Gary Kokkin Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Ολες οι νεες Bravia εχουν Ελληνικα μενου. Eιδα κάποιες σε αλυσίδα ηλεκτρικών και δεν είχαν. Η' ήταν από τις πρώτες που ήρθαν στην Ελλάδα,ή ήταν ανεξάρτητη εισαγωγή.-Το manual που έχω ποστάρει παραπάνω αναφέρει ότι έχουν,αλλά μάλλον είναι για τις παρτίδες για Νότια Ευρώπη αν κρίνω από τις γλώσσες που είναι γραμμένες οι οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mio Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Eιδα κάποιες σε αλυσίδα ηλεκτρικών και δεν είχαν. Η' ήταν από τις πρώτες που ήρθαν στην Ελλάδα,ή ήταν ανεξάρτητη εισαγωγή.-Το manual που έχω ποστάρει παραπάνω αναφέρει ότι έχουν,αλλά μάλλον είναι για τις παρτίδες για Νότια Ευρώπη αν κρίνω από τις γλώσσες που είναι γραμμένες οι οδηγίες. Και η V40A10 αλλά και η τωρινή 2000 έχουν ελληνικό menu. Βέβαια το σημερινό του 2000 είναι Χ2000 καλύτερο από αυτό του 40. Φυσικά υποστηρίζει και όλα τα ψηφιακά καλούδια!!!! Πάντως όσο την έχω (10 ημέρες) τόσο πιστεύω ότι αυτοί στην SONY έκαναν φοβερή update δουλειά !!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Για μερικές καινούργιες V αναφερόμουν σε γνωστή αλυσίδα -Δεν είπα ότι δεν έχουν καθόλου Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Μπορεί καποιος να μου πει αν ΤV απο τις κανονικες οχι πλασμα η TFT-LCD εχουν βγει με HDMI;Το ξερω το θεμα εδω ειναι η μονο LCD απλα αν καποιος μπορει να βοηθησει εχει καλως:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 mono i philips exei vgalei ena aplo modelo CRT me eisodo HDMI pou dexete mexri 1080i sima kai exei etoimo kai i samsung alla de nomizo na exei erthei stin agora akomi... tora to poia einai afti i philips de gnorizo ap'ekso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Kαι οι Sony και Panasonic σε χώρες του εξωτερικού-Η παραγωγή CRT συνεχίζεται ακόμα κανονικά,απλά οι εταιρίες πλασάρουν τις LCD (ειδικά στην Ευρώπη),γιατί έχουν περισσότερο περιθώριο κέρδους (σαν marketing νέα τεχνολογία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Παιδιά θέλω να αγοράσω επίπεδη τηλεόραση 32 ιντσών μέχρι 900ε. Έχετε να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένη; Στο διαφημιστικό φυλλάδιο της Ηλεκτρονική Αθηνών έχει μια Thomson 32LBO30B5, LCD 32”, WXGA, ανάλυση 1366x768p, φωτεινότητα 550cd/m2. Με τιμή 900ε. Είναι καλή; Αξίζει τα λεφτά; Διαστάσεις δεν λέει αλλά η τηλεόραση που θα πάρω δεν θέλω να είναι μακρόστενη. Μήπως ξέρετε εάν η συγκεκριμένη είναι; Ευχαριστώ προκαταβολικά :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Παιδιά θέλω να αγοράσω επίπεδη τηλεόραση 32 ιντσών μέχρι 900ε. Έχετε να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένη; Στο διαφημιστικό φυλλάδιο της Ηλεκτρονική Αθηνών έχει μια Thomson 32LBO30B5, LCD 32”, WXGA, ανάλυση 1366x768p, φωτεινότητα 550cd/m2. Με τιμή 900ε. Είναι καλή; Αξίζει τα λεφτά; Διαστάσεις δεν λέει αλλά η τηλεόραση που θα πάρω δεν θέλω να είναι μακρόστενη. Μήπως ξέρετε εάν η συγκεκριμένη