wael Δημοσιεύτηκε October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 13, 2005 Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος τροπος να συνδεσω ενα φορητο mp3 player με το ραδιοκασετοφωνο του αυτοκινητου μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 To πλαίσιο είχε παλιότερα μια τέτοια συσκευη. Συνδεες το mp3 player με μια "κασέτα" και βάζεις την κασέτα στο κασετόφωνο.Αυτό το πράγμα έγραφε ότι έπαιζε το mp3 player στην κασέτα και το κασετόφωνο έπαιζε την κασέτα :p Όλα αυτά γίνονταν την ίδια στιγμη. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Αυτή τη συσκευή μου την είχαν φέρει πριν καμιά 10αριά χρόνια από Αμερική πακέτο με ένα cd-player τσέπης της sony. Όντως η απόδοση είναι τέλεια στο στέρεο είτε του αυτοκινήτου είτε και οπουδήποτε αλλού. Πριν κάνα χρόνο είδα να το διαφημίζουν καμιά 10-15άρα ευρώ στα radioshark (η κάπως έτσι) Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tcv Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Καλησπέρα, Υπάρχει μία συσκευη στο παρακάτω link που σου επιτρέπει να συνδέσεις το mp3 με οποιοδήποτε ραδιοκασσετόφωνο.Την είχα χρησιμοποιήση παλιότερα και μου δουλευε αρκετά καλά. http://www.tys.gr/Shopping.asp?Lang=GR&CategCode=53&SubCategCode1=14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Άν οντως μένεις στο κέντρο της Αθήνας όπως γράφεις, πήγαινε στην Πατησίων στο Ακτίνιο (απέναντι από το παλιό "Μινιόν") ή σε κάποιο άλλο μαγαζί με ηλεκτρονικά προς την Κάνιγγος και ζήτα μια κασετα για σύνδεση discman ή mp3 με κασετόφωνο αυτοκινήτου. Μην πάρεις τις πιο φτηνές ούτε την ακριβότερη, κάτι γύρω στα 15-20ευρώ. Πρόσεχε μόνο να είναι συμβατή με κάποια ιδιοτροποία ορισμένων auto reverse κασετοφώνων (ρώτα τους, ξέρουν σίγουρα) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. October 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Thanks για τις πληροφοριες.Μια ερωτηση.Δεν θα δημιουργηθει προβλημα με το καλωδιο της κασετας?Εχω ενα ραδιοκασετοφωνο pioneer με αποσπομενη προσοψη,που η κασετα ''χωνεται'' πισω απο την προσοψη.Λετε να παιζει?Οπως και να εχει,θα παω μια βολτα απο το Ακτινιο να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerontas Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Δεν ξέρω ποιό pioneer έχεις, στο δικό μου η πρόσοψη κουμπώνει σε τέσσερα σημεία. Αυτό που έκανα ήταν να τη στηρίζω στα δύο απ' αυτά που λειτουργούσαν σαν μεντεσέδες. Η πρόσοψη έμενε μισάνοικτη, αλλά το κασσετόφωνο έπαιζε κανονικά. Η λύση ήταν και αντιαισθητική και επικίνδυνη, κάποια στιγμή που βρήκα ένα τεχνικό στις καλές του, τον έπεισα να συνδέσει ένα θηλυκό βύσμα στην είσοδο του Car Kit του τηλεφώνου. Αν το ηχοσύστημά σου σηκώνει τέτοια πατέντα, και βρεις έμπιστο και ικανό τεχνικό να το κάνει, είναι η καλύτερη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 εγω εχω ενα καλωδιο με 3.5αρι jack και η αλλη αποληξη ειναι για φορτιστη αυτοκινητου. Μολις το συνδεσεις με τη συσκευη, αυτο εκπέμπει οτι παιζει η συσκευη στουε 107.7. Συντονίζεις το δέκτη του ραδιοφώνου εκει και ακους κανονικοτατα απο τα ηχεια του αυτοκινητου, χωρις κασσετες κλπ ;) Το ειχα παρει απο ebay 10 ευρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Exω και γω τον ανταπτορα με την κασσετα της philips. την ειχα παρει γυρω στα 30 ευρω πριν τρια χρονια περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerontas Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 εγω εχω ενα καλωδιο με 3.5αρι jack και η αλλη αποληξη ειναι για φορτιστη αυτοκινητου. Μολις το συνδεσεις με τη συσκευη, αυτο εκπέμπει οτι παιζει η συσκευη στουε 107.7. Συντονίζεις το δέκτη του ραδιοφώνου εκει και ακους κανονικοτατα απο τα ηχεια του αυτοκινητου, χωρις κασσετες κλπ ;) Το ειχα παρει απο ebay 10 ευρω :)Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Θα σου ήταν εύκολο να δώσεις περισσότερα στοιχεία για ψάξιμο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Αυτή τη συσκευή μου την είχαν φέρει πριν καμιά 10αριά χρόνια από Αμερική πακέτο με ένα cd-player τσέπης της sony. Όντως η απόδοση είναι τέλεια στο στέρεο είτε του αυτοκινήτου είτε και οπουδήποτε αλλού. Πριν κάνα χρόνο είδα να το διαφημίζουν καμιά 10-15άρα ευρώ στα radioshark (η κάπως έτσι) Yπάρχει και στο carrefour η συγκεκριμένη συσκευή (στο κατάστημα των Αμπελοκήπων) την είδα τυχαία το απόγευμα που πέρασα. Κοστίζει 8,5€ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Ναι, ξεθάβω παλιό τόπικ :p αλλά έχω απορία και θεωρώ πως δεν χρειάζεται να κάνω καινούργιο. Ένας φίλος μου ζήτησε να του φτιάξω ένα cd με τραγούδια για να το ακούει στο αυτοκίνητο. Αλλά μου είπε πως δεν τα θέλει σε mp3 γιατί δεν παίζει mp3 το στερεοφωνικό του. Κι εγώ ρωτάω τώρα, σε τι μορφή πρέπει να τα φτιάξω τα κομμάτια ώστε να τα παίζει; Wma; Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Ναι, ξεθάβω παλιό τόπικ :p αλλά έχω απορία και θεωρώ πως δεν χρειάζεται να κάνω καινούργιο. Ένας φίλος μου ζήτησε να του φτιάξω ένα cd με τραγούδια για να το ακούει στο αυτοκίνητο. Αλλά μου είπε πως δεν τα θέλει σε mp3 γιατί δεν παίζει mp3 το στερεοφωνικό του. Κι εγώ ρωτάω τώρα, σε τι μορφή πρέπει να τα φτιάξω τα κομμάτια ώστε να τα παίζει; Wma; σε audio cd οπως τα cd απο τα καταστηματα, δεν ειναι ουτε mp3, ουτε wma και δε χωραει πολλα δυστυχως. εχει το Nero επιλογη αλλα και ο media player>burn>audio cd, τουλαχιστον η εκδοση 11. το Nero δε μου τα εγραφε καλα, οποτε δοκιμασε πρωτα το wmp. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 σε audio cd οπως τα cd απο τα καταστηματα, δεν ειναι ουτε mp3, ουτε wma και δε χωραει πολλα δυστυχως. εχει το Nero επιλογη αλλα και ο media player>burn>audio cd, τουλαχιστον η εκδοση 11. το Nero δε μου τα εγραφε καλα, οποτε δοκιμασε πρωτα το wmp. ;) Μπήκα ελπίζοντας να μην έχει απαντήσει κανείς για να διαγράψω το ποστ μου :p Αφού το έγραψα κατάλαβα ότι πρέπει να φτιάξω audio cd κι αυτά παίζουν σε στερεοφωνικά και cd player :p (και ναι, έχω φτιάξει πολλά με το Nero :happy: ) (Ήταν και η ώρα προχωρημένη...) Ευχαριστώ πάντως Νίκο για άλλη μια φορά :) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts