L10nH34Rt Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 νομιζω αυτη ειναι η απαντηση απο τον nervous... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1073965#post1073965 Άλλο εννοώ φίλε μου... Τι πρόγραμμα χρειάζομαι για να 'παίξει' το 6600 τα ogg αρχεία... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Άλλο εννοώ φίλε μου... Τι πρόγραμμα χρειάζομαι για να 'παίξει' το 6600 τα ogg αρχεία... το oggplayer. κατα προτιμηση για μενα την εκδοση 1.62;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellinistis Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 exo ena problhma... exo to nokia 6600 kai profanos apo thn poli xrhsh tou joystick otan patao aristera den leitourgei... to anoiksa to ka8arisa alla tipota... leo na to pao se kana texniko... alloi mou lene na pao se nokia club gia poio sigourgia.. poso 8a mou bgei ena kainoyrgio joystick???? kai pou na pao telika???? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 ellinistis καλως ηρθες . Συμφωνα με αυτο το e-shop το Joystick εχει 1.79 € http://mobile-parts.gr/catalog/advanced_search_result.php?keywords=6600&sort=2a&page=2 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourinio Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΤΟ 6600 ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ .ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ .ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SELEQ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :cry: :cry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 @mourinio: Back up την μνημη του τηλεφωνου ,στην καρτα, εκανες πριν κανεις φορματ στο τηλεφωνο ? Εαν εχεις παρει ,θα βρεις ενα αρχειο στην καρτα (Ε:\Backup) ,το Backup.arc . To Backup.arc το περιεχομενο της μνημης του τηλεφωνου. (Για να μην σου βγαζει "Επαναφορα απο καρτα" μαλλον δεν πηρες Back up) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttlog Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 exo ena problhma... exo to nokia 6600 kai profanos apo thn poli xrhsh tou joystick otan patao aristera den leitourgei... to anoiksa to ka8arisa alla tipota... leo na to pao se kana texniko... alloi mou lene na pao se nokia club gia poio sigourgia.. poso 8a mou bgei ena kainoyrgio joystick???? kai pou na pao telika???? Μια παρομοια περίπτωση είχα και γω και άλλαξα το joystick. Υπάρχουν 2 επιλογες. Μια είναι να φταίει μόνο το πάνω μέρος του joystick που είναι ενα απλο μαύρο πλαστικο κάλυμμα και η άλλη και "φαρμακερη" είναι να θέλει αλλαγη όλο το κομμάτι. Το κακο είναι ότι μαζι με το ελλατωματικο joystick ειναι κολλημενα και τα ledακια του πληκτρολογιου καθως και το ακουστικό του τηλεφωνου. Συνολικα 39 ευρω μου πήραν σε alphacopy θεσσαλονικης (αφου πρώτα μου βγάλανε το 7 μηνών κινητό, εκτός εγγύησης!!) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRTEO100 Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 καλησπερα μηπως ξερει κανεις αν η προσοψη αλλαζει αν ναι που? ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark6680 Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 εγω παντως αλλαξα το 6600 με το 6680 με αφορμη το joystick 70euro μου ειχαν ζητησει στη nokia στο ηρακλειο.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 χεχεχε. 38 ευρώ κοστίζει ολοκληρο το UI Board (το μαυρο με πληκτρολογιο, ηχειακι, joystick κλπ) και 5-10 ευρώ κοστίζει ένα σκέτο joystick original :P 1 Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourinio Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ .ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΣΕ 2ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΑΥΤΑ ΒΡΗΚΑ ΕΓΩ.ΜΩΒ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisifakis Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Ρε παιδια υπάρχει κανα πρόγραμμα για να παίζει το 6600 τα mp3 σαν ήχους κλήσης ? 1 Παράθεση Lumia 920 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TYPHOON Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ .ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΣΕ 2ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΑΥΤΑ ΒΡΗΚΑ ΕΓΩ.ΜΩΒ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Πόσο πήγε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Ρε παιδια υπάρχει κανα πρόγραμμα για να παίζει το 6600 τα mp3 σαν ήχους κλήσης ? o oggplayer παιζει τα ogg σαν ηχους κλησης, τα μπ3 δε γινεται αλλα θα τα μετατρεψεις και θα'σαι οκ. Πόσο πήγε?11 ευρω ολα, ακομα καιι το καπακι της καμερας και αλλα 10-11 το πληκτρολογιο σε νοκια κλαμπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 re pedia na rotiso kati to nokia 6600 ti analisi exei i othoni tou posa pixels giati thelo na metetrepso kati fotografies kai den xsero to megethos tou? 1 Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 re pedia na rotiso kati to nokia 6600 ti analisi exei i othoni tou posa pixels giati thelo na metetrepso kati fotografies kai den xsero to megethos tou? οθονη ειναι 176χ208 αλλα τα wallpaper πιανουν 176χ144, οποτε τοσο θα τα κανεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_kom Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Παιδια καλημέρα, έχω βάλει το "mp3Go" για να ακούω mp3 στο n6600 αλλά πάει σπαστά το τραγούδι, σκέφτομαι να κατεβάσω oggplayer. Εσείς που δοκιμάσατε τον oggplayer κάνει κολήματα? ευχαριστώ.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Παιδια καλημέρα, έχω βάλει το "mp3Go" για να ακούω mp3 στο n6600 αλλά πάει σπαστά το τραγούδι, σκέφτομαι να κατεβάσω oggplayer. Εσείς που δοκιμάσατε τον oggplayer κάνει κολήματα? ευχαριστώ.... εμενα ποτε;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Πως μπορω να σωσω ΜΟΝΟ τις επαφες πριν κανω format? Μηπως με το PC Suite γινεται τιποτα? Εγω το δοκιμασα αλλα δεν εκανε τπτ!!! Σαν τελευταια λυση θα τα γραψω ολα σε χαρτι αλλα ειναι παρα πολλες...!!!! :cry: :cry: :cry: HELP ME!!!!!!!!!!!!!! 1 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Πως μπορω να σωσω ΜΟΝΟ τις επαφες πριν κανω format? Μηπως με το PC Suite γινεται τιποτα? Εγω το δοκιμασα αλλα δεν εκανε τπτ!!! Σαν τελευταια λυση θα τα γραψω ολα σε χαρτι αλλα ειναι παρα πολλες...!!!! :cry: :cry: :cry: HELP ME!!!!!!!!!!!!!! ψαξε και βρες την εφαρμογη contacts manager Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_kom Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 1)Θέλω να βάλω ήχο κλήσης στο κινητό μου(N6600) σε mp3 format...Γίνεται? Αν ναι με ποιο πρόγραμμα? Κάπου διάβασα ότι γίνεται μόνο με ogg files το δοκίμασα αλλά τζίφος, 2)Σε περίπτωση που το κάνω format, όλα θα επανέλθουν στην αρχική τους μορφή? Δηλάδή όπως το αγόρασα, ή θα χρειαστεί να το πάω κάπου για να μου περάσουν το λογισμικό που έχει μέσα? Ευχαριστώ..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 1) Μόνο .ogg αρχεία, αρκεί να έχεις εγκατεστημενο τον oggplayer 2) Όπως το αγόρασες, το λογισμικό βρίσκεται στην rom και δεν σβήνει :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_kom Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 1) Μόνο .ogg αρχεία, αρκεί να έχεις εγκατεστημενο τον oggplayer 2) Όπως το αγόρασες, το λογισμικό βρίσκεται στην rom και δεν σβήνει :) hostolis, έχω εγκαταστήσει το oggPlay 1.65(αν και τρώει κατι μικρά κολληματάκια) Τα καταφερα με τα .ogg Ευχαριστώ για την βοήθεια.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Ρε παιδια έκανα format το 6600 μου αφου εασωσα ο.τι ηθελα!!!Εβγαλα την MMC και εκανα formatΜολις ξαναεβαλα την καρτα μνημης μεσα πηγα να ανοιξω καποιες εφαρμογες και δεν μου τις ανοιγε!!! HELP ME!!! :cry: :cry: :cry: Y.Γ. Ολες οι εφαρμογες ηταν εγκατεστημενες στην MMC!!! 1 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Ρε παιδια έκανα format το 6600 μου αφου εασωσα ο.τι ηθελα!!!Εβγαλα την MMC και εκανα formatΜολις ξαναεβαλα την καρτα μνημης μεσα πηγα να ανοιξω καποιες εφαρμογες και δεν μου τις ανοιγε!!! HELP ME!!! :cry: :cry: :cry: Y.Γ. Ολες οι εφαρμογες ηταν εγκατεστημενες στην MMC!!! Αρκετες εφαρμογες κατα την εγκατασταση τοποθετουν ορισμενα αρχεια και στην κυρια μνημη του τηλεφωνου για αυτο δεν στις ανοιγει. Θα πρεπει να τις ξαναεγκαταστασεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts