geodel Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Αυτό θα κάνω φίλε Νervous..Ένα μεταχειρισμένο 6600, μέχρι να αποφασίσω ποιό κινητό θα είναι ο άξιος αντικαταστάτης του κ μέχρι να αξιολογηθούν σωστά τα νέα μοντέλα. Πες μου όμως σε παρακαλώ,πιστεύεις ότι στο νέο 6600,θα μπορέσω να κάνω restore(μεσω pc suite),τα αρχεία της ex-συσκευής μου? Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω?Π.χ. κάποια μετονομασία στα backup αρχεία,ώστε το πρόγραμμα να τα αναγνωρίζει ως αρχεία του νέου τηλεφώνου? Ειλικρινά δεν ξέρω,αλλά μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες θα μάθω έτσι κ αλλιώς!! Ευχαριστώ για το χρόνο σου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokollatos Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 re paidia na kano mia erotisi pou pithanos exei ksanaginei kai den evgala akri ginetai na valeis mp3 ixo na xtipaei ringtone sto 6600?? :cry: :cry: :cry: 1 Παράθεση And God Said E={m.c.d+1/4g.10.k + (m.c.).2 + {(e.c.q.q)/10 and there was light Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 mp3 οχι, μονο ogg αφου εγκαταστησεις εναν ogg player το οποιο εγκαθιστα και το ogg codec. οκ; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Το nokia 6600 μεχρι τι χωρητικοτητας μνημη μπορει να δεχτει? Θα εχει ιδια ταχυτητα με την 32mb ή μηπως θα κολλαει? Ποια τα μειονεκτηματα της μεγαλυτερης καρτας χωρητικοτητας? :worry: :worry: :worry: 1 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 mexri 1giga e einai h mnhmh pou mporei na dextei ena 6600.. i taxuthta einai analogi me thn karta pou tha agoraseis..h kartes ths nokia den einai polus kalhs poiothtas opote pistebw ayth pou tha agoraseis tha einai arketa pio grigorh.. den nomizw oti tha exei meionektimata h karta megaluterhs xwritikothtas..to mono meionektima nomizw oti (tha argei an exeis gemisei polu thn karta)ayta... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Έχω κατεβάσει το κουικ οφις σπασμένο. Τι χρειάζετε να κάνω για να λειτουργήσει το κράκ γιατί μου ζητάει κωδικό. Αν δεν τον βάλω μετά απο μερικές μέρες δεν λειτουργεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos71 Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 me to parapano programma kati tetoio ginetai.den ksero an ginetai me to 6600 na kaneis sychronise me to outlook ,na peraseis tis epafes sto outlook kai meta pali sto kainourio kinito Φυσικα και γινεται.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Έχω κατεβάσει το κουικ οφις σπασμένο. Τι χρειάζετε να κάνω για να λειτουργήσει το κράκ γιατί μου ζητάει κωδικό. Αν δεν τον βάλω μετά απο μερικές μέρες δεν λειτουργεί. Και επίσης ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόγραμμα για να έχω χρονόμετρο στο 6600. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Και επίσης ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόγραμμα για να έχω χρονόμετρο στο 6600. Ναι υπαρχει το mStopWatch . :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 epeidi kai egw xreiazomai to mStopWatch...alla den to briskw sto aivanet..parakalw opoios to exei cr@cked as mou to stilei please sto kostakiss@gmail.com epishs..exw to mediasafe..to opoio mou bgazei na balw registration key..alla den to 3erw..exw somenes polles eikones..ean to kanw uninstall tha xa8oun oi fotos?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anipsios1 Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 epeidi kai egw xreiazomai to mStopWatch...alla den to briskw sto aivanet..parakalw opoios to exei cr@cked as mou to stilei please sto kostakiss@gmail.com epishs..exw to mediasafe..to opoio mou bgazei na balw registration key..alla den to 3erw..exw somenes polles eikones..ean to kanw uninstall tha xa8oun oi fotos?? gia to mediasafe den xreiazetai password.katebase to apo to mail tou yahoo me username : sx1upload kai pass: 123456 kai akoloutha tis odigies parakato. Ekei tha breis kai to stopwatch MediaSafe INSTALLATION NOTES: * Before running MediaSafe for the first time set date to 12/12/2015 or as long as you want * Then run MediaSafe and set your password. * Close MediaSafe & change date back. now MedaSafe will expired on Dec 2015. if someone has unsuccessfully install, try: 1. close MediaSafe 2. set date to 12/12/2015 3. delete file c:\system\data\_83924764.ini also deleted c:\system\apps\media safe\media safe.ini 4. open MediaSafe and set your password 5. close MediaSafe & change date back again don't try to register. it expired on 2015. 1 Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinson Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Ψάχνω ένα προγραμματάκι για 6600 που να έχει αντίστροφη μέτρηση και να σε ειδοποιεί ηχητικά μόλις αυτή τελειώσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Ψάχνω ένα προγραμματάκι για 6600 που να έχει αντίστροφη μέτρηση και να σε ειδοποιεί ηχητικά μόλις αυτή τελειώσει. Δοκιμασε το mCountDown Ειναι της ιδιας εταιριας που εχει βγαλει το mStopWatch Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
predatorGR Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 πως εισαγουμε στο sms νουμερο (τα πληκτρα να ειναι μονο νουμερα)? 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/predatorGR/21242/260346/0/prdtlogo_small.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 πως εισαγουμε στο sms νουμερο (τα πληκτρα να ειναι μονο νουμερα)? Πατα το " # " συνεχομενα μεχρι να εμφανιστουν οι αριθμοι Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Αλλιως, read the manual :) ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Έχω κατεβάσει το κουικ οφις σπασμένο. Τι χρειάζετε να κάνω για να λειτουργήσει το κράκ γιατί μου ζητάει κωδικό. Αν δεν τον βάλω μετά απο μερικές μέρες δεν λειτουργεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 το κρακ ειναι αρχειο *.exe; τι αρχειο ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Τί επιλογές έχει κάποιος για αντικατάσταση καλυμμάτων και keypad? Το έχω διαλύσει το έρμο.... 1 Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 παιδια ψάχνω απεγνωσμένα το guitartuner για το 6600 οποιος μπορει να βοηθήσει ας μου το στείλει στο meletiss@hotmail.com Η έκδοση που έχω είναι V 4.09.1 Είναι μεγάλη ανάγκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 το κρακ ειναι αρχειο *.exe; τι αρχειο ειναι; Λογικά θα το ανοίγεις στο Pc σου και θα περιέχει το serial που θα περάσεις στο κινητο... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Τί επιλογές έχει κάποιος για αντικατάσταση καλυμμάτων και keypad? Το έχω διαλύσει το έρμο.... να βρεις μια μουφα προσοψη απο κανα πλανοδιο,να ξεβιδωσεις τις βυδες και να την αλλαξεις μονο σου Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 να βρεις μια μουφα προσοψη απο κανα πλανοδιο,να ξεβιδωσεις τις βυδες και να την αλλαξεις μονο σου Παρακινδυνευμενα πραγματα προτινεις καλυτερα να μην κανει τιποτα,μην τρεχει μετα σιγουρα στη νοκια για αλλαγη :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Παρακινδυνευμενα πραγματα προτινεις καλυτερα να μην κανει τιποτα,μην τρεχει μετα σιγουρα στη νοκια για αλλαγη :O Μπα μην το λες.Αμα ακολουθησεις προσεχτικα τις οδηγιες απο ΕΔΩ ειναι πολυ ευκολο. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Μπα μην το λες.Αμα ακολουθησεις προσεχτικα τις οδηγιες απο ΕΔΩ ειναι πολυ ευκολο. :) Πολυ σωστα...Και αν σκεφτεις και ποσο παιρνουν για μια απλη αλλαγη προσοψης, ειναι να τρελαινεσαι... :wacko: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts