Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230i

andr3as
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Sorry αλλά δεν μου λέει κάτι! Αν κάποιος έχει βάλει την 3.80 συνεχίζει ο ήχος να χτυπά ανεβαίνοντας και ας έχεις επίπεδο 5? Το τηλ. "ανοίγει" αν έχεις υπενθύμιση και ας είναι κλειστό (τα SE και SIEMENS το κάνουν :mad: ), μπορείς να αλλάξεις τον ήχο υπενθύμισης? Διορθώθηκε κάτι από αυτά, γιατί για να κάνω την αναβάθμιση μου ζητά ο Νόκια Club 10euro. Ας απαντήσει κάποιος που έχει την 3.80. Thank's

Σύμφωνα με αυτο το forum το πρόβλημα που αναφέρειςανήκει στο παρελθόν...άρα πήγενε κάντην. Όσο για το άλλο για τις υπενθυμήσεις λογικά θα παραμένει.

'οσο για την πρώτη φόρτιση το έχουμε πει αρκετές φορές...το φορτίζεις μέχρι να σου δείξει οτι σου έχει φορτιστεί και δεν προσφέρουν τίποτα οι μεγάλες φορτίσεις. το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι τις 3 πρώτες φορές να το αποφορτίσεις και να το φορτίσεις πλήρως.

μεγειά.

Το εβαλα να φορτίσει για πρώτη φορα εδω και ενα τεταρτο αλλα δεν βγαζει ακομα το εικονίδιο της φορτισης...ειναι φυσικο???να περιμενω???

Δε μπορεί, σπρώξε το βύσμα καλύτερα να βεβαιωθείς ότι κούμπωσε σωστά και αν δεν άλλαξε κάτι και θέλεις να το συνεχίσεις, μέτρα με ένα βολτόμετρο την τάση που δίνουν οι επαφές του κινητού για την μπαταρία! Όλα αυτά με την μπαταρία εκτός της συσκευής και με το βύσμα του φορτιστή κουμπωμένο πίσω. Με γεια σου κιόλας

Αλήθεια για πόσο καιρό σκοπεύουν να πουλάνε αυτο το κινητό? Πήξαμε....και έχει πέσει και πολύ η τιμή του..και οταν το ειχα παρει μου είχαν πεί οτι στα Νοκια δεν πέφτει....και το πήρα 320 και τώρα εχει 200! αυτάαα είναι!!!

Ενημέρωσε μας για την εξέλιξη. Όπως και να έχει συμπάσχουμε και εμείς ;)

gia sas paidia

gia na kano epanafora ergostasiakon rithmiseon poiaos einai o kodikos???

antimetopizo ena provlima me to pliktrologio k elpizo me tin epanafora na lithei...

euxaristo

Εγώ προσωπικά (και το ψάχνω γενικά σε κάθε κινητό που έχω) δεν έχω βρεί κάτι σχετικό... :( Χρήσιμη θα ήταν η ημερομηνία...

Για την εμφάνιση της ημερομηνίας έχουμε και λέμε: Ρυθμίσεις->Ώρα και ημερομηνία->ημερομηνία->εμφάνιση ημερομηνίας.

Για τα γράμματα αν μπορούν μεγαλύτερα θεωρώ δυστυχώς ότι όχι.Και εγώ θα τα ήθελα πιό μεγάλα. Και μάλιστα με την τελευταία αναβάθμιση η γραμματοσειρά "μικραίνει" και στο μενού!:mad: :blink:

Για την εμφάνιση της ημερομηνίας έχουμε και λέμε: Ρυθμίσεις->Ώρα και ημερομηνία->ημερομηνία->εμφάνιση ημερομηνίας.
Ρε για δες που ήταν κρυμμενο! Ευχαριστώ Alex! :up:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

paidia geia sas na kano mia erotisi(den ksero an exei ksanaeipothei)...

mipos kserete pio kodiko pliktrologoume sto nokia mas gia na epanaferoume tis ergostasiakes rithmiseis???

euxaristo

paidia geia sas na kano mia erotisi(den ksero an exei ksanaeipothei)...

mipos kserete pio kodiko pliktrologoume sto nokia mas gia na epanaferoume tis ergostasiakes rithmiseis???

euxaristo

Γιατί θές να το κάνεις με κωδικό??? Δεν σου κάνει απο το μενού? Έχω την εντύπωση κιόλας πως γι'αυτό το μοντέλο δεν υπάρχει τέτοιος κωδικός...

Γιατί θές να το κάνεις με κωδικό??? Δεν σου κάνει απο το μενού? Έχω την εντύπωση κιόλας πως γι'αυτό το μοντέλο δεν υπάρχει τέτοιος κωδικός...

ma apo to menu leo.iparxei sto rithmiseis-epanafora ergostasiakon rithmiseon.zitaei kodiko gia na proxorisei...

den ton kserei kaneis???

ma apo to menu leo.iparxei sto rithmiseis-epanafora ergostasiakon rithmiseon.zitaei kodiko gia na proxorisei...

den ton kserei kaneis???

Αν δεν τον εχεις αλλαξει : 12345

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Να ρωτήσω κάτι? Υπάρχει τρόπος να εκτυπώσω τον τηλεφωνικό μου κατάλογο? Μην μου πείτε να πάω στον γερμανό!!! Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να τον εκτυπώσω?

(ευχαριστώ προκαταβολικά)

Αν μπορείς να συγχρονίσεις το κινητό σου με το Outlook κάτι γίνεται (πες μου να σου πω πως).

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Προς απανταχού κατόχους 6230i ανακοινώνω ότι προχτές μετα απο πτώση του τηλεφώνου στο φρεάτιο του ανελκυστήρα της οικοδομής που μένω, η συσκευή συνεχίζει να δουλεύει κανονικότατα στην εκπομπή και λήψη (καμμιά χοντρή φθορά στα περιφερειακά πλαστικά και πρόσοψη). Σημειώνω ότι έπεσε ενώ βρισκόμουν στον 1ο όροφο για ισόγειο σε φρεάτιο με γράσσα και με ένα μικρό στρώμα νερού, Συμβουλή: ΠΟΤΕ μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις όταν χτυπήσει το κινητό σας ενώ βρίσκεστε στον ανελκυστήρα μέσα:lol: :lol:

Αν μπορείς να συγχρονίσεις το κινητό σου με το Outlook κάτι γίνεται (πες μου να σου πω πως).

ok ok το έκανα :) σε ευχαριστώ πολύ.

να σε ρωτήσω...υπάρχει και τρόπος εκτύπωσης των μηνυμάτων? όχι ε?

Δεν το έχω ψάξει. Αν δεν ξέρει κάποιος άλλος, θα το δω, σε καμιά βδομάδα και όμως...

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ... 8/10 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟ FORMAT...

Προηγούμενα κινητά:

Ericsson GA628i, Nokia 3210, Nokia 3310, Samsung N100, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7600, Nokia 6600 (2), Sony Ericsson K700i, Nokia 6600 (3), Sony Ericsson V800, Sony Ericsson K700i (2), Nokia 7710

Το κινητό μου:

Nokia N93

ΠΡΟΣΟΧΗ Νο2

Οταν κλειδωνετε τις καρτες σας και ξεχνατε οτι ειναι κλειδωμενη (ποσο μαλλον των κωδικο) επειδη την χρησιμοποιητε συνεχως στο ιδιο τηλεφωνο και δεν σας τον ζηταει ποτε, μην λετε οτι σας την κλειδωσε ο τεχνικος μετα την αναβαθμιση.

Οχι οτι δεν ισχυει και αυτο που λεει ο orsa2007 απλα συμπληρωνω γιατι δεν ειναι η μοναδικη περιπτωση να εξηγηθει το ξαφνικο κλειδωμα της καρτας.

Α ξέχασα, προσοχή στα μεταχειρισμενα. Ελέξτε ΠΑΝΤΑ την καρτα μνημης για κωδικο.

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου... Εγώ το είπα για να προειδοποιήσω διότι υπάρχει ένα bug σε όλα τα κινητά... Άκου, όταν δεν έχεις βάλει κωδικό στην κάρτα και γίνει αναβάθμιση/format στο τηλέφωνο ενώ είναι τοποθετημένη μέσα τότε η κάρτα κλειδώνει ζητώντας κωδικό... Η μαγεία είναι ότι το κινητό έβαλε για κωδικό έναν κενό κωδικό με αποτέλεσμα όταν σου ζητήσει να την ξεκλειδώσεις να μη σε αφήνει να πατήσεις OK με κενό κωδικό... Άρα το πρόβλημα δεν είναι πως δεν ξέρουμε τον κωδικό, το πρόβλημα είναι ότι λόγω ενός λάθους δεν μπορούμε να εισαγάγουμε κενό κωδικό... Τέλος, μπορεί κάποιος να αποφύγει να το ξεχάσει βάζοντας για κωδικό μία τελεία ή τον αριθμό του τηλεφώνου του ή ακόμα και τη χωρητικότητα της κάρτας του χωρίς αυτό να αποκλύει ότι κάποιος ξεχασιάρης θα τον ξεχάσει... Να 'σαι καλά που ασχολείσαι με αυτό το thread γιατί κάποιοι μάλλον το έχουν παραμελήσει λιγουλάκι...

Προηγούμενα κινητά:

Ericsson GA628i, Nokia 3210, Nokia 3310, Samsung N100, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7600, Nokia 6600 (2), Sony Ericsson K700i, Nokia 6600 (3), Sony Ericsson V800, Sony Ericsson K700i (2), Nokia 7710

Το κινητό μου:

Nokia N93

παιδιά να ρωτήσω κάτι. Το 6230i παίρνει κάρτες sd (miniSD για την ακρίβεια με τον αντάπτορα βέβαια!) Ρωτάω γιατί μου έχει ξεμείνει μια 512 miniSD από το προηγούμενο κινητό και θα είναι αμαρτία να την πετάξω...!

Μονο mmc παιρνει!

Δυστυχως!

Πολυ πετιχημενο το κινιτακι μου!!!!:D

Δεν μετανιωσα καθολου που το αγορασα!!!

Η αναλυση της οθονης ηταν η μεγαλυτερη τοτε που βγηκε!!!:D

ok ok το έκανα :) σε ευχαριστώ πολύ.

Katevase to MobilEdit apo kanena torentadiko kai tha deis polles epiloges..