panosz75 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Απ'οτι φαινεται θα γυρισει σε καποιο απο τα επομενα επεισοδια αφου η Ελισσαβετ ειπε στον Νικηφορο οτι τα παιδια προκειται να επιστρεψουν στην Ελλαδα και τα ονοματα τους εμφανιζονται κανονικα στους τιτλους αρχης.Θα ξαναδουμε τον Νικηφορο να δερνει τον Αχιλλεα:lol: Εννοείται. Αφού στο χτεσινό επεισόδιο τον κατηγορούσε ότι πήρε μακριά την κόρη του και την εγγονή του. Γι' αυτό και μόνο προβλέπεται δεύτερος κύκλος αίματος! :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Απ' ό.τι βλέπω λοιπόν κι εσάς σας άρεσε το καινούργιο επεισόδιο του 50-50, ε; Πολύ ωραίο! Αν και όντως κάπως χτυπάει στο μάτι αυτό με τα καινούργια σπίτια.....όσο για τον μικρό genius ("δεν θα με λες γιαγιά", κατά Ξανθίππη) μια χαρά πλάκα είχε το παιδί! Δεν είναι Αμερικανάκι όπως ειπώθηκε, γιατί αν είδατε είναι μια χαρά παιδί, απλώς μπροστά στην στρυφνή και ξινή Βίβιαν αναγκάζεται να κάθεται σούζα....... Μία παρατήρηση μόνο: το ξανθό μαλλί ταίριαζε περισσότερο στην Ξανθίππη.....πολύ περισσότερο τολμώ να πώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68 Περιγραφή: Η φυγή των τριών φίλων για τον Τίρναβο έχει άδοξο τέλος. Καταλήγουν και οι τρεις με κατάγματα στο νοσοκομείο. Ανήμποροι να αντιδράσουν υπομένουν τα βασανιστήρια των γυναικών που απαιτούν να μάθουν τον σκοπό της φυγής τους. Εκείνοι σκαρφίζονται το ένα ψέμα μετά το άλλο και στο τέλος τους παίρνει η κατρακύλα. 'Οταν τα ψέματά τους ξεσκεπάζονται, οι γυναίκες αποφασίζουν να δράσουν πιο δυναμικά. Να χωρίσουν την αντροπαρέα. Σπέρνουν δαιμόνια και το καταφέρνουν. Για λίγο όμως. Οι τρεις άντρες σκαρφίζονται την μέγιστη εκδίκηση κατά των γυναικών. Να πατήσουν και τις δέκα εντολές!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68 Περιγραφή: Η φυγή των τριών φίλων για τον Τίρναβο έχει άδοξο τέλος. Καταλήγουν και οι τρεις με κατάγματα στο νοσοκομείο. Ανήμποροι να αντιδράσουν υπομένουν τα βασανιστήρια των γυναικών που απαιτούν να μάθουν τον σκοπό της φυγής τους. Εκείνοι σκαρφίζονται το ένα ψέμα μετά το άλλο και στο τέλος τους παίρνει η κατρακύλα. 'Οταν τα ψέματά τους ξεσκεπάζονται, οι γυναίκες αποφασίζουν να δράσουν πιο δυναμικά. Να χωρίσουν την αντροπαρέα. Σπέρνουν δαιμόνια και το καταφέρνουν. Για λίγο όμως. Οι τρεις άντρες σκαρφίζονται την μέγιστη εκδίκηση κατά των γυναικών. Να πατήσουν και τις δέκα εντολές!. Πώς σας φάνηκε το αποψινό επεισόδιο; Τέλειο δεν ήταν; Ειδικά εκεί που ήταν και οι τρεις μας ήρωες, Νικηφόρος, Παυλίτος και Μιμάκος, μπαταρισμένοι με όλα τα "εξαρτήματα", ήταν από τις πιο up σκηνές του επεισοδίου! Όπως και όταν πάνε στο τσιπουράδικο του Βασίλη και τους βάζει να πιουν ούζο με καλαμάκι!!!!!!! Έτσι μπράβο! Καιρό είχαμε να δούμε κάτι καλό στην τηλεόραση και να γελάσουμε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 δε μ αρεσε το πρωτο επισοδειο. ολοι με λεγαν οτι ειχε πολυ γελιο. το ειδα, αλλα γελιο ...μηδεν :( ελπιζω το 2ο να ειναι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 δε μ αρεσε το πρωτο επισοδειο. ολοι με λεγαν οτι ειχε πολυ γελιο. το ειδα, αλλα γελιο ...μηδεν :( ελπιζω το 2ο να ειναι καλυτερο Έπαιξε ήδη το δεύτερο, χτες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 το ξερω, αλλα εγω δε βλεπω (γενικα) tv και δεν το δα! θα το δω αυτες τις μερες ομως :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 καλουτσικα ειναι , ισως οχι οπως πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Ευτυχώς συνεχίζει να υπάρχει ο χαβαλές και στα καινούργια επεισόδια. :) Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Τι λέτε ρε παιδιά, μια χαρά είναι! Εξ άλλου, υποτίθεται πως έχουν περάσει και στο σήριαλ 3.5 χρόνια από παλιότερα, από τότε που τελείωσε. Κάποια πράγματα λογικό είναι να άλλαξαν. Αλλά έχω την αίσθηση ότι όσο πάει και θα σας αρέσει πιο πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 και το 2ο μου φανηκε αδιαφορο. κριμα. και μου αρεσαν οι πρωτες σεζον. μακαρι να μη συνεχισει ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Τα επεισόδια είναι φοβερά, ίδια και καλύτερα κάποιες στιγμές με εκείνα των προηγούμενων κύκλων! Δεν παίζονται οι άνθρωποι. Μπράβο σε όλους! Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 και εγω πιστευω οτι ειναι πολυ καλα και τα επεισοδια αυτου του κυκλου νομιζω η καλυτερη σειρα στην tv και φετος πολυ πλακα :lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Κάθε επεισόδιο έχω την εντύπωση ότι είναι και καλύτερο από το προηγούμενο! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της σειράς! Θέλω να ελπίζω πως η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου. Είναι η αγαπημένη μας συνήθεια κάθε Τετάρτη βράδυ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Ναι μακαρι να συνεχισει και του χρονου.Προτινω να στειλουμε μαζικα e-mail στο καναλι για να τους ψησουμε να το συνεχισουν για ακομα 15 επεισοδια απο Οκτωμβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Ναι μακαρι να συνεχισει και του χρονου.Προτινω να στειλουμε μαζικα e-mail στο καναλι για να τους ψησουμε να το συνεχισουν για ακομα 15 επεισοδια απο Οκτωμβη. Πολύ καλή η ιδέα σου NetSurfer_g7! Εγώ θα πω και στους φίλους μου και θα κανονίσουμε όλοι να στείλουμε e-mail στο μέγκα και ν α τους ζητάμε να το συνεχίσουν. Και γιατί μόνο για 15 επεισόδια και όχι για 30??>??????? Αν είναι να κάνουν κάτι, ας το κάνουν ολοκληρωμένα, όλη την χρονιά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Πράγματι, αν ο κόσμος έστελνε email ίσως να τους έπειθε να γυρίσουν μερικά ακόμη επεισόδια, καθώς την λατρεύουμε αυτήν την τηλεοπτική παρέα :) Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 εγω λιγο ειδα και μου φανηκε λιγο χαζο....το χιουμορ τους και τα αστεια τους καπως ηταν παλιομοδιτικο!αδιαφορο πλεον παρολο που ηταν η αγαπημενη μου σειρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Και μένα αδιάφορο μου φάνηκε. Πιστεύω Ότι η σειρά έχει κάνει τον κύκλο της δεν έχει κάτι καινούργιο να προσφέρει. Η καταχώρηση έγινε από το iPhone μου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Πράγματι, αν ο κόσμος έστελνε email ίσως να τους έπειθε να γυρίσουν μερικά ακόμη επεισόδια, καθώς την λατρεύουμε αυτήν την τηλεοπτική παρέα :) Λέτε να οργανώσουμε και να γράψουμε όλοι μαζί εδώ μέσα ένα γράμμα και μετά να πάμε όλοι στα e-mail μας και να το στείλουμε μαζικά;;;;;; Παιδια, εσείς που λέτε ότι δεν σας άρεσε, μπορείτε να το επεξηγήσετε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Εντάξει ρε παιδιά, μην την ξεχειλώσουνε κιόλας τη σειρά.Κάποια στιγμή οι ιδέες στερεύουν.Όλες οι σειρές έχουν τον κύκλο τους και κάποια στιγμή πρέπει να ολοκληρώνονται.Ας κάνουν φέτος έναν κύκλο και ας το κλείσουν όμορφα και ωραία.Δεν λέει να πάει παραπάνω.Είπαμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Λέτε να οργανώσουμε και να γράψουμε όλοι μαζί εδώ μέσα ένα γράμμα και μετά να πάμε όλοι στα e-mail μας και να το στείλουμε μαζικά;;;;;; Παιδια, εσείς που λέτε ότι δεν σας άρεσε, μπορείτε να το επεξηγήσετε;Ωραια ιδεα.Μονο να το κανουμε πριν το τελος της σεζον ,πριν προλαβουν να παρουν οποιαδειποτε αποφαση. Εντάξει ρε παιδιά, μην την ξεχειλώσουνε κιόλας τη σειρά.Κάποια στιγμή οι ιδέες στερεύουν.Όλες οι σειρές έχουν τον κύκλο τους και κάποια στιγμή πρέπει να ολοκληρώνονται.Ας κάνουν φέτος έναν κύκλο και ας το κλείσουν όμορφα και ωραία.Δεν λέει να πάει παραπάνω.Είπαμε.. Μα δεν ειναι ολοκληρομενος κυκλος επεισοδιων.Για'υτο προτινω να τους πουμε να γυρισουν αλλα 15 επεισοδια για να γινουν 30 και να γινει πληρης ο κυκλος.Εξαλου το 50-50 ειναι μια σειρα που θα μπορουσε να παιζεται για πολλα χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Ωραία λοιπόν. Όσοι συμφωνούν, ας ξεκινήσουμε αυτή την ρημαδιασμένη προσπάθεια να συντάξουμε αυτή την επιστολή. First and furemost, πού θα την απευθύνουμε; Εννοώ σε ποιο πρόσωπο; Να ξέρουμε να ξεκινήσουμε "Αξιότιμε κύριε/κυρία, σας γράφω αυτή την επιστολή προκειμένου να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την απόφασή σας να επανέλθει η παρέα του 50-50 στις οθόνες μας, προσφέροντας κάθε Τετάρτη βράδυ μια πολύ ωραία συντροφιά......." παρακάτω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Αργότερα όμως, ανακάλυψα ότι η σειρά θα συνεχιστεί για μόλις 15 επεισόδια, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια μου. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 γεγονός που προκάλεσε την έντονη θλίψη και δυσαρέσκειά μου, κάνοντάς με συγχρόνως να απορώ και να εξίσταμαι διά τίνα λοιπόν λόγω να μη συνεχιστεί για ακόμη μία τηλεοπτική χρονιά μία τόσο όμορφη και προσεγμένη τηλεοπτική δουλειά. Λαμβανομένου οπωσδήποτε υπ' όψιν, ότι πραγματοποιεί και αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης, και μάλιστα σ ε μια ιδιαίτερα δύσκολη και ανταγωνιστική prime time τηλεοπτική ώρα....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts