Jump to content

OnePlus 11

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

12 ώρες πριν, vitriolis said:

Παιδιά πόσο είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας σας; Εμένα έχει φτάσει στο 91% τι φταίει; 

Δεν φταιει κατι, ειναι η φυσιολογικη γήρανση της μπαταριας απο την καθημερινη κτλ χρηση.

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

20 ώρες πριν, FoT1s said:

Δεν φταιει κατι, ειναι η φυσιολογικη γήρανση της μπαταριας απο την καθημερινη κτλ χρηση.

Που την αλλάζουμε αν χρειαστεί εδώ Ελλάδα; 

Καλησπερα σε όλους.

Μια χαρά κινητό, απροβλημάτιστο. Μέχρι πριν από 15 λεπτά....  Πάγωσαν τα πάντα, δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Έχει τύχει σε κανέναν? Κανά tip πριν το πάω σε τεχνικό?

Thanks.  

5 ώρες πριν, telis76 said:

Καλησπερα σε όλους.

Μια χαρά κινητό, απροβλημάτιστο. Μέχρι πριν από 15 λεπτά....  Πάγωσαν τα πάντα, δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Έχει τύχει σε κανέναν? Κανά tip πριν το πάω σε τεχνικό?

Thanks.  

Κράτησε το Power για τουλάχιστον 20 δεύτερα...

• 3 weeks later...

Χρόνια πολλά Με υγεία 

Oxygen 15.0.0.203.

Όποιος την περάσει  ας μας πει εντυπώσεις. Εγώ πάω για Σαββατοκύριακο  γιατί θα κάνω καθαρή εγκατάσταση. 

IMG_20241226_181034.jpg

Στέφανος

Μόλις τελείωσε η εγκατάσταση,δεν έκανα καθαρή και ούτε ξέρω αν θα κάνω θα προσπαθήσω να το αποφύγω εάν δουλεύουν όλα σωστά. Πρώτες εντυπώσεις είναι ότι το δαχτυλικο δουλεύει σφαίρα και το κινητό φαίνεται να ζωντάνεψε λίγο. Για κάποιο λόγο έφυγαν οι φωτογραφίες που είχα ως ταπετσαρία και κλείσιμο οθόνης. 

Εύχομαι να δούμε βελτίωση στην κάμερα και στην μπαταρία. Για να δούμε 

Θοδωρης

Επιβεβαιώνω. Ήρθε κι από εδώ. Ούτε κι εγώ σκοπεύω για clean install, εκτός εάν αρχίσουν τα προβλήματα. Δεν το πιστεύω βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Προς στιγμήν την περνάει και βλέπουμε.

Και για την μηχανή ΑΙ υπάρχει ενημέρωση. Δεν ξέρω αν την κάνει κάποια στιγμή αυτόματα, εγώ πήγα και την έκανα χειροκίνητα. 

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue: