Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To όριο ζωής πες το στη τηλεόραση στο σπίτι των γονιών μου! Είναι σχεδόν ίδια ηλικία με τη γυναίκα μου :)

...

Σίγουρα αλλά και αυτή η crt ακόμα δεν αποδίδει το ίδιο πιστά, τα χρώματα π.χ. , όπως όταν ήταν καινούργια. :)

• 2 weeks later...

Καλησπέρα,

θέλω την LG 32LG7000 Scarlet

αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι full hd or hd ready. Μέχρι και στο website του κατασκευαστή λέει ότι είναι hd ready αλλά στα τεχνικά χαρακτηριστικά της λέει 32" HD Ready 1080P !!!

Όταν μια τηλεόραση έχει 1080p αυτό δε σημαίνει ότι είναι και full hd;

Έχω μπερδευτεί :O

Επίσης, κάτω στο flash που δείχνει ακριβώς τα πλεονεκτήματα της, έχει και ένα κουμπάκι με full hd που δείχνει λεπτομέρειες.

Τι είναι τελικα; :)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Καλησπέρα,

θέλω την LG 32LG7000 Scarlet

αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι full hd or hd ready. Μέχρι και στο website του κατασκευαστή λέει ότι είναι hd ready αλλά στα τεχνικά χαρακτηριστικά της λέει 32" HD Ready 1080P !!!

Όταν μια τηλεόραση έχει 1080p αυτό δε σημαίνει ότι είναι και full hd;

Έχω μπερδευτεί :O

Επίσης, κάτω στο flash που δείχνει ακριβώς τα πλεονεκτήματα της, έχει και ένα κουμπάκι με full hd που δείχνει λεπτομέρειες.

Τι είναι τελικα; :)

Η ανάλυσή της είναι 1920x1080, δηλαδή "full HD" και μπορείς να το δεις και ο ίδιος πατώντας πάνω στο link "specifications" στο site που δίνεις. Το μπέρδεμά σου οφείλεται στο ότι ο χαρακτηρισμός HD ready είναι γενικός και καλύτει κάθε τηλεόραση με ανάλυση ίση ή μεγαλύτερη από 1280x720 (και μία τουλάχιστον είσοδο HDMI).

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Αυτη η scarlet πραγματια τα "σπαει"

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Thanks marvin.

Είμαι ανάμεσα σε αυτήν και την 37αρα της και πραγματικά δεν ξέρω τι να επιλέξω. Οι διαφορές στα χρήματα είναι περίπου 135 ευρώ, αλλά φοβάμαι ότι η 37αρα θα είναι μεγάλη για το σαλονάκι μου :)

Τι αποσταση εχεις απο τον καναπε μεχρι την tv?

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Thanks marvin.

Είμαι ανάμεσα σε αυτήν και την 37αρα της και πραγματικά δεν ξέρω τι να επιλέξω. Οι διαφορές στα χρήματα είναι περίπου 135 ευρώ, αλλά φοβάμαι ότι η 37αρα θα είναι μεγάλη για το σαλονάκι μου :)

εχεις αποσταση μεγαλυτερη απο 3 μετρα?

Όχι guys, η απόσταση δυστηχώς είναι μικρότερη των 2 μέτρων και πάνω από 1.5, χονδρικά.

Είναι μακρόστενος ο χώρος δυστυχώς και ο καναπές με βάση τηλεόρασης είναι κοντά.

Λέτε για 32 ;

Όχι guys, η απόσταση δυστηχώς είναι μικρότερη των 2 μέτρων και πάνω από 1.5, χονδρικά.

Είναι μακρόστενος ο χώρος δυστυχώς και ο καναπές με βάση τηλεόρασης είναι κοντά.

Λέτε για 32 ;

καλυτερα 32 , ειναι μικρη η αποσταση για να βαλεις 37.

Αυτό σκέφτομαι, αλλά η 37 είναι τηλεορασάρα, με τι ψυχή θα την απορρίψω; :p

Αυτό σκέφτομαι, αλλά η 37 είναι τηλεορασάρα, με τι ψυχή θα την απορρίψω; :p

When in doubt, get the bigger one :p

Το 1,5 μέτρο είναι κάπως οριακό για 37άρα. Σε απλή τηλεόραση και Nova οι ατέλειες θα φαίνονται αρκετά από τόσο κοντά, στα DVD τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά με ένα αξιοπρεπές upscaling player ενώ σε υλικό HD (πρακτικά αυτή τη στιγμή τα παιχνίδια του PS3 και του Xbox 360, + blu-ray και ότι μπορεί να βρει ο καθένας μέσω web) θα είναι τέλεια.

Ανάλογα με τη χρήση που θα κάνεις κρίνε ο ίδιος το μέγεθος που σου χρειάζεται.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Καλησπέρα,

Πρόσφατα αγόρασα μία τηλεόραση 32" samsung σειρά 4. Έχει ανάλυση 1366 x 768 και είναι hd ready αλλά όχι full hd. Mπορώ να συνδέσω συσκευή blu-ray (πχ ps3, blu-ray player) ??? Θα υπάρχει διαφορά στην ποιότητα ή θα είναι σαν να βλέπω ένα απλό dvd ???

Ευχαριστώ.

Πριν περίπου 3 βδομάδες αγόρασα την 32" LG 5600. όμορφη τηλεόραση με αντίθεση 50.000:1 και full HD. τι γνώμη έχετε? καλή επιλογή?

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

When in doubt, get the bigger one :p

Το 1,5 μέτρο είναι κάπως οριακό για 37άρα. Σε απλή τηλεόραση και Nova οι ατέλειες θα φαίνονται αρκετά από τόσο κοντά, στα DVD τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά με ένα αξιοπρεπές upscaling player ενώ σε υλικό HD (πρακτικά αυτή τη στιγμή τα παιχνίδια του PS3 και του Xbox 360, + blu-ray και ότι μπορεί να βρει ο καθένας μέσω web) θα είναι τέλεια.

Ανάλογα με τη χρήση που θα κάνεις κρίνε ο ίδιος το μέγεθος που σου χρειάζεται.

Δες εδώ! http://www.apothema.gr/default.asp?pid=5&itmId=50084&catId=63&la=1

full hd: no :blink:

Πριν περίπου 3 βδομάδες αγόρασα την 32" LG 5600. όμορφη τηλεόραση με αντίθεση 50.000:1 και full HD. τι γνώμη έχετε? καλή επιλογή?

Αν οχι η καλυτερη επιλογη για 32αρα,τοτε απο τις κορυφαιες επιλογες.Στις ιντσες αυτες ελαχιστες τηλεορασεις εχουν τετοιο contrast και να ειναι full HD.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Λάθος έχουν κάνει. Ανάλυση γράφει 1920x1080. Αν ήταν απλή HD ready η ανάλυσή της θα ήταν 1366x768.

Δες π.χ. τι λέει το pixmania: http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/1576928/art/lg/32lg7000-lcd-television.html

-Candygram.

Καλησπέρα,

Πρόσφατα αγόρασα μία τηλεόραση 32" samsung σειρά 4. Έχει ανάλυση 1366 x 768 και είναι hd ready αλλά όχι full hd. Mπορώ να συνδέσω συσκευή blu-ray (πχ ps3, blu-ray player) ??? Θα υπάρχει διαφορά στην ποιότητα ή θα είναι σαν να βλέπω ένα απλό dvd ???

Ευχαριστώ.

καμία βοήθεια??ξαναγράφω για να μην "χαθεί" το post=πέσει πολύ πίσω και δεν πάρω απάντηση ποτέ

καμία βοήθεια??ξαναγράφω για να μην "χαθεί" το post=πέσει πολύ πίσω και δεν πάρω απάντηση ποτέ

Δεν θα είναι σαν να βλέπεις απλό DVD, αλλά ανάλογα και με την απόσταση στην οποία κάθεσαι δεν θα έχει και πολύ σπουδαία διαφορά.

-Candygram.

Εν το μεταξύ ετοιμάζομαι να την τσιμπήσω από το Απόθεμα.gr αλλά το ξανασκέφτομαι γιατί τους παίρνω τηλ. και δε μπορούν να το σηκώσουν, με βάζουν καταλάθος στην αναμονή, Lol :p

Είναι δυνατόν; χαχαχα. Επίσης το καλάθι τους μου βγάζει κάτι asp σφάλματα.

Ά ρε atcom.gr μας έχεις πουλήσει :p

Μια παραγγελία θέλουμε να κάνουμε :)

Δεν θα είναι σαν να βλέπεις απλό DVD, αλλά ανάλογα και με την απόσταση στην οποία κάθεσαι δεν θα έχει και πολύ σπουδαία διαφορά.

σε ευχαριστώ πολύ. Οπότε ποια είναι η γνώμη σου? Αξίζει να πάρω συσκευή blu-ray ή καλύτερα να μην πάρω ??

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Λοιπόν, τσίμπησα την 32, και ότι θέλει ας γίνει.

Την πήρα από το apothema.gr και ο θεός βοηθός :p

Αν οχι η καλυτερη επιλογη για 32αρα,τοτε απο τις κορυφαιες επιλογες.Στις ιντσες αυτες ελαχιστες τηλεορασεις εχουν τετοιο contrast και να ειναι full HD.

Νομίζω καμία δεν έχει τα χαρακτηριστικά της σε αυτά τα λεφτά. Εύγε, πολύ καλή επιλογή.

Λοιπόν, τσίμπησα την 32, και ότι θέλει ας γίνει.

Την πήρα από το apothema.gr και ο θεός βοηθός :p

καλοριζικη.

Θέλουν να διώξουν πελάτες!:lol: Καλορίζικη η Scarlet η ομορφούλα!:p

Ευχαριστώ παιδιά :)

Αν και λίγο ακριβή για 32...

Όπως είπε και ο φίλος πριν, υπάρχουν κι άλλες full hd και 50:000/1 LG φτηνότερες.

Μάλλον το bluetooth και τα 100Hz έκαναν τη διαφορά στην τιμή.

Το μόνο που με ενδιαφέρει πλέον, είναι να μην γίνουν οι 4 μέρες αναμονή, 14.