ilka71 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 32 minutes ago, dimitris1090T said: Και γω αυτή την έκδοση έχω και μου το εμφανίζει όπως το δείχνεις έχετε αναβαθμίσει σε one ui 7; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 hour ago, Dark_Lord said: Μπορούμε να επαναφέρουμε την κουρτίνα ειδοποιήσεων και κέντρου ελέγχου να λειτουργεί όπως πριν; Να μη χρειάζεται δηλαδή να κάνεις swipe down απο τέρμα δεξιά όπως στα xiaomi.. Καλημέρα.Ναι γίνεται.Κατεβαζεις την κουρτίνα,πατάς το μολυβακι,ύστερα το ρυθμίσεις πίνακα και μετά επιλέγεις το μαζί. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Τώρα το έκανα και εγώ. Τί παίζει με τα Google photos? Μου εμφανίζει διπλές τις φωτογραφίες και πάει να τις συγχρονίσει όλες από την αρχή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 3 ώρες πριν, ilka71 said: έχετε αναβαθμίσει σε one ui 7; Ναι, μήπως στο s24 Ultra υπάρχει κάποια διαφορά στηβ έκδοση, αλλιώς δνε εξηγηται. Edited 5 ώρες πριν by dimitris1090T 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Την έκανα το πρωί κι εγώ την αναβάθμιση. Φρέσκια όμορφη ανανεωμένη εμφάνιση για τα γούστα μου και η συσκευή μου φαίνεται πως έγινε πιο γρήγορη, ωραίο ανάλαφρο το one Ui 7. 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts