Jump to content

HUAWEI FreeBuds 5i: O καλύτερος φίλος σε μια όμορφη βόλτα στην εξοχή!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο άνθρωπος είναι βαθιά συνδεδεμένος με το φυσικό του περιβάλλον, καθώς μια όμορφη βόλτα στην εξοχή οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό μας. Πολλές έρευνες έχουν αποδείξει ότι ένας απλός περίπατος στο ύπαιθρο, όχι μόνο βοηθάει σε σημαντικό βαθμό την σωματική μας υγεία (το περπάτημα βελτιώνει την καρδιακή μας λειτουργία), αλλά παράλληλα συμβάλλει στη βελτίωση της ψυχολογίας και της αυτοεκτίμησης μας. Ως γνωστόν, από την δύσκολη και γκρίζα καθημερινότητα μας απουσιάζουν τα θετικά vibes και αναμφίβολα μια βόλτα στο ύπαιθρο λειτουργεί ως το καλύτερο αγχολυτικό. Όμως αυτή η βόλτα για να γίνει ακόμη πιο συναρπαστική, χρειάζεστε και την καλύτερη high-tech «συντροφιά» και αυτή δεν είναι άλλη από τα HUAWEI FreeBuds 5i, τα ΤWS (True Wireless Stereo) ακουστικά του κολοσσού της τεχνολογίας που θα σας κάνουν να απολαύσετε ακόμη περισσότερο τον περίπατο σας στην εξοχή!

Ασύγκριτη ποιότητα κάθε ώρα & στιγμή!

To brand της HUAWEI δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς το πολύπειρο σχεδιαστικό team της, συνηθίζει να επενδύει πάνω σε καινοτόμα wireless ακουστικά και φυσικά τα FreeBuds 5i δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν την εξαίρεση στον κανόνα. Ειδικότερα, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός τους τα κάνει να «ταιριάζουν» σε κάθε σχήμα αυτιού, ενώ η άκρως γοητευτική μαγνητική θήκη φόρτισης (με το χαρακτηριστικό οβάλ σχήμα τους που θυμίζει και έχει την αίσθηση ενός βότσαλου) μπορεί να μεταφερθεί εύκολα παντού (με τα ακουστικά να ταιριάζουν άψογα μέσα σε αυτή).

Ακόμη και εάν θελήσετε να ακολουθήσετε ένα πιο… «απαιτητικό» μονοπάτι στην πεζοπορία σας στη φύση, τα FreeBuds 5i παραμένουν σταθερά ότι κι εάν συμβεί. Παράλληλα, η HUAWEI έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη στο κομμάτι της αντοχής, για αυτό και τα ακουστικά της φέρουν πιστοποίηση IP54, η οποία τα καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικά τόσο στον υγρασία (που είναι λογικό να είναι έντονη στην εξοχή), όσο και στον ιδρώτα. Η μοναδική ευελιξία αποτελεί το Α και το Ω, για αυτό και τo focus των wireless ακουστικών της HUAWEI δεν θα μπορούσε παρά να είναι μια εξελιγμένη λειτουργία Noise Cancellation που κάνει χρήση των πιο πρωτοποριακών αλγορίθμων που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη.

Με δυνατότητα επιλογής μεταξύ των λειτουργιών ακύρωσης θορύβου (Preset modes: Ultra, General και Cozy), τα FreeBuds 5i σας δίνουν τη δυνατότητα να «φιλτράρετε» τον ήχο που επιθυμείτε να περνάει μέσα από το ακουστικά ανάλογα με την διάθεση και την περίσταση, δημιουργώντας την τέλεια ηχητική απομόνωση… Ακόμη και εάν δεν μπορείτε να απορρίψετε ένα σημαντικό meeting ή ένα επαγγελματικό call, αλλά παράλληλα δεν θέλετε και να «θυσιάσετε» την βόλτα σας (λίγες στιγμές χαλάρωσης όπως αναφέραμε είναι πάντοτε απαραίτητες), τα συγκεκριμένα TWS ακουστικά δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να μιλάτε και να ακούτε πεντακάθαρα!

Από τη στιγμή μάλιστα που τα FreeBuds 5i σας δίνουν τη δυνατότητα να ορίσετε μια σειρά από ειδικά EQ sound – effects και να καθορίσετε με αυτόν τον τρόπο τα μπάσα και τα πρίμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον, με πιστοποίηση Hi-Res Audio Wireless (Hi-Res), η ποιότητα τους είναι ασύγκριτη! Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στην εκπληκτική αυτονομία τους, με τα FreeBuds 5i να παρέχουν διάρκεια ζωής που φτάνουν σχεδόν τις 28 ώρες με μία μόλις πλήρη φόρτιση. Μάλιστα, υποστηρίζουν δυνατότητα για fast charging σε μόλις 15 λεπτά (προσφέροντας 4 ώρες playback), με τη θήκη να απαιτεί μισή ώρα για μια πλήρη φόρτιση. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όση ώρα κι εάν απολαύσετε τη βόλτα σας στην εξοχή, τα HUAWEI FreeBuds 5i δεν θα σας εγκαταλείψουν ποτέ!

Μαζί σας, παντού και… πάντα!

Χωρίς αμφιβολία, με τα FreeBuds 5i της HUAWEI η βόλτα σας θα γίνει ακόμη πιο συναρπαστική και ξεκούραστη και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορείτε με τίποτα να τα αποχωριστείτε. Τα νέα TWS ακουστικά κυκλοφορούν σε τρία διαφορετικά χρώματα (γαλάζιο, μαύρο και λευκό) και πραγματικά εάν σας αρέσουν τα sound gadgets, αποτελούν τα ακουστικά που θα λατρέψετε με κόστος μόνο 89€ μέχρι… την επόμενη γενιά των FreeBuds!

****

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...