astraxan Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 meta apo poli skepsi k meleti apofasisa na agoraso tin 40s2010.efxaristo poli osous me voithisan edo mesa.tora thelo na paro k ena aplo set home cinema.katastalaksa sto Home Cinema - Panasonic SC-HT855 HDMI.kostizei peripou 350e.exei kapoios na mou proteinei kati diaforetiko?i panasonic sta home cinema kanei kala ergaleia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Για αυτήν εδώ την τηλεόραση τι γνώμη έχετε??? :confused: Είναι πολύ φτηνή για 32' και επώνυμη... Τι έχουν να πουν επ' αυτού οι γκουρού του θέματος?? :O Παράθεση Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmwm3 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 ρε παιδια βλεπω οτι η μαχη μεταξυ lcd-plasma καλα κρατει. να σας πω κατι ομως εχω σπιτι μου μια samsung 42 intch και ενας φιλος αγορασε lcd απο την ιδια εταιρεια. και δεν βλεπω και την διαφορα που λετε. καντε ενα google για μερικες μελετες μεταξυ plasma και lcd και ξαναμιλαμε. Παράθεση the M series are the best!!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Θα ηθελα ομως αν γινεται να ακουσω και αλλους που εχουν 37' τηλεοραση στα κατω απο 3.80 μετρα να μου λενε πως παρακολουθουν γενικως . ΕΙναι κουραστικο, ειναι απολαυστικο, τι γινετε; Απλα δεν θελω να παρω μια τηλεοραση που να με κανει να το μετανιωσω!! Ευχαριστω! Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Ψαχνω να βρω μια καλη και φτηνη λυση για αυτο που ελεγα προηγουμενως σχετικα με την αναπαραγωγη απο PC ειτε με USB ειτε με wireless connection Το εχει ψαξει κανενας; Βρηκα το παρακατω λινκ που λεει οτι με 170Eur παιζει HD και μαλιστα στα 1080ρ και υποστηριζει και divx ktl.... Τι λετε; http://linitx.com/product_info.php?products_id=1376 Ειδα και το Media Box της Pixel Magic αλλα πολυ ακριβο ρε παιδια (360-450Eur) Aν γνωριζει καποιος καποια αξιοσημειωτη λυση και φυσικα και οικονομικη στα 1080ρ ας πει κατι... Ευχαριστω και παλι Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 mia lcd 40' gia ta 2,5m theasis tin theorite megali?tha eprepe na do gia 32'? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Ψαχνω να βρω μια καλη και φτηνη λυση για αυτο που ελεγα προηγουμενως σχετικα με την αναπαραγωγη απο PC ειτε με USB ειτε με wireless connection Το εχει ψαξει κανενας; Βρηκα το παρακατω λινκ που λεει οτι με 170Eur παιζει HD και μαλιστα στα 1080ρ και υποστηριζει και divx ktl.... Τι λετε; http://linitx.com/product_info.php?products_id=1376 Ειδα και το Media Box της Pixel Magic αλλα πολυ ακριβο ρε παιδια (360-450Eur) Aν γνωριζει καποιος καποια αξιοσημειωτη λυση και φυσικα και οικονομικη στα 1080ρ ας πει κατι... Ευχαριστω και παλι κανεις λαθος δεν παιζει στα 1080p. Προσεξε τι λεει: Supported Files & Formats: Video: DivX® (3/4/5), AVI, Xvid, MPEG, MPG, VCD(DAT), DVD(VOB, IFO), ISO, WMV(WMV-9), ASF(WMV-9), TP, TS, TRP δε λεει πουθενα οτι παιζει x264 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Τελικα εγω παρηγγειλα σημερα την Sony Bravia KDL-40Χ2000, και μια που λεμε για αποστασεις, η δικη μου αποσταση ειναι γυρω στα 3 μετρα. Ελπίζω να μη ¨στραβωθω¨ ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 mia lcd 40' gia ta 2,5m theasis tin theorite megali?tha eprepe na do gia 32'? Νομίζω πως θα την συνηθίσεις πολύ εύκολα, καθώς δεν υπάρχει ούτε υποψία τρεμοπαίγματος όπως στις (παλιές) crt ούτε ακτινοβολία. Πολλοί θα το θεωρήσουν υπερβολή αλλά εσύ θα έχεις την ικανοποίηση ότι βλέπεις όλη τη λεπτομέρεια της εικόνας. Τελικα εγω παρηγγειλα σημερα την Sony Bravia KDL-40Χ2000, και μια που λεμε για αποστασεις, η δικη μου αποσταση ειναι γυρω στα 3 μετρα. Ελπίζω να μη ¨στραβωθω¨ ε? Αποκλείεται, με γειά!!! :) κανεις λαθος δεν παιζει στα 1080p. Προσεξε τι λεει: Supported Files & Formats: Video: DivX® (3/4/5), AVI, Xvid, MPEG, MPG, VCD(DAT), DVD(VOB, IFO), ISO, WMV(WMV-9), ASF(WMV-9), TP, TS, TRP δε λεει πουθενα οτι παιζει x264 Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Άλλο πράγμα η ανάλυση (720p, 1080i/p) και άλλο ο τύπος του αρχείου του video. 1080p μπορεί να υποστηρίζει σε οποιαδήποτε μορφή, π.χ. mpeg-2, DivX, WMV κλπ. Πολύ μπλέξιμο πάντως. Να έχεις όλα τα υπόλοιπα, να έχεις να ανησυχείς και για το αν υποστηρίζονται τα αρχεία που θες από την ασύρματη σύνδεση; Σαν το καινούριο apple TV που παίζει μόνο τα αρχεία του iTunes :down: Εγώ θα προσπερνούσα... Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stephane Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 παιδια ειμαι αναμεσα στις: Sharp Aquos 37'' και Sony Bravia KDL-40X2000. Ποια λετε να προτιμησω;;; οι αναλυσεις ειναι ιδιες παντως(1920Χ1080) Με κλειστά τα μάτια: Sharp Aquos 37'' Μade in Japan..;) Παράθεση http://www.audis3.gr http://www.auditt.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slink21 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 thelo na agoraso mia 32" lcd gyro sta 1000E ti lete gia th Samsung LE32R72B kai th PHILIPS 37" LCD TV 37PF5321 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Βλέπω παινεύετε πολύ τις Sharp και είπα να τις ψάξω λίγο... Η Sharp LC-42SA1E είδα στο amazon ότι έχει 2000:1 Contrast Ratio. Τελικά τι από τα δυο ισχύει; Αξίζει τα 1.398,25 € ; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975779&product=917141 pia i gnomis sas?????:worry: :worry: Ti parigila prin ligo kai tha mou erthi tin Pempti! elpizo na min to metanioso!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975779&product=917141 pia i gnomis sas?????:worry: :worry: Ti parigila prin ligo kai tha mou erthi tin Pempti! elpizo na min to metanioso!!!!! Πολλά λεφτά για 32" πιστεύω. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975779&product=917141 pia i gnomis sas?????:worry: :worry: Ti parigila prin ligo kai tha mou erthi tin Pempti! elpizo na min to metanioso!!!!! Πολλά λεφτά για 32" πιστεύω. Δε ξερω αν την παρηγγειλες απο εκει, σε άλλο e -shop την βρίσκεις 1220 ευρω... Για του λόγου το αληθές... Απο θεμα ποιοτητας ειναι πολύ καλη επιλογη... Καλορίζικη! Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 αντιθεση 7000???για την sony v2500 μιλαω.μηπως βιαστηκα που πηρα την 2000? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 αντιθεση 7000???για την sony v2500 μιλαω.μηπως βιαστηκα που πηρα την 2000? και εγω αυτη πηρα.... Την 2000:cool: Κοιτα με το ρυθμο που βγαινουν οι νεες τηλεορασεις δεν βγαζεις ακρη... Το καλοκαιρι θα δουμε την V3000 Και παλι λεγοντας...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stephane Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Πολλά λεφτά για 32" πιστεύω. 32 από 32 έχει διαφορά! Υπάρχει 32άρα με 650 ευρώ και 32άρα με 1500 ευρώ! Πάντα κοιτάμε αυτό που είναι πιο κοντά στις απαιτήσεις μας.. Παράθεση http://www.audis3.gr http://www.auditt.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 αντιθεση 7000???για την sony v2500 μιλαω.μηπως βιαστηκα που πηρα την 2000? Βλακείες, η πραγματική αντίθεση επί της οθόνης είναι 1300:1 όπως και της V2000. H Sony υϊοθετεί το παραπλανητικό marketing της Samsung... Η βασική διαφορά τους είναι το δεύτερο HDMI αλλά δεν είναι και για να σκάσεις. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 αντιθεση 7000???για την sony v2500 μιλαω.μηπως βιαστηκα που πηρα την 2000? Βλακείες, η πραγματική αντίθεση επί της οθόνης είναι 1300:1 όπως και της V2000. H Sony υϊοθετεί το παραπλανητικό marketing της Samsung... Η βασική διαφορά τους είναι το δεύτερο HDMI αλλά δεν είναι και για να σκάσεις. Γιάννη στο site που έδωσα πιο κάτω θα το δείς πως δίνει δύο τιμές, το "contrast επι της οθόνης" και το "dynamic contrast" που δίνουν η samsung και η philips. SONY KDL-40V2500 Αντίθεση επί της οθόνης: 1300:1. Δυναμική αντίθεση: 7000:1. Φωτεινότητα: 450. Χρόνος απόκρισης: 8 ms. H V2000 δε διαφέρει σε τίποτα απο την V2500 απο θέμα αποδοσης χρωμάτων... Την πήρε και ενας γνωστός μου και το μόνο που ζηλευω είναι το δευτερο HDMI... Το μοναδικό μου HDMI το χρησιμοποιώ με το DVD player και σύντομα θα χρειαστώ άλλο ένα για τον δορυφορικό μου δέκτη... (Περιμένω να κυκλοφορήσει ο Dreambox 8000) Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Γιάννη στο site που έδωσα πιο κάτω θα το δείς πως δίνει δύο τιμές, το "contrast επι της οθόνης" και το "dynamic contrast" που δίνουν η samsung και η philips. H V2000 δε διαφέρει σε τίποτα απο την V2500 απο θέμα αποδοσης χρωμάτων... Την πήρε και ενας γνωστός μου και το μόνο που ζηλευω είναι το δευτερο HDMI... Το μοναδικό μου HDMI το χρησιμοποιώ με το DVD player και σύντομα θα χρειαστώ άλλο ένα για τον δορυφορικό μου δέκτη... (Περιμένω να κυκλοφορήσει ο Dreambox 8000) Συμφωνώ σε όλα, μόνο που δεν με λένε Γιάννη. Συνήθως αυτό που έγραψα για το dynamic contrast το λέει ο Rivers αλλά τον πρόλαβα. :p Παρεμπιπτώντως, Sony & άλλοι έχουν βγάλει κάτι A/V receivers με 2 HDMI που είναι ό,τι πρέπει, από 600 € Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 32 από 32 έχει διαφορά! Υπάρχει 32άρα με 650 ευρώ και 32άρα με 1500 ευρώ! Πάντα κοιτάμε αυτό που είναι πιο κοντά στις απαιτήσεις μας.. Δεν είπα το αντίθετο, απλός εγώ αν είχα να διαθέσω 1500+ ευρό θα πήγαινα για 37" Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Για δωστε τα φωτα σας σχετικα με τη SONY KDL 40W 2000.Καπου διαβασα αυτο ''As is required by European legislation, the 40W features a card slot on the back so you can subscribe to pay-TV services''Τι σημαινει?Θα βαλω καρτα Νοβα χωρις το μηχανημα τους?Γινεται η ειμαι και πολυ γκαου?Να που το διαβασα http://www.dvdtimes.co.uk/content.php?contentid=63698 Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Συμφωνώ σε όλα, μόνο που δεν με λένε Γιάννη. Παρεμπιπτώντως, Sony & άλλοι έχουν βγάλει κάτι A/V receivers με 2 HDMI που είναι ό,τι πρέπει, από 600 € Γιάννης είναι ο φίλος μας ο Ταξιδιώτης, σε αυτόν αναφερόμουν! :oops: Εγω που έχω όμως καινούριο AV receiver χωρίς HDMI θα αναγκαστώ να τον αλλάξω σύντομα εκτός αν βγεί κανένα box με δυο εισόδους HDMI και μια έξοδο... (Κάπου είχα δεί ενα αλλα η τιμή του ήταν άκρως απαγορευτική...) Για δωστε τα φωτα σας σχετικα με τη SONY KDL 40W 2000.Καπου διαβασα αυτο ''As is required by European legislation, the 40W features a card slot on the back so you can subscribe to pay-TV services''Τι σημαινει?Θα βαλω καρτα Νοβα χωρις το μηχανημα τους?Γινεται η ειμαι και πολυ γκαου?Να που το διαβασα Τα επίγεια ψηφιακά κανάλια, που εδώ στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή εκπέμπουν ελευθερα μπορούν να κωδικοποιήσουν το σήμα τους και να απαιτήται module με κάρτα συνδρομής για να σου ανοίγει το κανάλι... ΠΧ Όπως τα επίγεια φίλμνετ και σούπερσπορτ που τωρα θέλουν αναλογικό αποκωδικοποιητή... Αν εκπέμπουν ψηφιακά, μπορεί την αποκωδικοποιησή τους να την κάνει η ίδια η TV, με την χρήση κάρτας. Δεν έχει καμμια σχεση με το δορυφορικό πακέτο της NOVA Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juank Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Βλακείες, η πραγματική αντίθεση επί της οθόνης είναι 1300:1 όπως και της V2000. H Sony υϊοθετεί το παραπλανητικό marketing της Samsung... Η βασική διαφορά τους είναι το δεύτερο HDMI αλλά δεν είναι και για να σκάσεις. H Sony στο site της δίνει πραγματικό contrast 1700:1 για την V2500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts