Tomby Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον UnReaL Τα παιχνίδια του N-GAGE παίζουν πλέον και στο SX1/6600/3650/3660 (με την βοήθεια φυσικά του ανάλογου emulator).... Δεν με πιστεύετε? Κοιτάξτε αυτό.... :) :) http://www.club-siemens.net/preview/ngage/load01.jpghttp://www.club-siemens.net/preview/ngage/caracter01.jpg πηγή: http://www.club-siemens.net/preview/ngage/ *Το μήνυμα το κάνω post σε κάθε θέμα symbian κινητού* Τι έλεγε δηλαδή η Νοκια για το N-gage? Οτι δέν είναι δυνατόν να παίζουν αλλού...? Και εμείς με 6600 που βρίσκουμε το emulator ? :rolleyes: 1 Παράθεση Resurrection Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter 6 στο τηλεφωνο και φυσικα υπαρχει και η MMC den ennow auto, ennow tin ram pou xrisimopoiei, oso trexoun oi efarmoges, katalanwnoun kapoia mnimi.. (px sto 7650 exw700 kb xwro elefthero, alla otan den trexw efarmoges, exei kapou 3 mb ram free) poso einai auth i mnimi sto 6600? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos Poio einai to kolpo me ta 3 pliktra ? :confused: Μα το αναφέρω μόλις στην προηγούμενη σελίδα !! :blink: 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον aangel Είμαι κι εγώ πλέον κάτοχος του 6600. Μετέφερα τις επαφές μου από το 8910i αλλά η διαδικασία πρέπει να είναι ίδια και για το 7650. Τι πρέπει να κάνεις: 1) Κάνεις από το PC σου uninstall την προηγούμενη version του PC suite (εάν την είχες εγκατεστημένη). 2) Εγκαθιστάς το PC suite του 6600 που βρίσκεται στο CD μαζί με το κινητό. 3) Κάνεις connect το 6600 με το PC σου μέσω υπέρυθρης. Το PC σου αναγνωρίζει το κινητό και σου δίνει δυνατότητα διαφόρων λειτουργιών (backup, restore κλπ.) 4) Μεταξύ των επιλογών που σου δίνει, έχεις τη δυνατότητα Data Import από άλλο κινητό. Η λίστα των διαθέσιμων κινητών περιέχει και το 7650. 5) Επιλέγεις το προηγούμενο κινητό σου από τη λίστα, ενεργοποιείς τις υπέρυθρές του, και το συνδέεις στο PC σου. 6) Το PC suite διαβάζει τις επαφές από το 7650 και μετά σου ζητάει να ξανασυνδέσεις στο PC το 6600 για να τις μεταφέρει. Η διαδικασία αυτή παίρνει ώρα! Έκανα περίπου τρία τέταρτα για να την κάνω με το 8910i. Το χειρότερο όμως ήταν με το backup του 6600 που ήθελα να κάνω μετά. Έκανε περίπου 2 ώρες! :eek: Καλή επιτυχία! :) Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά με το 7650. Δες κι αυτό ! 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον geovass Καλα... καλα... Μη τρελαθουμε κι ολας ! Για 3650 κλπ πες οτι θες, αλλα για το P900, κουβεντα ! :mad: Το μονο που δεν παει καλα στην φωτο καμερα του P900 ειναι η φωτο η βραδυνη, αλλα αυτο θα φτιαξει με την επομενη αναβαθμηση... (ξερεις, αυτη που θα κανω απο τον καναπε μου την επομενη εβδομαδα !) :D Pls, μη το συνεχισουμε αυτο και γινει vs... :whistle: με οπαδούς πορωμένους μιας εταιρίας εκτός 5άδας δεν έχω πάρε δώσε (πλάκα κάνω αλλά τα ήθελε ο... :D :p ) κοίτα δόξα το θεό μάτια έχω και βλέπω. είδα φωτογραφίες από ότι κινητό υπάρχει και το 6600 έχει σίγουρα καλύτερες από το π800/900 (που εχουν σχεδόν ίδιες) και από το 3650 (όχι στα χρώματα όμως). :whistle: φιλικά Αλέξης. Υ.Γ. είσαι εσύ αντινόκια οκ (και εγώ αντί SE είμαι) αλλά να αμφισβητείς το 6600 δείχνει απλά ότι δεν ξέρεις να εκτιμάς κινητά ...χωρίς πενάκια... :worry: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Παιδιά καλησπέρα και μεγιά σε όλους που το έχουν ήδη αγοράσει.... Επειδή δεν έχω διαβάσει προηγούμενες σελίδες....είστε ικανοποιημένοι από το νέο κινητό; Ειναι καλύτερο από τα προηγούμενα smartphone; Το συνιστάτε ή να περιμένω κάποιο άλλο (π.χ. SENDO-X); Ακόμα μιά ερώτηση...Παρατήρησα ότι πολλοί που το αγοράζουν....μάλλον απογοητεύονται γρήγορα και το βγάζουν άμεσα στο "σφυρί"...Γιατί αυτό; Έχει παρουσιάσει bugs το κινητό; Ευχαριστώ....και περιμένω κάποια απάντηση από ευχαριστημένους και μη... :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον christ-k Έχει παρουσιάσει bugs το κινητό; Τωρα αυτο ειναι ερωτηση κρισεως ? :D Εαν διαβασεις τις τελευταιες 5-6 σελιδες, θα βγαλεις το πορισμα μονος σου... :) Αλεξη, οσον αφορα αυτο που ειπες παραπανω, απλα το αφηνω ασχολιαστο ! :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssaymssik Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 re pedes 2 erotiseis exo.pira to 6600 apo finland den exei greek grafei ellinika ?paradeigma stis epafes mporo na kano anazitisi me ellinikous xaraktires?kai to allo doulevei to phone secure sto 6600? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον geovass Καλα... καλα... Μη τρελαθουμε κι ολας ! Για 3650 κλπ πες οτι θες, αλλα για το P900, κουβεντα ! :mad: Το μονο που δεν παει καλα στην φωτο καμερα του P900 ειναι η φωτο η βραδυνη, αλλα αυτο θα φτιαξει με την επομενη αναβαθμηση... (ξερεις, αυτη που θα κανω απο τον καναπε μου την επομενη εβδομαδα !) :D Pls, μη το συνεχισουμε αυτο και γινει vs... :whistle: εδω ειναι πληροφοριες για το τηλ ΝΟΚΙΑ 6600 αν εσενα σου αρεσει οποιοδηποτε αλλο δικαιωμα σου αλλα το να μπαινεις και να τα λες εδω δεν ειναι οτι καλυτερο ......υπαρχουν και κανονισμοι νομιζω :!: Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xagios εδω ειναι πληροφοριες για το τηλ ΝΟΚΙΑ 6600 αν εσενα σου αρεσει οποιοδηποτε αλλο δικαιωμα σου αλλα το να μπαινεις και να τα λες εδω δεν ειναι οτι καλυτερο ......υπαρχουν και κανονισμοι νομιζω :!: Δεν ειπα οτι δεν ειναι το καλυτερο... (οχι πως δεν το πιστευω βεβαια) αλλα δεν ειπα αυτο !!! Απλα εκανα μια παρατηριση... Εχω P900 και μπορω να κρινω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xagios εδω ειναι πληροφοριες για το τηλ ΝΟΚΙΑ 6600 αν εσενα σου αρεσει οποιοδηποτε αλλο δικαιωμα σου αλλα το να μπαινεις και να τα λες εδω δεν ειναι οτι καλυτερο ......υπαρχουν και κανονισμοι νομιζω :!: ασε να βοηθησουν την Σ.Ε. να πουλησει!κλεφτες θα γινουνε? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Χριστίνα Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Geia sas!! Moy aresei polu to 6600 kai skeftomai na paw na to parw. Lete na paw, aksizei ta lefta tou?? H camera tou einai kalh?? h vgike moufa?? 1 Παράθεση Χριστίνα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr234567 Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 καλησπερα παιδια, καποιο προγραμμα για περιοριστη εγγραφη video; thanks 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ssaymssik re pedes 2 erotiseis exo.pira to 6600 apo finland den exei greek grafei ellinika ?paradeigma stis epafes mporo na kano anazitisi me ellinikous xaraktires? πήγαινέ τον στην AC να σου περάσει ελληνικά :) kai to allo doulevei to phone secure sto 6600? δεν ξέρω :( Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Χριστίνα!! H camera tou einai kalh?? h vgike moufa?? δείτε αυτό :o και ήταν με μέτριο φωτισμό, συννεφιά :) http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php?photo=1748&password=&sort=1&cat=500&page=1 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Χριστίνα!! Geia sas!! Moy aresei polu to 6600 kai skeftomai na paw na to parw. Lete na paw, aksizei ta lefta tou?? Μια βολτα στις προηγουμενες σελιδες θα σε βοηθησει να σχηματισεις μια ιδεα για το τηλ :o Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Χριστίνα Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Polu kalh tha elega!! Apo hxous pws paei, einai dunatoi?? 1 Παράθεση Χριστίνα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Παιδιά πως μπορώ να unzip-παρώ ένα αρχείο? Με τι πρόγραμμα.Που το βρίσκουμε? Βy the way η κάμερά του σκίζει... 1 Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Χριστίνα!! Polu kalh tha elega!! Apo hxous pws paei, einai dunatoi?? αρκετα θα ελεγα!ορισμενοι βεβαια,οχι ολοι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 το μονο προβλημα ειναι οι 70 χαρακτηρες στα μηνυματα!!για λιγο ακομα πιστευω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 παιδια γεια παρατηρησα ο εξης : οταν πας να κανεις ''επεξεργασια'' στο 6600 δεν σου βγαζει τα πεδια, πρεπει να τα εισαγεις εσυ, ενω στο 7650 και 3650 στα ανοιγει μονο του ολα :o Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 ανοιξατε αληθεια καθολου τα προγραμματα στην ''διαχειριση εφαρμογων'' κανεις σας ? ειναι τα ιδια που εχει στο ''try and buy'' ετσι ? αξιζουν καποια και ποια ? και πως θα τα αγορασουμε :( Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Megalos παιδια γεια παρατηρησα ο εξης : οταν πας να κανεις ''επεξεργασια'' στο 6600 δεν σου βγαζει τα πεδια, πρεπει να τα εισαγεις εσυ, ενω στο 7650 και 3650 στα ανοιγει μονο του ολα :o ακριβώς! :) για να φορτώνει πιο γρήγορα (τουλάχιστον από το ngage αρκετά) και για μην τα μπλέκουμε. βάζουμε ότι χρειαζόμαστε :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 εχω version V 3.42.1 16-10-03 NHL-10 και τα μηνυματα δεν χωριζονται . κανονικα 160 χαρακτιρες το κινητο το πηρα απο mobitel 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Megalos ανοιξατε αληθεια καθολου τα προγραμματα στην ''διαχειριση εφαρμογων'' κανεις σας ? ειναι τα ιδια που εχει στο ''try and buy'' ετσι ? αξιζουν καποια και ποια ? και πως θα τα αγορασουμε :( βρε συ, η διαχείρηση εφαρμογών είναι το add/remove software :) δεν μπορείς να τα τρέχεις από εκεί. απλά σου δείχνει τι έχει με΄σα το κινητό και αν θες τα βγάζεις. τα αγοράζεις με το να πηγαίνεις στο κάθε πρόγραμμα (στον φάκελο try&buy) και να πατάς buy :) δεν το έχω κάμει αλλά λογικά θα σε συνδέει στο νετ ή θα σου δίνει λινκ για να μπεις από το πισί. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts