Jump to content

Πρόταση αγοράς!!

fanish1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας!!

Ποιό Intenret Security μου προτείνετε??

Εχω σταμπάρει το PANDA PLATINUM INTERNET SECURITY 2005 που μου είπαν ότι έχει και ελληνικά με € 35.00 απο το Πλαίσιο!!

Αλήθεια το ίδιο ακριβώς στο e-shop 48 ευρώ!! Γιατί άραγε??

Mε κλειστά μάτια είναι ότι καλύτερο, απλά είναι βαρύ να ξέρεις...

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

εγω χρησιμοποιω εδω και 2 χρονια το avg και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.εδω θα βρεις και την διευθυνση για να το κατεβασεις free

avg free

τωρα αμα προτειθεσαι να πληρωσεις και να παρεις κατι εξισου καλο..σου προτεινω PANDA PLATINUM INTERNET SECURITY 2005 .αλλα με την προυποθεση να εχεις καλο συστημα γιατι με αυτο το μηχανημα θα σερνεται :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω χρησιμοποιω εδω και 2 χρονια το avg και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.εδω θα βρεις και την διευθυνση για να το κατεβασεις free

avg free

τωρα αμα προτειθεσαι να πληρωσεις και να παρεις κατι εξισου καλο..σου προτεινω PANDA PLATINUM INTERNET SECURITY 2005 .αλλα με την προυποθεση να εχεις καλο συστημα γιατι με αυτο το μηχανημα θα σερνεται :)

Το Avast το κατέβασα προχθές και μου δουλεύει μιά χαρά!! Τώρα καταπόσο είναι αξιόπιστο δεν ξέρω!! Γιατί free και αξιόπιστο το βλέπω λίγο παράξενο στο συγεκριμένο είδος πάντα!!

Το μηχανάκι που έχω είναι Ρ4 2.40Ghz και 512 MB Ram. Τι λές??

Το Avast το κατέβασα προχθές και μου δουλεύει μιά χαρά!! Τώρα καταπόσο είναι αξιόπιστο δεν ξέρω!! Γιατί free και αξιόπιστο το βλέπω λίγο παράξενο στο συγεκριμένο είδος πάντα!!

Το μηχανάκι που έχω είναι Ρ4 2.40Ghz και 512 MB Ram. Τι λές??

δεν ειπα για το avast σου ειπα για ενα αλλο και σου εδωσα και παραπανω το link για να το δεις.

εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτο το antivirus και δεν το αλλαζω.επισης ειναι και πολυ ελαφρυ.κατεβασετο και κανε'το δοκιμη,και αμα σου αρεσει το κρατας,εαν οχι παιρνεις αυτο που θελεις αλλα με μια μνημη ram μαζι για να το τρεχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ego paidia exo edo kai 2 xronia to mcafee ...antivirus, firewall ,antispam kai antiabuse.. mia xara, poli euxaristimenos eimai. prin eixa norton, pou itan poli vari kai kapos disxristo, opote den to proteino.
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Εγώ είχα το panda platinum 2005 internet security και ήμουν πολύ ευχαριστημένος και τώρα έχω το panda platinum internet security 2006 αλλά Ελληνικά δεν βλέπω πουθενά.

Egw eixa to panda pou lete kai malista eixa katebasei to free trial eixe Ellhnika!

Filara ko mou giati de pas sto site ths panda na to katebaseis na to dokimaseis kai an einai na to agoraseis apo ekei pou profanws tha einai kai fthnotero an kaneis on line thn agora?H kopela mou to agorase on line kai einai polu euxarhsthmenh!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Αν ηταν να το αγοράσω φίλε μου cicilianos ήξερα που να πάω. Βλέπεις δεί δη χρημάτων και ανευ τούτων ουδέν εστι γενέσθαι των δε'οντων.

Αν ηταν να το αγοράσω φίλε μου cicilianos ήξερα που να πάω. Βλέπεις δεί δη χρημάτων και ανευ τούτων ουδέν εστι γενέσθαι των δεόντων.

Nai ma to paidi pou anoikse to thema kai sto opoio ousiasthka apantw me to poio panw post mou mhlouse gia agora apo to plaisio kai skeftomoun pws tha mporouse na einai fthnotero on line GIA EKEINON!:):D

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Παιδιά καταρχήν σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!!

Λύστε μου μιά απορία σας παρακαλώ. Υπάρχει ενδεχόμενο ένα δωρεάν πρόγραμμα καταπολέμησης ιών να κάνει την ίδια δουλειά με ένα που το πληρώνεις γι'αυτό??

Τώρα έχω το Avast κατέβασα και το AVG να το δώ και αυτό!!

Πιό πάνω σε προηγούμενο πόστ έχω τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου για να μου πείτε αν θα τραβάει το Panda Internet Security αν τελικά το βάλω!! Τι λέτε??

η δικη μου η γνωμη ειναι ναι.και απο εμπειρια οταν ειχα το norton εκανα scan για ιους και παντα εβρισκα το pc καθαρο,και αναρωτηθηκα μια φορα και κατεβασα ενα αλλο antivirus και αυτο που εχω και τωρα.και μου βρηκε ολα τα trojans και worms που το αλλο δεν τα εβλεπε καθολου.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Genika gia to panda pou to icha chrisimopoiisi den emina eycharistimenos,giati scan pou ekana me ena allo antivirus mou brike merika spyware ,bale ena antivirus kai ena firewall kai ise kalimenos den chriazete na barinis to pc sou kai bebaia to trabai to icha chrisimopoiisi se laaptop 2.40Ghz and 512 MB Ram

Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών»

http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png

Nai alla to Panda einai 3 se 1 kai antidialer aki antivirus kai firewall kai toulaxiston sto antidialer (epeidi eutyxws ή δυστυχως se m@λ@κι@ μου το δοκιμασα) και 1ον δεν αφησε τιποτα να κοψει την γραμμη (isdn) και 2ον με ειδοποιησε κιολας (εαν το τρεχεις μαζι ιδιως με το dialer control δεν εχεις να φοβασαι τιποτα) προτιμησε Panda μπορει να ειναι οντως βαρυ αλλα τουλαχιστον σε σωζει απο πολλες "κωλοκαταστασεις".

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

η δικη μου η γνωμη ειναι ναι.και απο εμπειρια οταν ειχα το norton εκανα scan για ιους και παντα εβρισκα το pc καθαρο,και αναρωτηθηκα μια φορα και κατεβασα ενα αλλο antivirus και αυτο που εχω και τωρα.και μου βρηκε ολα τα trojans και worms που το αλλο δεν τα εβλεπε καθολου.

Μου ζητάει License key. Tι να βάλω??

Μου ζητάει License key. Tι να βάλω??
Μάλλον έχεις κατεβάσει την εμπορική έκδοση. Δες αν έχει επιλογή "Continue Trial" ή κάτι παρόμοιο.

Διαφορετικά, κατέβασε την free έκδοση από εδώ, στο tab "Get AVG Free". Στο ίδιο link, στην κεντρική σελίδα, στην επιλογή "AVI update (Αριθμός Εκδοσης)" κατεβάζεις τις ενημερώσεις της database.

Τώρα επί της ουσίας: Κανένα antivirus (και γενικότερα: Καμιά εφαρμογή System Security) δεν είναι 100% ασφαλής. Αλλά και καμία (αν είναι σωστά εγκατεστημένη και ενημερωμένη) δεν επιτρέπει να μπουν στο σύστημά σας "ούτε κι εγώ ξέρω πόσοι ιοί".

Προσωπική άποψη: Αν υπάρχει δίκτυο, καλό είναι να παίζει διαφορετικό πακέτο προγραμμάτων ασφαλείας σε κάθε σταθμό και να γίνεται που και πού, έλεγχος στα υπόλοιπα μηχανήματα του δικτύου. Οι ενημερώσεις είναι μπελάς, αλλά αν κάτι ξεφύγει από το ένα, θα το πιάσει το άλλο.

Από κει και πέρα, ο καθένας λέει τις προσωπικές του απόψεις (που είναι σίγουρο ότι θ' αλλάξουν στην πρώτη στραβή) και τα συγκριτικά των διαφόρων περιοδικών, δεν ξέρω πόσο αντικειμενικά είναι.

Η προσωπική μου (πάντα) άποψη για το AVG free είναι απόλυτα θετική.

Just my two cents.