nervous Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 :!: :!: :!: εγκατεστησα εν παιχνιδι που τελικα δεν επαιζε.πηγα να το σβησω και τιποτα.τελικα διεγραψ τον φακελο του με file manager.μετα από αυτο κανενα παιχνιδι δεν παιζει.οταν τα αωειφω μου βγαζει μηνυμα:ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΛΕΙΣΕ AppArcServerThread.οταν παω να εγκαταστησω αλλο παιχνιδι μου βγαζει μηνυμα:ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΛΕΙΣΕ childinstaller ή κατι τετοιο.τι να κανω;;;επισης εχω την παλοια εκδοση 3.42!!!να παω για αναβαθμιση;υπαρχει κατι που μπορω νακανω εγω;φορματ πως γινετα; Το συγκεκριμενο προβλημα (ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΛΕΙΣΕ childinstaller) λυνεται μονο με φορματ ,δεν χρειαζεται να τρεχεις στην νοκια. :) Πατας : πρασινο ακουστικο , 3, * και ανοιγεις το κινητο . Να εχεις φορτισμενη μπαταρια Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim12 Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 χωρις την mmc μεσα ε;χρειαζεται να κανω κατι αλλο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 χωρις την mmc μεσα ε;χρειαζεται να κανω κατι αλλο; Δεν παιζει ρολο,καλο ειναι να κανεις και ενα φορματ στην καρτα πρωτα. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Προσπάθησα να αντιγράψω τον φάκελο Mail από τη μνήμη του τηλεφώνου στο PC με το File Manager της Epocware(με Copy Paste) αλλά δε μπόρεσα. Προσπάθησα μετά με το FExplorer να τα αντιγράψω στη μνήμη, αλλά δεν έγινε τίποτα. Ξερει κανένας γιατί; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Προσπάθησα να αντιγράψω τον φάκελο Mail από τη μνήμη του τηλεφώνου στο PC με το File Manager της Epocware(με Copy Paste) αλλά δε μπόρεσα. Προσπάθησα μετά με το FExplorer να τα αντιγράψω στη μνήμη, αλλά δεν έγινε τίποτα. Ξερει κανένας γιατί; Antegrapse mono ta arxeia pou exei mesa o fakelos, oxi olokliro ton fakelo. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Antegrapse mono ta arxeia pou exei mesa o fakelos, oxi olokliro ton fakelo. Αυτό ακριβώς ήθελα να αποφύγω. Θα ξαναδοκιμάσω πάντως μήπως και γίνει τίποτα. Αλλιώς... ένα-ένα!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Giati ena-ena??? Epelekse ola ta arxeia pou einai ston fakelo Mail apo enan File Manager, kai ftiakse ena allo fakelo sto kinito kai kane ta copy-paste apo ekei. Logika, meta tha mporeis na antigrapseis olokliro ton fakelo pou tha exeis ftiaksei. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Ο φάκελος Mail έχει άλλους φακέλους μέσα. Πρέπει να πηγαίνω σε κάθε φάκελο και να αντιγράφω τα αρχεία και μετά να θυμάμαι σε ποιο φάκελο ήταν αρχικά! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Kai giati den kaneis copy kai tous fakelous pou exei mesa oloklirous? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Τελικά το έκανα με File Manager. Τα αντέγραψα από τη μνήμη του τηλεφώνου στην καρτα μνήμης και μετά στο PC.(Δε γινόταν κατευθείαν στο PC) Έκανα και ένα format, τα ξαναπέρασα με τον ίδιο τρόπο ΑΛΛΑ υπάρχει ένα αρχείο με το όνομα "Index" το οποίο βρίσκεται μέσα στο φάκελο Mail και δε μπορεί να αντικατασταθεί. Δοκίμασα και με FExplorer και μου λέει ότι Χρησιμοποιήται ήδη. Δοκίμασα να το διαγράψω και να το μετονομάσω, αλλά πάλι τίποτα. Δηλαδή, υπάρχουν τα μηνύματα στο φάκελο Mail αλλά δε μπορώ να να δω λόγω αυτόυ του αρχείου. Εντιτ: Δοκίμασα να μπω σε safe mode(τι σου μαθαίνουν τα Windows!!) αλλά δε μπόρεσα. Τι λάθος κάνω?(Το ανοίγω και κρατάω το μολύβι πατημένο) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 pedia kseri kakeis ti kanei to mobiluck molis to perasa sto kinito moy alla den ksero aglika kai den mporo na katalabo ti kanei Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Τελικά το έκανα με File Manager. Τα αντέγραψα από τη μνήμη του τηλεφώνου στην καρτα μνήμης και μετά στο PC.(Δε γινόταν κατευθείαν στο PC) Έκανα και ένα format, τα ξαναπέρασα με τον ίδιο τρόπο ΑΛΛΑ υπάρχει ένα αρχείο με το όνομα "Index" το οποίο βρίσκεται μέσα στο φάκελο Mail και δε μπορεί να αντικατασταθεί. Δοκίμασα και με FExplorer και μου λέει ότι Χρησιμοποιήται ήδη. Δοκίμασα να το διαγράψω και να το μετονομάσω, αλλά πάλι τίποτα. Δηλαδή, υπάρχουν τα μηνύματα στο φάκελο Mail αλλά δε μπορώ να να δω λόγω αυτόυ του αρχείου. Εντιτ: Δοκίμασα να μπω σε safe mode(τι σου μαθαίνουν τα Windows!!) αλλά δε μπόρεσα. Τι λάθος κάνω?(Το ανοίγω και κρατάω το μολύβι πατημένο) Mporei o fakelos "Index" na einai "Read-Only". Dokimase me to SeleQ na deis an einai "Read-Only", kai einai bale to sto "Off". Meta tha mporeis na "pirakseis" ton fakelo. pedia kseri kakeis ti kanei to mobiluck molis to perasa sto kinito moy alla den ksero aglika kai den mporo na katalabo ti kanei Me to MobiLuck mporeis na stileis kapoious sugkekrimenous tupous arxeiwn pou den mporeis na stileis, ean exei kleidwmeno Bluetooth i suskeui sou. Gia na to xrisimopoiiseis anoigeis to Bluetoth, pigaineis sto Who's in, kai ekei sou dixnei alles suskeues pou exoun energopoiimeno to Bluetooth. Gia na stileis ena arxeio, patas panw sto onoma tis suskeuis pou theleis na stileis, briskeis to arxeio, kai to stelneis. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Mporei o fakelos "Index" na einai "Read-Only". Dokimase me to SeleQ na deis an einai "Read-Only", kai einai bale to sto "Off". Meta tha mporeis na "pirakseis" ton fakelo. Είναι αρχείο και όχι φάκελος. Και δεν είναι Read-only. Απλώς επειδή χρησιμοποιείται όταν είναι ανοιχτό το κινητό και δε μπορεί να το διαγράψει. Κάτι σαν τα Windows που όταν έχεις ένα αρχείο ανοιχτό και πας να το σβήσεις ή να το αντικαταστήσεις σου βγάζει error. Το θέμα είναι ότι αυτό το αρχείο απ' ότι φαίνεται χρησιμοποιείται για όση ώρα είναι ανοιχτό το κινητό. Γι' αυτό θελω να μπω σε safe mode μήπως και μπορέσει να το αντιγράψει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 An kliseis to Index, ginetai meta na to diagrapseis? Me to AppMan bres to otan einai anoixto, pigaine panw tou kai pata Kill App. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 An kliseis to Index, ginetai meta na to diagrapseis? Me to AppMan bres to otan einai anoixto, pigaine panw tou kai pata Kill App. Δεν είναι εφαρμογή. Είναι ένα αρχείο που λέγεται "Index". Τίποτα άλλο. Ούτε extension έχει. Και βρίσκεται στο φάκελο C:\system\Mail Δοκίμασα να το κάνω Edit με το Notepad και να κάνω Copy Paste αυτά που έχει το άλλο index(το παλιό), πατούσα αποθήκευση, αλλά πάλι τίποτα. Ίσως η μόνη λύση είναι να μπω στη μνήμη του κινητού όταν είναι κλειστό πράγμα το οποίο δνε ξέρω αν γίνεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttlog Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Για να σβήσεις το Index πρεπει αρχικα να μεταφερεις τα περιεχόμενα του inbox σου στην καρτα μνημης (Πηγαινε στις επιλογες μηνυματων και βαλε ως χωρο αποθηκευσης την καρτα μνημης).Αν ηδη σωζεις τα μηνυματα σου στην MMC κανε το αντιστροφο (αποθηκευση στο τηλεφωνο). Με αυτο τον τροπο φτιάχνεται ενα καινουργιο index στην καινουργια θεση αποθηκευσης και μπορεις να σβησεις το παλιο;). Κατοπιν μπορεις να ξαναμεταφέρεις τα μηνυματα σου πισω με το καινουργιο index που θα δημιουργησει το τηλεφωνο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Φίλε ttlog, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Με μια μικρή παραλλαγή αυτού που μου είπες, τα κατάφερα. Αρχικά, τα αντέγραψα στην MMC. To Index που δημιουργήθηκε, ήταν το ίδιο με το παλιό. Με τον card reader, αντέγραψα το παλιό Index στη θέση του καινούργιου και τα αντέγραψα πάλι στη μνήμη του τηλεφώνου. Και όλα μια χαρά. Τώρα έχω άλλο ένα προβληματάκι. Τον τηλεφωνικό κατάλογο τον είχα περάσει στο Outlook. Όταν πήγα να το ξαναπεράσω στο τηλέφωνο, δεν πέρασε όλα τα στοιχεία. Έχω κρατήσει Backup των παλιών ρυθμίσεων στην κάρτα μνήμης. Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ να περάσω μόνο τον κατάλογο. Αν κάνω backup μέσω PC Suite, θα μπορέσω να ξαναπεράσω ΜΟΝΟ τον κατάλογο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Τώρα έχω άλλο ένα προβληματάκι. Τον τηλεφωνικό κατάλογο τον είχα περάσει στο Outlook. Όταν πήγα να το ξαναπεράσω στο τηλέφωνο, δεν πέρασε όλα τα στοιχεία. Έχω κρατήσει Backup των παλιών ρυθμίσεων στην κάρτα μνήμης. Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ να περάσω μόνο τον κατάλογο. Αν κάνω backup μέσω PC Suite, θα μπορέσω να ξαναπεράσω ΜΟΝΟ τον κατάλογο? Έχω την εντύπωση πως ναι :) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefg Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Ακούστε ένα πρόβλημα που έχω με το philips camcoder pro 1.0.3. Όταν βάζω για λήψη βίντεο με pro ανάλυση γύρω στα 55 sec κολλάει η εγγραφή όσες φορές και να το επιχειρήσω. Αν το αφήσω λίγο ξαναρχίζει η εγγραφή και ξανακολλάει. Όταν όμως χρησιμοποιώ την high ανάλυση δεν έχω πρόβλημα. Έχει καμία σχέση η sandisk 256mb κάρτα μου; Μέχρι και format έκανα για να το διορθώσω αλλά τίποτα. Επιχείρησα και εγκατάσταση άλλου αρχείου αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς τίποτα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Έχω την εντύπωση πως ναι :) Σωστή εντύπωση έχεις. Μάλλον υπάρχει κι άλλος τρόπος για να επαναφέρεις τις επαφές. Υπάρχουν δύο αρχεία: C:\system\Data\CntModel.ini C:\system\Data\Contacts.cdb Απλώς τα αποθηκέυεις κάπου αλλού, κάνεις format, του βγάζεις τα μάτια του κινητού κλπ και μετά τα ξαναπερνάς στη θέση που ήταν και αντικαθιστας τα υπάρχοντα. ΠΡΟΣΟΧΗ! :!: Δεν το δοκίμασα. Οπότε για καλό και για κακό, όποιος το δοκιμάσει, ας κρατήσει backup κανονικά πρώτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Δυστυχώς δεν γίνεται να γίνουν καν copy τα αρχεία αυτά, καθώς χρησιμοποιούνται συνεχώς απο το τηλέφωνο.. Το έχω δοκιμάσει :) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Όπως στο αρχείο "Index" που αναφέρω παραπάνω. :( Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να τερματιστούν όλα τα αρχεία που τρέχουν? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierman30 Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 den eho camcoder k oses fores katevasa den to ipostirize to nokia moy to 6600.xeri kapios kapio sait pou mporo na paro ayto to programa?mono 9 deytera grafo.pleaze heeeeeeeeeeeeelp!!!!! :cry: 1 Παράθεση :yahoo: :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 den eho camcoder k oses fores katevasa den to ipostirize to nokia moy to 6600.xeri kapios kapio sait pou mporo na paro ayto to programa?mono 9 deytera grafo.pleaze heeeeeeeeeeeeelp!!!!! :cry: Για το 6600 ριξε μια ματια να βρεις το Philips Camcoder 1.03.Κοιτα στον Πινακα Περιεχομενων στα θεματα για το IRC και το αλλο με τα Links για το που μπορεις να το κατεβασεις. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Εγώ χρησιμοποιώ το ETI Camcorder και είναι μια χαρά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts