Jump to content

Sony Ericsson P990i [old]

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν αληθευει οτι ερχεται το μαρτιο τοτε η SONY θα κανει ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ !!!!! αν και ολοι λενε οτι θα ερθει τον ιανουαριο το αργοτερο αρχες φεβρουαριου

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ PREVIEWS ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΒΕΒΑΙΑ!!!ΧΑ!ΧΑ!:) :p :happy: :D :rolleyes: ;) :ninja: :w00t: :w00t: :w00t:

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

Παιδια για όσους δεν διαβασαν την εφημερίδα ''ΤΑ ΝΕΑ'' σήμερα είχε επισημη παρρουσίαση του Ρ990 και αναφέρει οτι θα κυκλοφορήσει το ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2006!

ολα τα μαγαζια λενε μετα τις 15 Ιανουαριου 2005

Η αδερφη μου που ειναι στις Βρυξελλες και ρωτησε ενα κατάστημα κινητης τηλεφωνίας της ειπαν το πολυ μέχρι 15 Ιανουαρίου (και μάλιστα ζητησαν συγνώμη που δεν το έχουν και ουτε προσπάθησαν να την πλασάρουν αλλα κινητο ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΙΚΟΥΣ ΤΗΣ )

Η Ελλάδα(και οι Ζίκοι της) φταίει ή η ίδια ο Sony Ericsson που επισήμως ανακοινώνει Μάρτιο 2006 ?
Ας επιχειρήσουμε...

Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του domal το σχόλιο του μάλλον πήγαινε στο
...και μάλιστα ζητησαν συγνώμη που δεν το έχουν και ουτε προσπάθησαν να την πλασάρουν αλλα κινητο...
Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα.

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΗΛΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΕΣΩ ΝΑ ΜΑΘΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ!!!!!!;) ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

Κι εμένα μου λέγανε τα καταστήματα ότι θα είναι στα ράφια πριν τα Χριστούγεννα κι ότι η τιμή θα είναι η ίδια με το Ρ910 μόλις είχε κυκλοφορήσει.

@@ όμως.

Παιδια αν είναι να φταιει καποιος σιγουρα πρωτ'απ'ολα είναι η Symbian(νοκια δηλαδη...χε χε)....ΚΑΝΕΝΑ κινητο με την εκδοση 9 δεν αναμενεται πριν το 2006....!

Τι λέτε για αυτό;

http://cgi.ebay.co.uk/Sony-Ericsson-P990i-Handy-Das-Mobile-Buero-ohne-Vertrag_W0QQitemZ6466840642QQcategoryZ29023QQrdZ1QQcmdZViewItem

Α, και πόσο βρίσκετε τις κάρτε Memory Stick Pro Duo των 2 GB?

:D

Bluetooth GPS θα μπορώ να συνδέσω? Το Destinator το τρέχει?

Και εγώ έχω αυτή την απορία...

Επίσης, σε πόσα fps και τι ανάλυση θα είναι η εγγραφή βίντεο;

Αληθεύει ότι θα είναι 320x240;

:rolleyes:

Τι λέτε για αυτό;

http://cgi.ebay.co.uk/Sony-Ericsson-P990i-Handy-Das-Mobile-Buero-ohne-Vertrag_W0QQitemZ6466840642QQcategoryZ29023QQrdZ1QQcmdZViewItem

Α, και πόσο βρίσκετε τις κάρτε Memory Stick Pro Duo των 2 GB?

:D

Γι'αυτό λέω ότι αν είναι αληθινό τότε είναι κινητό το οποίο δώθηκε απ'την sony ericsson σε κατάστημα για review και τώρα το κατάστημα το πουλάει. :D

Όχι, είναι pre-order του κινητού το οποίο εγγυάται ότι θα το έχει μέσα στις πρώτες 8 εβδομάδες του 2006.

Όπως αναφέρει:

Wichtig bitte vor dem bieten lesen!

Dieses Gerät ist vorbestellt. Das Gerät wird voraussichtlich in der 8. Kalenderwoche 2006 verfügbar sein. Möglicherweise aber auch früher.

Δηλαδή ότι είναι προ-παραγγελία, ότι θα δοθεί μέσα στις πρώτες 8 εβδομάδες του 2006, ίσως και νωρίτερα.

Η δημοπρασία φθάνει συνήθως κάτι λιγότερο από 700 ευρώ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΙΔΕΣ! Η ΤΙΜΗ ΤΩΝ 695 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ!!!!!;) :( :( :( :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

παιδια αν ηταν να κυκλοφορησει εστω και σε ενα μηνα δε θα πρεπε να χε παρει FCC aprooval?Παντα τουλ ενα μηνα πριν και οχι λιγοτερο πριν κυκλοφορησει ενα κιν το παιρνει

το pcmagazine το έχει μέσα και μαλιστα σε συγκριτικο με το qtek 9100 με τιτλο (ΚΙΝΗΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΣΤΥΛ) TA NEA πριν λιγο καιρο το ειχαν παρουσιασει, αρα η sony σε λιγο θα το λανσάρει, τωρα προτεινω να σταματήσουμε το ποτε θα βγει και ας μπούμε σε ομιλίες για τις δυνατότητες του σε οποια preview βρισκουμε , αλλωστε έχει καταντησει βαρετο το θέμα

πάρτε το απόφαση θα βγει απο ιανουάριο μέχρι φεβρουάριο το πολύ , και προκειται για ένα κορυφαιο κινητο με τεράστια ευχριστία και κορυφαια κάμερα !!!!! η οποία ειναι 2mp αλλα κανονική και οχι με software οπως κάποια ppc που λανσάρονται στο εξωτερικο (ATOM)

και η ΝΟΚΙΑ θα λανσάρει σε λίγο ενα κινητο με καμερα 3 MP αλλα απ' οτι ειδα στα previews ακομα και το samsoung d600 έχει καλυτερη κάμερα , και φυσικα ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ P990I ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ Ν90, το οποίο με το p990i αν συγκριθουν οι φωτο δεν μπορουν με τιποτε να το φτάσουν σε ανάλυση και ποιοτητα χρωμματων

Για το λογο αυτο μην αναλωνεστε σε συζητήσεις ποτε θα βγει ποιος θα το φερει κλπ

Προκειται για το κορυφαιο κινητο του 2006 και οταν βγει οσοι διαφωνουν μαζι μου κανουμε ενα θεμα με διαξιφισμους αν τολμάνε :) :)

re pedia ego mia aporia exo diavazontas ooooooooooooooola ta threads pou xoun ginei sto sugkekrimeno thema.AN eixe mapa camera den tha to agorazate??????????????Dhladh hmarton to sugkekrimeno montelo anoikei sthn kathgoria ton pdas dioti einai pda pou sundiazei kai thlefono kai autos einai kai o stoxos tou .Tora an h camera tou einai super h antisuper emena giati na me endiaferei pou eimai trelamenos leme tora me thn kathgoria ton pdas.Kathos kai ton businesman pou tha agorasei to p990 gia na exei ena ergaleio sta xeria tou.Giati kai autos einai kai o skopos tou.

Sorry pou asxoloumai me off topic alla niotho oti merikoi exoun mperdepsei ta pdas me camera phones tupou sharp.Oraia na xei telia camera alla kalo tha tan na suzhtousame gia ales xhrisimes efarmorges tou p990 kai oxi mono auto.

PS xero oti exei suzhththei alla diabasa se xeno periodiko se review pou ekane gia to p990 pos h SE einai san na xanabgazei apo thn arxh ena neo p900 mias kai ta progs kai games den tha nai sumbata me to enlogo montelo.Otan bgei to p990 me to kalo tha prepei na perimenei kapios na bgei neo uliko?tipota dhladh den tha douleuei?kai sto p900 tha pezoune auta pou tha bgoune gia to p990?

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΑΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ SOFTWARE ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΛΥΘΕΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΗΔΗ ΕΙΜΑΙ(OFF TOPIC). ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΙΤΑΚΙ!!!!:confused: :confused: :confused: :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

Aν διαβαζες λιγο παραπανω θα καταλαβαινες...

Ερχετε λενε μεσα στο 1ο τριμηνο του 2006..τιμη δεν ξερουμε ολα στο περιπου ειναι.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Ρε παιδιά πού θα βρούμε εφαρμογές και παιχνίδια;Τώρα θα μου πείτε κάτσε να έρθει με το καλό αλλά δεν πρέπει να μας απασχολεί και αυτό;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...