soulmate Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MetaLMaN (23 Δεκ. 2003 , 00:04) thanks, tha to exw ipopsin! re gamwto de douleuei h g@mimeni h donhsh sta minimata otan to exw athorivo. kai to exw panta athorivo! Όντως, ισχύει αυτό.. :confused: Μια λύση που σκέφτηκα, είναι να ηχογραφήσουμε έναν κενό ήχο σιωπής, και να τον βάλουμε να "ακουγεται" όταν έρχεται μύνημα.. :wacko: Τότε λογικά, πρέπει να δουλεύει η δόνηση..Λέω εγώ τώρα.. :blink: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Roben (23 Δεκ. 2003 , 16:06) έχω σύνδεση Vodafone και μπαίνω με gprs αλλά είναι πολυ ακριβο γαμώτο(νομίζω 1.5drx τα 10kb)..Με TCP/IP (δηλαδή να βάλουμε στις ρυθμίσεις αντί gprs ,"κλήση Δεδομένων" και τις ανάλογες ρυθμίσεις otenet ή forthnet κλπ) λογικά δεν θα χρεώνεται EΠΑΚ? koita einai aplo gia na ma8eis to poso xreonese........apla pare tilefono (oxi ston kerata) se ena epak noumero san na tilefoneis kanonika kai meta kita poso sou koustise. ama den sou efage ena soro leyta tote simenei oti ayto pou les pianei....aliosssss.... pados den nomizw re sy (an kai to eyxome) na pianei afto....tote oi eteries pou exoune gprs blakes einai?kapos 8a brikane tropo na to xreosoune parapano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Roben (23 Δεκ. 2003 , 16:06) έχω σύνδεση Vodafone και μπαίνω με gprs αλλά είναι πολυ ακριβο γαμώτο(νομίζω 1.5drx τα 10kb)..Με TCP/IP (δηλαδή να βάλουμε στις ρυθμίσεις αντί gprs ,"κλήση Δεδομένων" και τις ανάλογες ρυθμίσεις otenet ή forthnet κλπ) λογικά δεν θα χρεώνεται EΠΑΚ? Όχι βέβαια! :!: Πού να το βρεί το ΕΠΑΚ; :confused: Δεσμεύεις κυψέλες του ασύρματου δικτύου για μια τέτοια δουλειά, έστω κι αν αυτές τερματίζουν στο web.. Αυτό χρεώνεται, και μάλιστα αδρά.. :wacko: Δυστυχώς, ισχύει για σύνδεση μόνο και όχι για κάρτα (αναρωτιέμαι γιατί..) :blink: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cjvirus (23 Δεκ. 2003 , 16:17) koita einai aplo gia na ma8eis to poso xreonese........apla pare tilefono (oxi ston kerata) se ena epak noumero san na tilefoneis kanonika kai meta kita poso sou koustise. ama den sou efage ena soro leyta tote simenei oti ayto pou les pianei....aliosssss.... pados den nomizw re sy (an kai to eyxome) na pianei afto....tote oi eteries pou exoune gprs blakes einai?kapos 8a brikane tropo na to xreosoune parapano Μη δοκιμάσετε τζάμπα να πάρετε σε κανένα ΕΠΑΚ, γιατί δε θα απαντήσει κανείς.. Συγκεκριμένα, θα βγεί μια ευγενική κορασίς και θα σας πει..ελέγξτε τον αριθμο..Με λίγα λόγια δεν επιτρέπονται τέτοιες κλήσεις από το κινητό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 gamim*noi......grrrrrrr diladi otan kaneis to kinito modem pou sindeese????se ti noumero? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cjvirus (23 Δεκ. 2003 , 16:26) gamim*noi......grrrrrrr diladi otan kaneis to kinito modem pou sindeese????se ti noumero? Νομίζω πως το χρησιμοποιείς σε συνδοιασμό με υπολογιστή, φορητό πχ και gprs. Το λαπτοπ βλέπει το modem του κινητού, το κινητό συνδέεται με gprs στο internet, και τις σελίδες web τις βλέπεις στην οθόνη του laptop.. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.. Είναι για συνδέσεις από παραλία, ή από βουνό, που δεν έχεις μπρίζα ΟΤΕ με λίγα λόγια :p Όπως και ναχει, την gprs σύνδεση και χρέωση, δεν τη γλιτώνεις.. :blink: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 ili8ia erotisi alla pia i diafora wap me gprs.....kai kati akoma blepw na kanoune post sto site ayto meso tou kinitou.....ara me gprs pas se opia selida 8es i to site ayto ipostirizei twetia texnologia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Ρε παιδιά πώς συνδεόσαστε στο WAP στην προ-GPRS εποχή? GSM Data Call σας λέει κάτι? Έχουν σταματήσει να το παρέχουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας εκει? Αν οχι, τότε υπάρχει τρόπος... 1 Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eye Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cjvirus (23 Δεκ. 2003 , 16:33) ili8ia erotisi alla pia i diafora wap me gprs.....kai kati akoma blepw na kanoune post sto site ayto meso tou kinitou.....ara me gprs pas se opia selida 8es i to site ayto ipostirizei twetia texnologia? Το WAP (Wireless Application Protocol) είναι μια υπηρεσία. Το GPRS (General Packet Radio Service) είναι τρόπος πρόσβασης στο δίκτυο. Δηλαδή, βλέπεις WAP σελίδες, συνδεόμενος στο WAP gateway του δικτύου μέσω GPRS. Αντιστοιχία: WWW = υπηρεσία TCP/IP = τρόπος σύνδεσης. Ελπίζω να βοήθησα. :) 1 Παράθεση Don't think you are, know you are... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 se eyxaristo eye....kai ws anafora afto pou lew to an boreis diladi na benis se opia selida 8es.....isxiei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eye Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cjvirus (23 Δεκ. 2003 , 17:03) se eyxaristo eye....kai ws anafora afto pou lew to an boreis diladi na benis se opia selida 8es.....isxiei? Λογικά, ναι. Το GPRS δεν αφορά σελίδες, είναι το μέσο το οποίο χρησιμοποιεί ο browser σου. Το θέμα είναι ότι προς το παρόν, οι browsers των κινητών, δεν τα πάνε καλά με όλες τις σελίδες. Άρα, η ερώτηση είναι, το myphone πχ, παίζει σωστά στον Opera (ανεξαρτήτως σύνδεσης) ; Εκτός, αν χρησιμοποιείς το κινητό σου ΜΟΝΟ σαν GPRS modem, και σερφάρεις από το PC σου. Φιλικά, Γιώργος. 1 Παράθεση Don't think you are, know you are... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romfeo Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Χαιρετώ τα πλήθη, είμαι νέος κάτοχος του 6600 και έχω μερικές ερωτήσεις. Σε ένα scan που έκανα σε όλα τα προηγούμενα postings, δεν βρήκα απαντήσεις. Βέβαια ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη, αν οι ερωτήσεις μου έχουν ήδη απαντηθεί. Ερώτηση 1 : Όταν μιλάμε για απεγκατάσταση εφαρμογής από το τηλέφωνο, εννοούμε την επιλόγή "Διαγραφή" από τη "Διαχείριση προγραμμάτων"? Ερώτηση 2 : Τα themes με προέκταση *.mbm σε ποιο σημείο του τηλεφώνου πρέπει να αντιγραφούν; Ερώτηση 3 : Τα *.jar αρχεία των Java παιχνιδιών και εφαρμογών που τα αντιγράφουμε και πώς τα τρέχουμε; Ερώτηση 4 : Στο http://www.mophun.com αναφέρει ότι το 6600 υποστηρίζει mophun games. Ίδια ερώτηση με την Java...που τα αντιγράφουμε (τα *.mpn) και πως τα τρέχουμε; Ερώτηση 5 : Αντέγραψα κάποια midi στον φάκελο των ήχων που υπάρχει στην MMC. Σαν midi το τηλέφωνο τα παίζει κανονικά. Αν όμως βάλω κάποιο ως ήχο κλήσης, δεν το παίζει, αλλά παίζει τον default ήχο κλήσης (Nokia Sound). Πρέπει να αντιγράψω τα midi σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο για να τα παίζει ως ήχους κλήσης; Ερώτηση 6 : Υπάρχει τρόπος να θέσουμε σαν default τρόπο εισαγωγής κειμένου τα κεφαλαία γράμματα; Ελπίζω τις ίδιες απορίες να έχουν και άλλα μέλη του forum, ώστε οι απαντήσεις που θα πάρω να φανούν χρήσιμες σε όλη την κοινότητα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! 1 Παράθεση Inverse Interactive Virtual Reality Appplications http://www.inverse.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MetaLMaN Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soulmate (23 Δεκ. 2003 , 16:11) Όντως, ισχύει αυτό.. :confused: Μια λύση που σκέφτηκα, είναι να ηχογραφήσουμε έναν κενό ήχο σιωπής, και να τον βάλουμε να "ακουγεται" όταν έρχεται μύνημα.. :wacko: Τότε λογικά, πρέπει να δουλεύει η δόνηση..Λέω εγώ τώρα.. :blink: Λοιπον, φιλε, πρεπει να ομολογησω πως δε το ειχα σκεφτει! :o Το δοκημασα και οντως δουλευει μια χαρα!! Ηχογραφησα ενα αθορυβο ηχιτικο κλιπ περιπου 3sec και το εβαλα να δουλευει στο αθορυβο προφιλ. Αν θες βαλε το χερι σου κατω στο μικροφωνο κατα τη διαρκεια της ηχογρ. για να μην "ακουγεται" τιποτα ;) Μπορω να πω οτι βολευτηκα! Μπραβο ρε soulmate :lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος romfeo (23 Δεκ. 2003 , 17:33) Χαιρετώ τα πλήθη, είμαι νέος κάτοχος του 6600 και έχω μερικές ερωτήσεις. Σε ένα scan που έκανα σε όλα τα προηγούμενα postings, δεν βρήκα απαντήσεις. Βέβαια ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη, αν οι ερωτήσεις μου έχουν ήδη απαντηθεί. Ερώτηση 1 : Όταν μιλάμε για απεγκατάσταση εφαρμογής από το τηλέφωνο, εννοούμε την επιλόγή "Διαγραφή" από τη "Διαχείριση προγραμμάτων"? Ερώτηση 2 : Τα themes με προέκταση *.mbm σε ποιο σημείο του τηλεφώνου πρέπει να αντιγραφούν; Ερώτηση 3 : Τα *.jar αρχεία των Java παιχνιδιών και εφαρμογών που τα αντιγράφουμε και πώς τα τρέχουμε; Ερώτηση 4 : Στο http://www.mophun.com αναφέρει ότι το 6600 υποστηρίζει mophun games. Ίδια ερώτηση με την Java...που τα αντιγράφουμε (τα *.mpn) και πως τα τρέχουμε; Ερώτηση 5 : Αντέγραψα κάποια midi στον φάκελο των ήχων που υπάρχει στην MMC. Σαν midi το τηλέφωνο τα παίζει κανονικά. Αν όμως βάλω κάποιο ως ήχο κλήσης, δεν το παίζει, αλλά παίζει τον default ήχο κλήσης (Nokia Sound). Πρέπει να αντιγράψω τα midi σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο για να τα παίζει ως ήχους κλήσης; Ερώτηση 6 : Υπάρχει τρόπος να θέσουμε σαν default τρόπο εισαγωγής κειμένου τα κεφαλαία γράμματα; Ελπίζω τις ίδιες απορίες να έχουν και άλλα μέλη του forum, ώστε οι απαντήσεις που θα πάρω να φανούν χρήσιμες σε όλη την κοινότητα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Μεγιά το κινητό! 1)Δεν είμαι σίγουρος αλλά ναι.Τι άλλο να εννοείς? :blink: 2)μετονομασία σε climber.mbm και επικόληση με έναν file manager στο e/system/skin/ (φακελο?) 3)τα περνάς στο κινητό σου ή με bt irda και τα τρέχεις μέσω του μηνύματος που θα σου έρθει. 4)Δεν ξέρω :o 5)Έχεις δυο μέρη.Ή C/NOKIA/SOUND Ή Ε/SOUND 6)Δεν νομίζω. Ελπίζω να βοήθησα. :) 1 Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FxEr Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 mhpws mporei kapoios na mou pei ena programa wste na mporo na metaferw ta mp3 apo pou vazw sto kinito apo ta minimata se kapoion allon fakelo? mou eixan gia to seleq alla den kanei!!! euxaristw! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FxEr Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 kai kati allo pou xehasa. exw ena provlima sto kinito ka8e fora pou stelnw ena minima eno exo energopoihsei tis anafores den mou emfanizei amesos to para8iro wste na leei <<to minima parado8ike>> mou to emfanbizei otan kliso to kinito kai to anoixo kai mou leei meta apo auto leei kai ena i efarmogi main ekleise!!! opoios mporei as me voi8isei! kai deuteron exei gbei anaba8misi? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cjvirus (23 Δεκ. 2003 , 16:33) ili8ia erotisi alla pia i diafora wap me gprs.....kai kati akoma blepw na kanoune post sto site ayto meso tou kinitou.....ara me gprs pas se opia selida 8es i to site ayto ipostirizei twetia texnologia? den einai katholou ilithia h erothsh sou giati polh den to gnorizoun me apolhth sigouria. mia erothsh pou teriazei se ayto pou rothses einai ayth: ti diafora exei to isdn me ton internet explorer? thn erothsh ayth den thn kano gia na se koroidepso alla gia na deis ti sigrineis. isdn=gprs + wap=internet explorer 1 Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 to wap einai ena mikro internet ftagmeno apoklistika gia kinhta. ayto elpizw na to 3eroume oloi. me apla logia etsi to leme. to gprs to xrisimopoioume gia na mpoume sto internet apo to kinhto. einai o metaforeas dedomenwn (mpakalistika) to gprs bebaia mporoume na to xrisimopoihsoume me 3 tropous 1: gia ta mms 2:gia thn prosbash sto wap 3:gia thn prosbash stis selides www h proth kai h deyterh einai katanohth pisteyw etsi? twra gia thn trith. ef oson exoume kinhto me ensomatomeno modem kai den exei to idio ite browser ite megalh egromh o8onh twte sindeoume apla to kinhto sto pc ,pernei to rolo tou modem kai blepoume tis selides sto pc. an omws twra exoume kai megalh enxromh o8onh kai ensomatomeno browser tote tis selides mporoume na tis blepoume kai sto idio to kinhto. etsi akribws mporei na ginei sto 6600. h prosbash sto internet apo to kinhto ginetai MONO mesw GPRS . 3exaste ola ta senaria epistimonikhs fantasias peri otenet h' compuling sto kinhto. thn prosbash sou thn analambanei mia apo tis 3 etairies kinhths thlefonias. cosmote vodafon telestet. apo oso gnorizw, kai mporeite na to diastayrosete mesw tou antistixou site, sthn cosmote h yphresia ayth stixizei 35 eyro ton mhna me periorismo ta 40 MB!!! 40mb kai prepei na enoei fishka ta sinolika stalmena dedomena se esena. ara etsi kai mpeis se radiofoniko sta8mo sto net den nomizw na sou kratisei h sindesh panw apo mia mera!!! ara uparxei kat eme megalos periorismos. telos panton gia na blepeis apla sites kai to mail sou nomizw kala einai. an eisai apethtikos inernetakias den nomizw na se kaliptei. ayta end of mobile internet story. Υ.Γ¨: perimente merika xronakia akoma 8a eimaste sindedemenoi sto internet olh mera mesw wcdma 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romfeo Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (23 Δεκ. 2003 , 18:59) Μεγιά το κινητό! 1)Δεν είμαι σίγουρος αλλά ναι.Τι άλλο να εννοείς? :blink: 2)μετονομασία σε climber.mbm και επικόληση με έναν file manager στο e/system/skin/ (φακελο?) 3)τα περνάς στο κινητό σου ή με bt irda και τα τρέχεις μέσω του μηνύματος που θα σου έρθει. 4)Δεν ξέρω :o 5)Έχεις δυο μέρη.Ή C/NOKIA/SOUND Ή Ε/SOUND 6)Δεν νομίζω. Ελπίζω να βοήθησα. :) Βοήθησες πολύ! Σε ευχαριστώ 1 Παράθεση Inverse Interactive Virtual Reality Appplications http://www.inverse.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Υπάρχουν 2 τρόποι σύνδεσης στο WAP. WAP over CSD και WAP over GPRS (προς το παρόν). WAP over CSD: Ο τρόπος σύνδεσης για κινητά που δεν έχουν GPRS. Γίνεται με κλήση δεδομένων GSM (GSM Data Call). Απο το site της CytaNet (ο αντίστοιχος δικός σας OTENet): Για την πρόσβαση σε περιεχόμενο WAP χρειάζεται ο πελάτης να είναι συνδρομητής στην υπηρεσία δεδομένων του CytaGSM. (σσ: αντίστοιχη με τη δική σας Cosmote) WAP over GPRS: Ο σύγχρονος τρόπος σύνδεσης, όπως έχει αναφερθεί και απο άλλους συνδαιτήμονες. Αν το παραλληλίσουμε με το σταθερό Internet (over TCP/IP δηλαδή) το WAP over CSD είναι το PSTN (Dial-Up) ενώ το WAP/GPRS είναι το ADSL. Γνωρίζω οτι η CYTAGSM προσφέρει και τους δύο τρόπος πρόσβασης. Και με τα δεδομένα της Κύπρου μπορεί συγκεκριμένες ώρες να με συμφέρει οικονομικά να συνδέομαι με κλήση παρά με GPRS. Αυτά ισχύουν στην Κύπρο. Στην Ελλάδα δεν ξέρω αν εξακολουθεί να παρέχεται η δυνατότητα για WAP/CSD. Στη σελίδα της Cosmote που είδα μόνο ρυθμίσεις για WAP/GRPS δίνονται. Ψάξτε το. 1 Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 kala akoma me to wap asxoloumaste tin stigmh pou mporoume na mpenoume se opoiadhpote www selida !!!! ase pou h xreosh sto wap einai polu pio megalh!!! ekei se xtipane ana deyterolepto,sou pernoun to kefali!!!!! bre bestman....bre bestman!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Το πρόβλημα με τους 70 χαρακτήρες ανά μήνυμα είναι θέμα software (γνωστό από παλιά, και από περιπτώσεις με άλλα κινητά). Δεν έχω δει όμως στο forum να έχει ψάξει κανείς να βρει κάποιο πρόγραμμα για Symbian που να μην μπορεί να στείλει unicode σε SMS... Αν υπάρχει ένα τέτοιο πρόγραμμα (που δεν νομίζω να μην υπάρχει) δεν θα στέλνετε 160 χαρακτήρες;;; Για να αρχίσετε να ψάχνετε... και τότε, ποιος χρειάζετε αναβάθμιση;;; Υ.Γ.:Σε λίγες μέρες θα το πάρω και εγώ το κινητό... Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 ενα νεο προβλημα που ανακαλυψα σημερα , παο να κανω αντιγραφη μια επαφη στην SIM και δεν μου την κανει , το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? 1 Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 ΡΕ Γ@@@το Πηρα ενα bluetooth το συνεδεσα με τον υπολογιστη, δουλευει και το Pc suite χαρη στον "haris_led" Ευχαριστω για την Βοηθεια. :o Αλλα οταν προσπαθω να παρω ενα backup δεν το κανει και μου βγαζει μυνημα λαθους οτι δεν μπορει να συνεχισει λογω προβληματος :mad: Ξερετε καμια λυση :blink: 1 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MetaLMaN Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 bluetooth pira kai gw simera! alla den eixa kanena provlhma. to pc suite na sou pw de to xrhsimopoiw katholou! exw kai ena card reader kai den uparxei kanena provlhma. panw apo 20E den exei kai kaneis o,ti thes! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts