Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70 -pre-release

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

invictus...δες τι μαιλ μου εστειλαν απο νοκια για release date στο n91 thread.που ειχες δωει πολυ πιο πριν...δεν ξερω αν τα στοιχεια σου ειναι και πολυ οκ.δεν θελω να σε θιξω.προσπαθω να βγαλω μια ακρη.σορρυ για το off topic
αν νομιζεις οτι οποιοσδηποτε αντιπροσωπος θα σου δωσει ποτε ακριβη πληροφορια τοτε τι να σου πω... :X το αν οι πληροφοριες που δινω ειναι απολυτες και με υψηλη ακριβεια μπορω να σου στειλω 2-3 λινκ pm να δεις και να κρινεις στην πραξη αν ειμαι <<αερας>> ;) :) υπαρχουν παντα ακραια και απροσδοκητα περιστατικα-γεγονοτα που μπορουν να αλλαξουν κατι και στο παρα-5....[δεν θελω να πιστευω και δεν νομιζω οτι το Ν70 θα ειναι ενα απο αυτα :cool: ]

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

invictus1 θα σε παρακαλεσω να μην καταληξει το θεμα οπως εγινε και ΕΔΩ . :)

Δεν μπορω να καταλαβω προς τι αυτη η μυστικοπαθεια. :confused:

Αν εχεις να μοιραστεις κατι να το κανεις εδω ωστε οποιος θελει να κρινει τις πηγες σου.Δεν εχει νοημα καθε φορα να λες και σε αλλον χρηστη να του στειλεις με pm ορισμενα links. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

invictus1 θα σε παρακαλεσω να μην καταληξει το θεμα οπως εγινε και ΕΔΩ . :)

Δεν μπορω να καταλαβω προς τι αυτη η μυστικοπαθεια. :confused:

Αν εχεις να μοιραστεις κατι να το κανεις εδω ωστε οποιος θελει να κρινει τις πηγες σου.Δεν εχει νοημα καθε φορα να λες και σε αλλον χρηστη να του στειλεις με pm ορισμενα links. :)

το θεμα που εβαλες λινκ ειχα σταματησει να το παρακολουθω και δεν τους δινω ουτε ενα ποστ απαξιω το σταματησα... :cool: αλλα βλεπω οτι το ιδιο βιολι συνεχιζεται ακαθεκτο,ουτε σε χλωρο κλαρι...:confused: :( λινκ εστω pm η και καθολου που να επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου,δεν βαζω κι εχω ηδη πει το γιατι....ουτε μυστικοπαθεια εχω ουτε ζορια τραβαω,απλα ενω εριξα τους τονους και ειμαι απλα....εδω παλι ενοχλω..επικαλουμαι την αξιοπιστια με κατι γελοιο π.χ. εγω εδωσα με ακριβεια το V903.....σας δινω ενα της πλακας λινκ Ν70εδω!!!!!!! ετσι για να μην λενε καποιοι που πιστοποιει τα λεγομενα μου,και μην γινει ασκοπη προσπαθεια διαβολης γιατι φυσικα δεν βασιστηκα σε αυτο αν κι απο μονο του ειναι σοβαρο :) ημαρτον....no more-no more please........

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

Παιδιά είναι κ γω ένας από αυτούς που περιμένουν το n70. Αυτό που με προβληματίζει είναι η ανάλυση της οθόνης! Διάβασα ότι είναι μάλλον το τελευταίο smartphone της nokia με τέτοια ανάλυση κ ότι αυτά που θα βγούνε από αρχές 2006 θα έχουν τουλάχιστον 320χ240. Αυτό τι σημαίνει? Το n70 θα έχει πρόβλημα με τις εφαρμογές που θα κυκλοφορήσουν το 2006 λόγω ανάλυσης οθόνης ή θα μπορεί να τις πάρει κανονικά? Λένε επίσης ότι η οθόνη του δεν έχει διαφορά πρακτικά από το 3230, δεν έχω δει 3230, αξίζει η οθόνη του? Στο ίδιο review(mobilereview) έλεγε ότι η μπαταρία του κρατάει 1-1,5 μέρα...
..κάτι μαγικό!

Να σου πω την αληθεια και εμενα με προβληματιζει η οθονη του..

Θα ειναι το πρωτο μου smartphone, και θελω να το κρατησω καιρο. Ομως αυτο ερχεται με οθονη ιδιας αναλυσης με το 6600 πριν απο 2χρονια...

Και αυτο που ειπες με τις εφαρμογες του μελλοντος με ανησυχησε...

Τα series 60 θα υποστηρίζουν/ενσωματώνουν πολλαπλών αναλύσεων οθόνη. Οπότε θα υπάρχουν ταυτόχρονα στην αγορά 60άρια με ποικίλες αναλύσεις. Οι εφαρμογές που θα κυκλοφορούν θα υποστηρίζονται απο όλες τις αναλύσεις και το σίγουρο είναι οτι δεν θα υπάρξει κάποια ασυμβατότητα.

Πάρτε για παράδειγμα το Ν90 του οποίου η ανάλυση είανι τέσσερις φορές μεγαλύτερη των υπολοίπων series 60, και όμως υπάρχει συμβατότητα της τάξεως του 90% με τις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές.

Πήρα τηλέφωνο το nokia-shop στο Σύνταγμα και μου είπαν για τέλος του μήνα.Μάλιστα στην αρχή μου είπε για τέλος του χρόνου αλλά μετά μου είπε ότι τέλος του χρόνου θα βγει το Ν91 και έκανε λάθος.
London for ever

perimenw na dw poso exei. mou xei xalasei to 7610 :( kai eimai me ena AXRISTO MISOXALASMENO 3310...

Ena Symbian tis prokophs thelw kai oxi panakribo epitelous...

skeftomoun na parw to w800i gia ola ta kala pou xei kai ti mnimi 512mb alla perimenw na dw to N70 epeidi thelw Symbian.

Prosopseis den allazei e???

To briskete wraio apo emfanish re paidia???

chrismasgr timh mipws rwtises???

Προσόψεις όχι, δεν αλλάζει.

Από εμφάνιση, δεν είναι άσχημο. Σκέψου ότι είναι το μικρότερο smartphone! ;)

Εγώ που είχα ρωτήσει στο Γερμανό την τιμή του, μου είχε πει ίσως λίγο πιο λίγο από το 6680. Και ο invictus1 λέει 500-550€. Για smartphone της Νοκια, καλή είναι η τιμή.

Σκέψου ότι είναι το μικρότερο smartphone! ;)

:offtopic: Το 3230 ειναι το μικροτερο smartphone της Nokia :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

kalhmera, loipon h filh sthn agglia paralabe to N70 pou legame. Tetarth tha to exw sta xeria mou. Elpizw oi kasandres sxetika me tis paraggelies apo internet na hsyxasoun kai na mhn gemizoun to thread me sxoliakia pou deixnoun telika thn anasfalia tous...
Η ζωη ειναι ωραια

kalhmera, loipon h filh sthn agglia paralabe to N70 pou legame. Tetarth tha to exw sta xeria mou. Elpizw oi kasandres sxetika me tis paraggelies apo internet na hsyxasoun kai na mhn gemizoun to thread me sxoliakia pou deixnoun telika thn anasfalia tous...

O καθενας μας ηθελε να πει την γνωμη του απο εμπειριες που ειχε ή να εκφρασει καποιες ανησυχιες που ειχε για αγορα απο ιδιωτη τηλεφωνων που δινονται στην μιση και ..τιμη και πριν καλα καλα κυκλοφορησουν ...ειναι δικαιωμα μας και δεν περιμενουμε απο εσενα να μας υποδειξεις τι θα λεμε ...:!:

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

φιλε μου το οτι καποιοι απο μας εχουμε ανασφαλεια σεκατι τετοιες αγορες εναι πολυ λογικο,πολλοι εχουν χασει χρηματα απο τετοιες παγαποντιες κι επισης επειδη θα το παρεις εσυ μην νομιζεις οτι αλλαζει κατι,η ανασφαλεια παραμενει κι ελπιζω καποιοι να καταλαβουν.

προτιμω να το περιμενω.

επισης προς θεου δεν σου κανω προσωπικη επιθεση μην το παρεις ετσι απλα πολλοι ειναι αυτοι που την εχουν παθει και υπαρχει αυτη η ανασφαλεια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

perimenw na dw poso exei. mou xei xalasei to 7610 :( kai eimai me ena AXRISTO MISOXALASMENO 3310...

Ena Symbian tis prokophs thelw kai oxi panakribo epitelous...

skeftomoun na parw to w800i gia ola ta kala pou xei kai ti mnimi 512mb alla perimenw na dw to N70 epeidi thelw Symbian.

Δεν ρώτησα φίλε μου γιατί αφενός ακουγότανε βιαστική να κλείσει το τηλέφωνο αφετέρου μ' ενδιαφέρει να βγει.

London for ever

οι προσωψεις του ειναι στανταρ πανω στο κινητο αν δεν κανω λαθος.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

αν και με εχει καλυψει ο ταξιδιωτης 22.......θα συμπληρωσω οτι οντως πετιμενουμε να το παρεις στα χερια :worry: αν και δυο ερωτηματα που δεν εχουν σχεση με εσενα αλλα με τον πωλητη παραμενουν ακομα κι αν το παραλαβεις....1ο αν ειναι κλεμενο :!: :worry: και 2ο την αξιοπιστια και την κατασταση της συσκευης :worry: περιμενουμε πραγματικα ολοι μας να μας πεις μολις παραλαβεις.......... :)

mporei kapios na mou e3igisi ti ine auto ? Speaker Independent Name Dialing (SIND)

the new type of voice dialing :)

Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος, πρόκειται για ένα σύστημα αναγνώρισης φωνής το οποίο, μόλις ο χρήστης προφέρει κάποιο όνομα, κάνει αναζήτηση στον τηλεφωνικό κατάλογο και το καλεί. Σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι αναγκαία η δημιουργία φωνητικών ετικετών σε κάθε όνομα ξεχωριστά.

dld re file mou? ti prosferei?

το ειπε ο mirrorofsorrow :)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Αυτο το εχει και το Ν90.

Οτι επαφες περασα στο τηλεφωνο το πρωτο αριθμο του εβαλε φωνητικη συντομευση

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...