Jump to content

H Xiaomi παρουσιάζει στις διεθνείς αγορές τα ολοκαίνουργια προϊόντα οικοσυστήματος


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η Xiaomi παρουσίασε σήμερα τη νέα σειρά προϊόντων του AIoT οικοσυστήματος σε μια συναρπαστική εκδήλωση, στη Βαρκελώνη. Η καινοτόμος σειρά η οποία περιλαμβάνει τα Xiaomi Buds 4 Pro, Xiaomi Watch S1 Pro και το Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra έχει ως στόχο να φέρει μια νέα εμπειρία ψυχαγωγίας. Με αυτά τα υπέροχα προϊόντα η Xiaomi αλλάζει το τρόπο με τον οποίο ο χρήστης εμπλέκεται με την τεχνολογία και προσφέρει μια καθηλωτική και σε βάθος εμπειρία χρήσης για όλο το κόσμο.

Καθηλωτικά από κάθε άποψη: Xiaomi Buds 4 Pro

Με την ανανεωμένη τεχνολογία TWS και το κομψό, «καθαρό» σχεδιασμό τους, τα νέα ακουστικά της Xiaomi προσφέρουν μια υψηλής ποιότητας ακουστική εμπειρία με υπέροχες ηχητικές λεπτομέρειες. Τα Xiaomi Buds 4 Pro χρησιμοποιούν την τεχνολογία LDAC της Sony που επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων σε ταχύτητες μέχρι και 990kps στα 32-bit, ενώ υποστηρίζουν και Hi-Res Audio Wireless[1]. Τα Xiaomi Buds 4 Pro διαθέτουν επίσης ένα εντυπωσιακό σύστημα noise cancellation (ακύρωσης θορύβου), μέχρι και 48dB[2], για την απομόνωση του χρήστη από ανεπιθύμητους θορύβους που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν το περιεχόμενο τους ακόμα και στο δρόμο, σε ώρα αιχμής.

Η λειτουργία Build-in Dimensional audio[3] των Xiaomi Buds 4 Pro μπορεί επίσης να αντιληφθεί τις κινήσεις του κεφαλιού του εκάστοτε χρήστη και να προχωρήσει στις κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε κάθε ηχητική λεπτομέρεια να βρίσκεται ακριβώς εκεί που πρέπει για έναν απόλυτα ρεαλιστικό ήχο. Επιπλέον, ο σε βάθος ήχος δημιουργεί μια εμπειρία surround, γεγονός που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι λάτρεις των ταινιών, οι οποίοι αναζητούν μια κινηματογραφική εμπειρία όπου και αν βρίσκονται.

Τα νέα ακουστικά της Xiaomi διαθέτουν μια εντυπωσιακά μεγάλη μπαταρία, για έως και 9 ώρες αδιάκοπή ακρόαση [4] σε μία φόρτιση και μέχρι 38 ώρες διάρκεια ζωής όταν γίνεται χρήση και της θήκης. Τα ακουστικά μπορούν να φορτίσουν και ασύρματα, κάνοντας τη χρήση τους ακόμα πιο εύκολη και απλή. Τέλος, οι χρήστες μπορούν εύκολα να συνδέσουν τα ακουστικά τους με πολλαπλές συσκευές χάρη στη λειτουργία dual-device connectivity [5].

Σχεδιασμένο για stylish χρήστες, τα Xiaomi Buds 4 Pro κυκλοφορούν σε μια μοναδική «διαστημική» θήκη με μαγνήτες για να προστατεύονται τα ακουστικά και να είναι εύκολη η χρήση τους με ένα μόλις χέρι. Τα μαλακά καλύμματα, διαθέσιμα σε τρία μεγέθη, τύπου LSR, εγγυώνται ότι τα ακουστικά δεν μετατοπίζονται και παραμένουν άνετα. Το νέο «Intelligent Fit Monitoring» σύστημα επιτρέπει στους χρήστες να βρουν το κατάλληλο σχήμα που τους βολεύει για απόλυτη απόλαυση. όση ώρα επιθυμούν. Τα νέα ακουστικά κυκλοφορούν σε 2 χρώματα: Star Gold και Space Black για ένα πραγματικά premium look.

Από την ημέρα κυκλοφορίας τους, οι χρήστες των Xiaomi Buds 4 Pro θα μπορούν, για πρώτη φορά, να ρυθμίσουν τον ήχο μέσα από την εφαρμογή Xiaomi Earbuds. Η εφαρμογή προσφέρει πρόσβαση σε εξατομικευμένες λειτουργίες όπως ANC, transparency mode, Built-in Dimensional audio[3] και dual-device connectivity[5], δίνοντας στο χρήστη τον πλήρη έλεγχο της ακουστικής εμπειρίας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσα από το Google Play Store.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Xiaomi Buds 4 Pro μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το κλασικό: Xiaomi Watch S1 Pro

To Xiaomi Watch S1 Pro είναι η επιτομή του συνδυασμού ενός κλασικού σχεδιασμού με την μοντέρνα τεχνολογία έξυπνου ρολογιού. Κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή, με τα καλύτερα υλικά που αποπνέουν στυλ και αντοχή, το Xiaomi Watch S1 Pro διαθέτει μια AMOLED οθόνη στις 1.47”, περιστρεφόμενο καντράν και ζαφειρένιο κρυσταλλικό τζάμι για αντοχή στις γρατζουνιές. Κυκλοφορεί σε δύο υπέροχα χρώματα – μια όμορφη ασημένια θήκη με το δερμάτινο λουράκι και μια μαύρη θήκη με το μαύρο λουράκι από καουτσούκ. Και τα δύο μπορούν να εξατομικευουν, επιλέγοντας από τις πάνω από 100 υπέροχες όψεις ρολογιού, για κάθε προτίμηση. Επιπλέον, με μια απλή κίνηση οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το λουράκι για μια πραγματικά ευέλικτη αισθητική.

Το Xiaomi Watch S1 Pro έχει ενσωματώσει άψογα ένα μοναδικό UI design και βελτιστοποιημένες κινούμενες εικόνες, ενισχύοντας την αισθητική της όψης του και τη ρευστότητα της οθόνης για μια ασύγκριτη εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία συγχρονισμού της συσκευής[6] μειώνει την οποιαδήποτε καθυστέρηση στην λήψη ενημερώσεων. Το Xiaomi Watch S1 Pro μπορεί να συνδεθεί με Xiaomi smartphones[7] και να κάνει χρήση της αποκλειστικής λειτουργίας pop-up pairing.

To Xiaomi Watch S1 Pro καταγράφει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, για πάνω από 100 αθλητικές δραστηριότητες. Για τους δρομείς, η συσκευή διαθέτει 10 ειδικά προγράμματα, σχεδιασμένα ανάλογα με τη φυσική τους κατάσταση, συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού περπατήματος/τρέξιμου για τους αρχάριους ή «κάψιμου» λίπους και χτισίματος αντοχής, μέχρι και λειτουργία για περιστασιακή άθληση με σκοπό την ενίσχυση της καρδιάς και των πνευμόνων. Το Xiaomi Watch S1 Pro καταγράφει επίσης όλα τα στοιχεία σχετικά με την άσκηση και την υγεία όπως θερμίδες, ένταση άσκησης, παρακολούθηση ύπνου, καρδιακός παλμός, SpO2, ώστε οι χρήστες να έχουν στα χέρια τους μια πλήρη ενημέρωση για την πρόοδο της καθημερινής τους άσκησης και την κατάσταση της υγείας τους[8].

Χάρη στην εντυπωσιακή μπαταρία του, το Xiaomi Watch S1 Pro αντέχει μέχρι και 14 μέρες, ενώ με μια μόλις δεκάλεπτη φόρτιση έχετε στη διάθεση σας άλλες 2 μέρες χρήσης[9]. Το ρολόι διαθέτει επίσης ένα ισχυρό ηχείο με σύστημα ΑΙ noise cancellation ώστε οι χρήστες να πραγματοποιούν τις κλήσεις τους με Bluetooth μέσω της συσκευής. Επιπλέον, το Xiaomi Watch S1 Pro έρχεται με μια άνετη βάση ασύρματης φόρτισης, μέσω της οποία μπορείτε να φορτίσετε τη συσκευή στο 100% της σε μόλις 85 λεπτά [10].

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Xiaomi Watch S1 Pro μπορείτε να βρείτε εδώ.

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra

Πρόκειται για το πρώτο ηλεκτρικό πατίνι της Xiaomi με διπλό σύστημα αναρτήσεων. Το Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra προσφέρει μια υπέροχα ομαλή και ασφαλή διαδρομή, ακόμα και σε δύσκολες επιφάνειες. Αυξάνοντας το ύψος του σασί του, μαζί με το προηγμένο διπλό σύστημα αναρτήσεων, οι επιβάτες έχουν καλύτερη ορατότητα και σταθερότητα, ακόμα και σε ανώμαλες επιφάνειες. Για να μειωθεί η πιθανότητα ζημιάς στα λάστιχα, το Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra κυκλοφορεί με μεγάλα αδιάτρητα και αυτοσφραγιζόμενα λάστιχα DuralGel 10 ιντσών της Xiaomi, που εγγυώνται την ασφάλεια των επιβατών και βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης.

Το Xiaomi Electric 4 Ultra είναι σχεδιασμένο με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και φτάνει μέχρι τα 25 χλμ/ώρα [11], ενώ μπορεί να ανέβει ανηφόρες με κλίσεις έως και 25% με ευκολία. Με 940W [12] ανώτερης ισχύς κινητήρα, διαθέτει μια ιδιαίτερα μεγάλη μπαταρία, για έως και 70 χλμ [13] διάρκεια ζωής, χωρίς άγχος. Το νέο S+ mode του Xiaomi Electric 4 Ultra προσφέρει ακόμα καλύτερη επιτάχυνση για άνετες, γρήγορες διαδρομές.

Με δυνατό αλλά ελαφρύ και ανθεκτικό στη σκουριά σώμα από αλουμίνιο, το νέο Xiaomi Electric 4 Ultra αντέχει έως και 120 κιλά. Επίσης, με βάση μεγέθους 880cm2 και λαβή 490mm, ο σχεδιασμός του πατινιού διαθέτει περισσότερο χώρο για μια άνετη εμπειρία χρήσης. Το Xiaomi Electric 4 Ultra είναι πιστοποιημένο με IP55 για την αντοχή του [14].

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σύντομα θα ακολουθήσουν νέα σχετικά με τη διαθεσιμότητα στην Ελληνική αγορά.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...