sneakysneaky Δημ. Τετάρτη στις 07:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:22 μμ Μπορεί να σου είναι αδιάφορο, αλλά δεν έχει MagSafe. Προφανώς λύνεται με θήκη, αλλά το βρήκα μεγάλη χαζομάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. Τετάρτη στις 10:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:15 μμ 2 ώρες πριν, sneakysneaky said: Μπορεί να σου είναι αδιάφορο, αλλά δεν έχει MagSafe. Προφανώς λύνεται με θήκη, αλλά το βρήκα μεγάλη χαζομάρα. Στο s23 εχω magsafe με θηκες. Ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο θα γινετε και με το 16e. Ας μην προτρεχουμε ομως, ας το δουμε και το 16e. To θεμα μου ειναι οτι σε λιγους μηνες μπορω να παρω κινητο με καλη επιδοτηση απο τη δουλεια, το πλανο μου ηταν το s25 αλλα οσες φορες και να το ειδα δεν με κανει να θελω να πληρωσω για να το αποκτησω. Αν δεν παρω την επιδοτηση θα πρεπει να περιμενω 2 χρονια παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. Τετάρτη στις 11:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:03 μμ Εγώ πάλι πάω για το s25 σε λίγες μέρες. Όντως δεν είναι μεγάλη η διαφορά από το s23 αλλά μου φαίνεται βελτιωμένο στα σημεία που εγώ θεωρώ, προφανώς μετράει και το μικρόβιο της αλλαγής. Πολύ ευχαριστημένος πάντως από το s23 στα σχεδόν 2 χρόνια που το έχω. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. Τετάρτη στις 11:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:24 μμ 5 minutes ago, Rayden1 said: Εγώ πάλι πάω για το s25 σε λίγες μέρες. Όντως δεν είναι μεγάλη η διαφορά από το s23 αλλά μου φαίνεται βελτιωμένο στα σημεία που εγώ θεωρώ, προφανώς μετράει και το μικρόβιο της αλλαγής. Πολύ ευχαριστημένος πάντως από το s23 στα σχεδόν 2 χρόνια που το έχω. O λογος που δεν θελω το s25 ειναι οτι το s26 θα ειναι 1000% βελτιωμενο και θα αξιζει η αλλαγη ακομα και απο s25. Εγω αν εχω το s25 (που ειναι ιδιο με το s23) και θα πρεπει να πρεπει να περιμενω ακομα δυο χρονια για να αλλαξω. Δεν υπαρχει πραγματικος λογος για να αλλαξω το s23, ειναι πραγματικα πολυ καλο, ισως η ιδεα οτι εχω την επιδοτηση να με 'πιεζει' λιγο. Η Samsung περισυ με εκανε να μην παω σε s24 (δοκιμασα το s24+ αλλα δεεεεεεεεν) και φετος με εχει 70% διωξει απο το τα κινητα της. Ενω το οτι το s23 δεν χρειαζεται αλλαγη θα επρεπε να ειναι στα θετικα για τον καταναλωτη, με ξενιζει λιγο αυτη η apple νοοτροπια της Samsung που τα νεα μοντελα εχουν ελαχιστες αλλαγες μεταξυ τους ΑΛΛΑ σε αντιθεση με την Αpple τα galaxy s δεν εχουν την ιδια στιγμη το ιδιο Android & One UI. Μου την εχει σπασει η κατασταση με τις ενημερωσεις και θα γινει χειροτερη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. Χθες στς 05:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:09 πμ 5 ώρες πριν, stamatis3133 said: O λογος που δεν θελω το s25 ειναι οτι το s26 θα ειναι 1000% βελτιωμενο και θα αξιζει η αλλαγη ακομα και απο s25. Εγω αν εχω το s25 (που ειναι ιδιο με το s23) και θα πρεπει να πρεπει να περιμενω ακομα δυο χρονια για να αλλαξω. Δεν υπαρχει πραγματικος λογος για να αλλαξω το s23, ειναι πραγματικα πολυ καλο, ισως η ιδεα οτι εχω την επιδοτηση να με 'πιεζει' λιγο. Η Samsung περισυ με εκανε να μην παω σε s24 (δοκιμασα το s24+ αλλα δεεεεεεεεν) και φετος με εχει 70% διωξει απο το τα κινητα της. Ενω το οτι το s23 δεν χρειαζεται αλλαγη θα επρεπε να ειναι στα θετικα για τον καταναλωτη, με ξενιζει λιγο αυτη η apple νοοτροπια της Samsung που τα νεα μοντελα εχουν ελαχιστες αλλαγες μεταξυ τους ΑΛΛΑ σε αντιθεση με την Αpple τα galaxy s δεν εχουν την ιδια στιγμη το ιδιο Android & One UI. Μου την εχει σπασει η κατασταση με τις ενημερωσεις και θα γινει χειροτερη. Θα συμφωνήσω σε μεγάλο βαθμό. Υπάρχει όμως πιθανότητα να μη βγάλουν μικρό s την επόμενη φορά το λένε μερικές φήμες.. Επιπλέον το πιθανότερο είναι ότι όλα τα επόμενα s θα έχουν πάλι και exynos. Θα μου πεις μπορεί με είναι ένας καταπληκτικός exynos αλλά η μέχρι τώρα εμπειρία δείχνει ανώτερους τους Snapdragon. Οπως και να έχει δικαιολογώ την σκέψη σου. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts