VeCo Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 mono k mono pou 8a kanei proponisi se mia apo tis 5 kaluteres omades tou kosmou de ftanei?asfalws de mporei na elpizei oti 8a ek8ronisei ton kalutero goalkeeper tou kosmou oti 8a paixei paixnidia omws einai sigouro.katarxin ola tou kupelou k se merika prwta8limatos xwris megali simasia wste na xekourazetai o dida Ο λόγος που τον πήραν στην Μίλαν είναι για να γλυτώσουν από την γκρίνια του Αμπιάτι ο οποίο πίστευε πως άξιζε να παίζει σε περισσότερα ματς (κάτι σαν Καν - Λέμαν). Ο Ελευθερόπουλος από την άλλη δεν θα μπορεί να πει και τίποτα για τον λόγο ακριβώς που αναφέρεις. Άρα κερδισμένη βγαίνει η Μίλαν, και ο Ελευθερόπουλος βέβαια, ο οποίος θα αποκτήσει τεράστια εμπειρία. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Έφυγε και επιστρέφει με... Βέλγιο Μετά από 3 χρόνια και 5 μήνες (φιλικό με το Βέλγιο στην Πάτρα), ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα είναι και πάλι στη σύνθεση της Εθνικής ομάδας των ανδρών, για... ακόμα ένα φιλικό με το Βέλγιο. Εκτός από τον στράικερ της ΑΕΚ, ο Ότο ρεχάγκελ κάλεσε και πάλι τον Σαλπιγγίδη, ενώ νέο πρόσωπο στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα είναι ο Βαγγέλης Μόρας. Εκτός από τους τρεις άσους ο Οτο Ρεχάγκελ απηύθυνε πρόσκληση στους εξής ποδοσφαιριστές: Νικοπολίδη, Σηφάκη, Σεϊταρίδη, Βύντρα, Κυργιάκο, Γκούμα, Φύσσα, Καψή, Κατσουράνη, Μπασινά, Καφέ, Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Γιαννακόπουλο, Βρύζα, Χαριστέα, Λάκη. Το φιλικού θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Αυγούστου και ώρα 20:15 (τοπική) στο King Baudouin των Βρυξελών. Η αποστολή θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα 15 Αυγούστου στη Βουλιαγμένη (12:00) και στις 19:00 της ίδιας μέρας θα πραγματοποιήσει την πρώτη της ανοιχτή προπόνηση στον Άγιο Κοσμά. Στις 16/8 θα πραγματοποιήσει ακόμα μία, κλειστή αυτή τη φορά, στο King Baudouin (κλειστή). Οι αποστολές των Εθνικών Ομάδων Ανδρών και Ελπίδων θα αναχωρήσουν για το Βέλγιο την Τρίτη 16 Αυγούστου (11:00) και θα επιστρέψουν την Πέμπτη 18 Αυγούστου (03:45). ΑΡΕ ΣΑΛΠΙ!!!!!! ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ!!!!!!!!!! http://www.sport24.gr/html/ent/220/ent.79220.asp only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Μάλιστα. Καλεί τον Λυμπερόπουλο και αφήνει έξω τον Γκέκα. Τι του λες τώρα; This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Νομίζω πως του δόθηκαν οι ευκαιρίες στο Fifa Confederations Cup 2005 αλλά δεν τις αξιοποίησε... only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Αν είναι έτσι τον Λύμπε με ποιό σκεπτικό τον καλεί; Όχι πως έχω πρόβλημα, απλά δεν καταλαβαίνω την κίνηση αυτή. Φυσικά θα μπορούσε να πει κάποιος πως είναι για να δει τον βαθμό ετοιμότητας του παίκτη, ούτως ώστε να ξέρει αν μπορεί να τον καλέσει όταν χρειαστεί εναλλακτικούς επιθετικούς. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Πραγματικά και εμενα με παραξένεψε που κάλεσε τον Λυμπε , αλήθεια πόσο χρονών είναι; 30-31; only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 4.8 έκλεισε τα 30 This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Μάλιστα. Καλεί τον Λυμπερόπουλο και αφήνει έξω τον Γκέκα. Τι του λες τώρα; :eek: Ε οχι να συγκρινουμε το Γκεκα με το Λυμπεροπουλο... Ε οχι! Teorizo,ο Λυμπεροπουλος ειναι πολυ μικροτερος απο Ζαγορακη κτλ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Πραγματικά και εμενα με παραξένεψε που κάλεσε τον Λυμπε , αλήθεια πόσο χρονών είναι; 30-31; Ειναι 30 ακριβως αλλα αυτο δεν εχει σημασια. Παντως και εμενα μου φαινεται λιγο παραξενο... Νομιζω οτι το σκεπτικο του Rehaggel ειναι να αλλαξει λιγο τα προσωπα της επιθεσεις γιατι αυτους τους Χαριστεα-Βρυζα τους εχουν μαθει απ' εξω πολλες αμυνες. Αλλωστε, πιστευω οτι σε αυτο οφειλεται το γεγονος οτι εχουμε αρκετο καιρο να πετυχουμε γκολ σε επισημο αγωνα, και οταν το πετυχαινουμε, το πετυχαινουμε με δυσκολια. Μηπως μπορει καποιος να μου θυμισει απο ποτε εχουμε να νικησουμε με διαφορα 2 γκολ καποια ομαδα? Και μη μου πειτε το Καζακσταν... Αυτο με προβληματιζει ιδιαιτερα και πιστευω οτι γι' αυτο ο Rehaggel καλεσε τον Λυμπε, για αλλαγη (δεν εννοω για παγκο, αλλα για αλλαγη στο εμψυχο δυναμικο της ομαδας), και επειδη αυτος εχει εμπειρια αρκετη, που χρειαζεται στην Εθνικη... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Ειναι 30 ακριβως αλλα αυτο δεν εχει σημασια. Παντως και εμενα μου φαινεται λιγο παραξενο... Νομιζω οτι το σκεπτικο του Rehaggel ειναι να αλλαξει λιγο τα προσωπα της επιθεσεις γιατι αυτους τους Χαριστεα-Βρυζα τους εχουν μαθει απ' εξω πολλες αμυνες. Αλλωστε, πιστευω οτι σε αυτο οφειλεται το γεγονος οτι εχουμε αρκετο καιρο να πετυχουμε γκολ σε επισημο αγωνα, και οταν το πετυχαινουμε, το πετυχαινουμε με δυσκολια. Μηπως μπορει καποιος να μου θυμισει απο ποτε εχουμε να νικησουμε με διαφορα 2 γκολ καποια ομαδα? Και μη μου πειτε το Καζακσταν... Αυτο με προβληματιζει ιδιαιτερα και πιστευω οτι γι' αυτο ο Rehaggel καλεσε τον Λυμπε, για αλλαγη (δεν εννοω για παγκο, αλλα για αλλαγη στο εμψυχο δυναμικο της ομαδας), και επειδη αυτος εχει εμπειρια αρκετη, που χρειαζεται στην Εθνικη... ;) Nαι,ειναι παικτες με τοσο μεγαλη ποικιλια κινησεων που πλεον τις εχουν εξαντλησει... Ρε δε θα μου μεινει τριχα στο κεφαλι με αυτα που διαβαζω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 :eek: Ε οχι να συγκρινουμε το Γκεκα με το Λυμπεροπουλο... Ε οχι! Teorizo,ο Λυμπεροπουλος ειναι πολυ μικροτερος απο Ζαγορακη κτλ Έχει απόλυτο δίκαιο! Από που κι ως που συγκρίνουμε το πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 χρόνια μπάλας μπροστά του με τον Λύμπε! Όνειδος! This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Δεν ειπα αυτο, ειπα οτι η επιθεση μας προσπαθει συνεχως με τους ιδιους τροπους να πετυχουν γκολ, για παραδειγμα, ο Χαριστεας μπορει να σκοραρει με κεφαλιες μονο. Λογικο ειναι οι αντιπαλοι προπονητες να βαζουν στην αμυνα τους καταλληλους παικτες για να αντιμετωπισουν αυτου του ειδους τις επιθεσεις. Αν ομως ερθει μια αλλαγη, θα ειναι καλυτερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Δεν ειπα αυτο, ειπα οτι η επιθεση μας προσπαθει συνεχως με τους ιδιους τροπους να πετυχουν γκολ, για παραδειγμα, ο Χαριστεας μπορει να σκοραρει με κεφαλιες μονο. Λογικο ειναι οι αντιπαλοι προπονητες να βαζουν στην αμυνα τους καταλληλους παικτες για να αντιμετωπισουν αυτου του ειδους τις επιθεσεις. Αν ομως ερθει μια αλλαγη, θα ειναι καλυτερα. Υποτίθεται πως αυτή η αλλαγή θα ερχόταν με τον Γκέκα και τον Σαλπιγγίδη οι οποίοι και νέοι είναι και σκοράρουν με πόδια και κεφάλι, και όχι με πισωγυρίσματα (γιατί η επιστροφή του Λύμπε είναι πισογύρισμα). This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Έχει απόλυτο δίκαιο! Από που κι ως που συγκρίνουμε το πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 χρόνια μπάλας μπροστά του με τον Λύμπε! Όνειδος! Καλα... Δε συνεχιζω γιατι ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ! Παντως αυτο,μονο εσυ και ο Μαλεζανι πρεπει να το πιστευετε... AΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ;;;;; Y.Γ:Για το Φανη Γκεκα του ΠΑΟ μιλαμε;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Υποτίθεται πως αυτή η αλλαγή θα ερχόταν με τον Γκέκα και τον Σαλπιγγίδη οι οποίοι και νέοι είναι και σκοράρουν με πόδια και κεφάλι, και όχι με πισωγυρίσματα (γιατί η επιστροφή του Λύμπε είναι πισογύρισμα). Ε ρε μανια με το Γκεκα... Σε λιγο θα μας βγαλεις καλυτερο απο το Λυμπεροπουλο τους Βρυζα-Χαριστεα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Καλα... Δε συνεχιζω γιατι ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ! Παντως αυτο,μονο εσυ και ο Μαλεζανι πρεπει να το πιστευετε... AΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ;;;;; Y.Γ:Για το Φανη Γκεκα του ΠΑΟ μιλαμε;; Πρώτον θα σε παρακαλούσα να γράφεις με μικρά και όχι με κεφαλαία. Δεύτερον μιλάμε για τον Φάνη Γκέκα των Άνω Πετραλώνων. Μόνο εγώ κι ο Μαλεζάνι το πιστεύουμε ε; Κλοτσάει με το καλάμι ε; Να σου πω κάτι; Καλύτερα να κλοτσάει με τα αυτιά και να βγαίνει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, παρά με τα πόδια και να σκοράρει 9 φορές τη σεζόν. Πόσω μάλλον δε όταν ο ένας είναι νεότατος και ο άλλος κοντεύει τη σύνταξη. Γι' αυτό μην συγκρίνεις τα αλλότρια. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Ε ρε μανια με το Γκεκα... Σε λιγο θα μας βγαλεις καλυτερο απο το Λυμπεροπουλο τους Βρυζα-Χαριστεα! Γιατί; Μήπως σκοράρουν αυτοί περισσότερο από τον Λύμπε; This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 bomber21 χωρις παρεξηγηση αλλα γιατι τα βλεπεις οπαδικα τα πραγματα;; :confused: Δεν εθιξε κανενας τον Λυμπε.Και ξερεις ποσο πολυ τον σεβονται ολοι οι Παναθηναικοι μαζι και εγω.Αλλα εδω μιλαμε για την Εθνικη και τι ειναι καλυτερο. Κανεις δεν εβγαλε παλτο τον Λυμπεροπουλο απλα παιχτες σαν τον Γκεκα και τον Σαλπιγγιδη λογω ηλικιας εχουν μεγαλυτερες προοπτικες εξελιξης και σιγουρα μεγαλυτερες φιλοδοξιες. ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Εχεις δικιο, αλλα ο Ρεχαγκελ δε χρειαζεται παικτες εξελιξιμους (επειδη λες οτι Γκεκας-Σαλπιγγιδης εχουν περισσοτερες προοπτικες εξελιξης) αλλα ετοιμους με εμπειρια, οπως ο Λυμπε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 bomber21 χωρις παρεξηγηση αλλα γιατι τα βλεπεις οπαδικα τα πραγματα;; :confused: Δεν εθιξε κανενας τον Λυμπε.Και ξερεις ποσο πολυ τον σεβονται ολοι οι Παναθηναικοι μαζι και εγω.Αλλα εδω μιλαμε για την Εθνικη και τι ειναι καλυτερο. Κανεις δεν εβγαλε παλτο τον Λυμπεροπουλο απλα παιχτες σαν τον Γκεκα και τον Σαλπιγγιδη λογω ηλικιας εχουν μεγαλυτερες προοπτικες εξελιξης και σιγουρα μεγαλυτερες φιλοδοξιες. ;) Ακριβώς! Για μένα ο Λύμπε είναι από τους καλύτερους πάικτες που πέρασαν από την ομάδα μου και λυπήθηκα όταν έφυγε. Αλλά τώρα είναι καιρός για "νέο αίμα". Ούτως ή άλλως, δεν μπορείς να συγκρίνεις Γκέκα - Λύμπε γιατί τους χωρίζουν πολλά χρόνια καριέρας. Ο Γκέκας ακόμη να κλείσει χρόνο στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Λύμπε έχει περισσότερα από 10 χρόνια σε ομάδες που πρωταγωνιστούν, έχοντας παίξει και πολλά ματς στην Ευρώπη. @tomas90: Δεν είναι έτσι. Μια ομάδα χρειάζεται ΚΑΙ παίκτες με εμπειρία ΚΑΙ παίκτες με προοπτικές εξέλιξης. Και δεν είναι και τόσο μικροί οι Γκέκας - Σαλπιγγίδης. Και οι δύο παίζουν βασικοί σε μεγάλες ομάδες και σκοράρουν συχνά, δεν είναι απλά για να γεμίζουν το ρόστερ. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 bomber21 χωρις παρεξηγηση αλλα γιατι τα βλεπεις οπαδικα τα πραγματα;; :confused: Δεν εθιξε κανενας τον Λυμπε.Και ξερεις ποσο πολυ τον σεβονται ολοι οι Παναθηναικοι μαζι και εγω.Αλλα εδω μιλαμε για την Εθνικη και τι ειναι καλυτερο. Κανεις δεν εβγαλε παλτο τον Λυμπεροπουλο απλα παιχτες σαν τον Γκεκα και τον Σαλπιγγιδη λογω ηλικιας εχουν μεγαλυτερες προοπτικες εξελιξης και σιγουρα μεγαλυτερες φιλοδοξιες. ;) Φιλε μου δεν τα βλεπω οπαδικα τα πραγματα.Ειλικρινα.Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι η επιλογη του Λυμπεροπουλου ειναι λανθασμενη οταν σε αυτη την Εθνικη παιζουν ΑΣΤΕΙΟΙ παικτες τυπου Βυντρα,Φυσσα,Βρυζα,Χαριστεα. Οσο για το Γκεκα,να παραδεχθω πως ''μυριζει'' το γκολ.Αλλα αυτο που λεμε ''ξερει τη μπαλα'' δεν το εχει. Για Βρυζα-Χαριστεα δε σχολιαζω καν...Τα εχω πει σε παλιοτερο ποστ. Veco,o Λυμπε ειναι 30 χρονων.Δηλαδη,εχει 3 ΓΕΜΑΤΑ χρονια μπαλας ακομη.Με αυτη τη λογικη το Ζαγορακη θα πρεπει να τον αυτοκτονησουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Φιλε μου δεν τα βλεπω οπαδικα τα πραγματα.Ειλικρινα.Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι η επιλογη του Λυμπεροπουλου ειναι λανθασμενη οταν σε αυτη την Εθνικη παιζουν ΑΣΤΕΙΟΙ παικτες τυπου Βυντρα,Φυσσα,Βρυζα,Χαριστεα. Οσο για το Γκεκα,να παραδεχθω πως ''μυριζει'' το γκολ.Αλλα αυτο που λεμε ''ξερει τη μπαλα'' δεν το εχει. Για Βρυζα-Χαριστεα δε σχολιαζω καν...Τα εχω πει σε παλιοτερο ποστ. Veco,o Λυμπε ειναι 30 χρονων.Δηλαδη,εχει 3 ΓΕΜΑΤΑ χρονια μπαλας ακομη.Με αυτη τη λογικη το Ζαγορακη θα πρεπει να τον αυτοκτονησουμε. Άλλο 3 χρόνια γεμάτα, άλλο 9. ;) This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Φιλε μου δεν τα βλεπω οπαδικα τα πραγματα.Ειλικρινα.Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι η επιλογη του Λυμπεροπουλου ειναι λανθασμενη οταν σε αυτη την Εθνικη παιζουν ΑΣΤΕΙΟΙ παικτες τυπου Βυντρα,Φυσσα,Βρυζα,Χαριστεα. Οσο για το Γκεκα,να παραδεχθω πως ''μυριζει'' το γκολ.Αλλα αυτο που λεμε ''ξερει τη μπαλα'' δεν το εχει. Για Βρυζα-Χαριστεα δε σχολιαζω καν...Τα εχω πει σε παλιοτερο ποστ. Veco,o Λυμπε ειναι 30 χρονων.Δηλαδη,εχει 3 ΓΕΜΑΤΑ χρονια μπαλας ακομη.Με αυτη τη λογικη το Ζαγορακη θα πρεπει να τον αυτοκτονησουμε. Εγω δεν μπορω να πω τωρα αν ειναι λανθασμενη η κληση του Λυμπε ή οχι.Αλλωστε ολα εκ του αποτελεσματος κρινονται. Κατσε να τον δουμε και τοτε μιλαμε.Ομως να μην τον δουμε σε 5λεπτα ή 10λεπτα οπως σε αλλες περιπτωσεις. ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Εχεις δικιο, αλλα ο Ρεχαγκελ δε χρειαζεται παικτες εξελιξιμους (επειδη λες οτι Γκεκας-Σαλπιγγιδης εχουν περισσοτερες προοπτικες εξελιξης) αλλα ετοιμους με εμπειρια, οπως ο Λυμπε... την εμπειρία την έχει ο Λυμπε αλλά... από ότι ξέρω τον έχει ξανα καλέσει σε φιλικό και δεν έδειξε κάτι το εξαιρετικό. Και ήταν σε πιο μεγάλη ηλικία απο αυτή των Σαλπι και Γκεκα. ;) only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Μου αρεσε που καλεσε τον Νικόλα, αλλα τον Γκεκα για μενα κακως δεν τον καλεσε.:( Ο Παπαδοπουλος δεν εχει δειξει μεχρι τωρα κατι ιδιαιτερο στην Εθνικη και ισως καλυτερα που δεν τον φωναξε. Αντε να παιρνει σειρα και ο Ζηκος!!:D http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts