stamatis3133 Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου Με αυτά που διαβάζω ότι έχει κόψει η Samsung στο s25 ultra στο One UI 8.5 σε σχέση με το s26 ultra, αρχίζω να πιστεύω ότι στο s23 θα παρουμε μια ενημέρωση που απλως θα λεει One UI 8.5 χωρίς νεα features 😂🤣 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου One UI 8.5. Μόλις το εγκατέστησα. Έχει λίγο λόξιγκα το κινητό τώρα αλλα θα το αφήσω λιγο στην άκρη για να κάνει τα δικά του και να συνέλθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daskalos24 Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου On 19/11/2025 at 7:17 ΜΜ, dimitris1090T said: Μπορείς να δεις κατεβάζοντας το abattery μαζι me shizuku. Δείχνει και υγεία και κύκλους. Οι πληροφορίες που δείχνει είναι απο τα logs files της συσκευής και δνε τα υπολογίζει μόνη της. Οπότε είναι τα πραγματικά. δεν ειναι πλεον συμβατο το σιζουκου, σωστα; οποτε το abattery δε μας δινει ολες τις πληροφοριες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου (edited) 23 ώρες πριν, daskalos24 said: δεν ειναι πλεον συμβατο το σιζουκου, σωστα; οποτε το abattery δε μας δινει ολες τις πληροφοριες... έχω το shizuku κατέβασα το a battery και μου δείχνει αυτά για s24 ultra. το έχω 18 μήνες συνέχεια με Hotspot δίνω στο λαπτοπ κάθε μέρα android auto. η υγεία της μπαταρίας ποια είναι; Edited 4 Ιουλίου by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 4 minutes ago, ilka71 said: έχω το shizuku κατέβασα το a battery και μου δείχνει αυτά για s24 ultra. το έχω 18 μήνες συνέχεια με Hotspot δίνω στο λαπτοπ κάθε μέρα android auto. η υγεία της μπαταρίας ποια είναι; Πολύ καλά είσαι, 99% ειναι η υγεία στους 613 κύκλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 42 minutes ago, dimitris1090T said: Πολύ καλά είσαι, 99% ειναι η υγεία στους 613 κύκλους ειναι δυνατόν με τόση καταπόνηση; μου κάνει εντύπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 3 ώρες πριν, ilka71 said: ειναι δυνατόν με τόση καταπόνηση; μου κάνει εντύπωση Φορτίζεις μέχρι 100%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 1 minute ago, stamatis3133 said: Φορτίζεις μέχρι 100%; το έχω ρυθμίσει το βράδυ να πηγαίνει 100% σιγά σιγά στο τέλος με την ρύθμιση battery protection. μέσα στην ημέρα ότι να ναι. συνήθως εάν το δω το βγάζω πριν τα 100% εάν το ξεχάσω πάει πολλές φορές μέχρι 100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts