nplatis Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου 16 ώρες πριν, Giann said: Κ γω είχα πρόβλημα με το rcs όταν ήρθα από cosmote σε cu ... Στις ρυθμίσεις του rcs κάπου λέει επαλήθευση αριθμού βέβαια κ να το κάνεις δεν δουλεύει στέλνεις μήνυμα ότι δεν δουλεύει κ στο φτιάχνουν μέσα από την εφαρμογή των μηνυμάτων Πού στέλνεις μήνυμα και στο φτιάχνουν; Ποια εφαρμογή μηνυμάτων εννοείς; Εγώ μίλησα με την τεχνική υποστήριξη της Vodafone και το μόνο που είχαν να μου πουν είναι ότι τα RCS τα έχει αναλάβει πλέον η Google (που είναι αλήθεια, εδώ και περίπου 3 χρόνια) και αυτοί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Το μόνο άλλο που επαλήθευσαν ήταν ότι χρησιμοποιώ το Google Messages ως εφαρμογή SMS/RCS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. Παρασκευή στις 08:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:44 μμ (edited) Καλησπέρα και καλό Δεκαπενταύγουστο! Υπάρχει καμμία ελπίδα για ενεργοποίηση rcs στα iPhone; Edited Παρασκευή στις 08:44 μμ by mourtzman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν On 14/8/2026 at 11:44 ΜΜ, mourtzman said: Καλησπέρα και καλό Δεκαπενταύγουστο! Υπάρχει καμμία ελπίδα για ενεργοποίηση rcs στα iPhone; Μπα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Κάποτε λογικά θα το κάνει αλλά έχει αργήσει υπερβολικά πολύ, νομίζω είναι μια υπηρεσια που την ζητάνε πολλοί, εγώ έχω επικοινωνήσει αρκετές φορές για αυτό το θέμα. Ωστόσο αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ότι άλλες vodafone όπως της Ισπανίας το έχουν ενεργοποιησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν σοβαρά τώρα δηλαδή η vodafone δεν υποστηρίζει RCS?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts