Jump to content

Hands-on με το Xiaomi Watch S1 Pro στο MWC 2023!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Βρισκόμαστε στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο του MWC 2023 και παρευρεθήκαμε ως καλεσμένοι της Xiaomi στο μεγάλο της launch event όπου παρουσιάστηκαν τα Xiaomi 13 series smartphones, τα Xiaomi Buds 4 Pro, το Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra αλλά και τo νέo Χiaomi Watch S1 Pro, τo οποίo θα δείτε ακριβώς παρακάτω!

To Xiaomi Watch S1 Pro είναι η επιτομή του συνδυασμού ενός κλασικού σχεδιασμού με την μοντέρνα τεχνολογία έξυπνου ρολογιού. Κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή, με τα καλύτερα υλικά που αποπνέουν στυλ και αντοχή, το Xiaomi Watch S1 Pro διαθέτει μια AMOLED οθόνη στις 1.47”, περιστρεφόμενο καντράν και ζαφειρένιο κρυσταλλικό τζάμι για αντοχή στις γρατζουνιές. Κυκλοφορεί σε δύο υπέροχα χρώματα – μια όμορφη ασημένια θήκη με το δερμάτινο λουράκι και μια μαύρη θήκη με το μαύρο λουράκι από καουτσούκ. Και τα δύο μπορούν να εξατομικευουν, επιλέγοντας από τις πάνω από 100 υπέροχες όψεις ρολογιού, για κάθε προτίμηση. Επιπλέον, με μια απλή κίνηση οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το λουράκι για μια πραγματικά ευέλικτη αισθητική.

Το Xiaomi Watch S1 Pro έχει ενσωματώσει άψογα ένα μοναδικό UI design και βελτιστοποιημένες κινούμενες εικόνες, ενισχύοντας την αισθητική της όψης του και τη ρευστότητα της οθόνης για μια ασύγκριτη εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία συγχρονισμού της συσκευής[6] μειώνει την οποιαδήποτε καθυστέρηση στην λήψη ενημερώσεων. Το Xiaomi Watch S1 Pro μπορεί να συνδεθεί με Xiaomi smartphones[7] και να κάνει χρήση της αποκλειστικής λειτουργίας pop-up pairing.

To Xiaomi Watch S1 Pro καταγράφει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, για πάνω από 100 αθλητικές δραστηριότητες. Για τους δρομείς, η συσκευή διαθέτει 10 ειδικά προγράμματα, σχεδιασμένα ανάλογα με τη φυσική τους κατάσταση, συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού περπατήματος/τρέξιμου για τους αρχάριους ή «κάψιμου» λίπους και χτισίματος αντοχής, μέχρι και λειτουργία για περιστασιακή άθληση με σκοπό την ενίσχυση της καρδιάς και των πνευμόνων. Το Xiaomi Watch S1 Pro καταγράφει επίσης όλα τα στοιχεία σχετικά με την άσκηση και την υγεία όπως θερμίδες, ένταση άσκησης, παρακολούθηση ύπνου, καρδιακός παλμός, SpO2, ώστε οι χρήστες να έχουν στα χέρια τους μια πλήρη ενημέρωση για την πρόοδο της καθημερινής τους άσκησης και την κατάσταση της υγείας τους[8].

Χάρη στην εντυπωσιακή μπαταρία του, το Xiaomi Watch S1 Pro αντέχει μέχρι και 14 μέρες, ενώ με μια μόλις δεκάλεπτη φόρτιση έχετε στη διάθεση σας άλλες 2 μέρες χρήσης[9]. Το ρολόι διαθέτει επίσης ένα ισχυρό ηχείο με σύστημα ΑΙ noise cancellation ώστε οι χρήστες να πραγματοποιούν τις κλήσεις τους με Bluetooth μέσω της συσκευής. Επιπλέον, το Xiaomi Watch S1 Pro έρχεται με μια άνετη βάση ασύρματης φόρτισης, μέσω της οποία μπορείτε να φορτίσετε τη συσκευή στο 100% της σε μόλις 85 λεπτά [10].

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...