DarthStergius Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 οκ!! :D ευτυχως η καμερα και το πληκτρολογιο την γλυτωσαν!! θα παω στο nokia shop κατεχακη που ειναι κοντα σπιτι μου για μπροστινη προσοψη και πισω καπακι.ας ελπισουμε οτι και εκει θα εχει τις τιμες που μου ειπες!! :mad: μην τρεχω συνταγμα και κηφισιας!! thanx again!! 1 Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelar Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 @stelar Lypamai file mou,alla pistevw pws thn antiproswpeia den th glytwneis.. .... An apo savoures exoun xalasei oloklhrwmena.. :wacko: Mporei na sou fane kamia 50ara..Phgaine sto nokia shop ths perioxhs sou,kai des ton, mh sou kanei kamia tzampa anava8mish k s zhtaei lefta meta.. :( Φίλε forest, πολύ το φοβάμαι πως τελικά μάλλον εκεί θα καταλείξει! Το θέμα είναι όμως πως εκτός από ότι είχε το κινητό από μαμα, ποτέ δεν εγκατέστησε οποιοσδήποτε εφαρμογή τρίτων (το πιστεύεις? :blink: ) . Ο κάτοχός του δεν ασχολήθηκε ποτέ με το σπορ και παρόλη την κακή μεταχείρηση που έτυχε, το κινητό ήταν "παρθένο" :D (και αυτό αν θέλεις το πιστεύεις :shifty: ) @nikoskat Νίκο είναι όντως δύσκολο, το προσπαθώ εδώ και 2 μέρες και δεν συμβαίνει... Εφαρμογή περίεργη δεν έχει οπότε αυτό που μένει είναι είτε πρόβλημα κινητού (αν θυμάμαι καλά παρουσίαζε κάποια παράξενα κάθε τόσο) εννοώντας ελάττωμα, ή πρόβλημα κινητού από κακή μεταχείρηση (σκόνη, υγρασία ή κανένα γερό γκελ :X ) όμως αυτό που είπες για το 3 δεν το ήξερα. Να δούμε τι θα γίνει. Εσύ το έχεις καταφέρει το κολπάκι αυτό για reset? 1 Παράθεση Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω. Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε. Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 @stelar check your pm;) αλλα αφου λες και για κακη μεταχειρηση, μπορει κατι να'παθε, ας ελπισουμε οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelar Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Ευχαριστώ για την συμπαράσταση... τελικά το format πέτυχε (δεν έτυχε :D ). Παρόλα αυτά όμως το πρόβλημα με τα soft keys και το joystick παραμένει οπότε το κινήτο πηγαίνει στην νοκια, και να δούμε ΑΝ θα διορθωθεί :cry: Anyway, για μένα το θέμα ήταν καθαρά αρχής, τι να πει και o ιδιοκτήτης ο οποίος έχασε τα δεδομένα του :X και θα μπλέξει και με νοκια service! edit μετά από την εξ αποστάσεως και πολύτιμον βοήθειαν του nikοskat το κινητόν ανοίχθη για να διαπιστωθεί δια ποίον λόγον εξακολουθεί να υφίσταται η σύγχισης των μαλακών κομβίων (soft keys) και του μοχλού της ευχαρίστησης (joystick) και παρετηρήθει μαμημένη πλακέτα! :knife: :whistle: :oops: :shock: 1 Παράθεση Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω. Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε. Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulhydra Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Γεια σας παιδιά, οφείλω να ομολογήσω πως έιναι αρκετά καλή η δουλειά που γίνεται εδώ μέσα, οι φορές που έχω βοηθηθεί από τα topics είναι αρκετές, αλλά ποτέ δεν είχα πάρει την απόφαση να εγγραφώ και να κάνω κάποια ερώτηση. Νά που πήρα όμως την απόφαση, και ελπίζω να φανώ κι εγώ χρήσιμος σε κάποιους όπως πολλοί φάνηκαν χρήσιμοι σε εμένα στο παρελθόν. Λοιπόν, στο προκείμενο τώρα, αυτό που έπαθα έχει ώς εξής, κάποια μέρα που δούλευα με τις υπερυθρες και εγκαθιστούσα διάφορα προγράμματα στο κινητό μετά από ένα restart δεν άνοιγε τις υπέρυθρες. Το εικονίδιο υπάρχει στον browser αλλά όσες φορές κι άν το πατήσω οι υπερυθρες δέν λένε να ξεκινήσουν. Επίσης μετά από μέρες ανακάλυψα ότι και στην Διαχείρηση δέν υπάρχουν πολλές εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες οπότε και δεν μπορώ να τις απεγκαταστήσω από εκεί. Παρακαλώ για την βοήθειά σας.!!!!!. Επίσης άν μπορείτε να μου λύσετε και την εξής απορία θα είμαι ευγνώμων. Μπορώ με το bluetooth adapter της Mobile action να έχω πρόσβαση στο κινητό μεσα από από το PC SUITE;;;; Φιλικά Παύλος 1 Παράθεση - ΕΕ!! Μανωλιό, άκουσα καλά μωρε, επάντρεύγτηκες τσ' Ασημάκη τη θυγατέρα; - Εκουζουλάθηκες μωρέ; Εξάνοιξέζ τηνε καλά; Ω την παντέρμη!!! Ολο τρώγει, και τρώγει, και τρώγει και φαρδαίνει. Εκατήντησε ωσάν τον ιπποπόταμο. Αμφίβιο. Φτάνει τα 5 μέτρα μήκος και τσι 3 τόνους βάρος. Θηλαστικό τσι ζούγλας. Ζει στα δάση του Ζαϊρ, του Νίγηρα και τσι Ναμίμπια. Τρώγει ωσαμε 68 κιλά χόρτα την ημέρα. Α, και η ουρά του φτάνει τους 50 πόντους..... και βάλε!!!!!!!!!!!!!! :spam: :spam: :spam: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 ρε παιδια εχω βαλει κανα 2 εκδοσεις του ULTRA MP3 .Οταν παω να αυξησω την ενταση χαλαει ο ηχος!!Why? 1 Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 ρε παιδια εχω βαλει κανα 2 εκδοσεις του ULTRA MP3 .Οταν παω να αυξησω την ενταση χαλαει ο ηχος!!Why? ti na kl@sei mwre to hxeio tou 6600.. den ftaiei to ultramp3,apla exei prima hxo,k epeidh den exei toso na dwsei to hxeio,xanei..Isws an dokimaseis kanena allo mp3 player,isws den xalaei,an k de nomizw.. einai ligo mizero to hxeiaki tou.. :( An 8ymamai kala,dokimase viking informatics mp3 player(to equaliser tou kati mporei na sou kanei) kai to mp3 base.Epishs ap'to gravity mp3 player den akouges asxhma ap'to hxeio tou.. :) 1 Παράθεση Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια. Ο αδερφός μου έχει το Χ700 και δεν μπορεί να διαγράψει κάποια μηνύματα που έχει λάβει με bluetoooth και περιέχουν themes ή κάποιες εφαρμογές. Του βγάζει το μήνυμα "Γενικά: χρησιμοποιείται ήδη (-14)". Φυσικά δεν χρησημοποιείται τίποτα από αυτά. Μόνο να το μετακινήσει μπορεί. Επίσης του είχα στείλει μια εφαρμογή Java που ήταν για το SE K750i. Την εγκατέστησε αλλά επειδή δεν δουλεύει σωστά θέλει να την διαγράψει και δεν μπορεί. Όταν προσπαθεί, βγαίνει το μήνυμα: "Αδυναμία διαγραφής. Εφαρμογή ανοιχτή", ενώ δεν είναι. Καμιά ιδέα πως διαγράφονται...??? Ρωτάω εδώ γιατί υποθέτω τα Symbian λειτουργούν λίγο-πολύ το ίδιο. Τέλος, μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει (σπ@σmeνO) και που θα το βρω, το antivirus της F-Secure: anti-virus-fsc-os7 για Sympian...??? Θέλουμε να αφαιρέσουμε τον ιο comwarrior από ένα 6600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Επίσης μετά από μέρες ανακάλυψα ότι και στην Διαχείρηση δέν υπάρχουν πολλές εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες οπότε και δεν μπορώ να τις απεγκαταστήσω από εκεί. Παρακαλώ για την βοήθειά σας.!!!!!. Επίσης άν μπορείτε να μου λύσετε και την εξής απορία θα είμαι ευγνώμων. Μπορώ με το bluetooth adapter της Mobile action να έχω πρόσβαση στο κινητό μεσα από από το PC SUITE;;;; Φιλικά Παύλος Για τις υπέρυθρες δεν ξέρω καλα.. Μήπως κανα φορματακι? :X Πάντως για τις απεγκαταστήσεις απο την Διαχείρηση, και γώ αντιμετώπισα αρκετές φορές πρόβλημα.. Μπορείς να κατεβάσεις πρόγραμμα διαχείρησης αρχείων όπως το FExplorer και να τα σουτάρεις απο κει. Νομίζω αν ψάξεις και λίγο σε αυτο το site θα βρείς και άλλους που είχαν το ίδιο πρόβλημα, αλλιώς στείλε pm να σου πώ αλλού. Για το bluetooth, υποθέτω ότι θα δουλεύει. Γιατι να μην δουλεύει οταν έχει άλλωστε το ίδιο το PCsuite επιλογή για να ψάξει σε bluetooth? Μπορείς να αγοράσεις τον adapter να δεις, και αν δεν σου κάνει, το επιστρέφεις και παίρνεις αλλο... :shifty: Χριστούγγενα είναι άλλωστε. :lol: Αντε και καλώς μας ήρθες φίλε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulhydra Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Για τις υπέρυθρες δεν ξέρω καλα.. Μήπως κανα φορματακι? :X Πάντως για τις απεγκαταστήσεις απο την Διαχείρηση, και γώ αντιμετώπισα αρκετές φορές πρόβλημα.. Μπορείς να κατεβάσεις πρόγραμμα διαχείρησης αρχείων όπως το FExplorer και να τα σουτάρεις απο κει. Νομίζω αν ψάξεις και λίγο σε αυτο το site θα βρείς και άλλους που είχαν το ίδιο πρόβλημα, αλλιώς στείλε pm να σου πώ αλλού. Για το bluetooth, υποθέτω ότι θα δουλεύει. Γιατι να μην δουλεύει οταν έχει άλλωστε το ίδιο το PCsuite επιλογή για να ψάξει σε bluetooth? Μπορείς να αγοράσεις τον adapter να δεις, και αν δεν σου κάνει, το επιστρέφεις και παίρνεις αλλο... :shifty: Χριστούγγενα είναι άλλωστε. :lol: Αντε και καλώς μας ήρθες φίλε. Φίλε μου, το πρόβλημα με τις υπέρυθρες το έλυσα με ένα format, και επίσης όσες εφαρμογές δεν έβλεπε από την διαχείρηση φυσικά και τις έβλεπε από file manager, απλά απορία το έιχα. Τώρα όσον αφορά τη συμβατότητα του pc suite με το bluetooth, δεν με απασχολεί και τόσο τώρα πια γιατί μπορεί πλέον και επικοινωνεί μαζί του με την κλασική μέθοδο, τις υπέρυθρες και για το bluetooth έχω το handset manager. Αυτό που με χάλαγε μόνο, όσο δεν είχα υπέρυθρες, ήταν ότι για να εγκαταστήσω εφαρμογές με το handset manager, αφου δεν έχει το install device softwear του pc suite, έπρεπε να φορτώσω το setup αρχείο στο κινητό και μετά από εκεί να το τρέξω να κάνει install. Anyway τέλος καλό, όλα καλά!!!!! ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΣΧΑΣ 1 Παράθεση - ΕΕ!! Μανωλιό, άκουσα καλά μωρε, επάντρεύγτηκες τσ' Ασημάκη τη θυγατέρα; - Εκουζουλάθηκες μωρέ; Εξάνοιξέζ τηνε καλά; Ω την παντέρμη!!! Ολο τρώγει, και τρώγει, και τρώγει και φαρδαίνει. Εκατήντησε ωσάν τον ιπποπόταμο. Αμφίβιο. Φτάνει τα 5 μέτρα μήκος και τσι 3 τόνους βάρος. Θηλαστικό τσι ζούγλας. Ζει στα δάση του Ζαϊρ, του Νίγηρα και τσι Ναμίμπια. Τρώγει ωσαμε 68 κιλά χόρτα την ημέρα. Α, και η ουρά του φτάνει τους 50 πόντους..... και βάλε!!!!!!!!!!!!!! :spam: :spam: :spam: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 καλησπερα! προβλημα: προσπαθω να περασω αρχεια απο το 6600 στο πισι μου απο τον browser του pc suite. αλλα βγαζει μηνυμα : 'Pc Suite was unable to copy because the target directory is read only or the media is write protected' Το πρωτο δεν ισχυει, το τσεκαρα. τι μπορει να φταει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqqaa Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 :lol:η μπροστινη προσοψη που εχει και την οθονη μαζι, μου κοστισε 8 ευρω στο νοκια σοπ συνταγματος. το πισω καπακι(της μπαταριας) που ισως θες ν'αλλαξεις κι αυτο μου κοστισε 6,5 ευρω στο νοκια σοπ κηφισιας. αν θες αλλο χρωμα θα πρεπει να παρεις και το καπακι της καμερας(αυτο που λεει ΝΟΚΙΑ-2 ευρω) αλλα και πληκτρολογιο(9 ευρω). οκ; :) Δεν ακουσα,πως είπατε,άλλος ένα κορόιδο είστε. Τι;;;8 ευρώ η μπροστινή κάλυψη;Πηγαίνω στο πρώτο από τα 2 Nokia Shops στη Λάρισα και αφού μου επισημαίνουν και αυτοί ότι δεν χρειάζεται να αγοράσω ολόκληρη την πρόσοψη μου λέει τα εξής:25ευρώ:shoot: :hunter: :kill: :rocket: ναι όπως ακούσατε 25 ευρώ η μπροστινή πρόσοψη(δηλαδή 200%+) πιο ακριβή από το nokia shop στο Σύνταγμα, 15ευρώ η πίσω πρόσοψη, 15 ευρώ το πληκτρολόγιο και 8 ευρώ το πίσω καπάκι που γράφει το Nokia!!!!!!!!!!Σύνολο,βρείτε το μόνοι σας…..Πηγαίνω στο άλλο κατάστημα(λίγα τετράγωνα πιο κάτω έχει σημασία) και εκεί ήταν πιο νορμάλ,15ευρώ η μπροστινή πρόσοψη:secret: .Κι εκεί που πήγα να το σκεφτώ κάνω την εξής ερώτηση:Οι τιμές είναι ίδιες σε όλα τα Nokia shops ή κάθε κατάστημα έχει δικιά του πολιτική πώλησης και μου απαντούν:”Όχι,όλα τα καταστήματα έχουν τις ίδιες τιμές.”Αρα σκέφτομαι 25ευρώ=15ευρώ=8ευρώ:rtfm: .Σκέφτομαι για λίγο μήπως κάθε κατάστημα βλέπει διαφορετικά το ευρώ, μήπως εγώ έχω κάποιο πρόβλημα στα μαθηματικά αλλά για να μην το τραβήξω μέρες που είναι τους έριξα ένα ψευτοχαμόγελο και έφυγα. Είπαμε να βγάλεις το κέρδος σου αλλάόταν ο άλλος σου κάνει μία τέτοια ερώτηση σημαίνει πως το έχει ψάξει το θέμα και δεν γίνεται να τον κοροϊδεύεις μες τα μάτια του. Τέλοσπάντον μήπως μπορεί κάποιος να που πει ποια είναι ακριβώς η διεύθυνση του Nokia shop στο Σύνταγμα γιατί έτσι κι αλλιώς θα πήγαινα τα Χριστούγεννα στην Αθήνα. Υ.Π.Τελικά βλέπω πως το δίκιο σου χωρίς να ξέρω ακριβώς το λόγο το βρίσκεις μόνο στην Αθήνα γιατί τον κόσμο στην υπόλοιπη Ελλάδα τον θεωρούν κορόιδα μη πω και καμιά πιο βαριά λέξη…..Καλές γιορτές …;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 τι να πεις φιλε μου...παντως εχει και η αθηνα τις ακριβειες τις. Συνταγμα: Νικης 21, τηλ. 210 3212000 (ειναι καθετη στην ερμου, κοντα στην πλατεια συνταγματος) ;) Κηφισια: Κηφισιας 293 (εμπορικο κεντρο Φοινιξ), τηλ. 210 8082682 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinaf Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Καλημερα στο χιονισμενο forum. Εχει κανεις ιδέα πως θα μεταφερω τα sms από ενα NOKIA 6600 στο ΝΟΚΙΑ 7610? Εχω ανταπτορα για υπερυθρες,bluetooth adapter,καθως επίσης και το λογισμικο του Nokia Handset manager. (επίσης εχω και πονοκεφαλο διοτι εχω ζαλιστει απο χθες να ψαχνω τροπο) Ευχαριστω εκ των προτέρων. Κατερινα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GkS Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Paides , molis phra ena 6600 kai mou kanei entypwsh to gegonos oti sti syskeuasia den exei to pc-suite. Einai ontws etsi i mou to fagane? An einai etsi pou mporw na to brw kai poia version einai i teleutaia? A, kai an kserei kaneis na mou pei pou na brw to latest firmware... Thanks! 1 Παράθεση Μα τί γίνεται επιτέλους!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 καλησπερα! προβλημα: προσπαθω να περασω αρχεια απο το 6600 στο πισι μου απο τον browser του pc suite. αλλα βγαζει μηνυμα : 'Pc Suite was unable to copy because the target directory is read only or the media is write protected' Το πρωτο δεν ισχυει, το τσεκαρα. τι μπορει να φταει; κανεις καμια ιδεα;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 κανεις καμια ιδεα;:rolleyes: Με έναν file manager πρέπει να πάς στα properties των αρχείων που θέλεις να μεταφέρεις και να ξετσεκάρεις το read only option. Ύστερα λογικά θα γίνει η μεταφορά. Μου παρουσιάστηκε κι εμένα αυτό το πρόβλημα κι έτσι λύθηκε;) Η παραπάνω διαδικασία εννοείται ότι θα γίνει στο κινητό. @Gks : To latest firmware (αν εννοείς του κινητού)όπου και να το βρείς , δύσκολα θα το περάσεις μόνος διότι χρειάζεσαι ειδικό μηχάνημα. Σε nokia club μόνο..Και μιας και το αγόρασες πρόσφατα το κινητό θα έχει εγγύηση, άρα το firmware update θα γίνει δωρεάν. Pc suite πρέπει να είναι διαθέσιμο για download στην σελίδα της nokia, για ψάξτο λίγο:) 1 Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aikon Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Firmware update σε Nokia club μόνο με 15€ (αν δεν έχεις εγγύηση) και σε μια ώρα! Ερώτημα: Έχει κανείς να μου πεί κανένα πρόγραμα για εγγραφή των συνομιλιών ΧΩΡΙΣ όμως τα γνωστά beep beep. Βέβαια δεν είναι για κακό σκοπό απλά, σαν απορία, αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GkS Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Ok, eyxaristw bre paidia, tha to paw ekei tote. Fainetai pws eixa kalosynithisei me to sx1 pou ekana ta updates monos mou sto pc mou se 10 lepta... 1 Παράθεση Μα τί γίνεται επιτέλους!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Με έναν file manager πρέπει να πάς στα properties των αρχείων που θέλεις να μεταφέρεις και να ξετσεκάρεις το read only option. Ύστερα λογικά θα γίνει η μεταφορά. Μου παρουσιάστηκε κι εμένα αυτό το πρόβλημα κι έτσι λύθηκε;) Η παραπάνω διαδικασία εννοείται ότι θα γίνει στο κινητό. Με ποιον file manager το εκανες; στον profiexplorer που χρησιμοποιω εγω δεν εχει τετοια επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Καλησπέρα! Μου συμβαίνει κάτι περίεργο μερικές φορές... Οι αναφορές των μηνυμάτων δεν πάνε στον φάκελο... Σαν να μην έχω στείλει τα μηνύματα... Αλλά στα εξερχόμενα είναι... Μόνο αν κλείσω το κινητό και ξαναστείλω ξεκινούν να αποθηκεύονται... Τι σημαίνει αυτό;; Μήπως μπλοκάρει από τα πολλά μηνύματα;;; 1 Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Και εγώ είχα ακριβώς το ιδιο προβλημα. Με ενα φορματ γιναν όλα καλά(*#7370#-Θα χαθούν όλα) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theris1 Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Υπαρχει καποιο προγραματακι που να μπορω να αποθηκευσω τα sms μου στο PC? Δοκιμασα το Message Storer αλλα επειδη ειναι στα ελληνικα τα sms εμφανιζονται κινεζικα. Πιο παλια ειχα το 6100 και με το oxygen τα αποθηκευα στο PC μου σε αρχειο word, αλλα τωρα δεν μπορω να συνδεσω το 6600 με το oxygen. 1 Παράθεση ----<<<<T H E R I S>>>>---- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 :cry: Στα καλά καθούμενα όπως πάω να ανοίξω το κινητό το πρωι ξεκινά να ανοίγει και με το που κάνει την εισαγωγή κάνει ρεσταρτ στα καπάκια απο μόνο του ,και επειτα τα ίδια και δεν μπορεί τελικά να ανοίξει μέχρι που στο τέλος κλεινει οριστικά απο μόνο του.του έβγαλα την μπαταρία αλλά πάλι τα ίδια.δεν μπορεί να μείνει ανοιχτό καθόλου.τι παίζει?εχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτο το περιστατικό?βοηθήστε όποιος ξέρει συνάδελφοι γιατί είμαι εκτός αθηνών χωρίς κινητό! :O :O 1 Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 :cry: Στα καλά καθούμενα όπως πάω να ανοίξω το κινητό το πρωι ξεκινά να ανοίγει και με το που κάνει την εισαγωγή κάνει ρεσταρτ στα καπάκια απο μόνο του ,και επειτα τα ίδια και δεν μπορεί τελικά να ανοίξει μέχρι που στο τέλος κλεινει οριστικά απο μόνο του.του έβγαλα την μπαταρία αλλά πάλι τα ίδια.δεν μπορεί να μείνει ανοιχτό καθόλου.τι παίζει?εχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτο το περιστατικό?βοηθήστε όποιος ξέρει συνάδελφοι γιατί είμαι εκτός αθηνών χωρίς κινητό! :O :O Βγαλε την καρτα μνημης καιδοκιμασε να το ανοιξεις ξανα. Αν δουλεψει, κανε ενα φορματ την καρτα σου σε ενα card reader(θα χασεις οτι ειναι αποθηκευμενο στην καρτα) Αν δεν δουλεψει τοτε κανε φορματ το τηλεφωνο σου πατωντας " *,πρασινο πληκτρο κλησης, 3 "(θα χασεις σημειωσεις ημερολογιου, επαφες, και οτι αλλο ειναι αποθηκευμενο στο κινητο) 1 Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts