Jump to content

Sony Ericsson P990i [old]

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω εδωσα 160 euro

τοσα στοιχισε το καθε ενα

file mou... apli logiki... to w900 vgike kai exei peripou 550euro... to p990 DEN vgike... OTAN tha vgei tha einai konta sta 650-700euro... ara osa iparxoun prepei na einai metrimena sta daktila kai tha exoun sxedon diplasia aksia... 'i konta sto 1000ariko... aftos o magas pou vrike aftin tin posotita... kai ta dinei 160euro... tha eprepe na sou mpenoun apories... theoritika... oute dema de tha deite pote... eftixos den exases polla lefta... apla otan pareis telika to p990... skepsou oti sou kostise 160euro parapano...!!!

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα

τα τηλ δεν το παρειγγηλα εγω και ετσι δεν εχω λινκ να σου δωσω

τα χρηματα της αγορας εχουν κατατεθη στην τραπεζα και ειναι δεσμευμενα

μεχρι εμεις να δωσουμε την εντολη (και εφ οσον παρουμε τα τηλεφωνα στα χερια μας )να πληρωθη α αποστολεας .Ο φιλος που εκανε την αγορα εχει ξαναψωνισει με αυτον τον τροπο και νομιζω απο οτι ακουσα ειναι μεσω EBAY

εχουν παραγγελθει 10 p990 kai 3 w900

τι να πω ... το ρισκαρα το πολυ πολυ να χασω τα 160 ευρω

θα σας ενημερωσω οταν εχω νεοτερα

fenetai trela!de mporei na einai alhtheia!

Den paizei me thn logikh!

Mias kai o tupos edwse thl pou de paizoun sto emporio giati de ta poula se upshles times?Tha thelei na kanei mages merikous sth gh mallon:)

Lupamai alla de pithomai.....

Elpizw mono gia to paidi pou ekane th paraggelia na mh xasei ta lefta tou!Kai tou euxomai na mas bgaleo olous pseutes kai kakous!:)

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

Ρε παιδιά έλεος..είδε κανεις σας εστω ΜΙΑ φωτογραφία της συσκευασίας των κινητών αυτων?????Ακομα δεν εχουν φυγει καν απο το εργοστασιο της εταιρειας...οταν αυτο γινει τοτε θα δουμε και διαφορες φωτογραφίες απο τις αποθηκες που θα το εχουν και σε τιμες 700 και πανω....!

Παιδιά εγώ είχα πωρωθεί με το κινητό όταν το είδα αλλά επειδή δεν μπορώ να περιμένω πήρα το 9100 και ησύχασα.Δεν είμαι ειδικός αλλά κακό marketing από την se. Έπρεπε να το είχε στα ράφια για τα Χριστούγεννα.Αλλιώς τι το ανακοινώνεις απο τον Οκτώβριο αν είναι να βγει μέχρι και Μάρτιο....
Σκέφτομαι άρα υπάρχω....

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΚΟ MARKETING ΑΠΟ ΤΗΝ SE !TO 9100 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΙΚΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ 9100;) ;) :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

Παιδια,εχω να κανω μια ερωτηση καθως θα ηθελα την γνωση σας.

Ενδιαφερομαι για το p990,καθως προσφερει οσα ακριβως χρειαζομαι απο ενα κινητο,οπως εκανε και το θρυλικο Ρ800.

Η ερωτηση μου ειναι η εξης :

Παροτι εχω διαβασει ενημερωθει αρκετα για το συγκεκριμενο μοντελο,θα ηθελα να μου πειτε απο τωρα ποια μειονεκτηματα εχετε ανακαλυψει οτι εχει αυτο το μοντελο.Οταν λεω μειονεκτηματα,εκφραστε μου οτιδηποτε ενοχλει τον καθεναν και για ποιον λογο.

Για να σας δωσω να καταλαβετε,τα 2 μειονεκτηματα του Ρ800 για μενα τοτε,ηταν η παντελης ελλειψη Τ9 ασχετως firmware και σε μικροτερο βαθμο η μη-μονιμη αναφορα παραδοσης.

Κατα τα αλλα ημουν πληρως ευχαριστημενος μεχρι τελευταιου ευρω που πληρωσα.

Τι εχετε ομως να πειτε απο τωρα για το Ρ990 πριν κυκλοφορησει;

Σας ευχαριστω εκ των προτερων :)

Tora exei kai "Always ON" SMS Delivery Report kai leksiko.

TO liksiko omos den prepei na ine T9...

Εγώ προσωπικά πάντως βλέπω πως την εποχή που θα βγεί (Μάρτιο κατά τα λεγόμενα) θα υπάρχουν αρκετές καλύτερες προτάσεις, σε Symbian και Windows Mobile λειτουργικό ,από ανταγωνιστικές εταιρίες (βλέπε N80) με χαμηλότερη τιμή και το P990 θα φαίνεται λίιιιιγο παλίο ...

πχ

..θα έχει 208 MHz επεξεργαστή όταν το N80 θα έχει 312 MHZ και τα αναμενόμενα HTC 412ΜΗz

.. Θα έχει USB 1.1 όταν το N80 Και τα HTC θα έχουν USB 2.0 και επιλογή mass storage (σαν external συσκευή δηλαδή)

.. έχει 2.8 " οθόνη με 320x240 Pixels όταν στον ανταγωνισμό το N80 θα έχει με 2.1" 352x416 (φανταστειτε τι οθόνη θα είναι....)

..θα έχει 650-700 euro (όλα τα pXx0 τόσο αρχική τιμή είχαν) ενώ ο ανταγωνισμός θα είναι γύρω στο 500-600 ....

Κρίμα γιατί η ίδια η SE κάνει κακιές κινήσεις . Αλλά επειδή δεν αγοράζουμε κινητά επειδή αγαπάμε μια εταιρία (δεν είναι ομάδα ποδοσφαίρου που να την υποστηρίζουμε) αλλα αγοράζουμε με βάση το συμφέρον μας ως καταλωτές gadgeτάκηδες φοβάμε πως το P990 θα είναι εμπορική αποτυχία

Ας επιχειρήσουμε...

Εγώ προσωπικά πάντως βλέπω πως την εποχή που θα βγεί (Μάρτιο κατά τα λεγόμενα) θα υπάρχουν αρκετές καλύτερες προτάσεις, σε Symbian και Windows Mobile λειτουργικό ,από ανταγωνιστικές εταιρίες (βλέπε N80) με χαμηλότερη τιμή και το P990 θα φαίνεται λίιιιιγο παλίο ...

πχ

..θα έχει 208 MHz επεξεργαστή όταν το N80 θα έχει 312 MHZ και τα αναμενόμενα HTC 412ΜΗz

.. Θα έχει USB 1.1 όταν το N80 Και τα HTC θα έχουν USB 2.0 και επιλογή mass storage (σαν external συσκευή δηλαδή)

.. έχει 2.8 " οθόνη με 320x240 Pixels όταν στον ανταγωνισμό το N80 θα έχει με 2.1" 352x416 (φανταστειτε τι οθόνη θα είναι....)

..θα έχει 650-700 euro (όλα τα pXx0 τόσο αρχική τιμή είχαν) ενώ ο ανταγωνισμός θα είναι γύρω στο 500-600 ....

Κρίμα γιατί η ίδια η SE κάνει κακιές κινήσεις . Αλλά επειδή δεν αγοράζουμε κινητά επειδή αγαπάμε μια εταιρία (δεν είναι ομάδα ποδοσφαίρου που να την υποστηρίζουμε) αλλα αγοράζουμε με βάση το συμφέρον μας ως καταλωτές gadgeτάκηδες φοβάμε πως το P990 θα είναι εμπορική αποτυχία

για το μονο που συμφωνω μαζι σου ειναι οτι η sony εκανε ενα τεραστιο λαθος οσο αναφορα το μαρκετινγκ γιατι εχασε τα χριστουγεννα , ομως εχει την δικαιολογια οτι εδωσε το νεο λειτουργικο στους προγραμματιστες για να εξοικειοθουν και να βγαλουν νεες εφαρμογες , τωρα αυτο το λειτουργικο που θα έχει το p990i θα ειναι προτωποριακο και τα τηλεφωνα που θα το εχουν θα αργησουν να ερθουν , το P990ι θα είναι ενα πρωτοποριακο smartphone οπως αλλωστε και το p910 και μη συγκρινεις τα win 05 κινητα με αυτο γιατι ειναι τουλάχστον απαράδεκτα τοσο σε τομεα ευχρησίας όσο και δυνατοτήτων άσε Που κάνουν απο 700 - 1000 €, ενταξει αργησε αλλα δεν θα το θαβουμε κιολας !!!!!!!!!!!!!:D :D :D :D

επίσης μη συγκρινεις το Ν80 γιατι ειχα το Ν70 και ειναι απαράδεκτο !!!!!!!!!!! σαν λειτουργικο !!!!!!!!!!

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

...ομως εχει την δικαιολογια οτι εδωσε το νεο λειτουργικο στους προγραμματιστες για να εξοικειοθουν και να βγαλουν νεες εφαρμογες , τωρα αυτο το λειτουργικο που θα έχει το p990i θα ειναι προτωποριακο και τα τηλεφωνα που θα το εχουν θα αργησουν να ερθουν , το P990ι θα είναι ενα πρωτοποριακο smartphone οπως αλλωστε και το p910 και μη συγκρινεις τα win 05 κινητα με αυτο γιατι ειναι τουλάχστον απαράδεκτα τοσο σε τομεα ευχρησίας όσο και δυνατοτήτων...

oi programatistes ftene pou to kinito de vgike stin agora???

TI LEME TORA????

ta WM05 einai aparadekta stin efxristia kai stis dinatotites????

signomi file... se poion planiti zeis??? otan to uiq apoktisei to 1 tis xiliis apo oti exoun ta WindowsMobile tote tha theorithei antagonistis... pros to paron parakalaei developers...

Function or feature, P990 support

* Operating system - Symbian OS v9.1

* Software platform - UIQ v3.0

* Size - 114 x 57 x 25

* Weight - 155g with battery and flip keyboard

* Screen - Large 2.8 inch QVGA (240 x 320) touch screen with 262 k colours that supports landscape view for camera, video imaging and browsing

*

* Interaction - Using touch screen, 3 way Jog Dial and dedicated buttons

* WLAN - 802.11b compliant

* Bluetooth - Includes car handsfree profile

* Infrared - Yes

* USB - Yes and charging via USB

* UMTS - E-GSM 900, GSM 1800, GSM 1900 and UMTS 2100

* Application memory - Up to 80 MB user free memory

* Camera - Integrated 2 megapixel CommuniCorder 24 bit colour depth, autofocus for still pictures, video clip recording and video calls

* Video telephony - Application included which allows video calls and video conferencing via the built-in dual cameras

* Media player - Supports playback, streaming and playlists

* Activity menu - Customizable top level menu

* Upgradeable - Via Sony Ericsson Update Service

* FM/RDS radio - Yes

* Browser - Opera browser (version 8) supporting frames and javascript

* Push email - Prepared for all major e-mail solutions including Research in Motion (Blackberry)

* Messaging - SMS, MMS and email

* PIM applications - Contacts, Calendar, To Do, Jotter for notes and sketches, Voice memo and Calculator, Converter, Stop Watch and Timer

* Viewers - Microsoft Excel. Word, Powerpoint and Adobe PDF

* Editors - Microsoft Word and Excel

* Themes - Easy personalisation of animated icons, screensavers, wallpapers and skins

* Speaker phone - Yes

* Memory Stick - Memory Stick PRO Duo slot for up to 2 GB removable memory. 64 MB supplied

* Flight mode - Includes option to turn Wi-Fi on

* Local and remote synchronisation - via SyncML

* Business telephony - Yes

* Java™ ME platform support - Both CDC and CLDC environments supported:

o JTWI 1.0 (JSR-185) consisting of Connected Limited Device Configuration (CLDC) 1.1 HI (JSR-139), MIDP 2.0 (JSR-118), WMA 1.1 (JSR-120). - PDA Optional Packages (JSR-75), Bluetooth (JSR-82), Wireless Messaging API 2.0 (JSR-205), Web Services (JSR-172), Mobile Media API (JSR-135), Mobile 3D Graphics (JSR-184), Nokia UI API 1.1

o Connected Device Configuration (CDC) 1.0 (JSR-36) - Foundation Profile 1.0 (JSR-46), Personal Profile 1.0 (JSR-62),PDA Optional Packages (JSR-75)

επειδή δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το N80 και το P990 με το Ν70 ή τα Windows Mobile αφενός γιατί το N80 και τοP990 έχουν symbian 9 (εξού και η καθυστέρηση -καθυστέρηση παρουσίασης stable έκδοσης του λειτουργικού) και αφετέρου το θέμα δεν είναι διαξηφισμοί , απλά ύπενθύμίζω και τονίζω πως οι παραπάνω συσκευές θεωρούνται (μπορεί να διαφωνείς ... αλλα όπως ξαναείπα δεν είναι θέμα ομάδας ποδοσφαίρου) είναι στην ίδια κατηγορία και αγοράζονται απο χρήστες που αναζητούν ανάλογα πράγματα ... Και έτσι αγοράζεις κάτι βάσει της τιμής του , ποιότητας , ευχρηστίας , τεχνολογίας και αρεσκείας (με οποιαδήποτε σειρά) κτλ ... στα σημεία τοP900 θα χάσει αν καθυστερήσει τόσο πολύ ή αν δεν ελαττώσει την αναμενόμενη τιμή του ... ελπίζω να υπάρξει και μια πιο Advanced έκδοση ... P1000 ???
Ας επιχειρήσουμε...

Λιγο παλιο μαλίστα..ακομα δεν βγήκε και το θάψατε.

Ακομα δεν βγηκε και ειναι αποτυχια...

Το εχετε δει?

Το εχετε επεξεργαστει?

Το εχετε βαλει διπλα διπλα με αλλο κινητο να το συγκρινετε?

Επειδη εως τωρα οι πιο πολλοι απο εδω το εχουνε δει μονο απ το net,καλο θα ηταν να περιμενετε μεχρι να βγει...

Εμενα παντως εξακολουθει να μου αρεσει και ας το λετε παλιο..εγω θα το παρω.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Φυσικά και δεν το έχουμε δει ... φυσικά και δεν ξέρουμε ποια θα είναι η τελική μορφή του και η τιμή του ... για αυτό και κάνουμε κάποιες κριτικές ... Όπως και εσύ αποφάσισες πως θα το πάρεις πριν καν το δεις ή το συγκρίνεις δίπλα δίπλα με κάποιο άλλο έτσι και εμεις ( εγώ τουλάχιστον) κάνω κάποιες κριτικές ....Απλά κατά την άποψη μου (όπως αντίθετα κατά την άποψη σου .."θα το παρεις") πιστεύω πως όταν θα βγει δεν θα είναι στην κορυφή της τεχνολογίας όπως ήταν το P800 , P900 όταν βγήκαν ... Κατα την άποψη μου δεν θα αποτελεί ναυαρχίδα! ΄

Τα χαρακτηριστικά που αναφέρει η SE θα έκαναν το p990 τον "Βασιλειά" στην κατηγορία του αν το κινητό έβγαινε τώρα (χριστούγεννα δηλαδη) Τον Μάρτιο, για να καταφέρει να ξεπεράσει τα αντίστοιχα κινητά που έχουν ανακοινώσει οι ανταγωνήστριες εταιρίες, πρέπει να του προσθέσουν μερικά πραγματάκια πλέον αυτών που έχουν ανακοινώσει :)

Ας επιχειρήσουμε...

ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΜΑΡΤΙΟ ΛΕΤΕ , ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ

ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ! ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΩΡΟ ΛΑΜΠΑΔΑ!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

MY HPI RS4 3.........

Παρακάτω είναι η συνομιλία που έκανα για πλάκα με τον παραπάνω τύπο στο E-BAY, για να καταλάβουν και οι πιο απελπισμένοι την απάτη:

Michael Voultsidis <wultz1@gmail.com> wrote:

Hi,

I am from Greece and I am interested for six (6) P990.

Could you tell me the total price, method of payment and shiping cost?

Michael

From: tony wedlake

To: Michael Voultsidis

Sent: Monday, December 19, 2005 3:26 PM

Subject: Re: P990

Hi there,

The price for 6 pieces will be 960 EUR all the shipping taxes included. For the payment you will have to use western union money transfer and for the shipping I will use TNT express.let me know for more informations.

Thanks

Michael Voultsidis <wultz1@gmail.com> wrote:

Tony,

The shipping will be to:

Mitropoulou 15,

Larisa,

41221,

Greece

I can put the money even tomorrow morning, just tell me your account.

The only thing I want (and my friends) is that the phones be sent before Christmas, so we will have them for the holidays.

Is it possible?

Also are there any problems at the phones (meaning dead pixels)? Someone said me that they maybe be "Class B" phones from returns.

Michael

Hi there,

the phones are brand new , so you don`t have to be worry by nothing ok?

And this is my payment adress:

First name : SAINESCU

Last name : AUREL IONUT

Adress: ALEEA VIITORULUI

City : DRAGASANI

Country : ROMANIA

Zipp code : 245700

After you will make the payment please send me the scanned paper , and your full name, and after that imediatly I will start the shipping, and in 24 hours maximum you will have them at your door, ok, don`t wory.

Thanks

Και αν μου έστελνε έστω και φωτογραφία τους, θα ήμουν ευχαριστημένος.

ΞΥΠΝΑΤΕ!!! ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ!!!

Φυσικά και δεν το έχουμε δει ... φυσικά και δεν ξέρουμε ποια θα είναι η τελική μορφή του και η τιμή του ... για αυτό και κάνουμε κάποιες κριτικές ... Όπως και εσύ αποφάσισες πως θα το πάρεις πριν καν το δεις ή το συγκρίνεις δίπλα δίπλα με κάποιο άλλο έτσι και εμεις ( εγώ τουλάχιστον) κάνω κάποιες κριτικές ....Απλά κατά την άποψη μου (όπως αντίθετα κατά την άποψη σου .."θα το παρεις") πιστεύω πως όταν θα βγει δεν θα είναι στην κορυφή της τεχνολογίας όπως ήταν το P800 , P900 όταν βγήκαν ... Κατα την άποψη μου δεν θα αποτελεί ναυαρχίδα! ΄

Τα χαρακτηριστικά που αναφέρει η SE θα έκαναν το p990 τον "Βασιλειά" στην κατηγορία του αν το κινητό έβγαινε τώρα (χριστούγεννα δηλαδη) Τον Μάρτιο, για να καταφέρει να ξεπεράσει τα αντίστοιχα κινητά που έχουν ανακοινώσει οι ανταγωνήστριες εταιρίες, πρέπει να του προσθέσουν μερικά πραγματάκια πλέον αυτών που έχουν ανακοινώσει :)

Ωραια απ την στιγμη που δεν το εχεις μπροστα σου πως το κατηγορεις?

Το αν θα ειναι στην κορυφή η στο βυθό της τεχνολογιας,δεν το ξερουμε.

Ας βγει με το καλο ..και εδω ειμαστε να το θεοποιησουμε/κατηγορησουμε.

Οσο για το release date του p990 θα δουμε ποτε θα ειναι και τι ως τοτε θα υπαρχει.

I love my Iphone

Λοιπον το customer service της S.E μου ειπε οτι ερχετε Μαρτιο.

Για το θεμα της εγγυησης μου πε οτι ισχυει μονο αν το προιον φερει το 'i' και ειναι απο χωρα της ευρωπης...

I love my Iphone

Λοιπόν, φρέσκο preview με πολλές φωτογραφίες δίπλα στο HTC Wizard.

Προσοχή, είναι για "μεγάλα παιδιά" μόνο! :p

http://www.bengalboy.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=316&forum=10&post_id=2323#forumpost2323

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Λοιπόν, φρέσκο preview με πολλές φωτογραφίες δίπλα στο HTC Wizard.

Προσοχή, είναι για "μεγάλα παιδιά" μόνο! :p

http://www.bengalboy.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=316&forum=10&post_id=2323#forumpost2323

Προς Mod's: Αυτο ειναι preview:) ;) :lol: :p :happy: :D

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...