adais Δημοσιεύτηκε February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 6, 2023 Γιατί μου ζήτησε με ένα μειλ να αλλάξω κωδικό στο profile μου??? Πρέπει κάθε π.χ. 6 μήνες να αλλάζουμε κωδικό στο profile μας? Και αν δεν θέλουμε να αλλάζουμε υπάρχει τρόπος? Δεν γίνεται κάθε 7 μήνες να πρέπει να αλλάζω κωδικό στο profile μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Κι εμένα μου ζήτησε ενώ είχα αλλάξει πριν καμιά βδομάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. February 6, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Τι γίνεται? Δέχτηκε επίθεση το site? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators MyPhone Admin Δημ. February 6, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Καλησπέρα, βγαζω ανακοινωση σε αλλο τοπικ σε 5', κλειδωνει αυτο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts