martiniskiss Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 apo to poli mexri telh Septembriou phgame 1o Oktwmbriou ante na doume :P Makari na bgei mexri 10 Oktwmbriou kala einai. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 re paidia pote den exi erthi kinito stin ora tou.kai ektos aftou an den figoun komatia 6600-6630-6680 den vgeni aplo einai to prama tosa xronia etsi litourgi i alpha clopy kai ektos aftou apo ti mera pou diafimizete mexri pou vgeni einai pleon toso palio.(stin aisthsh pou exis milao etsi oxi sti praksi) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 οι τελευταιες πληροφοριες απο Αγγλια μιλουν για διανομη 10-15 Οκτωβρη το αργοτερο.. :mad: :X το ξεφτυλισαν το θεμα απο την ΝΟΚΙΑ :mad: http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 απο αναβολη σε αναβολη μας το παει η nokia κι αντε να δουμε ποσο θα τραβηξει ακομα. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisioannis Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 akoma den exei bgei sth germania, ara sthn kalyterh periptwsh milame gia meta apo ena mhna. agglia tha kykloforhsei telh oktobriou. To radiofono einai stereo kai paizei me ta akoustika syndedemena, apo ekei kai pera to bazesi kai sto laoudspeaker. kalh poiothta kalos hxos Η ζωη ειναι ωραια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Παιδες ξεκινησε η διανομη του! Το coming soon στο site της ΝΟΚΙΑ βγηκε!!!!! :) Αρα μαλλον οπως ειπε και η φιλη μου μεχρι 10 Οκτωβριου πρεπει να ειναι σε ολα τα ΝΟΚΙΑ shops σε ολη την Ελλαδα!(αντε μεχρι 15 του μηνος)!!! Για να τρεχουμε να βγαζουμε λεφτα σιγα-σιγα!!! :p :lol: :alien: http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,73,00.html Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 γιουπιιιιιιιιιι!!!!ετοιμα τα χω,καλος να μας ερθει. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 twra eida kai to nokia 3250 kai mperdeutika :/ http://www.nokia.com/nokia/0,,80112,00.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo_mezes Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Στο nokia shop στη Μυτιλήνη, ξέρω τον ιδιοκτήτη, και τον ρώτησα πότε θα έρθει, και όντας τυχαία μόλις μιλούσε με κεντρικά εκείνη την ώρα, και μου είπε για 1ο δεκαήμερο Οκτωβρίου. Άντε με το καλό.:yahoo: :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 makari...ekei opou yparxei kapnos yparxei k fotia!!!(poly sto filosofiko mu bghke auto) :p :D :cool: :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Ωραίο και το 3250 αλλά αργεί ρε παιδιά...Θα σπάσουνε τα νεύρα μας μέχρι να ρθει...Και δεν έχει βασικά και καμμιά διαφορά από το Ν70!!Άσε που δεν έχει 3τζι...Να το βράσω..Είναι και σειρά 3...ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Πριν λίγο πήρα στη Νόκια Αμαρουσίου και μου είπε για τέλος 2005. Το είπα ότι στο site της Νόκια έβγαλαν το Coming Soon και μου είπε ότι η τελευταία τους ενημέρωση είναι για τέλος 2005. Μήπως μας δουλεύουν λίγο?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Πριν λίγο πήρα στη Νόκια Αμαρουσίου και μου είπε για τέλος 2005. Το είπα ότι στο site της Νόκια έβγαλαν το Coming Soon και μου είπε ότι η τελευταία τους ενημέρωση είναι για τέλος 2005. Μήπως μας δουλεύουν λίγο?? μην τους ακους :!: η ημερομηνια κλειδωσε για 10-15 Οκτωβρη οπως ειπα και δεν τους παιρνει για αλλη αναβολη η Αγγλια παιζει ολο το παιχνιδι ;) κι εκει ειπαν 10-15 κι οπως και στο V903 οι ημερομηνιες που δινουν δεν με εχουν διαψευσει μεχρι τωρα.....επισης χωρις να το εχω επαληθευσει πληρως ακομη μαλλον ενας απο τους λογους της καθυστερησης ειναι οτι η συσκευη θα ειναι MADE IN FINLAND :cool: κι οχι CHINA συναρμολογηση :lol: τουλαχιστον για αρχη ιδωμεν..... :) p.s. στην τιμη δεν υπαρχουν αλλαγες :) http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Πριν λίγο πήρα στη Νόκια Αμαρουσίου και μου είπε για τέλος 2005. Το είπα ότι στο site της Νόκια έβγαλαν το Coming Soon και μου είπε ότι η τελευταία τους ενημέρωση είναι για τέλος 2005. Μήπως μας δουλεύουν λίγο?? Πήρα πριν λίγες ώρες το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της ΝΟΚΙΑ και είπα ότι κάποια καταστήματα λένε για τέλος Οκτωβρίου και κάποια τέλος έτους, και μου είπαν πως η επίσημη ενυμέρωση που έχουν είναι για τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωμβρίου. Αρα όλα δείχνουν ότι το πρώτο 10ήμερο που λένε πολλοί είναι το ποιό πιθανό. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 p.s. στην τιμη δεν υπαρχουν αλλαγες :) 500 - 550 ειπαμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 500 - 550 ειπαμε? Ναι, τόσα έχουμε πει!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
or7raul7 Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 το n70 εχει symbian 8? ή κανω λαθος? Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 παιδιά το πολυπλήκτρο του Ν70 για το παιδί που το έχει πάρει, βολεύει; Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 το n70 εχει symbian 8? ή κανω λαθος? Symbian 8.1a Series 60 2nd Edition Feature Pack 2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Ωραίο και το 3250 αλλά αργεί ρε παιδιά...Θα σπάσουνε τα νεύρα μας μέχρι να ρθει...Και δεν έχει βασικά και καμμιά διαφορά από το Ν70!!Άσε που δεν έχει 3τζι...Να το βράσω..Είναι και σειρά 3...ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ... Ti na to kanw to 3G les kai to xrhsimopoiei kaneis ;) kai seira 3 pou nai ti egine den katalaba??? auth h nokia 100 montela mas mperdeuei kathe fora imarton as ta kanei ola wraia na mi mperedeuomai. Poli klasiko to N70 ena mauro xrwma de mporouse na xei??? :/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marivaz Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Υποθέτω πως η τιμή που αναφέρατε είναι χωρίς ΦΠΑ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 mi mou peite xwris FPA twra giati xese psila ki agnanteue tote einai alla 100 eurw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Aπ' ότι είχε πει ο invictus1 είναι ΜΕ Φ.Π.Α. αυτές οι τιμές.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 αληθεια πως και δεν κανονισε κανεις να δει το n-70 του ioannisioannis κι απο κοντα να γραψει κι αυτος τις εντυπωσεις του? Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 'Εχω γραφτεί στο newsletter του γερμανού και μόλις πήρα το καινούργιο. Γράφει coming soon Οκτώβριος 2005. Να ρωτήσω κα κάτι . Το n91 καθυστερεί για να βάλουν το σύστημα για την πνευματική ιδιοκτησία (δεν ξέρω πως ακριβώς αποκαλείται). Υπάρχει περίπτωση να το βάλουν ή να το έχει και το n70; London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts