Jump to content

[Επίσημο] Νokia 6600

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

hello...iparxei tropos na dinamwsei i entasi sto 6600??kai kati akoma iparxei tropos na diorthwthei to ''problima''otan mas kanoyn anapantiti den ksekinaei kan o ixos..kai stin oysia den katalabainoyme oti exoyme anapantiti

Για την ενταση, απλα βρες καποιον ηχο πιο δυνατο, υπάρχουν μερικοι που ουτε καν ακουγονται και αλλοι που σου σπανε τα αυτια...

για να το διορθωσεις αυτο με καποιο τροπο, μπορεις να κανεις το εξης. Παρε την μελωδια που θες, και με ενα προγραμμα επεξεργασιας ηχου, κανε copy το κενο που εχει στην εισαγωγη του κομματιου...

Ο λογος που γινεται αυτο που λες, ειναι οτι καθυστερει να φορτωσε τη μελωδια...Εγω πλεον τοσο καιρο με smartphone, το συνηθισα οπως και ολοι :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Για την ενταση, απλα βρες καποιον ηχο πιο δυνατο, υπάρχουν μερικοι που ουτε καν ακουγονται και αλλοι που σου σπανε τα αυτια...

για να το διορθωσεις αυτο με καποιο τροπο, μπορεις να κανεις το εξης. Παρε την μελωδια που θες, και με ενα προγραμμα επεξεργασιας ηχου, κανε copy το κενο που εχει στην εισαγωγη του κομματιου...

Ο λογος που γινεται αυτο που λες, ειναι οτι καθυστερει να φορτωσε τη μελωδια...Εγω πλεον τοσο καιρο με smartphone, το συνηθισα οπως και ολοι :)

ok thanks..entaksei panw katw to exw sinithisei kai egw..apla eipa mipws egine kanena thayma kai diorthothike alla mpa...

eidika sto 6600 akoygetai poli xali..enw sto diko moy to 6670 akoygetai poli pio dinata o idios ixos.tespa thanks kai pali

geia xara se olous. distixos exo problem me ta mms k tha ithela na me voithisei kapoios ean mporei.. den mou anoigei katholou ta mms! diladi patontas neo minima- minima multimedia den kanei tipota... episis tipota den anoigei k otan apo tis rithmiseis minimaton prospatho na mpo se autes ton mms..

Παιδιά έχω κατεβάσει μερικά προγραμματάκια(SeleQ,MMSit,UltraMP3 κτλ).

Πως τα εγκαθιστώ στο 6600; Περνάω με Bluetooth τα αρχεία με κατάληξη .sis; Κι από εκεί και πέρα; :rolleyes:

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! :)

Ευχαριστώ προκαταβολικά. ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Agent M πολυ απλα αφου τα στειλεις με bluetooth θα πας στα εισερχομενα και θα ανοιξεις το μηνυμα με την εφαρμογη που εχεις στειλει και η εγκατασταση ξεκιναει αυτοματα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Agent M πολυ απλα αφου τα στειλεις με bluetooth θα πας στα εισερχομενα και θα ανοιξεις το μηνυμα με την εφαρμογη που εχεις στειλει και η εγκατασταση ξεκιναει αυτοματα.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου :)

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο αν δε σου κάνει κόπο.

Χρειάζεται anti-virus και το κινητό; Υπάρχει κάποιο καλό προγραμματάκι για προστασία; (είχαμε τα PC τώρα έχουμε και το κινητό να σκεφτόμαστε :lol: )

Κοιτα να δεις δεν ειναι και πολυ απαραιτητο αμα εισαι προσεκτικος.Ριξε μια ματια στο [Επισημο] Ιοί στα κινητά Series 60 για να δεις τι πρεπει να προσεχεις. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου :)

Χρειάζεται anti-virus και το κινητό; Υπάρχει κάποιο καλό προγραμματάκι για προστασία; (είχαμε τα PC τώρα έχουμε και το κινητό να σκεφτόμαστε :lol: )

Και να συμπληρωσω οτι δεν χρειαζεται να εχεις ανοικτο το bt συνεχεια σε καφετεριες κλπ ,και εαν το εχεις ,να μην κανεις εγκατασταση εφαρμογων που τυχον θα σου στειλουν ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2! :)

Το κινητό το έχω λίγες μέρες αλλά έχω πάθει τη πλάκα μου! Το γουστάρω τρελά και με έχει πιάσει μια ανεξήγητη μανία να του βάλω μερικές εφαρμογές. :D

Γενικότερα τώρα δεν έχω ανοιχτό το bluetooth(μόνο στα myphone meetings :p) και δεν δέχομαι τίποτα από άτομα που δεν ξέρω.

Πάντως τον πίνακα περιεχομένων που έχει στη υπογραφή ο Nervous τον έχω βάλει στα αγαπημένα και σιγά σιγά διαβάζω ;)

Πάντως τον πίνακα περιεχομένων που έχει στη υπογραφή ο Nervous τον έχω βάλει στα αγαπημένα και σιγά σιγά διαβάζω ;)

Ετσι ετσι πρεπει...Κι ο,τι θελησεις και δεν βρεις εκι, εδω ειμαστε για τα περαιτερω :) ;)

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Θέλω να αγοράσω καινουργια mmc για το 6600 και δεν ξέρω τι χωρητικότητα να πάρω και αν το κινητο την αντέχει.Βασικά σε διαφόρα μαγαζιά που πήγα, οι διάφοροι "ειδήμονες" μου έδιναν ο καθένας διαφορετική απαντηση για την μεγαλύτερη κάρτα που μπορώ να βάλω.Αλλού μου είπαν 512,αλλού256,αλλού 128!!!Θέλω αν γίνεται να μου πει κάποιος εγγυημένα αν δουλέυει η 512 στο κινητό χωρίς να αυτό να σέρνεται.Επίσης σαν mp3 player λεει τίποτα ή είναι μαυρο χάλι,οπότε να προτιμήσω μικρότερη καρτα?Γενικά ποια είναι μια καλή τιμη για 512 και 256 και που θα βρω τις πιο φτηνές;

Υ.Γ Sorry για τις πολλές ερωτήσεις :X

Θέλω να αγοράσω καινουργια mmc για το 6600 και δεν ξέρω τι χωρητικότητα να πάρω και αν το κινητο την αντέχει.Βασικά σε διαφόρα μαγαζιά που πήγα, οι διάφοροι "ειδήμονες" μου έδιναν ο καθένας διαφορετική απαντηση για την μεγαλύτερη κάρτα που μπορώ να βάλω.Αλλού μου είπαν 512,αλλού256,αλλού 128!!!Θέλω αν γίνεται να μου πει κάποιος εγγυημένα αν δουλέυει η 512 στο κινητό χωρίς να αυτό να σέρνεται.Επίσης σαν mp3 player λεει τίποτα ή είναι μαυρο χάλι,οπότε να προτιμήσω μικρότερη καρτα?Γενικά ποια είναι μια καλή τιμη για 512 και 256 και που θα βρω τις πιο φτηνές;

Υ.Γ Sorry για τις πολλές ερωτήσεις :X

Δεν θα εχεις προβλημα με 512, σαν mp3 player δεν λεει τιποτε .

Δες το play247 .

αλλα και το θεμα

{Price watch} Kάρτες μνήμης: που είναι οι φτηνότερες;

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Καλυτερα 256 επειδη ετσι και χωροα θα εχεις, αλλα απο την αλλη και θα βαζεις και mp3 λιγα ετσι για το χαβαλε γιατι σαν mp3 player με third party application,α αστο καλυτερα, δεν λεει και πολλα... Επιεικως :)

thanx για μια ακόμα φορά nervous.Πάω για μια 256 που είδα στα 40 ευρώπουλα!

Γιατι δεν παιρνεις καποια μεταχειρισμενη να σου ερθει πολυ πιο φθηνα; Εγω οσες εχω παρει μεταχειρισμενες ειναι (απο το buy&sell του myPhone) και δεν ειχα κανενα προβλημα... :)

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

paidia ginetai sto 6600 na grapseis sms me kafalaia ellinika xwris omws na xreiazetai na patas gia ka8e leksi th diaisi?opws sta palia thlefwna dld pou den eixan mikra?

Αν θυμαμαι καλα,δυστυχως οχι

iPhone 5S Space Grey

paidia ginetai sto 6600 na grapseis sms me kafalaia ellinika xwris omws na xreiazetai na patas gia ka8e leksi th diaisi?opws sta palia thlefwna dld pou den eixan mikra?

1) Τσου...

2) γιατι το θες...?

:)

ΕΧΩ ΤΟ 6600 4 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. -ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ- . ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΨ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΨΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΛΗΨΗΣ ΒΙΝΤΕΟ. ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΕΙ ΤΡΕΛΑ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΝΑΡΚΑΛΙΕΥΤΗ ΚΑΙ LEMONADE TYCOON, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ?

Φιλε μου καλως ηρθες :)

Η εφαρμογη για απεριοριστο βιντεο ειναι το "Philips camcorder pro" 1.02,1.03

Μπαινεις εδω για να δεις τι εφαρμογες/παιχνιδια κυκλοφορουν

http://my-symbian.com/main/index3.php

Στη συνεχεια πηγαινεις στο φορουμ του aivanet και βρισκεις οτι θες.

Ακομα μπορεις να μαθεις να κατεβαζεις απο το irc

Εφαρμογές Series 60 στο IRC

Eπισης τσεκαρεις το

Links σε δικτυακούς τόπους με εφαρμογές για κινητά Series 60

Σαν τελευταιο τσεκαρεις το θεμα

Δημοφιλείς Εφαρμογές

Kαλο Διαβασμα ;)

(παρακληση,μην γραφεις με κεφαλαια ,ειναι σαν να φωναζεις) :)

iPhone 5S Space Grey

Δεν ξερω,απλά τα κεφαλαία μου φαίνονται πιο καλα στο μάτι! :D

Ετσι κι αλλιως οταν θα στειλεις το μηνυμα στον αλλον θα παει με κεφαλαια λογω Unicode Encoding... ;)

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Ετσι κι αλλιως οταν θα στειλεις το μηνυμα στον αλλον θα παει με κεφαλαια λογω Unicode Encoding... ;)

Λόγω ΜΗ unicode encoding αλλα GSM language! Μe το unicode είχαμε πρόβλημα παλιά στο 6600, που τα χρέωνε τριπλά τα μηνύματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσπαθω να συνδεσω το τηλ 6600 που αγορασα πριν 5 ημερες με PC (win XP) μεσω υπερύθρων με το PC Suite. Ειναι αδυνατον όμως να επικοινωνησει το τηλεφωνο μου με το PCμε το PC Suite.

Φαινεται να συνδεονται και το ενα αναγνωριζει το άλλο διοτι το mRouter δειχνει το τηλεφ με το PC συνδεδεμενα, αλλα το PC Suite δεν ''βλεπει'' το τηλεφ και δεν ανοιγει η εφαρμογη. Επίσης μπορεσα να στείλω φωτογραφιες αλλα μονο μεσω toυ προγραμματος των windows, που ομως δεν εξυπηρετεί διοτι τι θα γινει με τις επαφες μου, εγκατασταση προγραμματων SYMBIAN κλπ που δεν διαχειριζονται παρα μονο μεσω PC Suite. Πηγα σε NOKIA Shop αλλαξαν το λογισμικό, τηλεφωνησα στο ΝΟΚΙΑ support (8011166542), διαβασα την βοηθεια, δοκιμασα όλες τις πιθανες ταχυτητες συνδεσης απο τον driver υπερυθρων, αφαιρεσα τελειως antivirus και firewall, επανεγκατέστησα το PC Suite και τον IR driver 3-4 φορες, αλλα τιποτε.

Παρακαλω πολύ για την βοηθεια σας.

:worry: Mηπως ξερει κανείς, πως θα διωξω καποια αρχεια απο το κινητό μου,που βρισκονται στα εισερχόμενα?Πάω να τα διαγράψω και μου βγάζει συνέχεια το μύνημα ότι<<η εφαρμογή χρησιμοποιείται>>

Με έναν filemanager στο system/mail κάνεις search το όνομα του αρχείου και σβήνεις ό,τι δεν σβήνεται.. Μετά πάς και απο το μενού στα εισερχόμενα και σβήνεις και την καταχώρηση :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρααα.... εχω ενα προβληματακι. το κινητο μου λιγουρεψε ενα ταρτακι χθες βραδυ και.... επεσε πανω με τα μουτρα! το αποτελεσμα ειναι να κολλανε τα κουμπια του και πιο πολυ το πληκτρο πλοηγησης. Το ερωτημα τωρα ειναι πως θα βγαλω την προσοψη για να το καθαρισω; ή υπαρχει αλλος τροπος απ'το να βγαλω την προσοψη;