Jump to content

Tο Netflix μειώνει τις τιμές του σε δεκάδες χώρες


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιτέλους το Netflix προέβη σε μια αλλαγή που θα προκαλέσει ιδιαίτερη ευχαρίστηση στους πελάτες του, θα μειώσει το κόστος συνδρομών. Μετά από μια τρομερή χρονιά αύξησης των τιμών, καταστολής της κοινής χρήσης κωδικού πρόσβασης, ακυρώσεων εκπομπών και απώλειας συνδρομητών, αυτά είναι καλά νέα για τους φανατικούς του Netflix.

Δυστυχώς, το Netflix θα μειώσει τις τιμές σε χώρες όπου “δεν έχει διεισδυσει αρκετά”, ένας όρος που χρησιμοποιήθηκε από τον συν-CEO Greg Peters κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει αναπτυσσόμενες αγορές, πράγμα που σημαίνει ότι οι αλλαγές των τιμών δεν θα επηρεάσουν χώρες όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο κ.λπ.

Μέχρι στιγμής, οι μειώσεις τιμών έχουν εμφανιστεί στην Αίγυπτο, στην Υεμένη, στην Ιορδανία, στη Λιβύη, στο Ιράν, στην Κένυα, στην Κροατία, στη Σλοβενία, στη Βουλγαρία, στη Νικαράγουα, στον Ισημερινό, στη Βενεζουέλα, στη Μαλαισία, στην Ινδονησία, στο Βιετνάμ, στην Ταϊλάνδη και στις Φιλιππίνες, μεταξύ άλλων. Οι πτώσεις επηρεάζουν περίπου το 4% της βάσης συνδρομητών του Netflix ή πάνω από 10 εκατομμύρια άτομα.

Είναι πιθανό το Netflix να ρίχνει τις τιμές για να προσπαθήσει να προσελκύσει περισσότερους πελάτες σε αυτές τις αγορές. Χάρη στην καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης, η εταιρεία σχεδιάζει να κερδίσει περισσότερα χρήματα από καταναλωτές υψηλού επιπέδου σε μέρη όπως η Βόρεια Αμερική. Με άλλα λόγια, η προγραμματισμένη αύξηση των εσόδων από εύπορες χώρες μπορεί να επιδοτήσει τις τιμές σε άλλα έθνη και να βοηθήσει την εταιρεία να αποκτήσει συνδρομητές – κάτι που θα της αποφέρει περισσότερα χρήματα μακροπρόθεσμα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

4,99€ θεωρώ ελκυστική τιμή. 

Το 4,99 είναι έχει άλλη αξία σε χώρες όπως η Αίγυπτος.
Δεύτερον οι πειρατικοί τρόποι να έχεις ότι συνδρομητικό κανάλι και ταινίες υπάρχει φτηνά και εύκολα είναι μεγάλο πλήγμα.
Φαντάσου οτι το 2022 οι έρευνες των καναλίων και της ΕΛ.ΑΣ υπολογίζουν ότι στην Ελλάδα οι συνδέσεις πειρατικών καναλίων ξεπέρασε τις 700.000.
Αυτός είναι ο Νο 1 εχθρός τους θα έρθει και η ώρα τους εδώ.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...