Jump to content

Η αναζήτηση για νέο smartwatch τελειώνει εδώ, χάρη στη HUAWEI!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η εορταστική περίοδος αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για δώρα και νέα gadgets, τα οποία όχι απλά θα χαρείτε στις γιορτές, αλλά θα απολαμβάνετε σε καθημερινή βάση για όλη την επόμενη χρονιά, όντας στην «αιχμή» της τεχνολογίας. Και ποιο καλύτερο “tech” δώρο για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα από ένα smartwatch, το οποίο πλέον κάνει πολλά περισσότερα απ’όσα θα φανταζόμασταν πριν μερικά χρόνια, αποτελώντας τον ιδανικό «σύντροφο» τόσο για εσάς, όσο και για το smartphone σας! Η HUAWEI έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση στην κατηγορία αυτή και δεν σταματά να καινοτομεί αλλά και να μας προσφέρει νέα μοντέλα για κάθε περίσταση και budget, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να ψάξουμε περισσότερο κατά την έρευνα αγοράς μας… το ιδανικό smartwatch για τον κάθε χρήση βρίσκεται σίγουρα στη γκάμα της και ιδού οι επιλογές σας!

Αν αναζητάτε την πιο high-end πρόταση χωρίς παραχωρήσεις, τότε η απάντηση είναι εύκολη. Το HUAWEI Watch GT 3 Pro είναι η «ναυαρχίδα» της εταιρείας αυτή τη στιγμή και θα ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο… τρελές σας απαιτήσεις, ενώ έρχεται και με την ολοκαίνουρια και πολυαναμενόμενη λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG/ΕΚΓ)! Είναι ένα χαρακτηριστικό που μόλις πρόσφατα άρχισε να εμφανίζεται στην κατηγορία των wearables και τα Watch GT 3 Pro είναι μεταξύ των πρώτων smartwatches που το ενσωματώνουν. Χρήσιμο σε όλους τους active χρηστες και όχι μόνο όσους αθλούνται συστηματικά, ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα μπορεί να «δείξει» ένα δυνητικό πρόβλημα με τη λειτουργία της καρδιάς σας και να σας δώσει μια πρώτη ένδειξη οτι πρέπει να το ψάξετε περισσότερο.  Το ετήσιο check-up συνήθως είναι αρκετό, αλλά επειδή με την υγεία… δεν παίζουμε, η δυνατότητα ΕΚΓ μέσω ενός καθημερινού gadget όπως το έξυπνο ρολόι μας είναι σίγουρα ευπρόσδεκτη, έως και απαραίτητη για τους ανθρώπους με επιβαρυμένο οργανισμό και ιστορικό καρδιοπάθειας. Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο εύκολο να πραγματοποιήσετε στον εαυτό σας ένα ΕΚΓ, με το άγγιγμα μιας οθόνης, χωρίς ειδικό εξοπλισμό, ακόμα κι αν είστε μόνοι σας. Σε κατάσταση ηρεμίας ή κατά τη διάρκεια/μετά την έντονη φυσική δραστηριότητα, ανά πάσα στιγμή, μισό λεπτό αρκεί για να έχετε στην οθόνη σας μια ένδειξη της καρδιακής σας λειτουργίας!

Κατά τα άλλα, το Watch GT 3 Pro έρχεται σε Titanium 46mm έκδοση και Ceramic 43mm για το γυναικείο, κυρίως, κοινό, με εναλλάξιμα (όπως πάντα) λουράκια, premium υλικά και ξεχωριστή εμφάνιση. Το κρύσταλλο από ζαφείρι προστατεύει τις εξαιρετικές σε απόδοση και απόκριση οθόνες AMOLED των 1,43 ή 1,32” αντίστοιχα, μέσω των οποίων κάνετε σχεδόν τα πάντα, σε συνδυασμό με την περιστρεφόμενη «κορώνα» στο πλάι, όπως και το δευτερεύον πλήκτρο λειτουργιών. Ένα πραγματικό «κόσμημα» στο χέρι σας που μπορεί να σας συνοδεύσει σε κάθε περίσταση (όντας και αδιάβροχο κατά IP68 έως και σε βάθος 30 μέτρων). Το Watch GT 3 Pro μπορεί επίσης να μετρήσει τη θερμοκρασία του δέρματός σας (και κατ’επέκταση του σώματος), να σας βοηθήσει στη διαχείριση του εμμηνορροϊκού σας κύκλου αλλά και να υπολογίσει το γαλακτικό οξύ στους μύες σας μετά από έντονη φυσική δραστηριότητα. Και το καλύτερο είναι οτι η μπαταρία του εξασφαλίζει έως και 14 ημέρες τυπικής χρήσης χωρίς φόρτιση, ή 8 μέρες εκτεταμένης χρήσης, ενώ υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση!

Το μικρότερο «αδερφάκι» του GT 3 Pro, το HUAWEI Watch GT 3, αποτελεί μια ελαφρώς πιο compact πρόταση αλλά με εξ΄ίσου σημαντικές δυνατότητες και χαρακτηριστικά. Διαθέσιμο στην Elite edition των 46mm και την Active Edition των 42mm, με μπρασελέ ή λουράκι σιλικόνης αντίστοιχα (που φυσικά αλλάζουν αν θέλετε), καταφέρνει να ζυγίζει μόλις από 35gr και αυτό διατηρώντας τις ίδιες διαστάσεις οθόνης με το Pro μοντέλο! Η κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι παραμένει ανθεκτικότατη και ποιοτική, ενώ διατηρείται και η περιστρεφόμενη κορώνα στο πάνω πλήκτρο, αλλά και η πιστοποίηση IP68. Κοινώς, μπορείτε να έχετε σχεδόν ό,τι προαναφέραμε (πλην του ECG) αλλά σε μικρότερο «πακέτο» και στην περίπτωση της 46mm, με την ίδια, μεγάλη αυτονομία των έως και 14 ημερών!

Οι εκδόσεις του Watch GT 3, όπως οιElegant GoldκαιElegant White, μπορούν να βρουν τον τέλειο συνδυασμό σε ένα γυναικείο look!

Συνεχίζουμε με προτάσεις δώρων για άλλες ανάγκες! Αν θέλετε ένα εξαιρετικό, high-end smartwatch, για δώρο ή για τον εαυτό σας, αλλά το budget σας είναι περιορισμένο, ξανά η λύση βρίσκεται στη γκάμα της HUAWEI και δεν είναι άλλη από τα Watch GT 2, τα οποία έχουν αποδείξει πολλαπλώς την αξία, την αξιοπιστία και την αντοχή τους στο χρόνο! Διαθέσιμα σε μεγέθη 46 και 42mm, με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και AMOLED οθόνες 1,39” και 1,2” αντίστοιχα, έχουν βάρος που ξεκινάει μόλις από τα 29gr και μπορείτε να τα εξοπλίσετε με δερμάτινα ή συνθετικά λουράκια, αλλά και με Rose Gold μιλανέζικο (για την 42mm έκδοση)! Έχουν αυτονομία που μπορεί να αγγίξει τις 14 ημέρες και τις γνώριμες δυνατότητες TruSleep, TruRelax, TruSeen που αναλαμβάνουν την πλήρη παρακολούθηση του οργανισμού και της δραστηριότητάς σας, για να έχετε πάντα τον έλεγχο, κάθε μέρα, 24/7! Η στεγανότητα κατά IP68 θεωρείται δεδομένη, όπως και τα smart, connected features του ρολογιού, που ήταν από τα πρώτα με ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο για να απαντάτε σε τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς να βρίσκεστε καν κοντά στο smartphone σας. Τα Watch GT 2 είναι ιδανικά όχι μόνο από πλευράς value for money αλλά και μεγέθους, οπότε αποτελούν ένα εξαιρετικό all-around δώρο που ο παραλήπτης θα φοράει συχνά και σε κάθε περίσταση, χάρη στις μικρές διαστάσεις και τη σχεδίασή τους, αλλά ταυτόχρονα με πολλές δυνατότητες και χρησιμότητα!

Το μόνο που θα μας έλειπε είναι μια ενδιάμεση επιλογή που να καλύπτει το «κενό» μεταξύ Watch GT 3 και Watch GT 2. Λέμε «θα» διότι δεν τίθεται ζήτημα, αφού τα Watch 3 series είναι «εδώ» και θα τα λατρέψετε για την κατασκευή, το στυλ και την αυτονομία τους! Είναι τα ρολόγια με την μεγαλύτερη αυτονομία ever από πλευράς HUAWEI καθώς το «μεγάλο» Watch 3 Pro αντέχει μέχρι και… 21 ημέρες μακριά από το φορτιστή, χάρη στην τεράστια μπαταρία που κρύβει στο εσωτερικό του. Για να καταλάβετε, το «μικρό» Watch 3 αγγίζει τις 14 ημέρες αυτονομίας, όσες και το GT 3 Pro… Ωστόσο, και τα δύο μοντέλα παραμένουν elegant και premium, με case από ανοιξείδωτο ατσάλι ή τιτάνιο (Pro) και δερμάτινα ή συνθετικά λουράκια, όπως και μπρασελέ. Τα watchfaces είναι ακόμα μεγαλύτερα (46 και 48mm) αντίστοιχα, με AMOLED οθόνη 1,43” και στις δύο περιπτώσεις, υψηλότατης ανάλυσης (466×466 pixels). που στην έκδοση Pro καλύπτεται από ζαφείρι. Η ασύρματη φόρτιση παραμένει στις προδιαγραφές, όπως και όλα σχεδόν τα χαρακτηριστικά των GT 3 (πλην του ECG), αλλά όλα γίνονται «μεγαλύτερα» και με ένα πιο «πληθωρικό» τρόπο, για να απολαμβάνετε το χειρισμό και τη θέαση των μεγάλων οθονών, αλλά και την ανεπανάληπτη αυτονομία. Αν μπορείτε να ζήσετε με τις ελαφρώς αυξημένες διαστάσεις και το βάρος, τα HUAWEI Watch 3 και Watch 3 Pro είναι τα smartwatches που πρέπει να έχετε στην 1η θέση της λίστας δώρων σας για αυτά τα Χριστούγεννα!

Κοινός παρονομαστής όλων των παραπάνω μοντέλων είναι το high-end software και hardware. Όλα τα ρολόγια της HUAWEI είναι συμβατά με Android και iOS smartphones, εννοείται. Το ισχυρό hardware που κρύβεται στο εσωτερικό τους συνδυάζεται αρμονικά με το HarmonyOS 2.0 λειτουργικό αλλά και την πασίγνωστη και δημοφιλή εφαρμογή HUAWEI Health, για να γίνει το ρολόι ένας πραγματικός σύντροφος και σύμβουλος υγείας και fitness, 24/7! Άπλετος αποθηκευτικός χώρος και RAM σημαίνουν οτι ποτέ δεν θα διαπιστώσετε lag και θα μπορέσετε να έχετε την αγαπημένη σας μουσική αποθηκευμένη στο ρολόι, με χαρακτηριστική άνεση. Με έως και πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης, διαρκή έλεγχο της καρδιακής σας λειτουργίας, των επιπέδων stress, της ποιότητας του ύπνου σας και της φυσικής σας δραστηριότητας, δεν χρειάζεστε πραγματικά τίποτα περισσότερο για να διατηρείστε εντός προγράμματος και να… θυμάστε να φροντίζετε τον εαυτό σας, μέσα στην πίεση της καθημερινότητας.

Οι αισθητήρες των ρολογιών της HUAWEI σε συνδυασμό με την επαγγελματικού επιπέδου καθοδήγησή τους επιτρέπουν την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και των επιδόσεων ενός αθλητή. Ή συνεισφέρουν στην απώλεια βάρους με πλήρη αναφορά καύσεων θερμίδων σε καθημερινή βάση, ειδικά σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή και φυσικά με μια HUAWEI Smart Scale ζυγαριά. Για τα connected και smart features του δεν χρειάζονται καν… μαρτυρίες, αφού από την πρώτη στιγμή θα διαπιστώσετε πόσο χρήσιμα είναι. Για όσους είναι διαρκώς on-the-go, η δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης μέσω του ρολογιού είναι σωτήρια. Τα notifications επίσης, όταν κρατάτε ψώνια/πράγματα/το παιδί στα χέρια σας και χτυπάει το κινητό. Η πλοήγηση μέσω χαρτών στην οθόνη του ρολογιού είναι ιδανική για ποδηλάτες και αναβάτες πατινιών ή δικύκλων εν γένει. Η σύνδεση με τα ασύρματα ακουστικά σας για να απολαμβάνετε μουσική αφήνοντας το κινητό στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο κατά την προπόνηση είναι πλέον κάτι χωρίς το οποίο δεν μπορούμε.

Η χρονιά τελειώνει, τα δώρα έρχονται και τα smartwatches της HUAWEI είναι «μονόδρομος» για όσους θέλουν την κορυφαία τεχνολογία της αγοράς, με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, ανυπέρβλητη ποιότητα κατασκευής και μια πλατφόρμα που έχει φτάσει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο για να καταστήσει το έξυπνο ρολόι σας, ένα must-have βοηθό και… συνοδοιπόρο σε κάθε σας βήμα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...