vale Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 paidia vazo .wav sto kinito kai mou leei unknown format xerei kaneis giati .Xreiazomai programma gia na ta pexo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vale ( 1 Αύγ. 2004 , 12:04) paidia vazo .wav sto kinito kai mou leei unknown format xerei kaneis giati .Xreiazomai programma gia na ta pexo Πρέπει να τα μεταρέψεις πρώτα σε αναγνωρίσιμη μορφή ώστε να τα καταλαβαίνει το κινητό. Τα wav εύκολα μετατρέπονται σε amr με τον αναλογο converter (θα βρεις στο Mirc αλλιώς κάνε search στο google "wavto amr converter" ή κάτι τέτοιο) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Κατεβασε το προγραμμα wavEditor και με αυτο θα χαμηλωνεις την ποιοτητα ωστε να παιζουν στο 6600. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirit_IN_Black Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 apo pou mporw na katevasw ton smart file manager?????me ton Fexplorer den mporw na kanw epilogi pollwn arxeiwn mazi k anafazomai na ta kanw ena ena! 1 Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Θα το βρείς εδώ αλλά σε δοκιμαστική έκδοση. Τώρα χωρίς το aivanet, δύσκολα τα πράγματα για φούλ εφαρμογές. Στείλε μου με pm το e-mail σου να στο στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chouette Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Υπαρχει προγραμμα που να κανει copy - paste κειμενου, στα μηνύματα κ στο word? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Me to pencil den mporeis na kaneis? Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Το στυλό bluetooth της ΝΟΚΙΑ εννοείς; Αυτό νομίζω τα στέλνει σε εικόνες. Αλλά έτσι και αλλιώς είναι ακριβό και δύσχρηστο. chouette τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Αν σώσεις ένα έγγραφο κειμένου στον υπολογιστή σου σε μορφή txt, μετά μπορείς να το ανοίξεις στο κινητό σου και να το κάνεις αντιγραφή και επικόλληση όπου θέλεις, αν αυτό εννοείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 Τίποτα αυτό ήθελες τελικά, ε; :) Και κάτι ακόμα. Αν θέλεις να κάνεις το αντίθετο, να μεταφέρεις ένα αρχείο κειμένου απο το κινητό και να το διαβάσεις στο pc, πρέπει να το γράψεις σε ένα multimedia μήνυμα και να το αποθηκεύσεις στα πρόχειρα. Μετά να το βρείς απο έναν file manager και να το στείλεις στον υπολογιστή. Αν το σώσεις στις σημειώσεις, αυτό δεν έιναι πια μορφής txt και δεν μπορεί να βρεθεί αλλα ούτε και να μεταφερθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 paidia mporite na mou pite kapoio site apo to opoio tha paro odigies gia na bgalo tin prosohi apoto kinito mou; 1 Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexko Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 kalhmera se olous. prospa8w na kanw ena full format sto kinhto alla den mporw. thn prohgoumenh fora to petuxa giati to kinhto eixe kollhsei kai den anave. twra pou anoigei efoson einai kleisto kai sthn fortish, pataw prasino asteraki to 3 kai to koumpi na anoi3ei. perimenontas kai kratontas ta pathmena sunexeia mou zhtaei kodiko pin. sunexizw kai ta pataw h den prepei na vgalei to dwste kwdiko pin? opoios mporei na voh8hsei. euxaristw! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexko ( 3 Αύγ. 2004 , 10:55) kalhmera se olous. prospa8w na kanw ena full format sto kinhto alla den mporw. thn prohgoumenh fora to petuxa giati to kinhto eixe kollhsei kai den anave. twra pou anoigei efoson einai kleisto kai sthn fortish, pataw prasino asteraki to 3 kai to koumpi na anoi3ei. perimenontas kai kratontas ta pathmena sunexeia mou zhtaei kodiko pin. sunexizw kai ta pataw h den prepei na vgalei to dwste kwdiko pin? opoios mporei na voh8hsei. euxaristw! Μηπως το εχεις να φορτιζει παραλληλα εγω οταν το ειχα δεν μπορουσα ... Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo ( 3 Αύγ. 2004 , 10:35) paidia mporite na mou pite kapoio site apo to opoio tha paro odigies gia na bgalo tin prosohi apoto kinito mou; http://www.gbnetwork.co.uk/6600/disassembly/index.html :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexko Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xagios ( 3 Αύγ. 2004 , 11:14) Μηπως το εχεις να φορτιζει παραλληλα εγω οταν το ειχα δεν μπορουσα ... etsi mou eixan pei apo edw kai epiase thn prohgoumenh fora. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romel7 Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Prospa8isa na bw stin selida tis aivanet kai mou vgazei to parakatw ti prepei na kanw?? Warning: mysql_connect(): Host '65.75.133.130' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /home/aivanet/public_html/db/mysql4.php on line 48 phpBB : Critical Error Could not connect to the database Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Θα πρέπει να κάνεις υπομονή μερικές ακόμα μέρες γιατί το site δεν είναι ακόμα διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. August 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2004 Καλησπερα, μολις πηρα ενα 6600! Πως θα περασω τα skins που εχω στο pc μου, γιατι ενω τα στελνω με τις υπερυθρες στο κινητο, δεν μου ανοιγει τα αρχεια! Χρειαζομαι προγραμμα? Επισης πως θα αντιγραψω τις επαφες μου απο το 7650 στο 6600? Δοκιμασα μεσω FExplorer να στειλω το αρχειο contacts.cdb, αλλα το 7650 γραφει οτι η αποστολη ειναι αδυνατη! Any Help? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet ( 4 Αύγ. 2004 , 22:42) Καλησπερα, μολις πηρα ενα 6600! Πως θα περασω τα skins που εχω στο pc μου, γιατι ενω τα στελνω με τις υπερυθρες στο κινητο, δεν μου ανοιγει τα αρχεια! Χρειαζομαι προγραμμα? Καλοριζικο το κινητο. :) Τα θεματα ειναι εφαρμογες *.sis και εγκαθιστωνται οπως οι αλλες εφαρμογες. -Για τις επαφες χρησιμοποιησε το Contacts_Manager (can export/import contacts from/to Nokia 7650/3650 using a textual file (CSV, TXT) ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet ( 4 Αύγ. 2004 , 22:42) Καλησπερα, μολις πηρα ενα 6600! Πως θα περασω τα skins που εχω στο pc μου, γιατι ενω τα στελνω με τις υπερυθρες στο κινητο, δεν μου ανοιγει τα αρχεια! Χρειαζομαι προγραμμα? Επισης πως θα αντιγραψω τις επαφες μου απο το 7650 στο 6600? Δοκιμασα μεσω FExplorer να στειλω το αρχειο contacts.cdb, αλλα το 7650 γραφει οτι η αποστολη ειναι αδυνατη! Any Help? τις επαφες με bt λιγο κουραστικο αν ειναι πολλες αλλα σιγουρο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. August 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 4 Αύγ. 2004 , 23:13) Καλοριζικο το κινητο. :) Τα θεματα ειναι εφαρμογες *.sis και εγκαθιστωνται οπως οι αλλες εφαρμογες. Eυχαριστω! Τα skins ειναι με καταληξη *.skn! :worry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet ( 4 Αύγ. 2004 , 23:19) Eυχαριστω! Τα skins ειναι με καταληξη *.skn! :worry: Οχι ,μην δοκιμασεις να περασεις θεματα με *.skn. χρησιμοποιωντας το WildSkinz Χρησιμoποιησε θεματα με καταληξη sis. Δες εδω http://my.opera.com/community/customize/skins/?appAndVersion=Nokia+6600 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. August 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2004 SOS, προβλημα.Εδω και 2 μερες το κινητο μου σταματησε να κουδουνιζει στα μηνυματα, οτι ηχο και να βαλω.Εκτος απαυτο δεν εμφανιζει το ''εχετε 1 μηνυμα'' ουτε τις αναπαντητες στην αρχικη οθονη!Πρεπει να παω στα εισερχομενα και στις αναπαντητες αντιστοιχα για να τα δω...Την τελευταια εφερμογη( παιχνιδι ν-γαγε) παντως την εγκατεστησα τουλαχιστον 1 βδομαδα πριν και δε νομιζω να εχει σχεση. 1 Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lourtheo Δημ. August 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chris8 (30 Ιούλ. 2004 , 07:21) Προς spirit_in_black: μπες στο συνοδευτικό cd της mobile action και πήγαινε στο φάκελο του 6600.Εκεί θα βρεις το maagent.sis το οποίο θα πρέπει να το εγκαταστήσεις στο 6600 όπως εγκαθιστούμε κάθε εφαρμογή .sis.Μετά ανοίγουμε το πρόγραμμα του handset manager για το 6600 που το έχουμε εγκαταστήσει στο pc.Πάμε κατόπιν στο τηλέφωνο και χωρίς να ανοίξουμε τις υπέρυθρες πηγαίνουμε στο εγκατεστημένο maagent και πατάμε στο εικονίδιό του όπως όταν θέλουμε να ανοίξουμε κάποια εφαρμογή στο τηλέφωνο.Το τηλέφωνο εμφανίζει στην οθόνη του το μήνυμα waiting for connection και σε λιγάκι αρχίζει να δουλεύει το handset manager έχοντας συνδεθεί πλέον το pc με το 6600.Καλή επιτυχία Φιλε μου να σαι καλα ελυσα το προβλημα αυτο και εγω. Στον Γερμανο που το αγορασα και υποτιθεται πως ειναι εξπερ του ειδους π@π@ρια. Ομως αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να το πλασαρει στην αγορα η εταιρεια που το κατασκευασε χωρις να δουλευει; Κατι δεν μου αρεσει. 1 Παράθεση καθε μερα αλλη μερα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 ( 5 Αύγ. 2004 , 00:04) SOS, προβλημα.Εδω και 2 μερες το κινητο μου σταματησε να κουδουνιζει στα μηνυματα, οτι ηχο και να βαλω.Εκτος απαυτο δεν εμφανιζει το ''εχετε 1 μηνυμα'' ουτε τις αναπαντητες στην αρχικη οθονη!Πρεπει να παω στα εισερχομενα και στις αναπαντητες αντιστοιχα για να τα δω...Την τελευταια εφερμογη( παιχνιδι ν-γαγε) παντως την εγκατεστησα τουλαχιστον 1 βδομαδα πριν και δε νομιζω να εχει σχεση. Δοκιμασε να καθαρισεις το communication log. + Δοκιμασε να ανοιξεις το κινητο χωρις την mmc μια φορα. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet ( 4 Αύγ. 2004 , 22:42) Καλησπερα, μολις πηρα ενα 6600! Πως θα περασω τα skins που εχω στο pc μου, γιατι ενω τα στελνω με τις υπερυθρες στο κινητο, δεν μου ανοιγει τα αρχεια! Χρειαζομαι προγραμμα? Επισης πως θα αντιγραψω τις επαφες μου απο το 7650 στο 6600? Δοκιμασα μεσω FExplorer να στειλω το αρχειο contacts.cdb, αλλα το 7650 γραφει οτι η αποστολη ειναι αδυνατη! Any Help? Θα πρέπει να εγκαταστήσεις και στις δύο συσκευές ένα απο τα δύο προγράμματα, smartVcard και contacts manager, κάνουν την ίδια δουλειά. Θα κάνεις export απο το 7650 και το αρχείο θα το στείλεις στο 6600 και θα το κάνεις import. Απλή διαδικασία και παρόμοια και στις δύο εφαρμογές. Το να τα στείλεις ένα ένα με bluetooth είναι μεγάλη πίκρα. Το έχω κάνει πάμπολλες φορές και ξέρω. :D ;) Ότι έχει σχέση με θέματα, μόνο .sis όπως είπε και ο φίλος nervous. Μακρυά απο smartlauncher και ειδικά απο το wildskinz. Ούτε για πλάκα μην το βάλεις στο κινητό σου. Η χειρότερη και πιο επικίνδυνη εφαρμογή στα series 60. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts