Jump to content

Eθνική Ελλάδας - Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006

bel
 Κοινοποίηση

Ελλάδα - Γεωργία  

16 members have voted

1. 1. Ελλάδα - Γεωργία

• Νίκη Ελλάδας
      15
    • Ισοπαλία
      1
    • Νίκη Γεωργίας
      0

Recommended Posts

Ειδατε τι ειπε ο Κοτοπουλιδης μολις το εφαγε απο τον Αντριανο;

''Πωπω,τον π**στη τι εβαλε'' και μετα οταν πανηγυριζε ο Αντριανο, λεει ''αντε γα**σου''!!:lol::lol::w00t::shock::rotfl:

Παντως,οσον αφορα το παιχνιδι,ο Ρεχαγκελ θα μας κανει να σιχαθουμε το ιδιο το εθνικο μας συγκροτημα.Δεν μπορω αλλο Βρυζα - Χαριστεα,δεν μπορω αλλο Βυντρα,δεν μπορω αλλο Φυσσα!

ΦΤΑΝΕΙ!Το ποδοσφαιρο ειναι μαγεια,τεχνη και οχι αυτο το πραγμα που παιζει η Εθνικη μας.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

''Πωπω,τον π**στη τι εβαλε'' και μετα οταν πανηγυριζε ο Αντριανο, λεει ''αντε γα**σου''!!:lol::lol::w00t::shock::rotfl:

Παντως,οσον αφορα το παιχνιδι,ο Ρεχαγκελ θα μας κανει να σιχαθουμε το ιδιο το εθνικο μας συγκροτημα.Δεν μπορω αλλο Βρυζα - Χαριστεα,δεν μπορω αλλο Βυντρα,δεν μπορω αλλο Φυσσα!

ΦΤΑΝΕΙ!Το ποδοσφαιρο ειναι μαγεια,τεχνη και οχι αυτο το πραγμα που παιζει η Εθνικη μας.

Η λογική μου τώρα μου λέει να στην πώ άγρια αλλά οι τρόποι μου λένε σκάσε μαλ@κ@ και μη μιλάς δημοκρατία έχουμε!!

Αυτός ο άνθρωπος (Ρεχάγκελ) και αυτοί οι παίκτες σήκωσαν όπως σήκωσαν το Πανευρωπαικό!!

Τόση αχαριστία πιά!!

Ολοι ξάφνικά γίναμε προπονητές της εξέδρας!!

Αν είναι δυνατόν!!

Ελεος!!

Ελεος!!

Η λογική μου τώρα μου λέει να στην πώ άγρια αλλά οι τρόποι μου λένε σκάσε μαλ@κ@ και μη μιλάς δημοκρατία έχουμε!!

Αυτός ο άνθρωπος (Ρεχάγκελ) και αυτοί οι παίκτες σήκωσαν όπως σήκωσαν το Πανευρωπαικό!!

Τόση αχαριστία πιά!!

Ολοι ξάφνικά γίναμε προπονητές της εξέδρας!!

Αν είναι δυνατόν!!

Ελεος!!

Ελεος!!

Πες την μου.Δεν εχω προβλημα.

Για το θεμα που θιγω εχεις να πεις τιποτα;

Σου αρεσει αυτο που βλεπεις;

Οσον αφορα το Ευρωπαικο,εγω φιλε εκλαιγα απο τη χαρα μου!

Αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να ανεχομαι μια ζωη στην εθνικη ομαδα της χωρας μου το Χαριστεα και τον καθε Χαριστεα!Αρκετα!

Και προπονητης της εξεδρας ημουν απο παλια.Δεν εγινα τωρα.

Χμ... μήπως πρόσεξες ότι η Βραζιλία έπαιζε στο ρελαντί χθες? Δεν τους είδα να ζορίζονται και καθόλου...

Φάνηκε η διαφορά των παικτών. Και πιστεύω ότι όπως όλες οι μεγάλες ομάδες σέβονται τους αντιπάλους τους έτσι και αυτοί χθες σεβάστηκαν την Πρωταθλήτρια Ευρώπης και δεν τις έριξαν 5 γκολ να γίνει κόλαση.

Μην μου πείτε πως δεν μπορούσαν έυκολα να έχουν βάλει άλλα δύο. Απλά έκοψαν ρυθμό έκαναν 3 αλλαγές να ξεκουραστούν οι παίκτες τους που έρχονται από Champions league κ.λ.π. και είναι "κουρασμένοι".

Αν διάβασες δηλώσεις του προπονητή των Βραζιλιάνων και άλλων μετά τον αγώνα,δυσκολεύτηκαν από την ζώνη άμυνας μας ( που ήταν και με 2 σημαντικές ελλείψεις) ,ενω αυτοί είχαν ελλείψεις σε 2 επιθετικούς που όμως δεν είχαν θέση στην σημερινή Βραζιλία-όλοι επιθετικοί θα είναι ?.

Mπορεί άραγε η Βραζιλία να παίζει οργανωμένα σαν ομάδα ή εξαρτάται μόνο από την κλάση 4-5 επιθετικών παικτών μόνο που έχουν ευκολία στο σκοράρισμα ? -Αμα δεν είναι έτσι, γιατί οι ίδιοι έχασαν 3-1 από την Αργεντινή προσφατα για τα προκριματικά του Μουντιάλ (σε παιχνίδι "θανάτου" από γόητρο κάτι σαν Ελλάδα-Τουρκία στο παρελθόν), και δήθεν θέλουν τώρα την ρεβάνς από τους Αργεντίνους σ'αυτή την διοργάνωση ; ...(ενώ ειδαμε και πως η Αργεντινη δυσκολευτηκε αρκετά από την Τυνησία προχθές) -

Μήπως κουράστηκαν και αυτοί όπως οι Βραζιλιάνοι ,και αυτό είναι η δικαιολογία δήθεν σεβασμός στον αντίπαλο ? (ήδη οι Βραζιλιάνοι είχαν πεί σε δηλώσεις τους,ότι είχαν πρόβλημα από την προσαρμογή τους στις διαφορετικές χρονικές ζώνες και κλίματος από την πατρίδα τους ,τα ίδια όμως έλεγαν και στο Μουντιαλ την Γαλλίας και Ιαπωνίας ,μπαλαδόροι μεν,διεθνώς παραδεχτώ ,δεν κοιτάνε όμως και την πισινή με κουτοπονηριά μήπως κάτσει στραβή ?) γιατί μήπως η ψαλίδα μεταξύ αδύναμων και ισχυρών ομάδων έχει μικρήνει αρκετά τα τελευταία χρόνια διεθνώς ?

Τα ίδια έλεγαν και πέρσι κάποιοι αντίπαλοί μας, από σενάρια τύχης μας στο Εuro ,αλλά ο Ρεχάγκελ τους απάντησε γιατί δεν μας κέρδιζαν με παραπάνω γκόλ να περάσουν αυτοί ? (Αυτό απαντά και στα σενάρια του "αν μπορούσαν" να μας βάλουν και άλλα γκόλ οι Βραζιλιάνοι ...)

Ηδη όμως απάντησα (πριν) με το σενάριο αν είμασταν η "φρεσκια" περσινή πλήρης ομάδα ή αν είχαμε ισοφαρίσει, θα ήταν διαφορετικός ο αγώνας...

-Με τα αν όμως δεν βγαίνουν τα αποτελέσματα και ανακυκλωνουμε τα ίδια...

Αν και τον μισούσα αυτόν τον παίχτη όταν έπαιζε στην Ελλάδα(Τάκης Φύσσας) , τώρα δείχνει πολύ καλά στοιχεία ρε σύ!Έχει ενθουσιασμό,κάνει καλές ενέργειες,άλλαξε γενικότερα το στύλ του.

Το λέω αυτό γιατί τον έβαλες στη λίστα με τα παλτά, που πλήρως αποδέχομαι.

Η εθνική χρειάζεται όπως και δήποτε , νέο αίμα στην επίθεση.

Εγώ έχω παρατηρήσει ότι όταν λείπει ο Δέλλας, υπάρχει μεγάλο κενό στην άμυνα που κάνει μπάμ.Αλλά να μου πείτε, ποιος δεν το έχει παρατηρήσει αυτό..

Αμυντικά μας θεωρώ εντάξει.

Κέντρο , πάλι μας θεωρώ εντάξει.

Επίθεση πονάμε.Υπάρχει όμως εναλλακτική λύση ;

Ποιός είναι καλύτερος ; Ο ξιφίας ο παπαδόπουλος ;

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Πολύ παρατηρητικός είσαι.Όλα τα βλέπεις!

Όταν φύγει ο Ότο να αυτοπροταθείς για προπονητής στον Γκαγκάτση.Αντι για Βρύζα-Χαριστέα,σου προτείνω να πάρεις Νατσούρα-Γαβριλόπουλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

...Barcelona,such a beautiful horizon

Barcelona,like a jewel in the sun

Por ti sere gaviota de tu bella mar...

my blog

Μπόμπερ, αν δεν σου αρέσει αυτή η Εθνική μας να μην την παρακολουθείς. Απλά να υποστηρίζεις άλλη Εθνική. Εμείς την υποστηρίζουμε και γουστάρουμε όπως παίζουμε. Ναι με τον Βρύζα το παλτό και τον Φύσσα τον κυνηγό μπεκάτσας.

Ποδόσφαιρο δεν είναι μαγεία. Ποδόσφαιρο είναι η τέχνη του να παίρνεις αποτελέσματα. Και αυτό εμείς το καταφέρνουμε πολύ καλά. :!: http://greek-torrents.com/vbulletin/images/smilies/greece.gif http://greek-torrents.com/vbulletin/images/smilies/bdance.gif

Kάτω τα χέρια από την Εθνική !

Μικρή χώρα είμαστε λιγότερες επιλογές σε σύνολο παικτών θα έχουμε

Το θέμα δυστυχώς εξαρτάται από οργανωση και συμφέροντα της Πολιτείας και των παραγόντων .

Οταν ανέλαβε ο Ρεχαγκελ 5αρα έφαγε από την Φιλανδία και 2 από την Ισπανία εντός εδρας-Δεν ασχολείτο κανείς -τι είχαμε τι χάσαμε-

Μετά πήραμε το Ευρωπαικό και οι πολιτικοί πήγαν να πάρουν την δόξα (.... και τα λεφτά από το οικονομικο έπαθλο του Εuro που δήθεν θα έπαιρναν και οι παίκτες μερίδιο κλπ κλπ υποσχέσεις υποσχέσεων για βελτίωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.....Αντίθετα οι παράγοντές επιμένουν σε ξένους πάικτες αμφίβολης ποιότητας για να κόβουν εισιτήρια,αντί να εξελίσουν από τα φυτώρια μελλοντικούς πρωταθλητές Ευρώπης )

-Τη μετά Ρεχαγκελ αποχή καλύτερα να μην την σκεφτόμαστε έτσι δυστυχώς......Οπως κατάντησε το μπάσκετ μετά τον θριαμβο του 1987 όλα κράτησαν γύρω στα 8 έτη-Σήμερα το μπασκετ σε εθνικό επίπεδο που ,και τι είναι από οργάνωση και επιτυχίες?

Αν διάβασες δηλώσεις του προπονητή των Βραζιλιάνων και άλλων μετά τον αγώνα,δυσκολεύτηκαν από την ζώνη άμυνας μας ( που ήταν και με 2 σημαντικές ελλείψεις) ,ενω αυτοί είχαν ελλείψεις σε 2 επιθετικούς που όμως δεν είχαν θέση στην σημερινή Βραζιλία-όλοι επιθετικοί θα είναι ?.

-Με τα αν όμως δεν βγαίνουν τα αποτελέσματα και ανακυκλωνουμε τα ίδια...

...με βρίσκεις 100% σύμφωνο!

Η ελληνική άμυνα ήταν πολύ καλά στημένη απλά ρε παίδες παίζαμε με τους παγκόσμιους πρωταθλητές, τους μάγους της μπάλας.

Εάν δείτε τα γκολ ήταν σχεδόν προσωπικά πλην του Ρουμπίνιο.

Αλλωστε έχει ειπωθεί δεκάδες φορές από γνώστες του αντικειμένου ότι η άμυνα μας είναι για σεμινάριο...αυτό τα λέει όλα!

Τα ρελαντί και τα συναφή δεν με βρίσκουν σύμφωνο...γιατί εάν μπορούσαν θα έβαζαν και 10 γκολ.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Όταν τρως 3 τεμάχια στο χαλαρό δεν μπορείς σοβαρά να ισχυριστείς ότι δυσκόλεψες τον αντίπαλο. Αυτή είναι η πραγματικότητα και πάλι καλά που οι βραζιλιάνοι το πήραν στο πολυ χαλαρό το ματσάκι.

Τώρα τις δηλώσεις "αβροφροσύνης" και "παρηγοριάς" των νικητών μετά τον αγώνα εγώ δεν τις παίρνω και πολύ στα σοβαρά, συνηθισμένο φαινόμενο ακόμα και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όταν μια μεγάλη ομάδα νικάει εύκολα μια μικρή, συνήθως μετά τον αγώνα ακολουθούν οι τυπικές δηλώσεις από τη μεριά των νικητών για το "πόσο μας δυσκόλεψε ο αντίπαλος", "πόσο καλή ομάδα είναι" κλπ κλπ....

Open your Windows to Freedom!

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.reactos.org

Πολύ παρατηρητικός είσαι.Όλα τα βλέπεις!

Όταν φύγει ο Ότο να αυτοπροταθείς για προπονητής στον Γκαγκάτση.Αντι για Βρύζα-Χαριστέα,σου προτείνω να πάρεις Νατσούρα-Γαβριλόπουλο.

Αυτα για Νατσουρες κτλ να τα πεις αλλου.Οταν με παρει το αρχιλαμογιο ο Γκαγκατσης,αυτοι οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ δεν προκειται να ξαναφορεσουν τη φανελα με το εθνοσημο.

Minovg,θα διαφωνησω.Το ποδοσφαιρο ειναι μαγεια,ειναι τεχνη.Eιναι μια ντριμπλα του Ροναλτινιο,του Ριβαλντο και του Ζιοβανι αν θες,ακομα και του Τσαρτα.Φτανει με το ''ο σκοπος αγιαζει τα μεσα''.Αν σας αρεσει αυτο που βλεπετε,παω πασο.Στο χθεσινο αγωνα (αν και την Εθνικη την υποστηριζω σαν τρελος-ειχα παει σε ΟΛΑ τα παιχνιδια της Λεωφορου και δε την ανακαλυψα τωρα επειδη εγινε trendy) γουσταρα Βραζιλια.Ε πως να το κανουμε,οταν συγκρινεις Ρομπινιο με Χαριστεα με πιανουν τα κλαματα!

@jarjar μα ποιός είπε οτι δεν προσπάθησε για 4το γκόλ η Βραζιλία?

Διάβασα όλα τα πόστ και αυτό που έχω να πώ είναι οτι τα 2 γκόλ μπήκανε απο αντεπιθέσεις,σε οργανωμένη άμυνα οι Βραζιλιάνοι προσπαθήσανε αλλά δεν τα καταφέρανε. :)

1.Να πώ επίσης κάτι που κανείς δεν ανάφερε,οτι αν και του βγαίνει να έχει τον Μπασινά πίσω απο τους αμυντικούς δυστυχώς έτσι χάνει κάθε καλή ευκαιρία όπως αυτή στο 2ρο λεπτό με την εκτέλεση φάουλ,ο Γιαννακόπουλος δεν είναι για τέτοια και φάνηκε απο τον αγώνα με την Ουκρανία,όλα πήγανε στον βρόντο κάθε εκτέλεση φάουλ ή κόρνερ αέρας κοπανιστός.

2,Επιθετικούς χρειαζόμαστε κακά τα ψέματα κάποιον που να παίρνει την μπάλα και να σουτάρει και όχι να περιμένει πότε θα σηκωθεί η μπάλα για να κάνει κεφαλιά.

και3.Εφόσον παίζεις με βαθιές μπαλιές γιατί δεν βάζεις κάποιον που το κάνει καλά τουλάχιστον(ναι το κρέας τον Τσιάρτα)300 μπαλιές ρίξαμε ΜΙΑ καλή ήθελε για να γίνει η δουλειά.

Απο την άλλη θαύμασα την βραζιλία γιατί έβλεπες οτι οι παίχτες πηγαίνανε στην μπάλα(ακόμα και κάποιες "κακές"μπαλιές δεν φαινόντουσαν)γιατί τον έβλεπες τον άλλο να στρίβει και να παίρνει την μπάλα,αυτό φάνηκε και στο 2ρο γκόλ,αν ήταν δικός μας θα έβλεπε την μπάλα να περνάει (ουτε καν θα προσπαθούσε να την βρεί)και θα έλεγε "λίγο πιο πίσω ρε συ που να την φτάσω"(και ο παρουσιαστής"αχχχ άλλο λίγο και θα την έβαζε μέσα").

Βλεπω πως πεσατε ολοι να...φατε τον μπομπερ επειδη ειπε-σωστα-τα παραπονα του για την εθνικη... :rolleyes: οσο & να εθελοτυφλουμε,οσο & να επαναπαυομαστε στις δαφνες του Γιουρο,οσο & να βαζουμε στο βιντεο τα περσινα παιχνιδια,αυτη ειναι η αληθεια...μπαλα δεν παιζουμε ουτε παιξαμε περυσι στην Πορτογαλια...απλα εκει μας υποτιμησαν διαφοροι κομπλεξικοι,ειχαμε παθος(κοινως γυαλιζε το ματι μας,ενω τωρα οι περισσοτεροι ειναι κορεσμενοι),αρκετη δοση τυχης & μια καποια φρεσκαδα...τωρα ολα αυτα εξαφανιζονται σιγα-σιγα,αλλα εμεις λεμε "δεν πειραζει","απολαυση"(ελεος,μας εριξαν τρια τεμαχια οι βραζιλιανοι κι εμεις χαλαρωσαμε & το...απολαυσαμε-τι αλλο θ'ακουσουμε απ'τους δημοσιογραφισκους :mad: )και λοιπες δικαιολογιες.

Ετσι ομως δεν βγαινει τιποτα.Και να προκριθουμε στο μουντιαλ,παλι θα βγαζουμε τον καρκινο σε καθε ματς για να πετυχουμε ενα γκολακι...αν δε μπορει ο κυρ Οτο,ας παραιτηθει...χρειαζεται νεο αιμα & νεα φιλοσοφια στην ομαδα...ας βαλουν τα νεα παιδια που εχουν ορεξη να παιξουν & ας αφησουν στην ακρη παικτες τελειωμενους(Τσιαρτας,Βρυζας) & κορεσμενους(Μπασινας,Γκουμας κλπ).

Καταλαβετε οτι οποιος εχει αντιθετη γνωμη απ'οσους...πανηγυριζουν ακομα για το Γιουρο &..."δεν σταματουν να τραγουδουν ποτε",δεν το κανουν απο εμπαθεια,αλλα απο υπερβολικη αγαπη στην εθνικη,που την παρακολουθουσαν ακομα & στα φιλικα που εχανε απ'την Κυπρο... :X

Βλεπω πως πεσατε ολοι να...φατε τον μπομπερ επειδη ειπε-σωστα-τα παραπονα του για την εθνικη... :rolleyes: οσο & να εθελοτυφλουμε,οσο & να επαναπαυομαστε στις δαφνες του Γιουρο,οσο & να βαζουμε στο βιντεο τα περσινα παιχνιδια,αυτη ειναι η αληθεια...μπαλα δεν παιζουμε ουτε παιξαμε περυσι στην Πορτογαλια...απλα εκει μας υποτιμησαν διαφοροι κομπλεξικοι,ειχαμε παθος(κοινως γυαλιζε το ματι μας,ενω τωρα οι περισσοτεροι ειναι κορεσμενοι),αρκετη δοση τυχης & μια καποια φρεσκαδα...τωρα ολα αυτα εξαφανιζονται σιγα-σιγα,αλλα εμεις λεμε "δεν πειραζει","απολαυση"(ελεος,μας εριξαν τρια τεμαχια οι βραζιλιανοι κι εμεις χαλαρωσαμε & το...απολαυσαμε-τι αλλο θ'ακουσουμε απ'τους δημοσιογραφισκους :mad: )και λοιπες δικαιολογιες.

Ετσι ομως δεν βγαινει τιποτα.Και να προκριθουμε στο μουντιαλ,παλι θα βγαζουμε τον καρκινο σε καθε ματς για να πετυχουμε ενα γκολακι...αν δε μπορει ο κυρ Οτο,ας παραιτηθει...χρειαζεται νεο αιμα & νεα φιλοσοφια στην ομαδα...ας βαλουν τα νεα παιδια που εχουν ορεξη να παιξουν & ας αφησουν στην ακρη παικτες τελειωμενους(Τσιαρτας,Βρυζας) & κορεσμενους(Μπασινας,Γκουμας κλπ).

Καταλαβετε οτι οποιος εχει αντιθετη γνωμη απ'οσους...πανηγυριζουν ακομα για το Γιουρο &..."δεν σταματουν να τραγουδουν ποτε",δεν το κανουν απο εμπαθεια,αλλα απο υπερβολικη αγαπη στην εθνικη,που την παρακολουθουσαν ακομα & στα φιλικα που εχανε απ'την Κυπρο... :X

Γιατί εσύ πιστεύεις οτι οι άλλοι θα φάνε λιγότερα ή πιστεύεις οτι επειδή πήραμε το EURO γίναμε υπερ ομάδα ξαφνικά και είναι ντροπή να χάνουμε απο τη Βραζιλία? :p

Οσον αφορά το Ρεχάγκελ χάρη σε αυτόν κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε οτι κάνουμε(συμφωνώ οτι θέλει φρεσκάρισμα η ομάδα κυρίως στην επίθεση) οποιοσδήποτε να πάρει αυτή και την επόμενη ομάδα μια τρύπα στο νερό θα κάνει,εδώ θα ήμαστε και θα με θυμηθείς. :)

Γιατί εσύ πιστεύεις οτι οι άλλοι θα φάνε λιγότερα ή πιστεύεις οτι επειδή πήραμε το EURO γίναμε υπερ ομάδα ξαφνικά και είναι ντροπή να χάνουμε απο τη Βραζιλία? :p

Οχι δεν ειναι ντροπη,απλα ολο αυτο το κλιμα του πανηγυριου & της χαλαρωσης δε μου αρεσει...μια φορα στα 30 χρονια παιζεις με τη Βραζιλια,τουλαχιστον φροντισε να το απολαυσεις με αλλο τροπο,κι οχι να χαιρεσαι επειδη εφαγες "μονο" 3... :rolleyes:

Σας ρωτησα δυο φορες ως τωρα αλλα δεν απαντησατε.Ξαναρωτω αλλη μια:Σας αρεσει αυτο που βλεπετε μεσα στο γηπεδο;Η ομαδα χρειαζεται αλλαγες ,ναι ή οχι;Συμφωνειτε οτι βαζουμε γκολ κυριως απο στημενες φασεις και δεν εχουμε πλουραλισμο στην επιθεση;Διαφωνειτε οτι η ομαδα χρειαζεται ανανεωση;Δεν εχετε απορια γιατι οι Παπαδοπουλος-Αμανατιδης μπαινουν στα τελευταια λεπτα;

Aυτα ειναι τα ζητουμενα και οχι τι λεω εγω ή ο καθε προπονητης της εξεδρας.

Σας ρωτησα δυο φορες ως τωρα αλλα δεν απαντησατε.Ξαναρωτω αλλη μια:Σας αρεσει αυτο που βλεπετε μεσα στο γηπεδο;Η ομαδα χρειαζεται αλλαγες ,ναι ή οχι;Συμφωνειτε οτι βαζουμε γκολ κυριως απο στημενες φασεις και δεν εχουμε πλουραλισμο στην επιθεση;Διαφωνειτε οτι η ομαδα χρειαζεται ανανεωση;Δεν εχετε απορια γιατι οι Παπαδοπουλος-Αμανατιδης μπαινουν στα τελευταια λεπτα;

Nαι μου αρέσει ο τρόπος που παίζουμε. :!: Ναι ξέρω ότι η ομάδα δεν είναι Εθνική Βραζιλίας εκεί όπου τα συστήματα και το ποιος θα είναι προπονητής δεν παίζουν κανέναν ρόλο. Σε αντίθεση με εμάς που μόνο με συστήματα και προπονητικές ικανότητες παίρνουμε αποτελέσματα. Όχι από ατομικές ενέργειες. Ο προπονητής προσπαθεί να πάρει το 100% των δυνατοτήτων του κάθε παίχτη και μέχρι τώρα το έπαιρνε.

Δεδομένου λοιπόν ότι όση μπάλα ξέρουμε τόση παίζουμε, τότε ναι είμαι ευχαριστημένος. Ξέρω ότι δεν έχουμε την επίθεση-φωτιά άλλων ομάδων, ξέρω επίσης όμως ότι έχουμε άμυνα-ατσάλι που δύσκολα ο αντίπαλος την σπάει. Και ναι περιμένω την μία-δυο φάσεις που θα μου τύχουν σε ένα ματς με δυνατό αντίπαλο για να βάλω το γκολ...

Οχι δεν ειναι ντροπη,απλα ολο αυτο το κλιμα του πανηγυριου & της χαλαρωσης δε μου αρεσει...μια φορα στα 30 χρονια παιζεις με τη Βραζιλια,τουλαχιστον φροντισε να το απολαυσεις με αλλο τροπο,κι οχι να χαιρεσαι επειδη εφαγες "μονο" 3... :rolleyes:

Σε αυτό συμφωνώ και βασικά περίμενα να παίξει ένα τρελό σύστημα με φούλ επίθεση έτσι για θέαμα άλλωστε γιορτή είναι αυτό το κύπελο (όπως λένε) απολαυσέ το.

Οχι γιατί ξέρω οτι είναι για τα μπάζα :p χειρότεροι και απο τους κεφαλοκυνηγούς :lol:

Minovg,θα διαφωνησω.Το ποδοσφαιρο ειναι μαγεια,ειναι τεχνη.Eιναι μια ντριμπλα του Ροναλτινιο,του Ριβαλντο και του Ζιοβανι αν θες,ακομα και του Τσαρτα.Φτανει με το ''ο σκοπος αγιαζει τα μεσα''.Αν σας αρεσει αυτο που βλεπετε,παω πασο.

Πέστα. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε 22 κουρδισμένα στρατιωτάκια να τρέχουν πάνω κάτω.

Αντιγράφω από ένα άρθρο για ένα Βραζιλιάνο βιρτουόζο που λέμε παίχτη...

...Είναι η στιγμή που το ποδόσφαιρο συναντάει την τέχνη, το εισιτήριο σου αποκτά αξία και ο αντίπαλος αναγνωρίζει την ήττα του. Η στιγμή που κοιτάς το διπλανό σου με υπερηφάνεια και απορία γι’αυτό που μόλις είδες....

...Ο αμείλικτος χρόνος θα επιβραβεύσει νοσταλγικά την ποδοσφαιρική του ιδιοφυΐα, όταν αυτός θα είναι μακριά και οι φίλαθλοι θα κουραστούν από την μονοτονία των σύγχρονων επιθετικών...

Δεν καταλαβαίνεις όμως και σύ από όλα τα προηγούμενα ποστ ,ότι με το να κρίνουμε τι μας αρεσει ή δεν μας αρέσει κάνουμε τον προπονητή της εξέδρας.

Η ομάδα είναι η περσινή που πήρε το Euro -Φυσικά έχει το ίδιο στυλ διότι δεν μπορεί να κάνει τώρα διαφορετικά σε διοργανώσεις, αφού πρέπει να είναι δοκιμασμένη η συνταγή - Μπορεί να είναι προβλέψιμη στο κάθε αντίπαλο,αλλά υπάρχουν βέβαια τραυματισμοί,ατυχίες ,όλα με στο πρόγραμμα είναι στο ποδόσφαιρο -Ούτε πάντα θα έχεις επιτυχίες,αλλά ούτε θα χάνεις- Το θέμα είναι να σε υπολογίζουν,όπως με την κατάκτηση του Euro μας σέβονται και μας ζηλεύουν (αν δείτε πρωτοσέλιδα και κακίες ξένων αθλητικών ανταποκρίσεων για την ήττα από την Βραζιλία-Από το να μην ασχολούνται μαζί μας και να μας θεωρούν για πλάκα όπως παλιά ,είναι πολύ σημαντικό...)

Σε φιλικά παιχνίδια μπορεί να κάνει κανείς πραγματικές (όχι αναγκαστικές από τραυματισμούς) δοκιμές,αλλά θέλει ν'απέχει από επόμενους αγώνες για προκριματικά -Αυτό μπορεί να γίνει μετά από Μουντιάλ που μεσολαβεί 1 έτος από προκριματικά για το επόμενο Εuro. Οι δοκιμές νέων παικτών όμως πρέπει να γίνεται από γκάμα παικτών- Οπως ανέφερα πριν δεν υπάρχουν μεγάλες επιλογές λόγω επειδή η Πολιτεία και οι παράγοντες δεν επιμένουν σε φυτώρια Ελλήνων ποδοσφαιριστών -Το ίδιο πρόβλημα πάνω κάτω αντιμετωπίζει και η Εθνική Τουρκίας και η Γερμανίας που οι άλλωτε ισχυρές ομάδες τους κατάντησαν κλόουν γιατί επικράτησαν σκοπιμότητες-Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουμε-Και ο κάθε Ρεχάγκελ το ξέρει αυτό,λες να μην βλεπει ότι δεν πάει κάτι καλά ?

Το να αρχίσουμε να λέμε ότι ο τάδε παίκτης έκανε καλή χρονιά φέτος ,γιατί δεν τον κάλεσαν στην Εθνική ,είναι εύκολο.-Κολλά όμως στον κορμό και στα χνώτα των υπολοίπων σε συνδιασμό με την τεχνική κατάρτιση ενός προπονητή-Αυτό μόνο ένας άλλος πραγματικός προπονητής μπορεί να το κρίνει όχι εμείς (αρκεί να μιλά επιστημονικά,και όχι επειδή θα ζηλεύει την καριέρα του συναδέλφου του)

Πέστα. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε 22 κουρδισμένα στρατιωτάκια να τρέχουν πάνω κάτω.

Αντιγράφω από ένα άρθρο για ένα Βραζιλιάνο βιρτουόζο που λέμε παίχτη...

...Είναι η στιγμή που το ποδόσφαιρο συναντάει την τέχνη, το εισιτήριο σου αποκτά αξία και ο αντίπαλος αναγνωρίζει την ήττα του. Η στιγμή που κοιτάς το διπλανό σου με υπερηφάνεια και απορία γι’αυτό που μόλις είδες....

...Ο αμείλικτος χρόνος θα επιβραβεύσει νοσταλγικά την ποδοσφαιρική του ιδιοφυΐα, όταν αυτός θα είναι μακριά και οι φίλαθλοι θα κουραστούν από την μονοτονία των σύγχρονων επιθετικών...

Αναφέρεσαι για 1960-1975 .

Σημερα θέαμα,σκοπιμότητα για αποτέλεσμα (και οικονομικά οφέλη) στο ποδόσφαιρο σπάνια συμβαδίζουν. -Οπως λέει η παροιμία "Ενας κούκος δεν κάνει την Ανοιξη" -Αναγκαστικά το ποδόσφαιρο σήμερα είναι πιό ομαδικό άθλημα για αυτούς τους λόγους.

Αναφέρεσαι για 1960-1975 .

Σημερα θέαμα,σκοπιμότητα για αποτέλεσμα (και οικονομικά οφέλη) στο ποδόσφαιρο σπάνια συμβαδίζουν. -Οπως λέει η παροιμία "Ενας κούκος δεν κάνει την Ανοιξη" -Αναγκαστικά το ποδόσφαιρο σήμερα είναι πιό ομαδικό άθλημα για αυτούς τους λόγους.

Μιλάω για το 2005 :D

Δυστυχώς αυτά που ανέφερες δεν συμβαδίζουν τις περισσότερες φορές. Λίγες ομάδες μπορούν να τα συνδυάσουν και σίγουρα εμείς δεν είμαστε μια από αυτές.

Ένας κούκος χαρίζει μαγικές στιγμές μερικές φορές όμως. :O

Συγνώμη αλλά μερικοί ξεχνάνε το ιταλικό και αγγλικό στύλ ποδοσφαίρου και κρίνουν το ελληνικό? :)

Εδώ μιλάμε για την εθνική, αν θέλεις να μιλήσουμε για το ιταλικό και το αγγλικό (αν και αυτό έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια) άνοιξε thread να το κάνουμε. :)

Και ποιος σου ειπε οτι μας αρεσει το συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου που ανεφερες? ;) Προσωπικα προτιμω το αργεντινικο,τεχνικο μεν,δυνατο δε...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...