marvin Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Ξεχάσατε τις Sharp στις LCD και διαφωνώ πλεον με τις Hitachi για plasma (Η ποιότητα κατασκευής τους (ή τουλάχιστον αυτών που έρχονται στην Ελλάδα) είναι απαράδεκτη) Δεν το ήξερα αυτό για τις "ελληνικές" Hitachi. Για τις Sharp ο βασικός μου ενδοιασμός είναι η περίεργη ανάλυση 960x540 που έχουν αρκετα μοντέλα της ως τις 32 ίντσες. Δεν θα την πρότεινα σε κάποιον γιατί υπάρχει σοβαρή περίπτωση να δυσαρεστηθεί όταν δει ότι δεν είναι HD ready. Κόλπα του marketing ή όχι, για τους περισσότερους καταναλωτές τέτοια πράγματα μετράνε. ΥΓ. Οι τιμές contrast που δίνει η Samsung είναι τραγικά πλασματικές... Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 na kserete omos oti oi plasma einai san anameno kalorifer... kai to kalokairi to 42-50" kalorifer, enoxlei POLI! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 na kserete omos oti oi plasma einai san anameno kalorifer... kai to kalokairi to 42-50" kalorifer, enoxlei POLI! Ζεσταίνονται, είναι αλήθεια, αλλά όχι και σαν καλοριφέρ. Έχω plasma διετίας και αν πλησιάσω πολύ στο πίσω μέρος της και βάλω το χέρι κοντά στους αεραγωγούς νιώθω μια θερμότητα αλλά τίποτα ιδιαίτερα ενοχλητικό. Δεν πιστεύω ότι αυτό αποτελεί σοβαρό κριτήριο αγοράς, πόσο μάλλον για τα νέα μοντέλα με πολύ πιο εξελιγμένα panels που θερμαίνονται σε πολύ μικρότερο βαθμό και καταναλώνουν σημαντικά μειωμένη ενέργεια σε σχέση με τη δική μου. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 sta polikatastimata, pigenete dipla apo tis plasma (pou einai anoiktes kapoies ores) kai tha katalavete poso zestenontai... sto de diadromo tou media markt pou exei deksia kai aristera plasma... exei 10bathmous pano apo ton dipla diadromo pou einai oi LCD... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Οσο για τα ζεστα χρωματα των plasma η ψαλιδα με τις LCD εχει πλεον κλεισει. Οι νεες Sony Bravia για παραδειγμα εχουν καταπληκτικα χρωματα , τοσο καλα ωστε νομιζω οτι βλεπω CRT καμια φορα.:) Επιβεβαιώνω... Δεν είναι μόνο προσωπική μου άποψη, αλλα και αρκετών φίλων που ήρθανε να δούνε στην 40V2000 που αγόρασα πριν ενα μήνα τους αγώνες για το μουντιάλ... Φυσικά χρησιμοποιήθηκε δορυφορικός δέκτης για να ύπάρχει καλή ποιότητα, γιατι η μετάδοση της ΝΕΤ ήταν αισχρή... Απο το Βρετανικό πακέτο Sky digital η μετάδοση ήταν τέλεια και 16/9! Ευχαριστηθήκαμε μπάλα... Πολύ ζωντανό πράσινο, καταπληκτικό κόκκινο... Χαλάλι τα 2.350 ευρώ! Edit Αλλη φορά θα κόβω εισητήριο!!!! χαχαχαχα :lol: :lol: :lol: Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 sta polikatastimata, pigenete dipla apo tis plasma (pou einai anoiktes kapoies ores) kai tha katalavete poso zestenontai... sto de diadromo tou media markt pou exei deksia kai aristera plasma... exei 10bathmous pano apo ton dipla diadromo pou einai oi LCD... Άλλο το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών με τις δεκάδες τηλεοράσεις και άλλες οι συνθήκες πραγματικής χρήσης σε σπίτι. Εγώ έγραψα την προσωπική μου εμπειρία με τηλεόραση τεχνολογίας 2+ χρόνων (διάστημα στο οποίο έχουν προκύψει αρκετές βελτιώσεις στο θέμα θερμότητας-κατανάλωσης) και το ζήτημα της θερμότητας δε με απασχόλησε ποτέ. Το σημείο που την έχω έχει καλό εξαερισμό βέβαια, ίσως σε στενό-μικρό δωμάτιο να υπάρχει πρόβλημα αλλά ποιος θα βάλει τηλεόραση 42+ ιντσών σε τόσο μικρό χώρο; Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Επιβεβαιώνω... Δεν είναι μόνο προσωπική μου άποψη, αλλα και αρκετών φίλων που ήρθανε να δούνε στην 40V2000 που αγόρασα πριν ενα μήνα τους αγώνες για το μουντιάλ... Φυσικά χρησιμοποιήθηκε δορυφορικός δέκτης για να ύπάρχει καλή ποιότητα, γιατι η μετάδοση της ΝΕΤ ήταν αισχρή... Απο το Βρετανικό πακέτο Sky digital η μετάδοση ήταν τέλεια και 16/9! Ευχαριστηθήκαμε μπάλα... Πολύ ζωντανό πράσινο, καταπληκτικό κόκκινο... Χαλάλι τα 2.350 ευρώ! : H σωστή δορυφορική λήψη (ή ένα καλό DVD) είναι απλά κριτήριο των δυνατοτήτων της τηλεόρασης,αλλά σε αυτές τις συνθήκες όλες οι κανούργιες τηελοράσεις δέιχνουν ότι αποδίδουν παρόμοια,και είναι δύσκολο να διακρίνεις διαφορές,αν δεν τις έχεις δίπλα δίπλα-Είδα σε νέα 32'' Toshiba δορυφορική λήψη και εξίσου έπαθα .... Σε καθημερινή χρήση επιίγεια αναλογικά και με καλό σήμα ,όπου έχω δεί δεν φαίνεται να αποδίδουν σωστά oι νέες Sony ,σε σχέση με άλλες μάρκες ,και μάλλον πρέπει να την ρυθμίζεις κάθε τόσο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 εξωπραγματικά ποσά... τέσπα ο κόσμος ξυπνάει και φτάνει ο χρόνος που θα μπορεί κάποιος να καταλάβει ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ και δεν θα σταματά στο ταμπελάκι με το όνομα Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Σε καθημερινή χρήση επιίγεια αναλογικά και με καλό σήμα ,όπου έχω δεί δεν φαίνεται να αποδίδουν σωστά oι νέες Sony ,σε σχέση με άλλες μάρκες ,και μάλλον πρέπει να την ρυθμίζεις κάθε τόσο . Νομίζω πως όντως όποιος αγοράζει τηλεόραση τέτοιου κόστους δεν θα μείνει στην τηλεθέαση των επίγειων αναλογικών καναλιών! Προσωπικά δεν παρακολουθώ σχεδόν καθόλου Ελληνικά κανάλια... Τι να δείς άλλωστε... Δόξα τον Θεό Αγγλικούλια ξέρουμε, δορυφορική λήψη 4 δορυφόρων κάνουμε, και βρίσκεις ότι θές, σε πολύ καλύτερη ποιότητα όσον αφορά το πρόγραμμα και την μετάδοση... Εκεί που ευχαριστιέσαι την τηλεόραση αυτή είναι στις ταινίες... Επίσης περιμένω πως και πως να βγεί στην αγορά ο Dreambox 8000 απο τον οποίο μπορείς να κάνεις λήψη HD καναλιών... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoVill Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Γειά χαρά σε όλους! λοιπόν παιδιά θελω να αγοράσω μια LCD-TV 32'' mexri 1600e το πολύ. Μετά απο ψάξιμο κατάληξα στις εξής: SONY BRAVIA - KDL-32V2000 SONY BRAVIA - KDL-32S2010 SAMSUNG - LE32R71B Kαι οι 3 είναι πιστευω πολύ καλές ΑΛΛΑ.... η 32V2000 είναι λίγο ακριβή και δεν ξερω αν αξίζει τα λεφτά τις , η 32S2010 εμφανίζει μια ''θωλουρα'' κατα την κινηση της εικόνας και LE32R71B δεν εχει ψηφιακό αποκωδικοποιητή. Αν μπορεί καποιος να διαφωτίσει την κατάσταση και να πει την δικη του αποψη για αυτες τις tv ή και για αλλες που πληρουν τις προδιαγραφες αυτες (32'' μεχρι 1600ε), θα ηταν πολυ καλο. THNX! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 η V είναι νεώτερη από την S (το S είναι παλιά σειρά) εγώ από τις τρείς θα έπαιρνα την Samsung... ο ψηφιακός δεν λέει τίποτα... non-HD DVB-T βρίσκεις πάμφθηνους εξωτερικούς... ψάξε και για άλλες μάρκες (και μην κολάς μόνο στα ονόματα) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 η V είναι νεώτερη από την S (το S είναι παλιά σειρά) Όχι φίλε μου, εδώ κάνεις ενα λάθος. Και η KDL 32S2010 και η KDL 32V2000 ανήκουν στην καινούρια σειρά της Bravia. Το παλιό μοντέλο είναι το KLV S32A10 που μάλιστα το έβγαλε και το carfour με 899 ευρώ. Η διαφορά στις παραπάνω, είναι στον οπίσθιο φωτισμό του πάνελ, στην οποία η σειρά V το “Live Colour Creation” όπως το ονομάζει και αποδίδει πιο ζωντανά τα χρώματα. Κατα τα άλλα τα δυο μοντέλα στις δυνατότητες είναι ακριβώς τα ίδια. Ρίξε μια ματιά στο συγκριτικό τους που θα βρείς πατώντας ΕΔΩ Διαφέρουν λίγο στο εξωτερικό τους φινίρισμα, η σειρά V δείχνει αρκετά ποιο προσεγμένη. Εγώ την V2000 θα (ξανα)αγόραζα πάντως! (εχω αγοράσει την αντίστοιχη στις 40') Φιλικά Κώστας EDIT: Την KDL 32V2000 με λίγο ψάξιμο μπορείς να την βρείς 1545 ευρώ :) Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Sony-Samsung Unit to Make Most Advanced LCD Panels http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Print.aspx?NewsId=17516 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Kαι οι 3 είναι πιστευω πολύ καλές ΑΛΛΑ.... η 32V2000 είναι λίγο ακριβή και δεν ξερω αν αξίζει τα λεφτά τις , η 32S2010 εμφανίζει μια ''θωλουρα'' κατα την κινηση της εικόνας και LE32R71B δεν εχει ψηφιακό αποκωδικοποιητή. Συγνωμη αλλα επειδη εχω μια 32S2010 δεν εμφανιζει απολυτως καμια θολουρα.Μαλον ηταν λαθος οι ρυθμισεις. Η σειρα S2010 εχει ακριβως την ιδια εικονα με την V2000 εκτος απο τα χρωματα που ειναι πιο τονισμενα στην V (κατι το οποιο εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του). Οσο για την Samsung δεν στην συστηνω γιατι το DNIe (συστημα επεξεργασιας εικονας) δεν απενεργοποιειται και καμια φορα χειροτερευει την εικονα αντι να την καλυτερευει. http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=345752 Αφησε και το dynamic contrast που δημιουργει και αυτο προβληματα : http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=367557 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Καλησπερα σε ολο τα παιδια. Γραφω πρωτη φορα στο θεμα με αφορμη οτι προκειται να αγορασω και εγω μια LCD-TFT. Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω στις 26 ιντσες, τι θα συστηνατε? Τι μαρκα και ποια ειναι τα χαρακτηριστικα που πρεπει κυριως να προσεξω κατα την αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ananke Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Καλησπερα σε ολο τα παιδια. Γραφω πρωτη φορα στο θεμα με αφορμη οτι προκειται να αγορασω και εγω μια LCD-TFT. Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω στις 26 ιντσες, τι θα συστηνατε? Τι μαρκα και ποια ειναι τα χαρακτηριστικα που πρεπει κυριως να προσεξω κατα την αγορα?[/QU gia sas skeftome thn KDL 4052010 exei kanenas kamia alli protasi gia 40ara lcd ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 skeftome thn KDL 4052010 exei kanenas kamia alli protasi gia 40ara lcd Θα σου προτεινα να αγορασεις το νεο τευχος του περιοδικου "Ηχος-Εικονα" που εχει τεστ τοσο την 40S2010 οσο και την 40V2000. Και οι δυο παιρνουν κορυφαια βαθμολογια. Για την V2000 μαλιστα οπως γραφουν οι δοκιμαστες "κοντραρει με τις περιγραφες τις τις καλυτερες plasma της αγορας. Απαιχτη!". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s55user Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Θέλω να αγοράσω τηλεόραση LCD 32" γυρω 1500 ευρώ. Ειμαι μεταξύ των Philips 32PF7321 Sony Bravia KDL-32S2010 Samsung LE32R72B Καμμια γνωμη κανείς (άσχετα με τον ψηφιακό δεκτη της Sony)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
majestus Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 paidia geia sas! prin apo mia evdomada agorasa tin samsung le32r71b ki enw ola pigainane kala anakalipsa ena kammeno pixel! ti lete provlepetai antikatastasi? euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rockxk Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 γεια σας, σε λιγο καιρο σκεφτομαι να αγορασω την παραπανω τηλεοραση η αποσταση θα ειναι 3-4 μετρα.μηπως πρεπει να παω σε 37άρα-40άρα? καλα η sony δε βγαζει 37άρες? και κατι αλλο που μπορω-κρυφο μενου- να δω ποσες ωρες λειτουργιας εχει διοτι δεν εμπιστευομαι και τα καταστηματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 paidia geia sas! prin apo mia evdomada agorasa tin samsung le32r71b ki enw ola pigainane kala anakalipsa ena kammeno pixel! ti lete provlepetai antikatastasi? euxaristo Για ενα pixel λογικα αποκλειεται να στην αντικαταστησουν αλλα δεν χανεις και τιποτα να επικοινωνησεις με την αντιπροσωπια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s55user Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Philips 32PF7321 Sony Bravia KDL-32S2010 Samsung LE32R72B Κανεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Την Philips αλλά να είναι Βελγίου και όχι Ουγγαρίας (διαφορά panel) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Κανεις???? Την Sony KDL 32V2000 Ψάξε, ψάξε την βρίσκεις 1545 ευρώ... :D Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Πως σας φαίνετε η καινούρια μου LCD???? :p :lol: αλήθεια πως θα αντιδρούσατε? :whistle: http://briefcase.pathfinder.gr/download/538082 Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts