Jump to content

50-50 (Mega)

klis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To γεγονός πως κοστίζει αρκετά γιατί έχει τρία πρώτα ονόματα, το έχετε σκεφτεί; Όπως επίσης και το γεγονός πως και οι ηθοποιοί δεν έχουν "ανάγκη" αυτή τη σειρά (τουλάχιστον οι βασικοί) γιατί μπορούν να κάνουν και άλλα πράγματα; (θέατρο, κινηματογράφο κτλ)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 384
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To γεγονός πως κοστίζει αρκετά γιατί έχει τρία πρώτα ονόματα, το έχετε σκεφτεί; Όπως επίσης και το γεγονός πως και οι ηθοποιοί δεν έχουν "ανάγκη" αυτή τη σειρά (τουλάχιστον οι βασικοί) γιατί μπορούν να κάνουν και άλλα πράγματα; (θέατρο, κινηματογράφο κτλ)

μπορεί να κοστίζουν πολύ τα μεγάλα ονόματα (Φιλιππίδης, Μπουλάς, Χαϊκάλης), αλλά και τα έσοδα του μεγάλου καναλιού λόγω της ζώνης προβολής και της τηλεθέασης είναι επίσης "μεγάλα". Άλλωστε, εάν δεν είχε υψηλή τηλεθεαματικότητα, απλούστατα δεν θα έπαιρναν την απόφαση να την συνεχίσουν (μπροστά στον ορυμαγδό αποτυχιών τόσων και τόσων προγραμμάτων με μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης), αλλά και ίσως να σταμάταγαν τις προβολές στο 1ο ή 2ο επεισόδιο του φετινού κύκλου. .....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου

άκου με προσοχή τους καημούς του

και δίνε του ελπίδες...

Μα δεν τίθεται θέμα επιτυχίας ή αποτυχίας: το 50-50 ήταν (και απ'ότι καταλαβαίνω από τα λεγόμενα σας) και παραμένει μια εξαιρετική σειρά με μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

Οικονομικά τους συμφέρουν τα λίγα επεισόδια, γιατί και κόσμο φέρνουν στο κανάλι και οι πρωταγωνιστές θα πάρουν λιγότερα λεφτά από μια πλήρη σεζόν.

Επίσης, αφού πλέον με μια φτηνιάρικη εκπομπή μαγειρικής κτλ. μπορούν να κάνουν αξιοπρεπή έως καλά νούμερα και τα διαφημιστικά έσοδα έχουν έτσι κι αλλιώς μειωμένα, δεν είναι ορθολογική απόφαση των οικονομικών διαχειριστών του καναλιού να αυξήσουν τα έσοδα και να περιορίσουν τα έξοδα με τέτοιες εκπομπές και όχι με σειρές;;

Εγώ σας προτείνω να το χαρείτε όσο κρατήσει.

Και στο εξωτερικό ακόμα οι mini σεζόν είναι πλέον σχεδόν δεδομένες για τα περισσότερα δίκτυα και έχουν εξαιρετική απόδοση κόστους-κέρδους για τα κανάλια.

Πάντως, χαίρομαι που υπάρχει έστω και μια καλή σειρά (και γενικά ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ και όχι άλλο ένα ριάλιτι) στην τηλεόραση που οι θαυμαστές του θεωρούν πως αξίζει να προσπαθήσουν να το κρατήσουν on air! :)

Μα ναι, αυτό με τις μαγειρικές (αν)ικανότητες εκάστου και εκάστης και τα διάφορα ηλιθιώδη talend or reality shows που υποτιμούν βάναυσα την αξιοπρέπεια και την νοημοσύνη μας, ε παραέχει γίνει το κακό.

Τα σήριαλ όσο πάει και λιγοστεύουν, και αντικαθίστανται από ποικιλώνυμα shows τα οποία, όχι σπάνια, δεν κάνουν πλέον καλά νούμερα. Ούτε τα χιλιάδες μεξικανο-βραζιλιανο-ισπανο-τουρκο-αγγλοσαξωνικά μεταγλωτισμένα ή μη "επεισόδια" σειρών συγκινούν πλέον τόσο πολύ το τηλεοπτικό κοινό......

Edited by Eprahat

[sIGPIC][/sIGPIC]

και δίνε του ελπίδες...

Ναι, αλλά για αυτό φταίει το κοινό (και όχι μόνο το ελληνικό, φυσικά).

Ο κόσμος για κάποιο λόγο τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει την προτίμησή του στα ριαλιτοπαίχνιδα, τα οποία είναι και φτηνές παραγωγές για τα κανάλια. Άρα είναι όλοι ευτυχισμένοι.

Anyway, εγώ απλά ήθελα να πω πως αν το mega έχει αποφασίσει από τώρα πως τέλος το 50-50 μετά από φέτος, πολύ δύσκολο να τους αλλάξετε γνώμη.

Δε χάνετε βέβαια τίποτα να δοκιμάσετε, αλλά λέμε τώρα. :p

Μακάρι το ίδιο το κανάλι να σκεφτεί από μόνο του για επιπλέον επεισόδια της σειράς.

Είδα μόλις χθες το τελευταίο επεισόδιο και διαπίστωσα πως ο Αχιλλέας, πριν ήταν λιγάκι πιο συμπαθής, τώρα έχει γίνει εντελώς αχώνευτος και με τα ξενόφερτα στοιχεία που έχει, ο Νικηφόρος δεν θέλει και πολύ για να ξεκινήσει και πάλι τις μπάτσες :lol:

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ωραία λοιπόν. Όσοι συμφωνούν, ας ξεκινήσουμε αυτή την ρημαδιασμένη προσπάθεια να συντάξουμε αυτή την επιστολή.

First and furemost, πού θα την απευθύνουμε; Εννοώ σε ποιο πρόσωπο;

Να ξέρουμε να ξεκινήσουμε

"Αξιότιμε κύριε/κυρία,

σας γράφω αυτή την επιστολή προκειμένου να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την απόφασή σας να επανέλθει η παρέα του 50-50 στις οθόνες μας, προσφέροντας κάθε Τετάρτη βράδυ μια πολύ ωραία συντροφιά......."

παρακάτω;

Θα την απευθυνουμε στην διευθυνση προγραμματος του καναλιου.

συνεχεια:

ομως θα ηταν καλυτερα με τα νουμερα που κανει στα νεανικα αλλα και στο συνολο να επεστρεφε για 1 πληρη σεζον 30 επεισοδιων αντι για 15.Δεδομενου του οτι για οικονομικους λογους αρχισατε την σειρα τον Μαρτιο αντι για Οκτωμβριο θα ηθελα να σας παρακαλεσω θερμα εκ'μερους ολων των μελων του myphone forum να συνεχισετε την προβολη της σειρας, αν αυτο ειναι οικονομικα δυνατο,για ακομη 15 επεισοδια που η προβολη τους θα ξεκινησει τον ερχομενο Οκτωμβριο.Καταλαβαινουμε απολυτα την δυσκολη οικονομικη κατασταση του καναλιου αλλα η συνεχιση της προβολης της σειρας θα σας προσφερει εξασφαλισμενα 40αρια για ακομη μια τηλεοπτικη σεζον,επομενως θα αποφερει και αρκετα εσοδα στο καναλι.Ελπιζουμε να λαβετε σοβαρα υποψη σας την προταση μας.Σας ευχαριστουμε εκ'των προτερων.

Με φιλικους χαιρετισμους

Τα μελη του Myphone forum

ΤΕΛΟΣ

Καλο???

συνεχεια:

ομως θα ηταν καλυτερα με τα νουμερα που κανει στα νεανικα αλλα και στο συνολο να επεστρεφε για 1 πληρη σεζον 30 επεισοδιων αντι για 15.Δεδομενου του οτι για οικονομικους λογους αρχισατε την σειρα τον Μαρτιο αντι για Οκτωμβριο θα ηθελα να σας παρακαλεσω θερμα εκ'μερους ολων των μελων του myphone forum να συνεχισετε την προβολη της σειρας, αν αυτο ειναι οικονομικα δυνατο,για ακομη 15 επεισοδια που η προβολη τους θα ξεκινησει τον ερχομενο Οκτωμβριο.Καταλαβαινουμε απολυτα την δυσκολη οικονομικη κατασταση του καναλιου αλλα η συνεχιση της προβολης της σειρας θα σας προσφερει εξασφαλισμενα 40αρια για ακομη μια τηλεοπτικη σεζον,επομενως θα αποφερει και αρκετα εσοδα στο καναλι.Ελπιζουμε να λαβετε σοβαρα υποψη σας την προταση μας.Σας ευχαριστουμε εκ'των προτερων.

Με φιλικους χαιρετισμους

Τα μελη του Myphone forum

ΤΕΛΟΣ

Καλο???

Μόνο καλό;;;;;;;;

Τρίκαλο!!!!!! (Και Κορινθίας και Τρικάλων).

Πόσο έχεις έκθεση;

Νομίζω ότι είναι πλήρες.

Οπότε μένει να συνεννοηθούμε να το στείλουμε μαζικά.

Συγχαρητήρια πάντως NetSurfer_g7, είναι πολύ ωραίο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

και δίνε του ελπίδες...

το 3ο επισοδειο μου αλλαξε τη διαθεση για τη σειρα. αρχισα και την βλεπω με καλο ματι :)

Όντως, κάθε επεισόδιο είναι και καλύτερο!

Και νομίζω ότι θα συνεχίσει μ αυτό τον ρυθμό, κάθε φορά και πιο πάνω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

και δίνε του ελπίδες...

συνεχεια:

... θα ηθελα να σας παρακαλεσω θερμα εκ'μερους ολων των μελων του myphone forum να ...

Καλο???

Παιδιά χωρίς να θέλω να μειώσω τον ενθουσιασμό σας (κι εμένα μου αρέσει η σειρά αυτή και την παρακολουθώ όταν δε κάνει το λάθος να προσπαθεί να ανταγωνιστεί προημιτελικό αγώνα του Champions League :p ) θεωρώ ότι αυτή τη φράση δε μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών του φόρουμ και πιθανόν και των ιδιοκτητών αυτού.

Αν θέλετε κάτι οργανωμένο, μια απλή ηλεκτρονική επιστολή που θα σταλεί από έναν από εσάς με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις όσων την προσυπογράψουν, σαν φίλοι του σήριαλ, πιθανόν να αρκεί. Διαφορετικά φτιάξτε μια επιστολή ο καθένας και στείλτε τη στο mega. Αν φτάσουν πολλές ηλεκτρονικές επιστολές στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο ίσως τους καταφέρετε. :)

Όντως.Πχ εγώ δεν μπορώ να πω ακόμα αν θέλω η σειρά να πάει παραπάνω από τα 15 επεισόδια.Μπορεί να χαλάσει και θα ήταν κρίμα να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί για μένα είναι στις 5 καλύτερες σειρές στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης και έτσι θέλω να τη θυμάμαι.Άμα κάποια στιγμή τελειώσουν οι καλές ιδέες στους σεναριογράφους η σειρά θα ξεχυλωθεί και θα επαναλαμβάνεται.

Παιδιά χωρίς να θέλω να μειώσω τον ενθουσιασμό σας (κι εμένα μου αρέσει η σειρά αυτή και την παρακολουθώ όταν δε κάνει το λάθος να προσπαθεί να ανταγωνιστεί προημιτελικό αγώνα του Champions League :p ) θεωρώ ότι αυτή τη φράση δε μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών του φόρουμ και πιθανόν και των ιδιοκτητών αυτού.

Αν θέλετε κάτι οργανωμένο, μια απλή ηλεκτρονική επιστολή που θα σταλεί από έναν από εσάς με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις όσων την προσυπογράψουν, σαν φίλοι του σήριαλ, πιθανόν να αρκεί. Διαφορετικά φτιάξτε μια επιστολή ο καθένας και στείλτε τη στο mega. Αν φτάσουν πολλές ηλεκτρονικές επιστολές στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο ίσως τους καταφέρετε. :)

Προτείνω λοιπόν να κανονίσουμε ν αορίσουμε κάποια μέρα και όλοι ταυτόχρονα να την στείλουμε από τα προσωπικά μας e-mail αυτή την επιστολή, τι λέτε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

και δίνε του ελπίδες...

Εγω λεω να το στειλουμε αυριο ή την επομενη Τεταρτη.Οσοι συμφονειτε να συνεχισει η σειρα στειλτε το.

Εγω λεω να το στειλουμε αυριο ή την επομενη Τεταρτη.Οσοι συμφονειτε να συνεχισει η σειρα στειλτε το.

Λέω να το προγραμματίσουμε για την επομένη Τετάρτη, αμέσως μετά το τέλος της σειράς.

Εγώ μάλιστα έχω αρχίσει και το λέω και σε φίλους-φίλες μου και όσοι τους αρέσει το 50-50 ήταν όλοι σύμφωνοι να στείλουμε την επιστολή!

Οπότε, νομίζω, ότι ο καθένας μπορεί να ενημερώσει την παρέα του, έχουμε 8 ημέρες καιρό ως την άλλη Τετάρτη το βράδυ, και να συντονιστούμε όλοι μαζί και να στείλουμε τα e-mail στο Mega, και ίσως κάτι να καταφέρουμε.

Τι λες κι εσύ φίλος;

[sIGPIC][/sIGPIC]

και δίνε του ελπίδες...

OK οσοι θελετε να συνεχισει η σειρα για ακομη 15 επεισοδια,στειλτε το Mail την επομενη Τεταρτη 30/3 στο webmaster@megatv.com

Και γιατί να το στείλετε όλοι την ίδια μέρα?Για να τους σπάσετε τα νεύρα?:p

Και κάτι άλλο.Προσοχή στην ορθογραφία σας όσοι από σας στείλετε mail γιατί σε επίσημο mail βγάζει κακή εικόνα η προχειρότητα.

Edited by zafos90

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά μόνο εμένα μου φαίνεται «κουλό» το αμερικάνικο accent του Αχιλλέα; Πόσα χρόνια είναι πια στην Αμερική με τη Ναταλία; :wacko: :worry:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά μόνο εμένα μου φαίνεται «κουλό» το αμερικάνικο accent του Αχιλλέα; Πόσα χρόνια είναι πια στην Αμερική με τη Ναταλία; :wacko: :worry:

3-4 χρονακια:p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

3 χρόνια και 8 μήνες.......από τέλη Ιουνίου του 2007 που τέλειωσε η σειρά και ο Αχιλλέας και η Ναταλία έφυγαν έως τώρα που επέστρεψαν!

Λοιπόν, όσοι πιστοί προσέλθετε.......λέμε και σε φίλους, παρέες κλπ και την άλλη Τετάρτη το βράδυ, μόλις τελειώσει η αγαπημένη μας σειρά 50-50, μπαίνουμε στα e-mail μας και στέλνουμε το παραπάνω mail.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και δίνε του ελπίδες...

Λοιπόν, όσοι πιστοί προσέλθετε.......λέμε και σε φίλους, παρέες κλπ και την άλλη Τετάρτη το βράδυ, μόλις τελειώσει η αγαπημένη μας σειρά 50-50, μπαίνουμε στα e-mail μας και στέλνουμε το παραπάνω mail.

να γραψουμε εδω ολοκληρο το γραμμα... η ο καθενας δικο του ?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

να γραψουμε εδω ολοκληρο το γραμμα... η ο καθενας δικο του ?

Πώς σας φαίνεται αυτό;;;;

Αξιότιμε κύριε/κυρία,

σας γράφω αυτή την επιστολή προκειμένου να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την απόφασή σας να επανέλθει η παρέα του 50-50 στις οθόνες μας, προσφέροντας κάθε Τετάρτη βράδυ μια πολύ ωραία συντροφιά. Αργότερα όμως, ανακάλυψα ότι η σειρά θα συνεχιστεί για μόλις 15 επεισόδια, γεγονός που προκάλεσε την έντονη θλίψη και δυσαρέσκειά μου, κάνοντάς με συγχρόνως να απορώ και να εξίσταμαι διά τίνα λοιπόν λόγω να μη συνεχιστεί για ακόμη μία τηλεοπτική χρονιά μία τόσο όμορφη και προσεγμένη τηλεοπτική δουλειά. Λαμβανομένου οπωσδήποτε υπ' όψιν, ότι πραγματοποιεί και αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης, και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και ανταγωνιστική prime time τηλεοπτική ώρα, ιδιαιτέρως στα νεανικά κοινά, αλλά και στο σύνολο, θα ήταν καλύτερο, εάν επέστρεφε για μία πλήρη σαιζόν 30 επεισοδίων αντί των 15.

Επιπλέον, δεδομένου ότι για οικονομικούς λόγους αρχίσατε την σειρά τον Μάρτιο, αντί του Οκτωβρίου, θα σας παρακαλούσα θερμά να συνεχίσετε την προβολή της αγαπημένης μας σειράς, εφ’ όσον τούτο είναι οικονομικώς δυνατόν, για ακομή 15 επεισόδια –ή κάποιον άλλο αριθμό επεισοδίων, τον οποίο θα κρίνετε εσείς ικανό-, των οποίων η προβολή θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο. Έχει γίνει απολύτως η δύσκολη οικονομική κατάσταση του Μεγάλου Καναλιού, αλλά λάβετε σοβαρώς υπ’ όψιν σας και τούτο, ότι η συνέχιση προβολής της σειράς θα σας προσφέρει εξασφαλισμένα 40αρια για ακόμη μία τηλεοπτική σαιζόν, επομένως θα αποφέρει και αρκετά έσοδα στο κανάλι σας.

Ελπίζω να ληφθεί υπ’ όψιν η πρότασή μου. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας εκ των προτέρων.

Ειλικρινά δικό σας,

Ονοματεπώνυμο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και δίνε του ελπίδες...

• 2 weeks later...

Τι έγινε παίδες τελικά με το γράμμα;

Το έστειλε κανείς σας ή μόνο εγώ;

απάντηση πήρατε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

και δίνε του ελπίδες...

To εστειλα το Mail αλλα δεν πηρα απαντηση.Εσυ πηρες?

Μια απ τα ίδια κι εγώ.......ακόμη δεν έχω λάβει τίποτα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

και δίνε του ελπίδες...