FoT1s Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος 12 ώρες πριν, vitriolis said: Παιδιά πόσο είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας σας; Εμένα έχει φτάσει στο 91% τι φταίει; Δεν φταιει κατι, ειναι η φυσιολογικη γήρανση της μπαταριας απο την καθημερινη κτλ χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 20 ώρες πριν, FoT1s said: Δεν φταιει κατι, ειναι η φυσιολογικη γήρανση της μπαταριας απο την καθημερινη κτλ χρηση. Που την αλλάζουμε αν χρειαστεί εδώ Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis76 Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος Καλησπερα σε όλους. Μια χαρά κινητό, απροβλημάτιστο. Μέχρι πριν από 15 λεπτά.... Πάγωσαν τα πάντα, δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Έχει τύχει σε κανέναν? Κανά tip πριν το πάω σε τεχνικό? Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 5 ώρες πριν, telis76 said: Καλησπερα σε όλους. Μια χαρά κινητό, απροβλημάτιστο. Μέχρι πριν από 15 λεπτά.... Πάγωσαν τα πάντα, δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Έχει τύχει σε κανέναν? Κανά tip πριν το πάω σε τεχνικό? Thanks. Κράτησε το Power για τουλάχιστον 20 δεύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. Πέμπτη στις 04:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:11 μμ Βγήκε η αναβάθμιση για oxygen os 15! 1 Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. Πέμπτη στις 04:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:17 μμ Χρόνια πολλά Με υγεία Oxygen 15.0.0.203. Όποιος την περάσει ας μας πει εντυπώσεις. Εγώ πάω για Σαββατοκύριακο γιατί θα κάνω καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. Πέμπτη στις 05:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:00 μμ Μόλις τελείωσε η εγκατάσταση,δεν έκανα καθαρή και ούτε ξέρω αν θα κάνω θα προσπαθήσω να το αποφύγω εάν δουλεύουν όλα σωστά. Πρώτες εντυπώσεις είναι ότι το δαχτυλικο δουλεύει σφαίρα και το κινητό φαίνεται να ζωντάνεψε λίγο. Για κάποιο λόγο έφυγαν οι φωτογραφίες που είχα ως ταπετσαρία και κλείσιμο οθόνης. Εύχομαι να δούμε βελτίωση στην κάμερα και στην μπαταρία. Για να δούμε Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. Πέμπτη στις 05:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:47 μμ Επιβεβαιώνω. Ήρθε κι από εδώ. Ούτε κι εγώ σκοπεύω για clean install, εκτός εάν αρχίσουν τα προβλήματα. Δεν το πιστεύω βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Προς στιγμήν την περνάει και βλέπουμε. Και για την μηχανή ΑΙ υπάρχει ενημέρωση. Δεν ξέρω αν την κάνει κάποια στιγμή αυτόματα, εγώ πήγα και την έκανα χειροκίνητα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. Παρασκευή στις 06:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:15 πμ Σας ήρθε μέσω ΟΤΑ ή oxygen updater? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. Παρασκευή στις 01:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:47 μμ Εμένα ΟΤΑ. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. Παρασκευή στις 04:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:36 μμ Παίδες... Πέρασα την 15... Δεν έκανα clean install.... Και δεν μου κάνει εκκαθάριση της ραμ όλων των εφαρμογών... Μόνο χειροκίνητα, μια μια όπως το μήλο και μου πετάει ότι η εφαρμογή δεν αποκρίνεται.... Έκανα εκκαθάριση μνήμης και δεδομένων της εφαρμογής, αλλά τίποτα .... Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 12 ώρες πριν, tarif16nikos said: Παίδες... Πέρασα την 15... Δεν έκανα clean install.... Και δεν μου κάνει εκκαθάριση της ραμ όλων των εφαρμογών... Μόνο χειροκίνητα, μια μια όπως το μήλο και μου πετάει ότι η εφαρμογή δεν αποκρίνεται.... Έκανα εκκαθάριση μνήμης και δεδομένων της εφαρμογής, αλλά τίποτα .... Καμία ιδέα; Και μένα το κάνει. Επίσης και το δικό μου χωρίς clean install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, gmo said: Και μένα το κάνει. Επίσης και το δικό μου χωρίς clean install Πάμε για hard reset λες;... Να είναι σφάλμα λόγο εγκατάστασης;η bug του firmware???.....Και βαριέμαι αφόρητα να ξαναστήνω Edited 19 ώρες πριν by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν On 28/11/2024 at 11:15 ΜΜ, vitriolis said: Παιδιά πόσο είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας σας; Εμένα έχει φτάσει στο 91% τι φταίει; 93% με αγορά 1/4/23. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 1 ώρα πριν, tarif16nikos said: Πάμε για hard reset λες;... Να είναι σφάλμα λόγο εγκατάστασης;η bug του firmware???.....Και βαριέμαι αφόρητα να ξαναστήνω Αν δεν βρω κάτι σοβαρότερο μπορώ να ζήσω μ'αυτό. Λόγω χρόνου δεν με παίρνει τώρα να ξαναστήνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 4 minutes ago, gmo said: Αν δεν βρω κάτι σοβαρότερο μπορώ να ζήσω μ'αυτό. Λόγω χρόνου δεν με παίρνει τώρα να ξαναστήνω Εμένα πάντως δεν μου το κάνει. Και γενικά δεν έχω παρατήσει κάποιο bug προς το παρόν Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Πότε πετάει αυτό το μήνυμα για την εφαρμογή που δεν ανταποκρίνεται. Είναι κάποια συγκεκριμένη ή το κάνει σε διάφορες? Εάν πιστεύετε ότι δεν έχει περαστεί κάτι καλά στο update, κατεβάστε μέσω oxygen την full rom (6+gb) και κάντε επανεγκατάσταση τοπικά. Μετά το τέλος θα κάνει και το ζητούμενο optimize των εφαρμογών. 1 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) 5 ώρες πριν, fanatikos said: Δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Πότε πετάει αυτό το μήνυμα για την εφαρμογή που δεν ανταποκρίνεται. Είναι κάποια συγκεκριμένη ή το κάνει σε διάφορες? Εάν πιστεύετε ότι δεν έχει περαστεί κάτι καλά στο update, κατεβάστε μέσω oxygen την full rom (6+gb) και κάντε επανεγκατάσταση τοπικά. Μετά το τέλος θα κάνει και το ζητούμενο optimize των εφαρμογών. Εγώ την έκανα μέσο oxygen.... Κάθε δεύτερη προσπάθεια που πατάω το x για να εκκαθαρίσω όλες τις εφαρμογές, μου βγάζει το μνμ σφάλματος που παραθέτω σε προηγούμενο ποστ... 8 ώρες πριν, gmo said: Αν δεν βρω κάτι σοβαρότερο μπορώ να ζήσω μ'αυτό. Λόγω χρόνου δεν με παίρνει τώρα να ξαναστήνω Τελικά βρήκα την πηγή του προβλήματος....nova launcer..... Με το μαμά launcher πάει ρολόι 5 ώρες πριν, fanatikos said: Δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Πότε πετάει αυτό το μήνυμα για την εφαρμογή που δεν ανταποκρίνεται. Είναι κάποια συγκεκριμένη ή το κάνει σε διάφορες? Εάν πιστεύετε ότι δεν έχει περαστεί κάτι καλά στο update, κατεβάστε μέσω oxygen την full rom (6+gb) και κάντε επανεγκατάσταση τοπικά. Μετά το τέλος θα κάνει και το ζητούμενο optimize των εφαρμογών. Εγώ την έκανα μέσο oxygen.... Κάθε δεύτερη προσπάθεια που πατάω το x για να εκκαθαρίσω όλες τις εφαρμογές, μου βγάζει το μνμ σφάλματος που παραθέτω σε προηγούμενο ποστ... Edited 9 ώρες πριν by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, tarif16nikos said: Εγώ την έκανα μέσο oxygen.... Κάθε δεύτερη προσπάθεια που πατάω το x για να εκκαθαρίσω όλες τις εφαρμογές, μου βγάζει το μνμ σφάλματος που παραθέτω σε προηγούμενο ποστ... Τελικά βρήκα την πηγή του προβλήματος....nova launcer..... Με το μαμά launcher πάει ρολόι Εγώ την έκανα μέσο oxygen.... Κάθε δεύτερη προσπάθεια που πατάω το x για να εκκαθαρίσω όλες τις εφαρμογές, μου βγάζει το μνμ σφάλματος που παραθέτω σε προηγούμενο ποστ... ΟΚ, τώρα κατάλαβα. Δεν είχα παρατηρήσει κάτι γιατί χρησιμοποιώ τον μαμά launcher. Οπότε μπορεί ο nova να έχει κάποιο θέμα με το android 15 και να χρειάζεται κάποιο patch για να στρώσει. Ο μαμά πάντως δεν έχει κανένα θέμα και το κινητό φαίνεται να είναι απροβληματιστο (μέχρι στιγμής τουλάχιστον), οπότε απομακρύνεται μάλλον η περίπτωση του clean install. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ ΟΤΑ & oxygen update. Και με ΟΤΑ που μου ήρθε ήταν 6,2 gb αν θυμάμαι καλά. Οπότε full rom κατέβηκε και πάλι. Edited 8 ώρες πριν by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 4 ώρες πριν, tarif16nikos said: Εγώ την έκανα μέσο oxygen.... Κάθε δεύτερη προσπάθεια που πατάω το x για να εκκαθαρίσω όλες τις εφαρμογές, μου βγάζει το μνμ σφάλματος που παραθέτω σε προηγούμενο ποστ... Τελικά βρήκα την πηγή του προβλήματος....nova launcer..... Με το μαμά launcher πάει ρολόι Εγώ την έκανα μέσο oxygen.... Κάθε δεύτερη προσπάθεια που πατάω το x για να εκκαθαρίσω όλες τις εφαρμογές, μου βγάζει το μνμ σφάλματος που παραθέτω σε προηγούμενο ποστ... μακάρι να το είχα δει νωρίτερα να σου απαντούσα για τούτο, το πήρα χαμπάρι οτι δεν ειναι ο εργοστασιακός αυτός που τρέχεις. Πάντως πλεον δεν νομίζω οτι με τον νοβα κάνεις παραπάνω πράγματα απ οτι με τον εργοστασιακό. Απο τότε που είμαι στα 1+ σταμάτησα να τον χρησιμοποιώ και τον έχω και αγορασμένο σκέψου. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts