Kostas_Ts_86 Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου 37 minutes ago, lagoudakis said: παιδες καλημερα...μια απορια,φορτιζω την συσκευη με γνησιο φορτιστη και καλωδιο samsung,βλεπω οτι κανει τον ιδιο χρονο ειτε με τον 25αρι ειτε με τον 45αρι...απο 30-80% κανει 30 λεπτα και με τους 2,τι κανω λαθος;;;;; Στη Φροντίδα, στις ρυθμίσεις φόρτισης, έχεις ενεργή τη γρήγορη φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου 8 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Στη Φροντίδα, στις ρυθμίσεις φόρτισης, έχεις ενεργή τη γρήγορη φόρτιση; βεβαια,,,και την γργορη ασυρματη,και την γρηγορη φορτιση....τι στο καλο φταιει και εχω ιδιο χρονο δεν μπορω να καταλαβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου Αποψεις; https://www.sammyfans.com/2024/05/24/samsung-galaxy-s24-s23-get-second-firmware-update-in-may-2024/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου 10 minutes ago, lefteris90 said: Αποψεις; https://www.sammyfans.com/2024/05/24/samsung-galaxy-s24-s23-get-second-firmware-update-in-may-2024/ Δεν την εχω λαβει ακομα την δευτερη μαιου μονο την πρωτη ελαβε κανεις την δευτερη που εχει αλλαξει csc THL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitron Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου (edited) Εμενα μου ηρθε και την εκανα αλλα το προβλημα παραμένει. Ισως γιατι εγινε CXE1 απο CXDE ενω απ οτι διαβαζω πρεπει να ειναι CXDF για να παιξει στην Ευρωπη. Edited 24 Μαΐου by digitron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου Για ασύρματη φόρτιση,πρέπει να χρησιμοποιήσω γνήσιο φορτιστή ή οποιοσδήποτε άλλος κάνει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου (edited) Εγώ που έχω INS θα λάβω και εγώ δεύτερη ενημέρωση Μαΐου; ( παρεμπιπτόντως έχω και γω θέμα με τις ανέπαφες πληρωμές) Edited 24 Μαΐου by papamo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου 1 ώρα πριν, papamo said: Εγώ που έχω INS θα λάβω και εγώ δεύτερη ενημέρωση Μαΐου; ( παρεμπιπτόντως έχω και γω θέμα με τις ανέπαφες πληρωμές) Για τις ανεπαφες δεν γνωριζω αλλα οσο αναφορα την δευτερη ενημερωση ναι κανονικα τωρα το ποτε δεν γνωριζω ισως νωριτερα απο οτι εμας ισως αργοτερα παντος ολοι μας θα την λαβουμε οτι και csc και εαν εχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. 24 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαΐου Kαλησπερα παιδιά. Μια ερώτηση. Μέχρι να κάνω την αναβάθμιση και να μπουν τα ai features (τρομάρα τους) κάθε φορά που στον samsung browser "μάρκαρα" ένα κομμάτι κειμένου και πατούσα μετάφραση, το τηλέφωνο χρησιμοποιούσε την εφαρμογή μετάφρασης της google (την είχα ξεχωριστά εγκατεστημένη και άνοιγε σε παράθυρο μέσα στον browser) για να μεταφράσει. Μετά την αναβάθμιση κάθε φορά που πατάω μετάφραση ανοίγει το καταραμένο feature της samsung το οποίο μάλιστα δεν μεταφράζει στα ελληνικά. Δεν βολεύει καθόλου δηλαδή. Καμιά ιδέα πως μπορώ να το επαναφέρω να χρησιμοποιεί της google;☹️ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 22 ώρες πριν, lagoudakis said: παιδες καλημερα...μια απορια,φορτιζω την συσκευη με γνησιο φορτιστη και καλωδιο samsung,βλεπω οτι κανει τον ιδιο χρονο ειτε με τον 25αρι ειτε με τον 45αρι...απο 30-80% κανει 30 λεπτα και με τους 2,τι κανω λαθος;;;;; Τίποτε δεν κάνεις λάθος.... Με ότι και να φορτίσεις, η max φόρτιση γίνεται με 25w το πολύ 30w με σταδιακή μάλιστα φόρτιση. (Έχω καλώδιο με μετρητή και το έχω μετρήσει και με τον 65άρι φορτιστή) 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 1 ώρα πριν, thabull said: Τίποτε δεν κάνεις λάθος.... Με ότι και να φορτίσεις, η max φόρτιση γίνεται με 25w το πολύ 30w με σταδιακή μάλιστα φόρτιση. (Έχω καλώδιο με μετρητή και το έχω μετρήσει και με τον 65άρι φορτιστή) ευχαριστω φιλε μου...ειπα και εγω😁 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 21 ώρες πριν, Leon_G said: Kαλησπερα παιδιά. Μια ερώτηση. Μέχρι να κάνω την αναβάθμιση και να μπουν τα ai features (τρομάρα τους) κάθε φορά που στον samsung browser "μάρκαρα" ένα κομμάτι κειμένου και πατούσα μετάφραση, το τηλέφωνο χρησιμοποιούσε την εφαρμογή μετάφρασης της google (την είχα ξεχωριστά εγκατεστημένη και άνοιγε σε παράθυρο μέσα στον browser) για να μεταφράσει. Μετά την αναβάθμιση κάθε φορά που πατάω μετάφραση ανοίγει το καταραμένο feature της samsung το οποίο μάλιστα δεν μεταφράζει στα ελληνικά. Δεν βολεύει καθόλου δηλαδή. Καμιά ιδέα πως μπορώ να το επαναφέρω να χρησιμοποιεί της google;☹️ Δεν έχω βρει ούτε εγώ τον τρόπο, αν και δεν ασχολήθηκα πολύ επειδή συνήθως κάνω translate από άλλες γλώσσες στα αγγλικά. Μέχρι στιγμής, το Galaxy AI στην Ελλάδα είναι κατά 95% περιττό και σε καμία περίπτωση deal breaker 1 1 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου On 24/5/2024 at 9:11 ΜΜ, Leon_G said: Kαλησπερα παιδιά. Μια ερώτηση. Μέχρι να κάνω την αναβάθμιση και να μπουν τα ai features (τρομάρα τους) κάθε φορά που στον samsung browser "μάρκαρα" ένα κομμάτι κειμένου και πατούσα μετάφραση, το τηλέφωνο χρησιμοποιούσε την εφαρμογή μετάφρασης της google (την είχα ξεχωριστά εγκατεστημένη και άνοιγε σε παράθυρο μέσα στον browser) για να μεταφράσει. Μετά την αναβάθμιση κάθε φορά που πατάω μετάφραση ανοίγει το καταραμένο feature της samsung το οποίο μάλιστα δεν μεταφράζει στα ελληνικά. Δεν βολεύει καθόλου δηλαδή. Καμιά ιδέα πως μπορώ να το επαναφέρω να χρησιμοποιεί της google;☹️ 16 ώρες πριν, Dark_Lord said: Δεν έχω βρει ούτε εγώ τον τρόπο, αν και δεν ασχολήθηκα πολύ επειδή συνήθως κάνω translate από άλλες γλώσσες στα αγγλικά. Μέχρι στιγμής, το Galaxy AI στην Ελλάδα είναι κατά 95% περιττό και σε καμία περίπτωση deal breaker Μετά την επιλογή του κειμένου, πατάμε στις 3 τελίτσες και επιλέγουμε Manage Apps. Εκεί ενεργοποιούμε το Translate. Έπειτα κατά την επιλογή κειμένου, πατώντας στις 3 τελίτσες θα εμφανιστεί και 2η επιλογή Translate η οποία είναι της Google. 2 3 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου Σε THL μου ήρθε σήμερα και η δεύτερη ενημέρωση Μαΐου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16717 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 6 minutes ago, Livagoth said: Σε THL μου ήρθε σήμερα και η δεύτερη ενημέρωση Μαΐου. Το θέμα είναι το wallet λέιτουργει κανονικά τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 7 minutes ago, Livagoth said: Σε THL μου ήρθε σήμερα και η δεύτερη ενημέρωση Μαΐου. Καλησπέρα τι περιέχει αυτή η ενημέρωση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 14 minutes ago, theopanatha13 said: Καλησπέρα τι περιέχει αυτή η ενημέρωση ? Δεν έχω ιδέα σαν περιγραφή είχε την γενική που βάζουν σε κάθε ενημέρωση ασφαλείας. Wallet δεν έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16717 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου (edited) 3 ώρες πριν, Livagoth said: Δεν έχω ιδέα σαν περιγραφή είχε την γενική που βάζουν σε κάθε ενημέρωση ασφαλείας. Wallet δεν έχω δοκιμάσει. Μπορείς να δεις μολις ανοιξεις το wallet στις "ρυθμισεις πληρωμω"αν σου εμφανίζει τη σημειωση "το τηλέφωνο δεν πληροί τις απαιτήσεις ασφαλειας" Spoiler 1039463314_Screen_Recording_20240526_194518_GooglePlayservices.mp4.d624a34fa5f6b606ad30963fbfa4e130.mp4 Edited 26 Μαΐου by nikos16717 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 39 minutes ago, nikos16717 said: Μπορείς να δεις μολις ανοιξεις το wallet στις "ρυθμισεις πληρωμω"αν σου εμφανίζει τη σημειωση "το τηλέφωνο δεν πληροί τις απαιτήσεις ασφαλειας" Reveal hidden contents 1039463314_Screen_Recording_20240526_194518_GooglePlayservices.mp4.d624a34fa5f6b606ad30963fbfa4e130.mp4 3 MB · 0 downloads Μου το βγάζει και εμένα το μήνυμα δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου (edited) Έχετε περάσει το τελευταίο Google System Update; Είναι Settings - About Phone - Software information - Google Play System Update. Είχε γίνει ξανά πριν κάποιους μήνες λόγω ασυμβατότητας αν θυμάμαι σωστά έκδοσης Samsung και Google Play; Δεν θυμάμαι 100%, διορθώθηκε όμως με επόμενο update οπότε υπομονή. Edited 26 Μαΐου by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου Offtopic Έχει δει κανείς τις τιμές του 2024 ultra? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου (edited) 2 ώρες πριν, Sofos_5 said: Έχετε περάσει το τελευταίο Google System Update; Είναι Settings - About Phone - Software information - Google Play System Update. Είχε γίνει ξανά πριν κάποιους μήνες λόγω ασυμβατότητας αν θυμάμαι σωστά έκδοσης Samsung και Google Play; Δεν θυμάμαι 100%, διορθώθηκε όμως με επόμενο update οπότε υπομονή. Εκανα και αυτήν την ενημέρωση, πάλι το βγάζει το μήνυμα. Ίσως θα πρέπει να περιμένουμε όπως λες. Edited 26 Μαΐου by Livagoth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου Παιδιά σορρυ για το off topic. Θέλω να αγοράσω λαπτοπ από skroutz. Ή άλλα καταστήματα. Λογω του 39α στη πληρωμή δεν με αφήνει να βάλω δόσεις το κάνει μόνο σε ιδιώτες. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να δώσω όλο το ποσό. Τι κάνετε,σε αντίστοιχες περιπτώσεις? Κάνετε χρήση της klarna? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου Συνεχίζω να μην μπορώ να πληρώσω με Google Wallet και THL. Κάποιος με EUR να μας πει ότι δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16717 Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου Εγώ έχω γυρίσει από thl σε eur για να δω μήπως όταν γίνει η ενημέρωση δουλέψει με το eur, αλλά ακόμα δεν έχει έρθει η ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts