MeteorX Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Σαν ρυθμιση υπαρχει να το ενεργοποιεις και να το απενεργοποιεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 1 minute ago, MeteorX said: Σαν ρυθμιση υπαρχει να το ενεργοποιεις και να το απενεργοποιεις? Ναι το έχω απλά λέω ότι πλέον έχει εξαφανιστεί το εικονίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 1 minute ago, theopanatha13 said: Ναι το έχω απλά λέω ότι πλέον έχει εξαφανιστεί το εικονίδιο. δεν ξερω αν φταιει η αλλαγη που εκανες αλλα νομιζω θα σε απαντησουν τα παιδια εδω που κανανε το ιδιο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 32 minutes ago, theopanatha13 said: Καλησπέρα όταν κατεβάζετε την μπάρα ειδοποιήσεων φενεται το εικονίδιο του nfc? Εμένα φενοτανε αλλά ως δια μαγείας εξαφανίστηκε. Μήπως παίζει ρόλο η αλλαγή csc σε THL ? Μήπως χρησιμοποιείς το quickstar απο Good Lock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 2 minutes ago, andreas443 said: Μήπως χρησιμοποιείς το quickstar απο Good Lock? Ναι αλλά πιστεύω φταίει η αλλαγή csc σε THL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Ούτε σε μένα το δείχνει. Δεν είναι θέμα αλλαγής χώρας. Δουλεύει όμως κανονικά. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 (edited) 11 ώρες πριν, costsa41 said: . Edited September 18, 2023 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 εγώ τώρα το κοίταξα και σε μένα το δείχνει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Ας μας πουν όσοι έχουν βάλει THL αν τους φενεται το εικονίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Ούτε εμένα με THL φαίνεται,όχι ότι με νοιάζει κιόλας βέβαια... Παράθεση Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 2 minutes ago, panosfx said: Ούτε εμένα με THL φαίνεται,όχι ότι με νοιάζει κιόλας βέβαια... Άρα φταίει η αλλαγή του csc όπως και ότι χάθηκε και το ασφαλές wifi . Δλδ δεν μπορώ να καταλάβω πρέπει κάτι να χάνεις είτε σημαντικό η ασήμαντο και κάτι να κερδίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Δλδ αλλαζετε σε thl για ηχογραφηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 1 minute ago, MeteorX said: Δλδ αλλαζετε σε thl για ηχογραφηση? Εγώ πιο πολύ το αλλάξα για caller id spam and call protection. Και αφού έχει και την εγγραφή κλήσης οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Πραγματικα εχω βαλει τον αριθμο μου στο μητρωο 11 νομιζω πολλα χρονια τωρα και ποτε δεν εχω κλησεις spam. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Εγώ το είχα σε THL και το άλλαξα σε INS γιατί δεν μου έδειχνε παρά μόνο σε λίγες περιπτώσεις το 5G σήμα αλλά μόνο το 4G. Τώρα νομίζω έχω καλύτερο σήμα γιατί το βλέπω κι από τις γραμμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Πότε έρχεται το Android 14?Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 2 minutes ago, bardull said: Πότε έρχεται το Android 14? Sent from my iPhone using Tapatalk Βρίσκεται στην φάση του beta. Έχουν βγει συνολικά 3 εκδόσεις με την πιο πρόσφατη να ειναι αρκετά εντάξει σε καθημερινή χρήση ήδη. Προβλέπω μέχρι αρχές Νοεμβρίου, αλλα δεν υπάρχει λόγος βιασύνης γιατί οι αλλαγές ειναι λίγες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Πότε έρχεται το Android 14?Sent from my iPhone using TapatalkΜετά την έλευση του 24 και φυσικά πρώτα τα pixel μετά βλέπουμε Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 1 minute ago, costsa41 said: Μετά την έλευση του 24 και φυσικά πρώτα τα pixel μετά βλέπουμε Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πέρσι το Android 13 για το S22 Ultra είχε βγει κάπου τον Νοεμβριο-Δεκέμβριο (αν δεν κάνω λάθος), οπότε σίγουρα θα το έχει και το S23 Ultra καπου εκει (και όχι μετά το S24) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 1 hour ago, MeteorX said: Πραγματικα εχω βαλει τον αριθμο μου στο μητρωο 11 νομιζω πολλα χρονια τωρα και ποτε δεν εχω κλησεις spam. Αυτό γίνεται σε όλες τις εταιρίες; ξέρω σίγουρα για cosmote αλλά ισχύει παντού; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 22 minutes ago, vastegial_74 said: Αυτό γίνεται σε όλες τις εταιρίες; ξέρω σίγουρα για cosmote αλλά ισχύει παντού; Βεβαίως! Παίρνεις την εταιρία σου και ζητάς ένταξη του αριθμού σου στο μητρώο 11! Θέλει περίπου ένα 5μηνο μέχρι να ενημερωθούν άπαντες. Στο διάστημα αυτό εάν σε καλέσουν θα ακολουθήσει ο εξής διάλογος : -Καλησπέρα σας, από την εταιρία ΤΑΔΕ σας καλώ για μια προσφο... -..... Μητρώο 11. -Εντάξει ενημερώνω τα αρχεία μας, ευχαριστώ. Του τουτ τουτ... Τόσο απλά. Σε ένα 3μηνο δεν θα δέχεσαι κλήση ούτε από τον Θεό... Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 (edited) 15 ώρες πριν, vastegial_74 said: Αυτό γίνεται σε όλες τις εταιρίες; ξέρω σίγουρα για cosmote αλλά ισχύει παντού; Παντου,επισης στην εφαρμογη κοσμοτε(αν εχεις cosmote) επιλεγεις ακομα να μη σε ενοχλει ουτε η ιδια κοσμοτε.ουτε τηλεφωνο χρειαζεται να παρεις μεσα στις ρυθμισεις του whats up εχει την επιλογη για το μητρωο Edited September 18, 2023 by MeteorX 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 Το βράδυ όταν πέφτω για ύπνο πάντα βάζω στο αθόρυβο το κινητό,αλλά θέλω από 2 επαφές αν με πάρουν τηλέφωνο να χτυπάει κανονικά.Επίσης θέλω και μια εφαρμογή να μην είναι στην σιγαση όταν μου στέλνει ειδοποίηση και συγκεκριμένα το κουδούνι μου.Γίνεται αυτό με κάποιο τρόπο; Παράθεση Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 6 minutes ago, panosfx said: Το βράδυ όταν πέφτω για ύπνο πάντα βάζω στο αθόρυβο το κινητό,αλλά θέλω από 2 επαφές αν με πάρουν τηλέφωνο να χτυπάει κανονικά. Επίσης θέλω και μια εφαρμογή να μην είναι στην σιγαση όταν μου στέλνει ειδοποίηση και συγκεκριμένα το κουδούνι μου. Γίνεται αυτό με κάποιο τρόπο; Δες μέσα από την ρουτίνα ύπνου. Σου δίνει κάποιες παρόμοιες επιλογές με αυτές που θες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 32 minutes ago, panosfx said: Το βράδυ όταν πέφτω για ύπνο πάντα βάζω στο αθόρυβο το κινητό,αλλά θέλω από 2 επαφές αν με πάρουν τηλέφωνο να χτυπάει κανονικά. Επίσης θέλω και μια εφαρμογή να μην είναι στην σιγαση όταν μου στέλνει ειδοποίηση και συγκεκριμένα το κουδούνι μου. Γίνεται αυτό με κάποιο τρόπο; dnd δεν σε βολεύει; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts