DjTony Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Το δακτύλικο μετά από κάποια ώρα και μετά από μια επανεκκίνηση, έστρωσε. Για δώστε του λίγο χρόνο παιδιά, κάντε και μια επανεκκίνηση 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου παιδια εγω μετα την ενημρωση ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Το δαχτυλικο σφαιρα, η μπαταρια παει καλα. Δεν εχω δει κατι κακο οσον αφορα την αποδοση του κινητου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου (edited) Κανένα πρόβλημα με δαχτυλικο για μένα. Μπαταρία απαράδεκτη όμως... Θα κάνω επανεκκίνηση, θα φορτίσω το βράδυ και θα επανέλθω αύριο. Επίσης έχω παρατηρήσει και υπερθέρμανση. Μέχρι στιγμής όμως, χάλια μαύρα. 1.49 ώρα οθόνης και μπαταρία στο 42%. Edited 16 Σεπτεμβρίου by merkon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Sleep said: παιδια εγω μετα την ενημρωση ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Το δαχτυλικο σφαιρα, η μπαταρια παει καλα. Δεν εχω δει κατι κακο οσον αφορα την αποδοση του κινητου συμφωνω απολυτως με αυτα που λες.ειδικα με το δαχτυλικο τετοια αποκριση δεν ειχα ποτε,με το ακουμπαω ανοιγει..και η μπαταρια μπορω να πω οτι ειναι καλυτερη.γενικοτερα η αναβαθμιση αυτη εμενα μου αναγεννησε το κινητο. 1 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Βασικά εγω παρατηρω οτι το face unlock προλαβαινει το δακτυλικό αποτύπωμα πράγμα που δεν συνεβαινε στο παρελθόν.Για τα υπόλοιπα,με τη μπαταρία και τη διαρκειά της πιστευω οτι πρέπει να περιμένουμε,δυο με τρείς κύκλους φόρτισης για ασφαλές συμπέρασμα 1 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου απολυτα ευχαριστημενος σε ολα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Ήρθε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κατεβάζω και ο θεός βοηθός..... 😂😂😂 Ουπς.... τι 6.1 είναι αυτό? Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, thabull said: Ήρθε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κατεβάζω και ο θεός βοηθός..... 😂😂😂 Ουπς.... τι 6.1 είναι αυτό? Απο το πρωι έχει έρθει... 1 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bakost Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Με τη νέα αναβάθμιση του S23 ultra σε 6.1.1 όταν βγάζεις φώτο με ζουμ από 16Χ έως 19Χ οι φωτογραφίες βγαίνουν θολές με τα χρώματα να είναι απλωμένα έξω απ τα αντικείμενα. Κι αυτό συμβαίνει στην πρώτη φώτο γιατί αν τραβήξεις κατευθείαν με τις ίδιες ρυθμίσεις δεύτερη, αυτή βγαίνει κανονική. Διάβασα ότι συμβαίνει σε πάρα πολλούς χρήστες εκτός από εμένα . Κατά τα υπόλοιπα είναι κομπλέ η αναβάθμιση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmisKon Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 44 minutes ago, thabull said: Ήρθε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κατεβάζω και ο θεός βοηθός..... 😂😂😂 Ουπς.... τι 6.1 είναι αυτό? 6.1.1 ειναι , απλα κανει και δω περικοπές η Samsung , δεν γραφει το δευτερο .1 , εδω δεν βαζει φορτιστη το δευτερο .1 σε πειραξε ? 😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bakost Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Με τη νέα αναβάθμιση του S23 ultra σε 6.1.1 όταν βγάζεις φώτο με ζουμ από 16Χ έως 19Χ οι φωτογραφίες βγαίνουν θολές με τα χρώματα να είναι απλωμένα έξω απ τα αντικείμενα. Κι αυτό συμβαίνει στην πρώτη φώτο γιατί αν τραβήξεις κατευθείαν με τις ίδιες ρυθμίσεις δεύτερη, αυτή βγαίνει κανονική. Διάβασα ότι συμβαίνει σε πάρα πολλούς χρήστες εκτός από μένα. Κατά τα υπόλοιπα είναι κομπλέ η αναβάθμιση σε όλα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου (edited) Ήρθε και σε εμένα μόλις. Από ότι είδα φέρνει κάποια χαρακτηριστικά του s24. Δεν ξέρω μήπως την καθυστερήσω. Η μπαταρία πριν το update πέφτει αισθητά σε σχέση με τις προηγούμενες Αναβαθμίσεις. Τώρα αυτό που λέτε μερικοί για το δακτυλικο αποτύπωμα με ανησυχησε λίγο γιατί το χρησιμοποιώ... Εν τω μεταξύ τι λέει πάλι επίπεδο επιδιόρθωσης ασφαλειας: 1 Αυγούστου? Κανονικά δεν έπρεπε να δώσει του Σεπτεμβρίου? Edited 16 Σεπτεμβρίου by jim2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, LAGGI said: Απο το πρωι έχει έρθει... χαχαχαχα... όντως. Διαβαζα για το δακτυλικό και νόμιζα ότι μιλάμε για τζαμάκια πάλι.... Πάλι καλά που το πήρα πρέφα έστω και αργά.... Installed και περιμένω τη νεκροψία.... 😀😀 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου το δακτυλικο παει αεροπορια τουλαχιστον σε μενα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Ρε παιδιά τι κάνανε πάλι εξαφανίστηκε η ελληνική γλώσσα. Στα πακέτα γλωσσών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου https://x.com/tarunvats33/status/1836006630749512067?s=19 Ένα σοβαρό πρόβλημα με ghosting στις φωτό μεταξύ 16 και 19.9 ζουμ. Ελεος 15 ώρες πριν, Bakost said: Με τη νέα αναβάθμιση του S23 ultra σε 6.1.1 όταν βγάζεις φώτο με ζουμ από 16Χ έως 19Χ οι φωτογραφίες βγαίνουν θολές με τα χρώματα να είναι απλωμένα έξω απ τα αντικείμενα. Κι αυτό συμβαίνει στην πρώτη φώτο γιατί αν τραβήξεις κατευθείαν με τις ίδιες ρυθμίσεις δεύτερη, αυτή βγαίνει κανονική. Διάβασα ότι συμβαίνει σε πάρα πολλούς χρήστες εκτός από μένα. Κατά τα υπόλοιπα είναι κομπλέ η αναβάθμιση σε όλα Και σε εμένα συμβαίνει. Κατά τα άλλα δεν έχω δει κάτι αρνητικό 2 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, markosm711 said: Ρε παιδιά τι κάνανε πάλι εξαφανίστηκε η ελληνική γλώσσα. Στα πακέτα γλωσσών Δηλαδή? Τι σημαίνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου (edited) 59 minutes ago, jim2019 said: Δηλαδή? Τι σημαίνει αυτό? Μετάφραση με το spen στα ελληνικά τέλος και γενικά τέλος ελληνικά Edited 17 Σεπτεμβρίου by markosm711 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου (edited) Η αναβαθμιση ειναι προβληματική τελικά... Διαπιστωνω κι εγω οτι: Στο ζουμ απο 11Χ και πάνω εμφανιζεται θολούρα... Τα ελληνικά έκαναν φτερά στη μεταφραση spen... Η μπαταρία δεν δειχνει να ειναι καλύτερη απο την προηγούμενη έκδοση όπου ήταν μέτρια κατα κοινή ομολογία... Edited 17 Σεπτεμβρίου by LAGGI 1 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου 55 minutes ago, LAGGI said: Η αναβαθμιση ειναι προβληματική τελικά... Διαπιστωνω κι εγω οτι: Στο ζουμ απο 11Χ και πάνω εμφανιζεται θολούρα... Τα ελληνικά έκαναν φτερά στη μεταφραση spen... Η μπαταρία δεν δειχνει να ειναι καλύτερη απο την προηγούμενη έκδοση όπου ήταν μέτρια κατα κοινή ομολογία... Μάπα το καρπούζι τώρα αντε να δούμε πότε θα το φτιάξουν. Εμένα μου χρειάζεται η μετάφραση στην δουλειά μου έλεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου 15 minutes ago, markosm711 said: Μάπα το καρπούζι τώρα αντε να δούμε πότε θα το φτιάξουν. Εμένα μου χρειάζεται η μετάφραση στην δουλειά μου έλεος Υπάρχει ελπίδα,με την αναβάθμιση του Σεπτεμβρίου... Ωστόσο αν δεν ενημερωθει η Samsung Ελλάδος,πώς θα γινει η διόρθωση?Μηπως να στειλεις ένα mail στη Samsung? 4 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου 34 minutes ago, LAGGI said: Υπάρχει ελπίδα,με την αναβάθμιση του Σεπτεμβρίου... Ωστόσο αν δεν ενημερωθει η Samsung Ελλάδος,πώς θα γινει η διόρθωση?Μηπως να στειλεις ένα mail στη Samsung? Μίλησα με την Samsung περιμένω απάντηση 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, markosm711 said: Μίλησα με την Samsung περιμένω απάντηση Εγώ υπέβαλα ερώτηση από την επιλογή "επικοινωνήστε μαζί μας" 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου τους έστειλα και εγώ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Πω πω ώρες ώρες οι Αναβαθμίσεις χειροτερεύουν τα πράγματα αντί να τα βελτιώνουν! Μακάρι να λυθεί άμεσα,το,ζήτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts