Jump to content

Creative MUVO Go Hands-On Review: «I like to Muvo… Muvo it»!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η Creative είναι γνωστό ότι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα brands των audiophiles, κρατώντας τους συντροφιά για παραπάνω από τρεις δεκαετίες. Επενδύοντας συνεχώς σε καινοτόμα audio products και μεταλαμπαδεύοντας συνεχώς την εξαιρετικά πλούσια κληρονομιά του “Creative brand”, η εμβληματική εταιρεία έχει καταφέρει να παίζει δυνατά σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες ηχητικών προϊόντων. Μάλιστα, τελευταία έχει δημιουργήσει μια μοναδική παράδοση και στην ειδική κατηγορία των portable speakers. Έτσι λοιπόν, τo MUVO Go είναι το φορητό ηχείο που σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες όλων των φίλων της μουσικής και κυρίως όλων εκείνων των users που αγαπούν τα δυνατά beats και λατρεύουν την περιπέτεια! Για πάμε λοιπόν όμως να το γνωρίσουμε και πιο αναλυτικά… 

Rugged & Compact!

Το πρώτο πράγμα που μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς βγάζοντας το φορητό ηχείο της Creative από την συσκευασία του, είναι το πόσο στιβαρό είναι, καθώς οι εμπνευστές του αν μη τι άλλο χρησιμοποιήσουν τα πιο ανθεκτικά και ποιοτικά υλικά κατασκευής που υπάρχουν στην αγορά. Αρκετά compact σε διαστάσεις (204 x 73 x 61 mm), μπορεί εύκολα να μεταφερθεί ακόμη και σε ένα backpack, προσφέρει σταθερό κράτημα, ενώ το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 570 γραμμάρια. Το MUVO Go ανήκει στην κατηγορία των φορητών Bluetooth portable ηχείων που είναι σχεδιασμένα για να φέρνουν εις πέρας μικρές συγκεντρώσεις και fun εξορμήσεις στην εξοχή ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Από ένα μικρό πάρτι στην παραλία, μέχρι κυριακάτικο μπάρμπεκιου στην βεράντα ή κάποια απαιτητική πεζοπορία, το MUVO Go αποδεικνύεται ιδανικό για τους λάτρεις των «outdoor εξορμήσεων».

 

Για αυτό και έρχεται με «waterproof» πιστοποίηση IPX7, πράγμα που σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν «φοβάται» το νερό. Το portable ηχείο της Creative είναι ανθεκτικό στις σταγόνες της βροχής, ενώ παράλληλα μπορεί να βυθιστεί στο νερό, σε βάθος 1 μέτρου για χρονική διάρκεια 30 λεπτών.

Σε επίπεδο design, αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι η πρόταση της Creative διακρίνεται από μια απλότητα που εκπέμπει «γοητεία», βάζοντας στο επίκεντρο την άνεση και την ευκολία χρήσης. Οι σχεδιαστές του MUVO Go, ουσιαστικά του χάρισαν μια μορφή που θυμίζει «μπουκάλι», έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί τόσο οριζόντια όσο και σε κατακόρυφη διάταξη. Το αξιοσημείωτο είναι ότι όπως και να το τοποθετήσετε, το MUVO Go παράγει την ίδια ακριβώς υψηλή ποιότητα κρυστάλλινου ήχου, γεμίζοντας με δυνατά beats οποιοδήποτε χώρο.

 

Παρατηρώντας το από πάνω όταν βρίσκεται σε οριζόντια διάταξη, μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε τρία πλήκτρα (Play και Volume Up / Down rockers για την αυξομείωση της έντασης του ήχου). Στην πίσω πλευρά θα συναντήσετε το Power ON/OFF για την ενεργοποίηση του ηχείου, ένα Bluetooth pairing button, καθώς και την USB type-C για τη φόρτιση της συσκευής.

The… Creative Sound!

Πέραν του design, η Creative πρόσεξε σε μεγάλο βαθμό τον παραγόμενο ήχο, σε σημείο που να μην μπορεί κανείς εύκολα να πιστέψει ότι ένα τόσο compact σε διαστάσεις portable ηχείο μπορεί να βγάλει τόσο δυναμικό ήχο. Τα πλευρικά woofers πάλλονται δίνοντας τον ρυθμό, ενώ οι δύο full-range drivers (passive radiators) που βγάζουν ισχύ 2x20W (σύνολο 40W σε peak), εξασφαλίζουν εντυπωσιακά καθαρές συχνότητες. Ο ήχος έρχεται ισορροπημένος, ενώ η ένταση πραγματικά μας ξάφνιασε ευχάριστα!

Μάλιστα, μια από τις έξτρα δυνατότητες του MUVO Go είναι ότι προσφέρει wireless stereo link λειτουργία, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να συνδεθεί με ένα ακόμη MUVO Go και έτσι να απολαύσετε απίθανο stereo ήχο. Επιπλέον, ένα ατού του portable ηχείου της Creative είναι ότι υποστηρίζει το πρότυπο Bluetooth 5.3, πράγμα που σημαίνει ότι όχι μόνο χαρίζει υψηλή αξιοπιστία, ελευθερία και σταθερότητα, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει και την πιο “perfect 10” ηχητική πιστότητα.

Από τη στιγμή που το MUVO Go δημιουργήθηκε για να σας συντροφεύει παντού και… πάντοτε, η Creative Πρόσεξε ιδιαίτερα και το κομμάτι της αυτονομίας. Για αυτό και το portable ηχείο της παρέχει 18 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής με μόλις μία φόρτιση! Αν και η ακριβής διάρκεια ζωής της μπαταρίας του επηρεάζεται από τον τρόπο που το χρησιμοποιείτε, παρόλα αυτά το μόνο σίγουρο είναι ότι με το MUVO Go, το party δεν σταματάει… εύκολα!

Grab and… Go!

To MUVO Go επιβεβαιώνει τις αρχικές προσδοκίες μας, καθώς πρόκειται για ένα portable ηχείο που διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουμε αγαπήσει στην Creative: Αξιοπιστία, δυναμικό ήχο και ασυναγώνιστη ποιότητα. Το MUVO Gο κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά χρώματα (Pine Green, Cloud Blue και Midnight Blue) και με τιμή που παίζει στα 90 με 100 ευρώ, αποτελεί μια ιδανική «value for money» πρόταση για τους χρήστες που αναζητούν αντοχή, φορητότητα και crystal-clear ηχητική απόδοση!

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...