marvin Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Ειρωνικό είναι? Υπερβολικό σίγουρα... Προσωπικά σε σχέση με τον Ήχο προτιμώ μακράν το Hi-Tech. Από εκεί και πέρα όποιος έχει τη διάθεση να ψάξει στο web θα βρει πολύ καλύτερη αλλά βέβαια αταξινόμητη πληροφόρηση. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 άλλο 37Z3030D και άλλο 37R3500PG Mε μια ερευνα που εκανα μεσω goοgle στα περισσοτερα site αναφερεται οτι εχει ψηφιακο δεκτη (DVB-T). Πχ... http://www.net-electric.gr/catalog/toshiba-regza-37r3500pg-lcd-tv-37-hd-ready-p-2041.html Αν σε ενδιαφερει η συγκεκριμενη μπορεις να παρεις ενα τηλ. σε καποιο καταστημα και να ρωτησεις. Μην τα περιμενεις και ολα ετοιμα στο πιατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Sony P3000 37' ή Philips 5322 37' ??? Σύγκριση των παραπάνω με την Regza 37R3500PG LCD TV 37'' HD Ready ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Οι Sony σειρα P και U ειναι πολυ κατω του μετριου οπως και οι Philips 5XXX. Πουλανε μονο χαρη στο ονομα και τιποτε αλλο. Ασε που αν θυμαμαι καλα οι μεν φτιαχνονται στην Ουκρανια και οι δε στην Πολωνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Ε και τι να πάρω 37' HD Ready μέχρι 900e? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Ε και τι να πάρω 37' HD Ready μέχρι 900e? 'Οπως είχα πει και όταν την είχα πάρει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2116764#post2116764 η SONY P3000 37" είναι μια πολύ καλή αγορά για τα λεφτά της.Έξαρτάται βέβαια από τις απαιτήσεις του καθενός.Αν τη θέλεις για αναλογικά και ψηφιακά κανάλια,κανένα DVD,και ίσως και λίγο playstation, είναι μια χαρά.Δεν πρόκειται να κλάψεις τα χρήματα σου. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Η philips ambilight TFT-LCD 32 στα 782ευρο αξίζει ; Έχετε να προτείνετε άλλη; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 'Οπως είχα πει και όταν την είχα πάρει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2116764#post2116764 η SONY P3000 37" είναι μια πολύ καλή αγορά για τα λεφτά της.Έξαρτάται βέβαια από τις απαιτήσεις του καθενός.Αν τη θέλεις για αναλογικά και ψηφιακά κανάλια,κανένα DVD,και ίσως και λίγο playstation, είναι μια χαρά.Δεν πρόκειται να κλάψεις τα χρήματα σου. Μήπως να πάω σε 32άρα Philips AmbiLight? Καλύτερη ποιότητα, μικρότερη εικόνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Το Ambilight ξεκουράζει αρκετά τα μάτια. Αξίζει τα λεφτά του όμως; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Μήπως να πάω σε 32άρα Philips AmbiLight? Καλύτερη ποιότητα, μικρότερη εικόνα... Στις 32" δεν θα μπορεις να δεις ουτε την διαφορα HD με DVD απο τα 2 μετρα , ειναι πολυ μικρο το μεγεθος. H παρε την 37P3000 που προτεινουν και οι αλλοι η δωσε κατι παραπανω και παρε αυτην... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1072161 Εχει οτι η P και εχει και 100 Hz. Το Ambilight ξεκουράζει αρκετά τα μάτια. Αξίζει τα λεφτά του όμως; Το ambilight πιο πολυ ειναι εφευρεση του μαρκετινγκ παρα προσφερει κατι ουσιαστικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garbill Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει TV με ενσωματομένο δορυφορικό δέκτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Παιδια εγω πηρα τη sony bravia V 3000 40''.Απιστευτη ποιοτητα απο DVD και ψηφιακα ,αλλα πολυ μετρια στα αναλογικα καναλια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoeva01 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 παιδια με ενδιαφερει η αγορα 52 ιντσων lcd εως 3000 ευρω βρισκομαι αναμεσα σε στις toshiba 52ZF355DG Sony Bravia KDL 52 W 3000 Samsung LE52M86B philips 52PFL9632D βασει χαρακτηριστηκων αλλα και εμφανισης μιας και ειναι κουκλα κλινω προς την toshiba θα ηθελα να μαθω απο καποιον που ξερει ποια εχει την καλυτερη εικονα ανεξαρτητως τεχνικων χαρακτηριστικων ποια θα προτιμουσατε απο τις 4 και αν εχετε να προτεινετε κατι διαφορετικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει TV με ενσωματομένο δορυφορικό δέκτη? Eχει βγάλει η Humax. Προσωπική μου γνώμη είναι οτι δεν αξίζει φίλε μου... Ο δορυφορικός δέκτης έχει ιδιαίτερη αξία όταν υποστηρίζεται με ανεπίσημα λογισμικά (πειρατικά) τα οποία σου προσφέρουν θέαση σε αξιόλογα κανάλια... Όταν ο δέκτης είναι ενσωματωμένος, δε μπορείς να επέμβεις στο λογισμικό του... Tώρα αν θες να βλέπεις τα free to air κανάλια, να ξέρεις πως αυτό μπορείς να το κάνεις και με εναν δέκτη των 50 ευρώ και μάλιστα "πειράζεται" αν θες... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Στις 32" δεν θα μπορεις να δεις ουτε την διαφορα HD με DVD απο τα 2 μετρα , ειναι πολυ μικρο το μεγεθος. H παρε την 37P3000 που προτεινουν και οι αλλοι η δωσε κατι παραπανω και παρε αυτην... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1072161 Εχει οτι η P και εχει και 100 Hz. Το ambilight πιο πολυ ειναι εφευρεση του μαρκετινγκ παρα προσφερει κατι ουσιαστικο. Τελικά κατέληξα σε αυτές τις 2 κρίνοντας πάντα και βάση της τιμής για να χτυπίσουμε και PS3: LG 32LC42 32'' LCD TV 488.99 € και Toshiba Regza 32C3005PG LCD TV 32'' HD Ready 589,00 € Κάποιο σχόλιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoeva01 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 κανεις δεν ξερει να μου απαντησει εμενα μεχρι να μου απαντησετε θα αλλαξουν τα μοντελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Τελικά κατέληξα σε αυτές τις 2 κρίνοντας πάντα και βάση της τιμής για να χτυπίσουμε και PS3: LG 32LC42 32'' LCD TV 488.99 € και Toshiba Regza 32C3005PG LCD TV 32'' HD Ready 589,00 € Κάποιο σχόλιο? παρε την toshiba...:) Edit:oups!η Toshiba ειδα τωρα οτι δεν εχει ψηφιακο δεκτη...δεν ξερω αν θες να εχει,παντως σε λιγα χρονια θα ειναι σημαντικος...μπορεις να αγορασεις και αργοτερα βεβαια ξεχωριστα... Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Δεν τον θεωρώ απαραίτητο.. Εκτός από τον ψηφιακό δέκτη δικαιολογεί η Toshiba την διαφορά τιμής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gap Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 ρε παιδιά ξέρετε τι διαφορές έχουν και αν έχουν ?? τα χαρακτηριστικά είναι ίδια ακριβώς. η μία είναι η Β http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...product=955957 και η άλλη η ΒD http://www.hardshop.gr/shop/item.asp...8724&catid=392 τι παίζει ?? Παράθεση μπου . . . :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rivers Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 ρε παιδιά ξέρετε τι διαφορές έχουν και αν έχουν ?? τα χαρακτηριστικά είναι ίδια ακριβώς. η μία είναι η Β http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...product=955957 και η άλλη η ΒD http://www.hardshop.gr/shop/item.asp...8724&catid=392 τι παίζει ?? Η ιδια ακριβως τηλεοραση ειναι. "D" απο το "digital" επειδη εχει και ψηφιακο δεκτη. Μερικα μοντελα θα δεις να εχουν ενα "E" (απο το "Εurope") , αλλα να εχουν G (απο το "Greece") κτλ. Δεν τον θεωρώ απαραίτητο.. Εκτός από τον ψηφιακό δέκτη δικαιολογεί η Toshiba την διαφορά τιμής? Σε αυτη την κατηγορια τιμης ας μην εχουμε και πολλες απαιτησεις , ολες πανω κατω την ιδια αποδοση εχουν. Καλυτερα την LG να γλιτωσει και λιγα χρηματα , ασε που εχει πολυ καλυτερο σερβις απο την Toshiba οπως λενε ολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gap Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 τη χτύπησα τελικά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... SAMSUNG LE40M86BD :D:rolleyes::lol::) Παράθεση μπου . . . :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 παιδιά καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω κάτι ΕΠΕΙΓΟΝ, αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει άμεσα:O πήγα στον κωτσόβολο να ψωνίσω κάτι ηλεκτρικούλια για το καινούργιο μου σπίτι και ανάμεσα στα άλλα έριξα μια ματιά στις τηλεοράσεις, διευκρινιστική...εκεί όμως που έριχνα τη ματιά βρέθηκα μπρος στο εξής δίλημμα.... Μου δίνουν την τηλεόραση sony KDL 32 U 3000 στα 570 ευρώ, αλλά είναι μόνο για σήμερα, δηλαδή ως να κλείσει το μαγαζί. Και ίσως να την έκλεινα αμέσως αλλά ήθελα πρώτα μια μικρή ενημέρωση γιατί αυτό που με προβληματίζει είναι η φωτεινότητά της, στα 450cd/m2... δεν βιάζομαι να αγοράσω τώρα-τώρα τηλεόραση, αλλά αν είναι ευκαιρία μη τη χάσω κιόλας. Γι' αυτό θα ήθελα τα φώτα σας. Αξίζει; ή να κοιτάξω κάτι άλλο και προς τα πού; όποιος μπορεί να συνδράμει ευχαριστώ πολύ!!!!!!!:happy: Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση και είμαι μεταξύ τριών, οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας. 1. Sony X3000 2. Philips PFL9732 3. Samsung F86 Έχω ψάξει στο internet και έχω μαζέψει αρκετές πληροφορίες, θα ήθελα όμως και γνώμες ανθρώπων που έχουν προσωπική εμπειρία. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση και είμαι μεταξύ τριών, οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας. 1. Sony X3000 2. Philips PFL9732 3. Samsung F86 Έχω ψάξει στο internet και έχω μαζέψει αρκετές πληροφορίες, θα ήθελα όμως και γνώμες ανθρώπων που έχουν προσωπική εμπειρία. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Εγώ έχω την "Samsung LE40F86B" και είμαι ΥΠΕΡ ικανοποιημένος :rolleyes:. (πω, πω μέσα σε 3μήνες έπεσε 400 ευρώ :wacko:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Επειδη ακουω πολλα για τις TFT τηλεορασεις περι χερτζ...ξερει κανεις πραγματικα τι παιζει? Ειναι 50hz ή ειναι 75hz?:confused: Μερικοι λενε 50 αλλοι 75 τι ειναι το σωστο?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts