Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για την σύνδεση απο το PC στην TV. Τι να βάλω τελικά?

Θέλω να βλέπω ταινίες απο το PC αλλά να βλέπω και κανένα HDMI βίντεο απο το PC. Υπενθυμίζω πως η απόσταση PC με TV είναι 3m το πολύ...

Σκέφτηκα τα εξής...

1. DVI TO HDMI?

2. DVI TO DVI? (Εδώ δουλεύει το HD?)

Τι λέτε?:worry:

Η κάρτα μου βγάζει μια VGA στην οποία έχω την οθόνη του PC επάνω. Η δεύτερη έξοδος είναι DVI... Είναι ακριβώς όπως στην φωτογραφία παρακάτω...

Τι είναι καλύτερο? Καλώδιο απο πού είναι καλύτερα?:worry:

Οι περισσότερες τηλεοράσεις κάνουν overscanning σε σύνδεση DVI - HDMI από PC, κόβονται δηλαδή οι άκρες της εικόνας.

Η σωστή είσοδος για σύνδεση με PC είναι η VGA οπότε αφού έχεις απασχολημένη την έξοδο αυτή της κάρτας γραφικών σου το καλύτερο θα είναι μάλλον να πάρεις ένα καλώδιο DVI σε VGA (ή ένα σχετικό αντάπτορα και μετά ένα κοινό καλώδιο VGA).

Ούτως ή άλλως αν έχεις τη BRAVIA της φωτογραφίας που διαθέτει 1 μόνο είσοδο HDMI θα είναι κρίμα να τη χαραμίσεις σε PC.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Mισο λεπτο γιατι εχεις κανει ορισμενα λαθη.

Η R71 ΔΕΝ ΕΧΕΙ Wide Color Gamut ουτε ψηφιακο δεκτη και ειναι ακριβοτερη απο την Sony S2010 η οποια εχει το ιδιο πανελ και καλυτερη εικονα (βλεπε συγκριτικα σε Ελληνικα και ξενα περιοδικα).

Η N71 εχει wide color gamout αλλα η τιμη της ειναι 200 ευρω πανω απο την V2000 η οποια επισης εχει καλυτερη εικονα και ψηφιακο δεκτη.

Για του λογου το αληθες.

Sony 40V2000 βαθμολογια 8.9/10:

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49276135,00.htm

Samsung LE-40N71 βαθμολογια 8.3/10:

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49284724,00.htm

Συμπερασμα: H Sony οχι μονο προσφερει καλυτερη εικονα αλλα και καλυτερο value for money.

Οσο για οτι το design της Samsung προερχεται απο το μελλον αυτο ειναι υποκειμενικο , εμενα για παραδειγμα αυτο το φθηνιαρικο γυαλιστερο πλαστικο δεν μου αρεσει καθολου.

Μα καλά τρώμε όλοο κουτόχορτο ?

Σου συγκρίνω 2 32άρες την Ν71 και V2000 όπου η Ν71 έιναι 300 ευρώ

φθηνότερη με το ίδιο πάνελ και 2 HDMI και μου δείχνεις τεστ για 40άρες ??...

Και ας πούμε ότι δεν <γουστάρουμε> Samsung πως στο Ηitech

Η Sony 32V2000 πήρε την 6η θέση :

1 K Philips 32PF9731D 2.499

2 K Philips 32PF9631D 1.699

3 K Sharp LC-32GD9E 1.450

4 JVC LT-32X70BU 1.199

5 Sharp LC-32GD8E 1.149

6 Sony KDL-32V2000 1.599

Επίσης λογικά και μόνο πως μπορείς να συγκρίνεις την 32άρα Sony V2000

με τις Philips 32PF9631D που έχουν τα κάτω χαρ/κα :

Φωτεινότητα : 550 cd/m²

Αντίθεση δυναμικής οθόνης : 6000:1

Χρόνος απόκρισης (τυπικός) : 6 ms

Οπτική γωνία : 176º (H) / 176º (V)

Ψηφιακό δέκτη, HDMI και USB port ???

Επίσης λογικά και μόνο πως μπορείς να συγκρίνεις την 32άρα Sony V2000

με τις Philips 32PF9631D που έχουν τα κάτω χαρ/κα :

Φωτεινότητα : 550 cd/m²

Αντίθεση δυναμικής οθόνης : 6000:1

Χρόνος απόκρισης (τυπικός) : 6 ms

Δεν είσαι καλά διαβασμένος φίλε μου!

Στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή για την Philips 32PF9631D λέει...

[color="Red"]Dynamic[/color] screen contrast :  7000:1
Response time (typical) :  ([color="Red"]BEW equiv.[/color]) 3 ms

Eίναι το γνωστό κόλπο εντυπωσιασμού που χρησιμοποιεί και η Samsung. Αλλο το real contrast, και άλλο το dynamic! Στις μετρήσεις να είναι σίγουρος πως η τηλεόραση αυτή θα έχει contrast όπως όλες οι LCD, γυρω στα 1300 - 1500!

Οσον αφορά τον χρόνο απόκρισης... κάτι το ίδιο παίζει... (BEW equiv.)

CR electronics

Σου συγκρίνω 2 32άρες την Ν71 και V2000 όπου η Ν71 έιναι 300 ευρώ

φθηνότερη με το ίδιο πάνελ και 2 HDMI και μου δείχνεις τεστ για 40άρες ??...

Συγνωμη αλλα που την ειδες 300 ευρω φθηνωτερη?

Samsung LE32N71B 1,550 €:

http://www.net-electric.gr/catalog/samsung-le32n71b-lcd-hdtv-32-p-166.html

Sony KDL-32V2000 1,320 €:

http://www.net-electric.gr/catalog/sony-kdl32v2000-bravia-lcd-hdtv-ready-32-p-60.html

Επισης απο τις 40αρες μπορεις να βγαλεις συμπερασμα και για τις αντιστοιχες 32αρες.

Για τα υπολοιπα με καλυψε ο φιλος skatzoxoiros.

Εδώ και μια εβδομάδα ο αδελφός μου αγόρασε την υπέροχη τηλεόραση της SONY, BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" Full HD1080.

Με μόλις 2.380€.

Η εικόνα απλά τέλεια σε ενα εντυπωσιακό μέγεθος.

Θα περιμένουμε με αγωνία το blue ray απο το Ps3 για να απολαύσουμε full HD.

Κύριοι, νομίζω πως αξίζει να προσθέσω κάτι μέσα από την καρδιά μου.

Πιστεύω απόλυτα πως δεν υπάρχουν καλές και κακές μάρκες. Υπάρχουν καλά και κακά μοντέλα. Αν μια τηλεόραση ήταν, μόνο συγκρίσιμα νούμερα τότε θα αγοράζαμε όλοι από τα χαρτιά. Αλλά μήπως έτσι δε γίνεται, λες και μας "πήρανε χαμπάρι", ε !!!!

Πόσο ποια ανώτερα εξαρτήματα (ηλεκρονικά), Panel ή οτιδήποτε άλλο πιστεύετε πως έχει η μία από την άλλη (ίδιας κλάσης) και διαφορετικής εταιρείας τηλεόραση ?

Το παιχνίδι, νά 'στε σίγουροι πως παίζετε πλέον στις μηχανές επεξεργασίας εικόνας. Εδώ άλλες τα καταφέρνουν μια χαρά και άλλες όχι.

Η αντίθεση για όποιον πιστεύει πως σημαίνει καλύτερη εικόνα, δεν είναι αλήθεια.

Η ταχύτητα σε ms δεν μπορεί να μετρηθεί σωστά, και δεν μπορεί να είναι σταθερή σε όλες τις φωτεινότητες.

Μην αγοράσετε ποτέ με κριτήριο την αντίθεση. Αγοράστε με βάση αυτό που βλέπουν τα μάτια σας.

Από καρδιάς σας λέω πως ο καθένας έχει την δική του ισχυρή άποψη, εφόσον βέβαια την τεκμηριώνει, αλλά δεν μπορώ να βλέπω επίσης, κάθε φορά που ένα μέλος ρωτά για ένα μοντέλο να γίνεται πόλεμος για την εκάστοτε εταιρεία, χωρίς μάλιστα τα "αντίπαλα" μέλη να έχουν ιδίαν - τις περισσότερες φορές - πείρα.

Εχώ εμπιστεύτηκα τα μάτια μου και ευχαριστώ τον θεό.

P.S.

Πούλησα την 40V2000 και πήρα 42PF9731D/10. --- Καμία σχέση !!! ----

την philips δηλαδη πηρες φιλε μου?δεν ξερω τις φοβαμαι λιγο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το παιχνίδι, νά 'στε σίγουροι πως παίζετε πλέον στις μηχανές επεξεργασίας εικόνας. Εδώ άλλες τα καταφέρνουν μια χαρά και άλλες όχι.

Η αντίθεση για όποιον πιστεύει πως σημαίνει καλύτερη εικόνα, δεν είναι αλήθεια.

Μην αγοράσετε ποτέ με κριτήριο την αντίθεση. Αγοράστε με βάση αυτό που βλέπουν τα μάτια σας.

P.S.

Πούλησα την 40V2000 και πήρα 42PF9731D/10. --- Καμία σχέση !!! ----

Θα συμφωνήσω για το software και τα ηλεκτρονικά επεξεργασίας, μια τηλεόραση κυρίως σε αυτά βασίζεται. Χρειάζεται όμως και ένα καλό πάνελ για να χρησιμεύσει ως βάση ώστε να αναδειχθούν και οι δυνατότητες των βελτιωτικών της εικόνας. Άλλα έχεις δίκιο, το πάνελ μόνο του δεν επαρκεί - γι' αυτό και διαφωνώ με αυτούς που λένε Full HD να 'ναι και ό,τι νά ναι.

Για την αντίθεση όμως δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο. Είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να εμπιστευθείς τα νούμερα που δίνουν οι κατασκευαστές (όχι μόνο αυτοί που γράφουν το dynamic αντί του πραγματικού, όλοι) όμως σαν χαρακτηριστικό έχει τεράστια σημασία, για την ακρίβεια των χρωμάτων και την απόδοση της λεπτομέρειας στα σκοτεινά πλάνα κυρίως. Οπότε και η αντίθεση πρέπει να είναι βασικό κριτήριο αγοράς. (Κατά το Imaging Science Foundation τα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην ποιότητα της εικόνας είναι με σειρά σημασίας: 1. αντίθεση, 2.χρωματικός κορεσμός , 3. χρωματική ακρίβεια, 4. ανάλυση).

Και ένα ενδιαφέρον σχετικό άρθρο.

Τέλος, με γειά τη Philips, έχω ακούσει και διαβάσει τα καλύτερα. Βέβαια αναλογιζόμενος την τιμή της θεωρώ λογικό να είναι πολύ ανώτερη από τη Sony V2000.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Τέλος, με γειά τη Philips, έχω ακούσει και διαβάσει τα καλύτερα. Βέβαια αναλογιζόμενος την τιμή της θεωρώ λογικό να είναι πολύ ανώτερη από τη Sony V2000.

εγω παλι εχω ακουσει οτι βγαζει καποια προβληματακια,γενικα μου αρεσει και μενα ασχετα οτι πολυ δυσκολα θα επαιρνα Philips.καλοριζικη παντως:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Για την αντίθεση όμως δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο. Είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να εμπιστευθείς τα νούμερα που δίνουν οι κατασκευαστές (όχι μόνο αυτοί που γράφουν το dynamic αντί του πραγματικού, όλοι) όμως σαν χαρακτηριστικό έχει τεράστια σημασία, για την ακρίβεια των χρωμάτων και την απόδοση της λεπτομέρειας στα σκοτεινά πλάνα κυρίως. Οπότε και η αντίθεση πρέπει να είναι βασικό κριτήριο αγοράς. (Κατά το Imaging Science Foundation τα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην ποιότητα της εικόνας είναι με σειρά σημασίας: 1. αντίθεση, 2.χρωματικός κορεσμός , 3. χρωματική ακρίβεια, 4. ανάλυση).

Και ένα ενδιαφέρον σχετικό άρθρο.

Πολύ σωστά αναφέρεις την σειρά και πολύ σωστά θέτεις πως "δίκιο δεν έχω". Δεν έχω "απόλυτο" δίκιο, φίλε μου, γιατί αγνόησα να πω τα υπόλοιπα στοιχεία, που ο συνδυασμός τους αποτελεί τον τρόπο του να μετρήσεις την ποιότητα της εμφανιζόμενης εικόνας.

Η σωστή χρωματική διαβάθμιση και η απόλυτη εικόνα πετυχαίνονται με ισορροπημένη καμπύλη γαμα. Αν κάτσεις και αναλογισθείς πληθώρα πραγμάτων που ενδεχόμενα έχεις διαπιστώσει αλλά όχι εξηγήσει, θα δεις πως όλα ενάγονται και εξηγούνται από το ίδιο συμπέρασμα που προκείπτει όταν βάλεις πέντε ανθρώπους χωριστά να ρυθμίσουν την ίδια τηλεόραση. Ο καθείς αντιλαμβάνεται διαφορετικά την "καλή" εικόνα. Και αυτό γιατί το μάτι και η αντίδραση του εγκεφάλου είναι διαφορετική στον κάθε έναν.

Αν μια τηλεόραση πετυχαίνει καλό μαύρο και καλό άσπρο, όντως έχει καλό λόγο αντίθεσης, μα με τις ενδιάμεσες διαβαθμίσεις τι γίνεται ?

Η σωστή εικόνα για μένα, είναι η εικόνα που παρουσιάσει την σωστή κατανομή χρωμάτων (δεν υπάρχει δηλαδή χρωματικός κορεσμός) και ταυτόχρονα πετυχαίνει σωστή θερμοκρασία άσπρου (που βελτιώνει την αντίθεση και την χρωματική ακρίβεια). Έχεις "γλυκιά", φυσική και πάνω απ΄όλα ξεκούραστη εικόνα.

Αυτό βοηθάει το μάτι να αντιλαμβάνεται καλύτερα τα γύρω από τις φωτεινές περιοχές, σκουρότερα Pixels. Στην αντίθετη περίπτωση όταν έχεις σκοτεινό πλάνο, τότε το άσπρο πρέπει να πετυχαίνει υψηλή θερμοκρασία (καλή αντίθεση) για να διαφοροποιείται ζωηρότερα και για να δίνει πολύ καλύτερα πλάνα.

'Αλλο να βλέπεις άσπρους κύκλους σε μαύρο φόντο και άλλο μαύρους κύκλους σε άσπρο φόντο. (όντως για δοκιμασέ το να δεις πως οι ίδιας διαμέτρου κύκλοι δεν φαίνονται ίδιοι)

Ή μήπως πιστεύεις ότι το μάτι μας είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται μια γρήγορη μεταβολή μιας περιοχής από άσπρο σε μαύρο, σε μια TV με μεγάλη αντίθεση, ενώ ταυτόχρονα να θεωρείς πως και η ταχύτητα της οθόνης σου είναι πολύ μικρή ?

Τέλος πάντων, η εικόνα αποτελείτε από σύστημα συνιστουσών και όχι μία.

Όσο για την Philips 42PF9731D/10 δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως πρόβλημα (τουλάχιστον μέχρι σήμερα), έχω ήδη κάνει δύο αναβαθμίσεις υλικολογισμικού, είναι άπαιχτη σε τηλεοπτικό σήμα, το Pixel Plus 3 κάνει όντως θαύματα, απίστευτο το σύστημα της αυτόματης εικόνας (βλέπεις σωστά το περισσότερο κάδρο και τους υπότιτλους στην σωστή θέση για DVD), όσο για το τηλεοπτικό δεν είναι απλά διευρημένη η εικόνα, αλλά είναι πεπλατησμένη με έναν τρόπο που δεν κουράζει καθόλου, δίνει τρισδιάστατη εντύπωση, δεν βλέπεις "κοντά και χονδρά ανθρωπακια", έχεις σωστούς υπότιτλους και πλήρης εικόνα. Απλά τέλεια.

Όταν δε ενεργοποιείς το ambilight εκεί καταλαβαίνεις γιατί η Philips μιλάει για δυναμικό contrast και για BEW χρόνο απόκρισης. Είπαμε όλα το μάτι τα κάνει.

Η εικόνα για μένα αυτήν την στιγμή, είναι ότι καλύτερο σήκωνε η τσέπη μου. Όταν δε βάζω και την SONY HDC-3H HD MiniDV camera 1080i με HDMI σύνδεση να παίξει την ζεστή ακόμα εικόνα της 6 μηνών κοράκλας μου, εκεί κολλάς και δεν ξεκολλάς .......

Μην την ψάχνεται τόσο πολύ παιδιά. Δεν αξίζει. Εμπιστευτείτε τους φίλους εδώ που έχουν πάρει αντίστοιχα μοντέλα και ρωτήστε τους αν είναι ευχαριστημένοι ή τι φύσης και αν αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα.

Τα πάντα είναι υποκειμενικά και σχετικά...

Πολυ σωστες παρατηρησεις απο τους φιλους Nick και Marvin.

Δεν νομιζω οτι κανεις αμφισβητησε οτι η Philips βγαζει κορυφαιες τηλεορασεις ομως κατι οι εξωφρενικες τιμες , κατι η μη υποστηριξη 1080p , κατι τα προβληματα (ακομη και σε νεα μοντελα) δεν ειναι στα υπερ.

Kατα τ' αλλα η 42PF9731D δεν συγκρινεται με την 40V2000 καθως εχει την διπλασια τιμη. H κορυφαια Sony αυτη τη στιγμη ειναι η 40W2000 η οποια δυστυχως δεν εχει ερθει επισημα στην Ελλαδα ακομη.

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49285565,00.htm

Καλησπέρα σε όλους σας και Χρόνια Πολλά

Συνήθως είμαι απλός παρατηρητής της κουβέντας εδώ αλλά είχα μια άσχημη εμπειρία από την πρώτη μου LCT TV και θέλησα να γράψω με την πρόθεση μιας πιθανής βοήθειας αν αυτό είναι εφικτό η διαφορετικά καταθέτοντας την εμπειρία μου να αποτρέψω υποψήφιους αγοραστές από την αγορα της συγκεκριμένης tv.

Επειδή λοιπόν είχα συγκεκριμένο πρόβλημα χώρου ψάχτηκα για 26αρα και όχι 32αρα οθόνη. Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να πάρω κάτι ακριβότερο ίσως σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλα να πληρει και κάποιες προϋποθέσεις του μέλλοντος , κατι τέτοιο θεώρησα τον ενσωματωμένο ψ. δέκτη. Πλήρωσα λοιπόν μόλις προχθές 970 ευρώ και πήρα την Sony 26S2010 . Απογοήτευση . και δεν είμαι δύσκολος τύπος γμτ. Η εικόνα ? ΑΠΑΡΑΔΕΤΗ. Και είναι ο πιο εύπεπτος όρος που μπορώ να βρώ. Το ‘χιόνι’ περισσότερο και από έστω το λίγο που πήραμε μια γευση στην πάρνηθα αυτές τις μέρες. Δοκίμασα κάποιες από τις ρυθμίσεις μα τίποτε το ιδιαιτερο ως αποτέλεσμα.

Να μην μιλήσω για filmnet- superspot. Θα φοβάμαι να πανηγυρίσω τα γκόλ της ΑΕΚ γιατι θα κρατάω πισινή μήπως το έβαλε ο αντίπαλος και δεν είδα καλά.. Το ίδιο ‘χιόνι’ και στα DVD (που σημειώτεον είναι συνδεδεμένο με καλώδιο HTMI που αγόρασα από lidl ) τα ψηφιακά την κρατικής το ίδιο…

Η έγω έιμαι εντελώς άσχετος οπότε θα θερμοπαρακαλέσω κάποιον γνώστη να μου πει – γράψει τις σωστές ρυθμίσεις η το συγκεκριμένο μοντέλο είναι χάλια (τουλάχιστον) και να το πούλήσω ε΄στω και 150 ευρώ κάτω με 2 μέρες χρήσης και να πάρω καμιά Samsung και ας λένε ότι θέλουν οι ειδικοί για τον μαιμού δέκτη αντίθεσης και ας βάλω και 500 καλώδια παραπάνω για τον ψ. δέκτη.

Παρακαλώ αν κάποιος έχει το συγκεκριμένο μοντέλο ας μου δώσει μια συμβουλή η βοήθεια.

Παιδιά,τα κατάφερα να αποφασίσω και επέλεξα την sony 32v2000 η οποία και βρίσκεται δίπλα μου αυτή την στιγμή.(Για όσους ενδιαφέρονται την πήρα από την Ηλεκτρ.Αθηνών 1350 ευρώ,όσο και στο Πλαίσιο δηλαδή,και πήρα και βάση τοίχου Vogel's 70 ευρώ)Τώρα όμως ήρθε το κρίσιμο σημείο.¨Εχει κανένας ρυθμίσεις για καλιμπράρισμα που να τις έχει δοκιμάσει?Please!!!!!!!

xronia polla se oloys!!!

phra ena home cinema philips hts-3115 kai to syndesa me thn samsung le32r71 meso hdmi. otan vazo dvd paizei kanonika sthn thleorash kai hxo kai eikona to provlhma einai otan thelo na do ta kanonika kanalia ths thleorashs, den leitoyrgoyn ta hxeia toy home cinema, mono ayta poy exei pano h thleorash. pos mporo na to kano otan vazo kanalia sthn thleorash (mega, ant1, klp) na mhn leitoyrgoyn ta hxeia ths thleoraseos kai na doyleyoyn ta hxeia toy home cinema???

Γεια σας παιδιά.Και εγώ έχω πάρει την 40V2000 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας για την προσφορά αυτή http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=26174103&product=831786&tab=specs αξίζει τα λεφτά της ή είναι κάποιο παλιό μοντέλο και θέλουν να το σπρώξουν? Έχει πακέτο κ το DVD-HDD που είναι θετικότατο. Έχει κ σύνδεση HDMI. Φαίνεται σαν μια καλή ευκαιρία. Περιμένω την άποψή σας.

Επειδή λοιπόν είχα συγκεκριμένο πρόβλημα χώρου ψάχτηκα για 26αρα και όχι 32αρα οθόνη. Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να πάρω κάτι ακριβότερο ίσως σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλα να πληρει και κάποιες προϋποθέσεις του μέλλοντος , κατι τέτοιο θεώρησα τον ενσωματωμένο ψ. δέκτη. Πλήρωσα λοιπόν μόλις προχθές 970 ευρώ και πήρα την Sony 26S2010 . Απογοήτευση . και δεν είμαι δύσκολος τύπος γμτ. Η εικόνα ? ΑΠΑΡΑΔΕΤΗ. Και είναι ο πιο εύπεπτος όρος που μπορώ να βρώ. Το ‘χιόνι’ περισσότερο και από έστω το λίγο που πήραμε μια γευση στην πάρνηθα αυτές τις μέρες. Δοκίμασα κάποιες από τις ρυθμίσεις μα τίποτε το ιδιαιτερο ως αποτέλεσμα.

Φιλε Μιχαλη ειμαι εδω και 6 μηνες περιπου κατοχος της 32S2010 (η οποια δεν ειναι βεβαια ακριβως η ιδια με την 26S2010 καθως η πρωτη εχει panel S-PVA ενω η δευτερη PVA) και για τα προβληματα που αντιμετωπιζεις σιγουρα δεν φταιει η τηλεοραση η οποια εχει πολυ καλη εικονα. Απο οτι καταλαβα πιανεις αναλογικα τα καναλια και το σημα σου ειναι χαλια (κεντρικη κεραια σε πολυκατοικια η κατι παρομοιο) , κοιταξε να βαλεις καμια καινουργια κεραια να βελτιωσεις την ενταση του σηματος γιατι αλλιως δεν προκειται να δεις βελτιωση ακομα και τηλεοραση με 10.000 ευρω να παρεις.

Επισης δεν μας διευκρινιζεις τι DVD player εχεις αλλα το καλωδιο HDMI απο τα lidl ειναι μαλλον για πεταμα. Τα καλωδια αυτα μεταφερουν ψηφιακα το σημα και εχει τεραστια διαφορα το φθηνο με το ακριβο στην εικονα.

Καλησπέρα σε όλους σας και Χρόνια Πολλά

Συνήθως είμαι απλός παρατηρητής της κουβέντας εδώ αλλά είχα μια άσχημη εμπειρία από την πρώτη μου LCT TV και θέλησα να γράψω με την πρόθεση μιας πιθανής βοήθειας αν αυτό είναι εφικτό η διαφορετικά καταθέτοντας την εμπειρία μου να αποτρέψω υποψήφιους αγοραστές από την αγορα της συγκεκριμένης tv.

Να μην μιλήσω για filmnet- superspot. Θα φοβάμαι να πανηγυρίσω τα γκόλ της ΑΕΚ γιατι θα κρατάω πισινή μήπως το έβαλε ο αντίπαλος και δεν είδα καλά.. Το ίδιο ‘χιόνι’ και στα DVD (που σημειώτεον είναι συνδεδεμένο με καλώδιο HTMI που αγόρασα από lidl ) τα ψηφιακά την κρατικής το ίδιο…

Η έγω έιμαι εντελώς άσχετος οπότε θα θερμοπαρακαλέσω κάποιον γνώστη να μου πει – γράψει τις σωστές ρυθμίσεις η το συγκεκριμένο μοντέλο είναι χάλια (τουλάχιστον) και να το πούλήσω ε΄στω και 150 ευρώ κάτω με 2 μέρες χρήσης και να πάρω καμιά Samsung και ας λένε ότι θέλουν οι ειδικοί για τον μαιμού δέκτη αντίθεσης και ας βάλω και 500 καλώδια παραπάνω για τον ψ. δέκτη.

Παρακαλώ αν κάποιος έχει το συγκεκριμένο μοντέλο ας μου δώσει μια συμβουλή η βοήθεια.

Σίγουρα δεν είναι κακή τηλεόραση. Ειδικά το "χιόνι" σε DVD δεν δικαιολογείται με τίποτα. Ρυθμίσεις θα σου πει μάλλον ο Rivers που έχει την 32S2010, αν και είναι υποκειμενικές.

Μήπως είναι ελαττωματική;

Μήπως απλά δε σου αρέσει η εικόνα των LCD? Ειδικά για τη μετριότητά τους στο τηλεοπτικό σήμα έχουμε μιλήσει επανειλλημένως.Γιατί αν δεν έχει πρόβλημα και τη βρίσκεις τόσο απαράδεκτη μην περιμένεις κανένα θαύμα από τη Samsung ούτε από καμία άλλη μάρκα.

-Candygram.

Backlight: 4

Contrast: 60

Brightness: 62

Colour: 52

Colour temp: Normal

Sharpness: 8

Noice reduction: Low

Advanced settings:

Black Corrector: off

Contrast Enhancer: low

Color Space: wide

Gamma: medium

Clear White: Off

Live Colour: medium

MPEG Noise Reduction: low

To Gamma βελτιωνει την λεπτομερεια σε σκοτεινες σκηνες ενω το black corrector την χαλαει. Οι τιμες ειναι κατα προσεγγιση οποτε δοκιμασε να παιξεις λιγο πανω-κατω μεχρι να βρεις την τιμη που σου ταιριαζει καλυτερα στο ματι.

xronia polla se oloys!!!

phra ena home cinema philips hts-3115 kai to syndesa me thn samsung le32r71 meso hdmi. otan vazo dvd paizei kanonika sthn thleorash kai hxo kai eikona to provlhma einai otan thelo na do ta kanonika kanalia ths thleorashs, den leitoyrgoyn ta hxeia toy home cinema, mono ayta poy exei pano h thleorash. pos mporo na to kano otan vazo kanalia sthn thleorash (mega, ant1, klp) na mhn leitoyrgoyn ta hxeia ths thleoraseos kai na doyleyoyn ta hxeia toy home cinema???

kserei kaneis na apanthsei??? to biazomai!

Εδώ και μια εβδομάδα ο αδελφός μου αγόρασε την υπέροχη τηλεόραση της SONY, BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" Full HD1080.

Με μόλις 2.380?.

Η εικόνα απλά τέλεια σε ενα εντυπωσιακό μέγεθος.

Θα περιμένουμε με αγωνία το blue ray απο το Ps3 για να απολαύσουμε full HD.

Γνωρίζει κανείς ρυθμίσεις για την τηλεόραση αυτή; Ευχαριστώ πολύ παιδιά.:)

Συγνωμη αλλα που την ειδες 300 ευρω φθηνωτερη?

Samsung LE32N71B 1,550 €:

http://www.net-electric.gr/catalog/samsung-le32n71b-lcd-hdtv-32-p-166.html

Sony KDL-32V2000 1,320 €:

http://www.net-electric.gr/catalog/sony-kdl32v2000-bravia-lcd-hdtv-ready-32-p-60.html

Επισης απο τις 40αρες μπορεις να βγαλεις συμπερασμα και για τις αντιστοιχες 32αρες.

Για τα υπολοιπα με καλυψε ο φιλος skatzoxoiros.

Λοιπόν Φίλτατε...Τσέκαρε την τιμή της Ν71...

http://www.technixx.gr/detail.jsp;jsessionid=E35FAAC1ECA35A39BA2F4196DA52ACFD?gruppe=889221

Εάν δεν σου αρέσει από εκεί στα καταστήματα ΣΕΗΟΣ- SONY CENTER θα την βρείς κάτω από 1270 ευρώ.

Τελευταία νέα τιμή που υπάρχει στο διαδίκτυο σε κατάστηματα Γερμανίας

με ελάχιστα έξοδα μεταφοράς και προστασία καταναλωτή από απάτη,

ελλάτωμα, βλάβες κ.ο.κ (βλέπε Γερμανικό κράτος-δίκαιο) 1.029 ευρώ.

(εάν δεν πιστεύεις προκάλεσέ με..)

Επί της ουσίας εσύ και ο skatzoxoiros δεν βλέπω να έχεται να πείτε και πολλά πολλά για την Philips που είναι ο ηγέτης στην εικόνα στις TFT αυτήν την στιγμή όχι σε πωλήσεις αλλά στην ουσία (προδιαγραφές τεχνολογία χαρακτηριστικά).

Επίσης δεν έχω δεί πουθενά στον πλανήτη οδηγό αγοράς TFT που να λέει ότι από τις 40αρες κρίνεται ο κατασκευαστής.

Τέλος αυτήν την καραμέλα του ψηφιακού δέκτη απλά θα την λιώσω με τις παρακάτω ερωτήσεις :

Σε πόσες χώρες της ΕU πάρχουν ψηφιακά κανάλια μη συνδρομιτικά??

Πόσο θα είναι συμβατό το ψηφιακό σήμα στο μέλλον με τους ψηφιακούς δέκτες του παρόντος ?(βλέπε τί έγινε με τα bluetooth πρώτης γεννιάς)

Γιατί να δώσει κανείς 200-300 ευρώ για ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη

παλιάς τεχνολογίας και όχι για κάτι νεό και ίσως επεκτάσιμο μελλοντικά με

λιγότερα χρήματα???

Γιατί η Samsung είναι αυτήν την στιγμή πρώτη σε πωλήσεις TFT στην ευρώπη ?

Επί της ουσίας εσύ και ο skatzoxoiros δεν βλέπω να έχεται να πείτε και πολλά πολλά για την Philips που είναι ο ηγέτης στην εικόνα στις TFT αυτήν την στιγμή όχι σε πωλήσεις αλλά στην ουσία (προδιαγραφές τεχνολογία χαρακτηριστικά).

Επίσης δεν έχω δεί πουθενά στον πλανήτη οδηγό αγοράς TFT που να λέει ότι από τις 40αρες κρίνεται ο κατασκευαστής.

Συγγνώμη, για τη Samsung μιλάς τελικά ή για τη Philips? Διότι άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας.

Και βέβαια, ο κατασκευαστής κρίνεται απ' όλες τις διαστάσεις, τί άσχετο είναι αυτό; Και φυσικά κρίνεται για τις 40'' - 42'' που είναι το νέο μέσο μέγεθος, ότι ήταν οι 29'' για τις CRT. Σε 1, το πολύ 2 χρόνια 37'' και κάτω θα αγοράζει μόνο όποιος έχει πρόβλημα χώρου.

Τέλος αυτήν την καραμέλα του ψηφιακού δέκτη απλά θα την λιώσω με τις παρακάτω ερωτήσεις :

Σε πόσες χώρες της ΕU πάρχουν ψηφιακά κανάλια μη συνδρομιτικά??

Πόσο θα είναι συμβατό το ψηφιακό σήμα στο μέλλον με τους ψηφιακούς δέκτες του παρόντος ?(βλέπε τί έγινε με τα bluetooth πρώτης γεννιάς)

Γιατί να δώσει κανείς 200-300 ευρώ για ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη

παλιάς τεχνολογίας και όχι για κάτι νεό και ίσως επεκτάσιμο μελλοντικά με

λιγότερα χρήματα???

Γιατί η Samsung είναι αυτήν την στιγμή πρώτη σε πωλήσεις TFT στην ευρώπη ?

:p

1) Σε όλες, στις περισσότερες σε πλήρη λειτουργία και σε 3-4 όπως η Ελλάδα σε πιλοτική. Δες εδώ.

Η Ολλανδία έχει ήδη σταματήσει την αναλογική εκπομπή, ενώ οι περισσότερες έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες του analog switch off.

2) Το standard DVB-T είναι εγκεκριμένο απο την EBU (και άλλους) και θα είναι μαζί μας για πολλά πολλά χρόνια. Θέμα συμβατότητας δεν υπάρχει, παρά μόνο με over the air HD εκπομπές αλλά αυτό δεν νομίζω ότι αποτελεί πρόβλημα. Ένα set top box όλοι το έχουμε, το θέμα είναι να μην έχουμε 2 ή 3 ενώ θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε.

Και τέλος, δεν κάνει 200-300 ευρώ παραπάνω ο ψηφιακός δέκτης.

Η Samsung είναι πρώτη σε πωλήσεις γιατί πουλάει value for money. Όταν κάποιος σκέφτεται έτσι σαφώς και ο ψηφιακός δέκτης ή τα λιγότερα καλώδια δεν είναι πρώτη προτεραιότητα.

Εντάξει, ούτε εγώ τον θεωρώ απαραίτητο σε μια χώρα που η ψηφιακή εκπομπή είναι σε πιλοτικό στάδιο, αλλά σίγουρα αποτελεί ένα πλεονέκτημα.

-Candygram.

Γεια σας.'Εχω συνδέσει την Sony 32v2000 με το dvd player Samsung 860 μέσω καλωδίου hdmi.Το έχω να λειτουργεί στα 720p.Γνωρίζει κανείς αν θα λειτουργήσει στα 1080i βάση του γεγονότος ότι η tv έχει ανάλυση 1366x768?Επίσης έχει κανεις υπόψιν του site με settings για την Sony 32v2000 για βέλτιστες ρυθμίσεις?