είναι; Ευχαριστώ προκαταβολικά :) 900 ευρώ για 32'' λυπάμαι που το λέω αλλά είναι λίγα. Θα πρέπει είτε να ανέβεις στα 1200 τουλάχιστον, είτε να πεσεις στις 26''. Ειδικά στις LCD που δεν είναι και η πιο ώριμη τεχνολογία του κόσμου θα είναι κρίμα να πάρεις κάτι φθηνό γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα κλαις τα χρήματά σου. Επίσης λες ότι δεν θες μακρόστενη (εννοείς ευρεία, 16:9) οθόνη. Και πάλι θα σε απογοητεύσω (αν και πιστεύω ότι δεν έχεις δίκιο, άλλη είναι η αίσθηση της wide οθόνης), αλλά με εξαίρεση κάτι 20ρες που είναι 4:3 σχεδόν όλες οι LCD είναι 16:9. Πράγμα πολύ λογικό διότι όλα τα DVD ερχονται με λόγο εικόνας είτε 16:9 είτε ακόμα συχνότερα με 2,35:1. Αν ενδιαφέρεσαι κυρίως για να βλέπεις τηλεοπτικό σήμα ίσως μια LCD να μη σου κάνει. Και χειρότερη εικόνα έχει (προσοχή, σε τηλεοπτικό σήμα μόνο) και ευρεία οθόνη διαθέτει (αν και μπορείς πάντα να αλλάζεις το λόγο της εικόνας από τις ρυθμίσεις). Τέλος για την Thompson που αναφέρεις, αν και δεν ξέρω το μοντέλο, μπορώ να υποθέσω με βεβαιότητα από την ανάλυσή της (Wide XGA, 1366x768) ότι είναι και αυτή μακρόστενη. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Αχ βρε φίλε μου με έβαλες σε σκέψεις τώρα. Δηλαδή δεν υπάρχει κάτι καλό με 900ε; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egpap Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Σχετικά με τις "μακρόστενες" οθόνες, έχω να αναφέρω πως είτε το θέλουν μερικοί καταναλωτές είτε όχι, θα αναγκαστούν να αγοράσουν τέτοιου τύπου ΤV, αφού εκεί μας ωθούν οι εταιρείες! Χαρακτηριστικά, έπειτα από συμφωνία των κατασκευαστριών εταιρειών TV με την FIFA και τους διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ξεκινά σε λίγες ημέρες, ΟΛΟΙ οι αγώνες του Τουρνουά θα μεταδίδονται σε λόγο 16:9, γεγονός που σημαίνει πως αν κάποιος διαθέτει TV μόνο σε 4:3 θα... χάνει απλώς κάτι από τις άκρες του γηπέδου! Ένα κόρνερ, ένα άουτ, ένα γκολ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Αχ βρε φίλε μου με έβαλες σε σκέψεις τώρα. Δηλαδή δεν υπάρχει κάτι καλό με 900ε; Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου :O Καλύτερα όμως να προβληματιστείς παρά να δώσεις τόσα λεφτά και μετά να απογοητευθείς. Δεν ξέρω την αγορά τόσο καλά, πιθανόν να υπάρχουν καλές περιπτώσεις- ευκαιρίες σε αυτά τα χρήματα, ίσως κάποια λίγο παλιότερα μοντέλα αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς. Φαντάζομαι πως αν κάποιος από το forum έχει αγοράσει τηλεόραση με τα χαρακτηριστικά που ζητάς και του βγήκε καλή θα το γράψει. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Σχετικά με τις "μακρόστενες" οθόνες, έχω να αναφέρω πως είτε το θέλουν μερικοί καταναλωτές είτε όχι, θα αναγκαστούν να αγοράσουν τέτοιου τύπου ΤV, αφού εκεί μας ωθούν οι εταιρείες! Χαρακτηριστικά, έπειτα από συμφωνία των κατασκευαστριών εταιρειών TV με την FIFA και τους διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ξεκινά σε λίγες ημέρες, ΟΛΟΙ οι αγώνες του Τουρνουά θα μεταδίδονται σε λόγο 16:9, γεγονός που σημαίνει πως αν κάποιος διαθέτει TV μόνο σε 4:3 θα... χάνει απλώς κάτι από τις άκρες του γηπέδου! Ένα κόρνερ, ένα άουτ, ένα γκολ....... Yπάρχουν πολλές τηλεοράσεις που αυτόματα κανονίζουν το λόγο εικόνας και δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι αγώνες του Μundial θα μεταδίδονται και σε HDtv ,γι'αυτό αν είδε κανείς τον φιλικό αγώνα Γερμανία-Ιαπωνία ο λόγος εικόνας φαινόταν παραπάνω και σε απλές τηλεοράσεις ευρείας (16:9) οθόνης,σαν letterbox πάνω κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Kαι οι Sony και Panasonic σε χώρες του εξωτερικού-Η παραγωγή CRT συνεχίζεται ακόμα κανονικά,απλά οι εταιρίες πλασάρουν τις LCD (ειδικά στην Ευρώπη),γιατί έχουν περισσότερο περιθώριο κέρδους (σαν marketing νέα τεχνολογία) Η παραγωγη CRT συνεχιζεται αλλα η εξελιξη τους εχει σταματησει απο τις εταιρειες εδω και χρονια. Τωρα οτι βγαινει ειναι οτι εχει απομεινει απο παλιοτερα. Εφοσον το μελλον ειναι η τηλεοραση υψηλης ευκρινειας (HDTV) την οποια οι CRT αδυνατουν να ακολουθησουν λογω χαμηλης αναλυσης λογικο ειναι οι εταιριες να εχουν στρεψει την προσοχη τους σε αλλες τεχνολογιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Αν και είμαστε offtopic : Η δυνατότητα HDΤV σε CRT τηλεοράσεις είναι παλαιά εξέλιξη ? -Αν έχουν χαμηλή ανάλυση,ποιός ο λόγος να βγούν ? Ενδεικτικά λοιπόν χωρίς να θεωρηθεί "διαφήμιση" http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=KD36XS955&Dept=tvvideo&CategoryName=tv_34to36TVs http://www.sony-mea.com/product_details.asp?InpProdId=5018 Για να εφαρμοστεί λοιπόν σε νέα προιόντα CRT ,υπάρχει εξίσου ζήτηση σε ορισμένες αγορές εκτός Ευρώπης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Τηλεορασεις σαν και αυτη κυκλοφορουν εδω και χρονια στην Αμερικανικη αγορα αλλο αν δεν εμφανιστικαν εδω ποτε. Επισης αλλο HD Ready και αλλο HD compatible. Στην πρωτη περιπτωση η τηλεοραση εμφανιζει πραγματικη HD εικονα ενω στην δευτερη την υποβαθμιζει σε χαμηλωτερη αναλυση και μετα την εμφανιζει. Αν δεν το γνωριζεις η Sony εχει σχεδον σταματησει εντελως την παραγωγη CRT κατι που θα κανουν συντομα και ολες οι αλλες μεγαλες εταιρειες. http://www.forbes.com/home/feeds/afx/2005/10/27/afx2302512.html Βεβαια οσο υπαρχει ζητηση απο φτωχες χωρες οπως Κινα, Ινδια κτλ. που δεν υπαρχει οικονομικη δυνατοτητα για ακριβες τηλεορασεις οι CRT θα συνεχισουν να επιβιωνουν αλλα ηδη το τελος τους ειναι προδιαγεγραμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Τηλεορασεις σαν και αυτη κυκλοφορουν εδω και χρονια στην Αμερικανικη αγορα αλλο αν δεν εμφανιστικαν εδω ποτε. Mόνο που το ένα link ήταν από την Sony Μiddle Εast. Στην Ευρώπη το marketing (μας) δουλεύει αλλιώς.. Επισης αλλο HD Ready και αλλο HD compatible. Στην πρωτη περιπτωση η τηλεοραση εμφανιζει πραγματικη HD εικονα ενω στην δευτερη την υποβαθμιζει σε χαμηλωτερη αναλυση και μετα την εμφανιζει. Και πάλι marketing "κόλπα" αναφέρεις -Πραγματικό HD μόνο ορισμένες πανάκριβες τηλεοράσεις έχουν που έχουν ανάλυση 1920x1080 -Ολες οι υπόλοιπες πετυχαίνουν με προσομοίωση. Και φυσικά έτσι HD ready με ΗD compatible ερμηνεύεται το ίδιο ! Αν δεν το γνωριζεις η Sony εχει σχεδον σταματησει εντελως την παραγωγη CRT κατι που θα κανουν συντομα και ολες οι αλλες μεγαλες εταιρειες. http://www.forbes.com/home/feeds/afx/2005/10/27/afx2302512.html Aπό το link σου : "Under the plant closure program, Sony will shut down some of its CRT television assembly factories by March 2008" Aπό παλαιότερο link ήταν για 2006... http://broadcastengineering.com/news/broadcasting_sony_stop_crt/index.html Φυσικά τα άσχημα οικονομικά αποτελέσματα της Sony,μας ενδιαφέρει μόνο στο ότι είχε αντίκτυπο στην ποιότητα των προιόντων της,που οι CRT που πωλούνταν στην Ευρώπη μετά το 2000, ήταν για πέταμα, δυσφημίζοντας την εταιρία,και έτσι το marketing έπρεπε να "πωλήσει" κατι άλλο ! Βεβαια οσο υπαρχει ζητηση απο φτωχες χωρες οπως Κινα, Ινδια κτλ. που δεν υπαρχει οικονομικη δυνατοτητα για ακριβες τηλεορασεις οι CRT θα συνεχισουν να επιβιωνουν αλλα ηδη το τελος τους ειναι προδιαγεγραμενο. Μπορείς να ψάξεις για τιμές σε αρκετά "καλά" μοντέλα CRT να δείς αν είναι για "φτωχούς" στις περιοχές που αναφέρεσε (όπως και στην Ελλάδα με τιμές πάνω από 800ε όπως LCD-TFT )- Επίσης μπορείς να ψάξεις για την κορυφαία Philips Cybertube CRT οθόνη τι πωλήσεις κάνει, ή γενικά για το πόσο κανονικά συνεχίζεται η παραγωγή και με νέα προιόντα και "επιδόσεις"... http://www.lgphilips-displays.com/english/newsroom/news_16_05_2006.html http://www.lgphilips-displays.com/english/newsroom/ces2006.htm Αν θα καταργηθούν σύντομα οι CRT λοιπόν ή όχι,εξαρτάται από πολλούς παράγοντες σίγουρα όμως όχι αυτών που πλασάρετε εντέχνως ως τώρα υπέρ TFT-LCD βασικά design και εξοικονόμιση χώρου .....γιατί δεν πείθουν :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Οι CRT εχουν ηδη πεθανει. Καμια εταιρεια δεν πεταει λεφτα για μια τεχνολογια που εχει κλεισει τον κυκλο της. Αντιθετως ολοι οι γιγαντες του χωρου ξοδευουν τεραστια ποσα ειτε για νεα εργοστασια κατσκευης πλασμα (Panasonic) ειτε LCD (LG-Philips, Samsung-Sony, Sharp κτλ.). Στην Ελλαδα απλως ειμαστε πισω απο τις εξελιξεις οπως παντα. Ειμαι σιγουρος οτι οπως εσυ τωρα υπερασπιζεσαι τις CRT θα υπηρχαν καποιοι που θα ελεγαν οτι η ασπρομαυρη τηλεοραση η το βινυλιο ειναι καλυτερα απο την εγχρωμη τηλεοραση η το CD. Η οτι η βιντεοκασετα ειναι καλυτερη απο το DVD το οποιο προωθειται μονο για λογους marketing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Αν κοιτάξεις λίγο παραπάνω ,θα δείς ότι εγώ δεν άρχισα καμιά offtopic κουβέντα για επιλογή οθόνης συγκριτικά με πρότυπα.-Το αντίθετο μάλιστα. Αν διαβάσεις πολλές προηγούμενες απόψεις μου στο thread για τις υπάρχουσες LCD-TFT η έρευνα μου αγοράς είναι το ίδιο αμερόληπτη (όπως και πολλών άλλων.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egpap Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Να κάνω μια ερώτηση. Έχοντας δει από κοντά την TV που προτίθεμαι να αγοράσω σε μεγάλο κατάστημα ηλεκτορνικών ειδών της Αττικής, διαπίστωσα πως το ίδιο μοντέλο TV προσφέρεται από ηλεκτρονικό κατάστημα (συγκεκριμένα το http://www.shop21.gr) σε χαμηλότερη τιμή, με μια διαφορά της τάξης των 200€! Τί προτείνετε; Να κάνω την αγορά μου ηλεκτρονικά; Εμπεριέχεται κάποιο ρίσκο; Αγοράζω κάτι παραπάνω από το πολυκατάστημα και με χρεώνουν παραπάνω; Από τα διάφορα e-shops οι αγορές μας καλύπτονται κανονικά από εγγύηση; Σας ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Εγώ φίλε μου egpap εχω βρεί την τηλεόραση που θέλω... 500 ευρώ κάτω απο την τιμή που την πουλάνε τα καταστήματα ηλεκτρονικών συσκευών... (την Sony KDL 40V2000) Μάλιστα έχω επικοινωνήσει με δύο e-shops και με έχουν διαβεβαιώσει πως το προιόν είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας και παραδίδεται σφραγισμένο με τα έγγραφα του στα Ελληνικά και τις εγγυήσεις... Εγώ θα το τολμήσω πάντως... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egpap Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Λες, ε; Κι εγώ για Sony ψήνομαι. Την KDL32V2000, που σύμφωνα με test του περιοδικού "T3", βγήκε η καλύτερη LCD TV στις 32''! Θα τολμήσω. Είναι μεγάλη η διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Eαν βεβαιωθείτε (όχι στα λόγια) προτού την πληρώσετε ότι είναι αντιπροσωπείας και ίδιες σε "πακέτο",προέλευση,παρελκόμενα κλπ, με αυτές που είδατε να πουλιώνται στις αλυσίδες ηλεκτρικών,αξίζει. -Οι αλυσίδες ηλεκτρικών δεν είναι πάντα φθηνές ακόμα και ας πληρώνετε μετρητοίς (όπως στα eshop), διότι προηγούνται να πασάρουν τα παλαιότερα αποθέματα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Λες, ε; Κι εγώ για Sony ψήνομαι. Την KDL32V2000, που σύμφωνα με test του περιοδικού "T3", βγήκε η καλύτερη LCD TV στις 32''! Και οχι μονο. Στο τελευταιο τευχος του εγκριτου Αγγλικου περιοδικου Which Hi Fi η 32V2000 κερδισε ενα συγκριτικο απεναντι σε αρκετες αλλες LCD. 1. Sony KDL-32V2000 - 5/5 2. Toshiba 32WL66 - 5/5 3. JVC LT-32DX7 - 4/5 4. Samsung LE32R74 - 4/5 5. Panasonic 32LXD60 και LG 32LX2R 3/5 (ισοπαλια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Πραγματικό HD μόνο ορισμένες πανάκριβες τηλεοράσεις έχουν που έχουν ανάλυση 1920x1080 Αυτή είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ marketing related ανακρίβεια την οποία έχει αρχίσει να προωθεί τώρα τελευταία η Sony. Τόσο το πρότυπο 720p όσο και το πρώτυπο 1080p ανήκουν στην κατηγορία των high definition προτύπων...δεν υπάρχει "κανονικό" και μη-κανονικό HD. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Ένας υπάλληλος μια εταιρείας ηλ. ειδών που είχε πει πως η Philips 32PF9830 έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη κι έτσι δεν χρειάζεται να αγοράσω κάτι έξτρα για να δω τα τρία ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ. Αληθεύει αυτό; Επίσης μια και κάποιος ανέφερε το Μουντιάλ μήπως ξέρετε ποιους αγώνες θα δείξει το Sport+; Thanx! Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts