stamatis3133 Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Και με τις δυο sim απενεργοποιημενες το κινητο δειχνει full σημα κινητης και μονο αν κατεβασεις την κουρτινα ειδοποιησεων λεει No SIM. Τι ειναι αυτο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Η μπαταρία ειναι σίγουρα χειρότερη μετα το One Ui 7 και δεν εχω αλλαξει χρηση ουτε εχω εγκαταστήσει κατι καινούριο. Βλέπω στο internet οτι εχουν αρκετοί θεμα στο s23. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου On 7/5/2025 at 5:19 ΜΜ, stamatis3133 said: Η μπαταρία ειναι σίγουρα χειρότερη μετα το One Ui 7 και δεν εχω αλλαξει χρηση ουτε εχω εγκαταστήσει κατι καινούριο. Βλέπω στο internet οτι εχουν αρκετοί θεμα στο s23. Θα συμφώνησω και εγώ. Βλέπω υποδεέστερους χρόνους. Να κάνω cleaned install απλά δεν παίζει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. Σάββατο στις 09:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:28 μμ Μετά το update σε One UI 7 ειδα (τυχαία) ότι μου είχε ενεργοποιήσει το memory plus το οποιο ειχα σίγουρα κλειστό. Μ@μιεσαι ρε Samsung. Το έκλεισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. Σάββατο στις 09:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:56 μμ 26 minutes ago, stamatis3133 said: Μετά το update σε One UI 7 ειδα (τυχαία) ότι μου είχε ενεργοποιήσει το memory plus το οποιο ειχα σίγουρα κλειστό. Μ@μιεσαι ρε Samsung. Το έκλεισα. Επηρεάζει πουθενά αρνητικά αυτή η επιλογή αν το έχεις ενεργοποιημένο; Μη ξεχάσεις να γράψεις το ίδιο σχόλιο και στο θέμα του s23 plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. Σάββατο στις 10:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:07 μμ 6 minutes ago, EricssonyFan said: Επηρεάζει πουθενά αρνητικά αυτή η επιλογή αν το έχεις ενεργοποιημένο; Μη ξεχάσεις να γράψεις το ίδιο σχόλιο και στο θέμα του s23 plus. Θα σου πω μετα απο 7-8 μερες χρησης με το memory plus κλειστό αν επηρεάζει κάπου. Α. Πιο πολύ από όλα με ενοχλεί που αλλαζουν ρυθμίσεις μετά απο ενημέρωση χωρίς να ερωτηθω. Είχαν αλλάξει και αλλες ρυθμίσεις οπως γραμματοσειρά και ζουμ οθόνης αλλα αυτα ηταν εύκολο να το καταλάβω γιατί το εβλεπα. Β. Θεωρώ οτι ενα κινητό με 8GB RAM δεν χρειάζεται κανένα memory plus. Γ. Κάθομαι και κανω τον ντετέκτιβ να βρω τι αλλο έχει αλλάξει και μου έχει χαλάσει την αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. Κυριακή στις 08:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:42 πμ (edited) Αξιζει να κανουμε full factory reset, μετα την αναβαθμιση στην 7.0; Φαινεται πως μετα απο 2 χρονια χρησης το S23 μου εχει χασει το ποσο smooth ηταν στην αρχη. Update: Μετα την αναβαθμιση, το update του 7.0 Home UI μεσω Samsung Store και καποια restarts φαινεται να εστρωσε. Edited Κυριακή στις 09:55 πμ by Asdf_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. Κυριακή στις 09:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:44 μμ (edited) Η γράμματοσειρα των ειδοποίησεων δεν είναι πολύ μικρή; αλλάζει αυτό? Edited Κυριακή στις 09:44 μμ by anastasiah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts