ; αν υπαρχουν τοτε ολα ειναι οκ και κατι δεν γινεται σωστα, με τα ogg ισως. αν δεν υπαρχουν ξανακανε την εγκατασταση. ειναι ενταξει τα ogg που βαζεις; yparxoun....kai afta kai kati alla: 101FF683.RSC 1020239A.RCC OGGTREMORCONTROLLER.DLL oggvorbisfile.dll oggvorbiscontroller ta ogg pou pernaw paizoun kanonika sto ogg player....mono ekei... 1 Παράθεση nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 εχεις βαλει κανεναν αλλον player; πρωτη φορα τα βλεπω αυτα. εχω δοκιμασει ολες τις εκδοσεις αλλα αυτα δεν μπαινανε. αντεγραψε τα παραπανω αρχεια καπου στην καρτα και μετα σβησ'τα να δεις αν και παλι δουλευουν ολα καλα, μαζι και οι ηχοι και τα σβηνεις τελειως αν ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonas Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 To τελευταίο καιρό εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα στο κινητό μου Νοκια 6600 "Εφαρμ. έκλεισε watcherMain Thread " :!: Δέν ξέρω τι είναι και κάθε φορά που το πατάω την εντολή -Εντάξει- μετά από λίγο μου ξαναεμφανίζεται το ίδιο μήνυμα..........:blink: Περιμένω κάποια βοήθεια!!!!!!!!!!!!!! 1 Παράθεση :stupid: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhmomanhs Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 εχεις βαλει κανεναν αλλον player; πρωτη φορα τα βλεπω αυτα. εχω δοκιμασει ολες τις εκδοσεις αλλα αυτα δεν μπαινανε. αντεγραψε τα παραπανω αρχεια καπου στην καρτα και μετα σβησ'τα να δεις αν και παλι δουλευουν ολα καλα, μαζι και οι ηχοι και τα σβηνεις τελειως αν ειναι. afto ekana diaegrapsa afta ta arxeia kateftheian giati mou eixe spasei ta nebra...alla twra doulebei kanonika...:) :) :) :) :) ....doksasi 1 Παράθεση nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_syros Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Ρε παιδιά μπας και ξέρει κανείς κανα free πρόγραμμα για να παίζει τα MP3. Παρακαλώ ότι πιο τελευταίο κυκλοφωρεί. 1 Παράθεση ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΑΠΑ ΜΕ VT's Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Ρε παιδιά μπας και ξέρει κανείς κανα free πρόγραμμα για να παίζει τα MP3. Παρακαλώ ότι πιο τελευταίο κυκλοφωρεί. Free και καλο, δεν θα βρεις. Αν και επρεπε να κοιταξεις στις εφαρμογες.. Υπαρχει εδω και ειναι "αγορασμενο" http://www.iphone-forum.org/showthread.php?t=93358&highlight=power Πρεπει πρωτα να γινεις μελος στις σελιδες του http://www.iphοne-forum.org για να δεις και να κατεβασεις τα αρχεια. 1 Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikas_gerios Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 pos mporo na kano to ogg arxeio na pai3ei dinata me to programa pou mou les 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 pos mporo na kano to ogg arxeio na pai3ei dinata me to programa pou mou les δε μπορεις να κανεις και πολλα. μονο αν με καποιο προγραμμα στον υπολογιστη αυξησεις την ενταση αλλα λιγο γιατι θα χασεις πολυ σε ποιοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikas_gerios Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 ΞΕΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΠΟΘ ΑΝΕΒΑΞΗ ΕΩΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΜΕΤΑ ΣΕ ΟGG 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 το mp3trim ανεβαζει την ενταση αλλα ειναι κυριως για να κοβεις κομματια. δεν το χρησιμοποιω γιατι δεν εχει καλη αποδοση παντως. εδω ειναι Mp3trim 200kb υ.γ. μη γραφεις με κεφαλαια αν μπορεις γιατι φαινεται σαν να φωναζεις οπως θα'λεγαν και οι mods :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwank Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Καλημέρα φίλοι μου! Κατέβασα απο το site της Nokia το Nokia Sensor για το 6600. Το πέρασα μέσω ΒΤ στο κινητό και επιλέγοντας το sis αρχειάκι εμφανίζει το παραθυράκι εγκατάσταση αλλά δεν προχωράει και επανέρχεται στο φάκελο που βρίσκομαι! Αν μπορεί κανείς ας με βοηθήσει Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρον 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Καλημέρα φίλοι μου! Κατέβασα απο το site της Nokia το Nokia Sensor για το 6600. Το πέρασα μέσω ΒΤ στο κινητό και επιλέγοντας το sis αρχειάκι εμφανίζει το παραθυράκι εγκατάσταση αλλά δεν προχωράει και επανέρχεται στο φάκελο που βρίσκομαι! Αν μπορεί κανείς ας με βοηθήσει Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρον Καλημερα φιλε μου.Τι εκδοση firmware εχεις στο 6600;;Απ'οτι θυμαμαι μετα την πρωτη αναβαθμιση πρεπει να γυρισεις την γλωσσα του κινητου στα Αγγλικα και να κανεις την εγκατασταση.Για δοκιμασε το.:O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEO_MANJO Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 kalispera paidia. mporei na mou pei kapoios pws mporw na kanw update sto logismiko tou 6600? basika exw kai allo ena problima. xrisimopoiw to pc suite 6.70.22 kai den mporw na sindesw to kinito me to laptop pou exei bluetooth. mporeite na mou peite poia ekdosi na balw giati apoti blepw i sigkekrimeni den leitourgei. exoune spasei ta neura mou me auti tin ekdosi. den mporw na to sindesw me tipota. thanks .. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Για να το αναβαθμίσεις πήγαινει σε nokia shop. Το pcsuite δεν φταίει ρύθμισε σωστά τις θύρες του bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwank Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Καλημερα φιλε μου.Τι εκδοση firmware εχεις στο 6600;;Απ'οτι θυμαμαι μετα την πρωτη αναβαθμιση πρεπει να γυρισεις την γλωσσα του κινητου στα Αγγλικα και να κανεις την εγκατασταση.Για δοκιμασε το.:O Φιλαράκο μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε επιτυχώς :shifty: Δεν το είχα φανταστεί καθόλου να γυρίσω στη γλώσσα στα αγγλικά! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEO_MANJO Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 exw allaksei oles tis thires tou bluetooth. ekei pou paei na sindethei me to pc suite mou leei oti den einai dinatos o elegxos twn steixeiwn tou tilefwnou. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 exw allaksei oles tis thires tou bluetooth. ekei pou paei na sindethei me to pc suite mou leei oti den einai dinatos o elegxos twn steixeiwn tou tilefwnou. φιλε μου εχω την εντυπωση οτι το 6600 εχει ειδικη εκδοση PC suite που το υποστηριζει, δε πρεπει να κανει η τελευταια. κατεβασε το απο το support του 6600 και οχι απο το γενικο του PC suite http://www.europe.nokia.com/nokia/0,8764,42289,00.html?applicationId=274&prodSupAppID=1&productId=288&categoryId=19&languageId=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewko Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Και ξαφνικα το 6600 μου μετα απο δυο χρονια χρησης επαθε το εξης: Σταματησε να δουλευει το κοκκινο κουμπι και τα πληκτρα 9, 8, 7. Αρα δε μπορω να τερματισω κληση παρα μονο μεσω των επιλογων, δε μπορω να τηλεφωνησω παρα μονο οτι εχω αποθηκευμενο αφου δε δουλευει το 9 και φυσικα δε μπορω να γραψω μηνυμα. Καμια ιδεα πριν παω στη νοκια? Η μονη αλλαγη πριν παρουσιαστει το προβλημα ηταν η εγκατασταση ενος παιχνιδιου java απο το i-phone. Το απεγκατεστησα πιθανολογοντας οτι μπορει να φταιει αλλα το προβλημα παραμενει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts